2009 Mayıs Anneleri

canım bence hiç GEREK YOK ZATEN SÜTÜN OLDUĞU MÜDDETTEÇE ONLARA 6.AYDAN SONRA İHTİYAÇ DUYARSIN ŞAHSEN BEN AYIRMADIM ONLARI YIKANACAK DİYE

hoşgeldin cnm sana da hayırlı cumalar...

Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim özellikle sol gösümden bişiler akıp duruyo... 2 haftadır falan aralıksız sürüyo aranızda aynı şeyi yaşayan varmı acaba normal mi bu...

Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldenCANIMM SEN AYIRMADAN RASGELE HEPSİNİ BİRDEN Mİ TOPLADIN YAHU .....KALİTELİ OLANLAR RENK VERMEZ BİRDE DALİNE YAPIŞIK RENK KORUYUCU Bİ BEZ PARÇASI OLMASI LAZIM ONU KULLAN gamyoncuiremsu

[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]

hoşgeldin civcivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv a.s.

canım merak etme inşallah bu saatten sonra seni yarı yolda bırakmayacak oğluşların dua ediyoruz bizde senin ve bebeklerin için..kendine iyi bak güzelim Şeniz

hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım:dance:

pınarcım ben renklilerin hepsini bir attım yıkandı birşey olmadı. beyaz olanlarıda ayrı attım.

kızlar ya benim özellikle sol gösümden bişiler akıp duruyo... 2 haftadır falan aralıksız sürüyo aranızda aynı şeyi yaşayan varmı acaba normal mi bu...

Valla bacım benden akmıyo ama süt gibi bişey olabilir mi?

delikafaduldendelikafaduldenCANIMM SEN AYIRMADAN RASGELE HEPSİNİ BİRDEN Mİ TOPLADIN YAHU .....KALİTELİ OLANLAR RENK VERMEZ BİRDE DALİNE YAPIŞIK RENK KORUYUCU Bİ BEZ PARÇASI OLMASI LAZIM ONU KULLAN gamyoncuiremsu

Uleyn hepsi bavuldaydı açtım şimdi bavulu o kadar çok badi varki kafam allak bullak oldu. Hadi beyazları ayrı renklileri ayrı atayım diyorum da bedeni beyaz yaka ve kol bantları renkli olanlar var delikafadulden Hepsi mothercare'in badileri. Heralde bunları yaparken renk vermez kumaştan yapmışlardır zerzavatlar :uhm:

Daline baktım yok kız öyle bişi? Beni kazuklamuşlarrrrrr delikafadulden ahah kaydirigubbakcemile3

Tamam bacım size güveniyorum atıyorum 15 dk'lık programı 30 dercede. Ya bismillah kaydirigubbakcemile3

canım o akan şey dışarı cıkıyomu? muhtemelen süttür benm bi arkadaşımın sütü 4 ayından itibaren gelmeye başlamıstı gögüs pedi kullanı hamileligi boyonca!! ama benm hiç gelmedi sütüm cokta merak ediorum nasıl bi duygu die!!!
[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]
hayırlı cumalar cık valla dolan hava pırıl pırıl benmde eşim gelsin azcık gezelim dicem kabul ederse tabiii...
hayırlı cumalar esencima.s.
keyifler nasıl??
sen gecen gün kuran okumak cok ii deiştin bebek için hangi sureleri okuyosun ben yasin-i şerifi okumaya calışıyorum ama bide yusuf suresi duymustum senin bilgin varmı??

bende hepsini birlikte attım hiçbişe olmadı beyazları bile ayırmadım renk vermiyorlar
sadece fenerli hastane çıkışı çok koyu renkti onu ayrı yıkadım o da renk vermemiş

benim dalinde vardı bacım delikafadulden

yaw bavuldakilerin hepsini yıkama bi defa o şekilde girersen zaten işin içinden çıkamazsınn sen ilk 2 ay giydireceklerini ayır ve yıka diğerlerini zaten zamanla gündelik yıkadıklarının arasına atar yıkarsın ...hem renk verceklerini bende sanmıyorum cnm sositososito

iyiyim çok şükür güzelim sen nasılsın
yusuf suresi okursan güzel ve akıllı olurmuş ayrıca suya da 41 meryem suresi okuyup doğumdan önce içersen doğumunda çok rahat oluyormuş bu test edildi onaylandı ablama yaptık cidden içer içmez 4 cm olan açıklığı 8 cm olmuştu...
ayrıca bol bol da dinlemek lazım

Son düzenleme:

meryem suresini duymuştum ama ben 7 kere duydum

bide hemen dogum sancıları başlayıncamı içmek lazım suyu??

bi hafta önceden başlasak olmazmı acaba?? bide sezeryan falan olursa su içtindie sorun oluo biliosun..

yok canım 41 meryem okunacak ayrıca tam doğum başladığında sadece bir yudum içeceksin bütün bir bardağı bitireyim deme sakın:1shok:

bende hepsini birlikte attım hiçbişe olmadı beyazları bile ayırmadım renk vermiyorlar
sadece fenerli hastane çıkışı çok koyu renkti onu ayrı yıkadım o da renk vermemiş

Attım gitti :)

Ooo ben çatlarım öyle 2 aylıkları falan yıkarsam. Aklım geride kalanlarda kalır. Beyaz kısmı çok olanları ve düz beyazları ayırdım. Onları bir atıcam. Geri kalan tüm renklileri bi makina attım gitti. 15 dk sonra benden ses çıkmazsa anlayın ki intihar ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaaa ne güzel ya delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…