2009 Mayıs Anneleri

ya akan şey süt gibi de diil genellikle geceleri akıyo sabah uyandığımda kurumuş oluyo ve çamaşırımı kirletiyo farklı bi sıvı sanki neyse yarın dr a sorayım bi

kızlar ben çıkıyorum namazımı kılayım kızıma biraz kuran okuyayım sonra yine geliriz
öptük hepiinizi

yok canım 41 meryem okunacak ayrıca tam doğum başladığında sadece bir yudum içeceksin bütün bir bardağı bitireyim deme sakın:1shok:

hee işte tamda onu merak ediyodum!! ii oldu o sancı arasında dikerdim kafama valla!!!

ama hepsini ben okuyamamki bi kaç kişi okusak suları birleştirsek olurmu acaba cnm??

delikafaduldendelikafaduldenlen delü karu naparsan yap ozaman beee klava:klava:

ben elbiseleri yıkamayacam yani görünüşleri okadar şık duruyoki o şekilde gardolaba astım artık ne zaman giydireceksem o hafta diğer çamaşırlarıyla yıkar ütüler giydiririm hem onları giyene kadar yine dolap kokusu sinecek bacım içine:uhm:

pınarcım ben herşeyini yıkadım çorabını önlüğünü ütüledim yerlerinde dursun sonra işe başlayınca zor olmasın:):) biliyorsun bende hepsini yıkadım ama bir tane kırmızıyla karışık bişey soldu: adimiymiş neymiş anlamadım:):)

kızlar ben çıkıyorum namazımı kılayım kızıma biraz kuran okuyayım sonra yine geliriz
öptük hepiinizi

allah kabul etsin cnm.. Bye

bende cıkıcam kızlar bi duş alayım hava güzelken yoksa cok üşüyorum valla.. öptüüükkk

hoşbuldumm ojelimmm nasılsın güzel annişş??

sağol canım iyiyim aynı valla işte çalıyoruz -tatlicadiarzu-

at canım ya zannetmem birşey olmaz.hepsi renkli olduktan sonra korkma bize güven:enbuyukkk:

ya akan şey süt gibi de diil genellikle geceleri akıyo sabah uyandığımda kurumuş oluyo ve çamaşırımı kirletiyo farklı bi sıvı sanki neyse yarın dr a sorayım bi

canım bende de oluyor ama bazen su gibi birşey geliyor. göğüs ucunda sürekli kurumuş birşeyler oluyor bendede.ama olurmuş.korkulacak birşey değildir sanırım.

Süt öncesi gelen bişeydir diye düşünüyorum bacım. Sen yine de doktoruna sor tabi. Kötü koku gibi bi durum yoksa telaş etme diye düşünüyorum a.s.

öptük hepiinizi

Allah kabul etsin canım güle güle a.s.

Ahahaa dövme leyn beni hihoyyyt Bi aşka geldim yıkayayım dedim işte hepsini. Önümüzdeki hafta da annemler gelip ütülerler. O zamana kadar odanın kokusu giderse yerleştiririz. Olmadı bohçalarım doğuma yakın şıp diye yerleştiririm.

Bu arada elbiselerini, kot pantolonunu, hırkasını falan bende yıkamadım. Onları askısıyla asıcam. Daha nasıl sa çok var onları giymesine...

Evet bacım sen arayıp söylemiştin Allah razı olsun. Benimkilerin Allah'tan %90'ı aynı marka. Heralde vermez diye düşünüyorum. Aman napim o kadar şeyin arasında bir ikisi versede yapcak bişi yok artık yerimseniben

[k] {n} [k];5824793 .!.:
allah kabul etsin cnm.. Bye

bende cıkıcam kızlar bi duş alayım hava güzelken yoksa cok üşüyorum valla.. öptüüükkk

Güle güle canım a.s. Aman duşta dikkat et. Sıcak su yok biliyosun yerimseniben

[k] {n} [k];5824717 .!.:
hee işte tamda onu merak ediyodum!! ii oldu o sancı arasında dikerdim kafama valla!!!

ama hepsini ben okuyamamki bi kaç kişi okusak suları birleştirsek olurmu acaba cnm??

olur olur ablamınkini annem teyzem ablam ben birlikte okuduk 10 defa döndürdük bitti kalabalık olunca hemen okunuveriyor yoksa sen tek zor okursun
hadi bana byee

Size güvenmesem zati atmam bacım. Canımsınız benim ya. Uleyn bi çamaşır mevzu üzerine bile amma çok fikir veriyoruz birbirimize. Seviyorum sizi karılarrrrr Şeniz a.s. :1hug:

he tamam ozaman pınarcım bende onlardan bahsediyorum yoksa geri kalan herşeyini bende yıkayacam tabiki süprizzzzz

bu arada senin perde gelmedimi hala benimki geldi stor lila tonlarında yaptırdım çok şık bişi olmuş :dance::dance:haftaya Allah kısmet ederse odasını yerleştirem kuzumun bende yarın yıkayacam cicilerimizi sırnaşık şeysırnaşık şey

Size güvenmesem zati atmam bacım. Canımsınız benim ya. Uleyn bi çamaşır mevzu üzerine bile amma çok fikir veriyoruz birbirimize. Seviyorum sizi karılarrrrr Şeniz a.s. :1hug:

hadi hadiii 40 defa sordun da öyle attın.neyseeeee......
bizde seni seviyoruz kıs cadı..kaydirigubbakcemile3

oh perdenizde hayırlı olsun civcivimm.darısı odasına olsun.:ecrin_bebek:

bizimde dün akşam beşiğimiz geldi. kurduk teyzeleri. maviş maviş bir güzelki. size resmini çekip koyacam inş. hafta sonu çekerim kesin.

Geri kalan herşeyi yıkadım da onlar da zaten bi dünyaymış bacım. Parça parça alırken anlamamışım da nerdeyse 50 tane badi almışım ya klava:

Perdem geldi bacım. Resmini koymuştum geçtiğimiz sayfalarda. Aynısından da dolabımızın camı için sipariş verdik. O da hafta içi gelicek kısmetse...

Ohhh ne güzel. Güle güle kullan bacım. Resmini gönderde görelim bize. Bende storunu toz pembe yaptırdım. Çok hoş oldu...

Perdelerimiz bunlar. Arkadan ışık vurduğu için çok net çıkmıyo ama. Akşam çekicektim karanlıkta daha iyi ama unuttum kaydirigubbakcemile3

Ahaaa makina ötüyor. Çamaşırlar yıkandı. Gidiyorummmmm bakayım ne alemdeler kaydirigubbakcemile3

çok saol canım sizinde beşik hayırlı uğurlu olsun bitanem sırnaşık şey

anammmm sen asmışsın bile ulen bu ne hız böyle delikafaduldendelikafaduldenben daha asmadım ki resmini çekem bacımmm :roflol::roflol:

çok güzelmiş bende böyle sade tonlarda yaptırdım yani ayıcıklı oyuncaklı falan değil asınca çeker koyarım resmini ..sizinki de çok güzel çok şık duruyor güle güle kullan bitanem Şeniz

Yok bacım sıkma canını sakın. Her doktorun kendine göre yöntemleri var biliyosun. Benim doktora ben 11 Nisan'da gidicem. O zaman istersen bi sorarım bu konuyu a.s.

Afiyet olsun canımmmm a.s.

Canım benim kontrol 1 nisanda bakalım öğrenince ben size yazarım :sm_confused:

Bakalım canım ya nisan 1 de gidiyorum doktora.:1no2:

Allah kolaylık versin canım .Benimde aynen ağrılar bide bacaklarım çok fena

Canım benim oğluşlar bekliycek bak 32 hafta olmanıza şunun şurasında 10 gün kaldı.Sabır bitanem..

Ya bide herşey o kadar renkli ki? Uleyn kafam karışrı neyi neyle yıkıcam diye :uhm: Hepsini bri atsam karışırlar mı acaba renkleri ya kaydirigubbakcemile3

Canım ben çantam için renklileri tek seferde yıkadım hiç bişey olmadı canım

Canım güle güle kullanın beşiğinizi resmini bekliyoruz sabırsızlıkla

ohhhh çamaşır yıkama mevzusu almış başını gitmiş bacılar bende çok kırmızı renkli olanları ayırdım sadece onları ayrı yıkadım diğerlerinin hepsini birlikte attım çorabını bile ütüledim prensesimin ohh patronumuda yolcu ettim mesaim bitti sayılıra.s.

ay kızlar resmi defter yazdırıyorum yazıcıdan başım şişti yaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff

Bende şimdi beşiğimin siparişini verdim.Akşama kargoya vericekler.Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Bunun mavisi gelecek nasıl???

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…