civcivimmmm yarın nasılsın güzelimmm
Evet bacım açma boşver a.s. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz Duru kızımıdan hihoyyyt
Onlar bizden daha akıllı valla bacım kaydirigubbakcemile3
Hayırlı cumalar canım hoşgeldin. Nasılsın?
Kızlar bu arada hani takımların içindeki önlükler değil de ekstradan aldığımız arkası naylonlu falan önlükler varya onları da yıkayayım mı? Çorapları falan yıkamalı dimi?
iyiyim tatlım şükürr...sen nasılsın?? yarın için kızlarada teklif ettim kimsenin sesi çıkmadı hala ...
[k] {n} [k];5822526 .!.:aysun4141, civciv1981+, fzehraboz, mimaresra, ojelifıstık+, semra84, tlyonl2009, zehra*79*
SLM ARKADAŞLAARRR..
KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM Bİ SLM VERİM DEDİM
KEYİFLER YERİNDE MAŞ. BEBİŞ KIYAFETLERİDE YIKANMIŞŞ OOOHHH MİS GİBİ...
CALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN DİYORUM..
VE HERKESE HAYIRLI CUMALARa.s.
uyuşuk bunlar kızım hareketsiz insanlardelikafaduldendelikafadulden
Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3
[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]
pınar cnm aramışsın uyuyordumm
sancım vardı sabah ama onları artcı sayıyolar artık şimdilik böle gidiyoruz ilaca cvp veremeyecek sancı olursa doğum olacak................
bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi
hayırlı cumalar arkadaşlarrr
biz erken kalktık ama arkadaşlarım eldi kahvaltıya şimdi gittiler ancak açabildim okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsencim buna da şükür canım inşallah sonuna kadar dayanır bebişler sancı mancı çekeceksin artık nasip sağ salim doğsunlar da önemli değil
Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3
kızlar ya benim özellikle sol gösümden bişiler akıp duruyo... 2 haftadır falan aralıksız sürüyo aranızda aynı şeyi yaşayan varmı acaba normal mi bu...
delikafaduldendelikafaduldenCANIMM SEN AYIRMADAN RASGELE HEPSİNİ BİRDEN Mİ TOPLADIN YAHU .....KALİTELİ OLANLAR RENK VERMEZ BİRDE DALİNE YAPIŞIK RENK KORUYUCU Bİ BEZ PARÇASI OLMASI LAZIM ONU KULLAN gamyoncuiremsu
hoşgeldin civcivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv a.s.
canım merak etme inşallah bu saatten sonra seni yarı yolda bırakmayacak oğluşların dua ediyoruz bizde senin ve bebeklerin için..kendine iyi bak güzelim Şeniz
hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım:dance:
pınarcım ben renklilerin hepsini bir attım yıkandı birşey olmadı. beyaz olanlarıda ayrı attım.
ben hepsini birlikte atıp yıkadım hiçbişi olmuyo cnm...
canım o akan şey dışarı cıkıyomu? muhtemelen süttür benm bi arkadaşımın sütü 4 ayından itibaren gelmeye başlamıstı gögüs pedi kullanı hamileligi boyonca!! ama benm hiç gelmedi sütüm cokta merak ediorum nasıl bi duygu die!!!kızlar ya benim özellikle sol gösümden bişiler akıp duruyo... 2 haftadır falan aralıksız sürüyo aranızda aynı şeyi yaşayan varmı acaba normal mi bu...
hayırlı cumalar cık valla dolan hava pırıl pırıl benmde eşim gelsin azcık gezelim dicem kabul ederse tabiii...[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]
hayırlı cumalar esencima.s.hayırlı cumalar arkadaşlarrr
biz erken kalktık ama arkadaşlarım eldi kahvaltıya şimdi gittiler ancak açabildim okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsencim buna da şükür canım inşallah sonuna kadar dayanır bebişler sancı mancı çekeceksin artık nasip sağ salim doğsunlar da önemli değil
[k] {n} [k];5824147 .!.:canım o akan şey dışarı cıkıyomu? muhtemelen süttür benm bi arkadaşımın sütü 4 ayından itibaren gelmeye başlamıstı gögüs pedi kullanı hamileligi boyonca!! ama benm hiç gelmedi sütüm cokta merak ediorum nasıl bi duygu die!!!
hayırlı cumalar cık valla dolan hava pırıl pırıl benmde eşim gelsin azcık gezelim dicem kabul ederse tabiii...
hayırlı cumalar esencima.s.
keyifler nasıl??
sen gecen gün kuran okumak cok ii deiştin bebek için hangi sureleri okuyosun ben yasin-i şerifi okumaya calışıyorum ama bide yusuf suresi duymustum senin bilgin varmı??
iyiyim çok şükür güzelim sen nasılsın
yusuf suresi okursan güzel ve akıllı olurmuş ayrıca suya da 41 meryem suresi okuyup doğumdan önce içersen doğumunda çok rahat oluyormuş bu test edildi onaylandı ablama yaptık cidden içer içmez 4 cm olan açıklığı 8 cm olmuştu...
ayrıca bol bol da dinlemek lazım
[k] {n} [k];5824429 .!.:meryem suresini duymuştum ama ben 7 kere duydum
bide hemen dogum sancıları başlayıncamı içmek lazım suyu??
bi hafta önceden başlasak olmazmı acaba?? bide sezeryan falan olursa su içtindie sorun oluo biliosun..
bende hepsini birlikte attım hiçbişe olmadı beyazları bile ayırmadım renk vermiyorlar
sadece fenerli hastane çıkışı çok koyu renkti onu ayrı yıkadım o da renk vermemiş
benim dalinde vardı bacım delikafadulden
yaw bavuldakilerin hepsini yıkama bi defa o şekilde girersen zaten işin içinden çıkamazsınn sen ilk 2 ay giydireceklerini ayır ve yıka diğerlerini zaten zamanla gündelik yıkadıklarının arasına atar yıkarsın ...hem renk verceklerini bende sanmıyorum cnm sositososito
iyiyim çok şükür güzelim sen nasılsın
yusuf suresi okursan güzel ve akıllı olurmuş ayrıca suya da 41 meryem suresi okuyup doğumdan önce içersen doğumunda çok rahat oluyormuş bu test edildi onaylandı ablama yaptık cidden içer içmez 4 cm olan açıklığı 8 cm olmuştu...
ayrıca bol bol da dinlemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?