yok canım 41 meryem okunacak ayrıca tam doğum başladığında sadece bir yudum içeceksin bütün bir bardağı bitireyim deme sakın:1shok:
Attım gitti :)
Ooo ben çatlarım öyle 2 aylıkları falan yıkarsam. Aklım geride kalanlarda kalır. Beyaz kısmı çok olanları ve düz beyazları ayırdım. Onları bir atıcam. Geri kalan tüm renklileri bi makina attım gitti. 15 dk sonra benden ses çıkmazsa anlayın ki intihar ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aaaa ne güzel ya delikafadulden
kızlar ben çıkıyorum namazımı kılayım kızıma biraz kuran okuyayım sonra yine geliriz
öptük hepiinizi
hoşbuldumm ojelimmm nasılsın güzel annişş??
Valla bacım benden akmıyo ama süt gibi bişey olabilir mi?
Uleyn hepsi bavuldaydı açtım şimdi bavulu o kadar çok badi varki kafam allak bullak oldu. Hadi beyazları ayrı renklileri ayrı atayım diyorum da bedeni beyaz yaka ve kol bantları renkli olanlar var delikafadulden Hepsi mothercare'in badileri. Heralde bunları yaparken renk vermez kumaştan yapmışlardır zerzavatlar :uhm:
Daline baktım yok kız öyle bişi? Beni kazuklamuşlarrrrrr delikafadulden ahah kaydirigubbakcemile3
Tamam bacım size güveniyorum atıyorum 15 dk'lık programı 30 dercede. Ya bismillah kaydirigubbakcemile3
ya akan şey süt gibi de diil genellikle geceleri akıyo sabah uyandığımda kurumuş oluyo ve çamaşırımı kirletiyo farklı bi sıvı sanki neyse yarın dr a sorayım bi
Süt öncesi gelen bişeydir diye düşünüyorum bacım. Sen yine de doktoruna sor tabi. Kötü koku gibi bi durum yoksa telaş etme diye düşünüyorum a.s.ya akan şey süt gibi de diil genellikle geceleri akıyo sabah uyandığımda kurumuş oluyo ve çamaşırımı kirletiyo farklı bi sıvı sanki neyse yarın dr a sorayım bi
kızlar ben çıkıyorum namazımı kılayım kızıma biraz kuran okuyayım sonra yine geliriz
öptük hepiinizi
delikafaduldendelikafaduldenlen delü karu naparsan yap ozaman beeeklava: klava:
ben elbiseleri yıkamayacam yani görünüşleri okadar şık duruyoki o şekilde gardolaba astım artık ne zaman giydireceksem o hafta diğer çamaşırlarıyla yıkar ütüler giydiririm hem onları giyene kadar yine dolap kokusu sinecek bacım içine:uhm:
pınarcım ben herşeyini yıkadım çorabını önlüğünü ütüledim yerlerinde dursun sonra işe başlayınca zor olmasın:):) biliyorsun bende hepsini yıkadım ama bir tane kırmızıyla karışık bişey soldu:adimiymiş neymiş anlamadım:):)
[k] {n} [k];5824793 .!.:allah kabul etsin cnm.. Bye
bende cıkıcam kızlar bi duş alayım hava güzelken yoksa cok üşüyorum valla.. öptüüükkk
[k] {n} [k];5824717 .!.:hee işte tamda onu merak ediyodum!! ii oldu o sancı arasında dikerdim kafama valla!!!
ama hepsini ben okuyamamki bi kaç kişi okusak suları birleştirsek olurmu acaba cnm??
sağol canım iyiyim aynı valla işte çalıyoruz -tatlicadiarzu-
at canım ya zannetmem birşey olmaz.hepsi renkli olduktan sonra korkma bize güven:enbuyukkk:
canım bende de oluyor ama bazen su gibi birşey geliyor. göğüs ucunda sürekli kurumuş birşeyler oluyor bendede.ama olurmuş.korkulacak birşey değildir sanırım.
Size güvenmesem zati atmam bacım. Canımsınız benim ya. Uleyn bi çamaşır mevzu üzerine bile amma çok fikir veriyoruz birbirimize. Seviyorum sizi karılarrrrr Şeniz a.s. :1hug:
he tamam ozaman pınarcım bende onlardan bahsediyorum yoksa geri kalan herşeyini bende yıkayacam tabiki süprizzzzz
bu arada senin perde gelmedimi hala benimki geldi stor lila tonlarında yaptırdım çok şık bişi olmuş :dance::dance:haftaya Allah kısmet ederse odasını yerleştirem kuzumun bende yarın yıkayacam cicilerimizi sırnaşık şeysırnaşık şey
he tamam ozaman pınarcım bende onlardan bahsediyorum yoksa geri kalan herşeyini bende yıkayacam tabiki süprizzzzz
bu arada senin perde gelmedimi hala benimki geldi stor lila tonlarında yaptırdım çok şık bişi olmuş :dance::dance:haftaya Allah kısmet ederse odasını yerleştirem kuzumun bende yarın yıkayacam cicilerimizi sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi hadiii 40 defa sordun da öyle attın.neyseeeee......
bizde seni seviyoruz kıs cadı..kaydirigubbakcemile3
oh perdenizde hayırlı olsun civcivimm.darısı odasına olsun.:ecrin_bebek:
bizimde dün akşam beşiğimiz geldi. kurduk teyzeleri. maviş maviş bir güzelki. size resmini çekip koyacam inş. hafta sonu çekerim kesin.
Geri kalan herşeyi yıkadım da onlar da zaten bi dünyaymış bacım. Parça parça alırken anlamamışım da nerdeyse 50 tane badi almışım yaklava:
Perdem geldi bacım. Resmini koymuştum geçtiğimiz sayfalarda. Aynısından da dolabımızın camı için sipariş verdik. O da hafta içi gelicek kısmetse...
Ohhh ne güzel. Güle güle kullan bacım. Resmini gönderde görelim bize. Bende storunu toz pembe yaptırdım. Çok hoş oldu...
Perdelerimiz bunlar. Arkadan ışık vurduğu için çok net çıkmıyo ama. Akşam çekicektim karanlıkta daha iyi ama unuttum kaydirigubbakcemile3
Ahaaa makina ötüyor. Çamaşırlar yıkandı. Gidiyorummmmm bakayım ne alemdeler kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrr herkese günaydınlar...
Ben bugün evdeyim nihayet kaydirigubbakcemile3 Havada pek bi güzel , güneşli. Attım makinaya pijamamla geceliğimi yıkadım. Şimdi de kuzumun hastaneye gidecek cicilerini attım makinaya. Onlar da mis gibi yıkansın. Bugün hava güzelken kurutayım hepsini dedim...
Ojelim Ceren'im valla tanıdığın ne güzel anlatmış. Çok doğru söylemiş. İnşallah bizde böyle pozitif oluruz...
Sibikom valla benimkide 3 hafta önden gidiyor ama doktorum hiç öyle ekstra bi şeker ölçümü gibi bişey söylemedi...
cherry aman bacım boşver ya. Benim 30-35 kilo alıpta 1 seneye kalmadan hepsini veren tanıdıklarım var... Hiç takma. Herşey yolunda ve normal gidiyor ya boşver şükredelim tatlım a.s.
Ilgın'cım , Tülay'ım , Semra'm İncihan'ım hepinize günaydın bacılarımmmm...
Yok bacım sıkma canını sakın. Her doktorun kendine göre yöntemleri var biliyosun. Benim doktora ben 11 Nisan'da gidicem. O zaman istersen bi sorarım bu konuyu a.s.
Afiyet olsun canımmmm a.s.
canım sen kafanı takma. benim eşim 5 kilo doğmuş, kaynım 7 kilo doğmuş. kaynımın şu an 2 çocuğu var. hiçbirşeyi yok maşallah. bak benimkide önde gidiyor. dedimya doktora sordum oda çok sağlıklı maşallah dedi.
hadi öptüm görüşürüz.
hoşbulduk kızlar!
ay herkesler gün sayıyor benim daha 6 haftam var izne ayrılmaya(( hiç işe gelesim yok bu günlerde.
6 haftaya kadar zaten mayıs annelerinin çoğu doğurmuş olur gibime geliyor. günler çabuk geçse artık. oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor.
pınar cnm aramışsın uyuyordumm
sancım vardı sabah ama onları artcı sayıyolar artık şimdilik böle gidiyoruz ilaca cvp veremeyecek sancı olursa doğum olacak................
bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi
Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3
hadi hadiii 40 defa sordun da öyle attın.neyseeeee......
bizde seni seviyoruz kıs cadı..kaydirigubbakcemile3
oh perdenizde hayırlı olsun civcivimm.darısı odasına olsun.:ecrin_bebek:
bizimde dün akşam beşiğimiz geldi. kurduk teyzeleri. maviş maviş bir güzelki. size resmini çekip koyacam inş. hafta sonu çekerim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?