bende şimdi beşiğimin siparişini verdim.akşama kargoya vericekler.bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Bunun mavisi gelecek nasıl???
[ımg][ımg] http://m.yollayap.com/e43/800411.jpg [/ımg][/ımg]
hadi hadiii 40 defa sordun da öyle attın.neyseeeee......
bizde seni seviyoruz kıs cadı..kaydirigubbakcemile3
oh perdenizde hayırlı olsun civcivimm.darısı odasına olsun.:ecrin_bebek:
bizimde dün akşam beşiğimiz geldi. kurduk teyzeleri. maviş maviş bir güzelki. size resmini çekip koyacam inş. hafta sonu çekerim kesin.
çok saol canım sizinde beşik hayırlı uğurlu olsun bitanem sırnaşık şey
anammmm sen asmışsın bile ulen bu ne hız böyle delikafaduldendelikafaduldenben daha asmadım ki resmini çekem bacımmm :roflol::roflol:
çok güzelmiş bende böyle sade tonlarda yaptırdım yani ayıcıklı oyuncaklı falan değil asınca çeker koyarım resmini ..sizinki de çok güzel çok şık duruyor güle güle kullan bitanem Şeniz
ohhhh çamaşır yıkama mevzusu almış başını gitmiş bacılar bende çok kırmızı renkli olanları ayırdım sadece onları ayrı yıkadım diğerlerinin hepsini birlikte attım çorabını bile ütüledim prensesimin ohh patronumuda yolcu ettim mesaim bitti sayılıra.s.
ay kızlar resmi defter yazdırıyorum yazıcıdan başım şişti yaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff
[/URL][/IMG]
Bakalım oldumu?
pınarcım çok güzel kokuyor demi minik minik :)))))))))))) gözün aydın yıkama işini hallettin
bak pınar bİz sana dedİk bİrŞey olmaz dİye.
Azıcık bÜyÜk sÖzÜ dİnleeeeeeee
evet pınar sığmıyorlar ama hava güzelse kururlar hemen ben yağmurlu hava olduğu için hep evin içinde kuruttum hala uyku seti toplanmayı bekliyor:)))))))))))))))))
pınarcım fasülyeyle çorba yetmez miki
sen kaç çeşit yemek yapıyorsun ki her akşam.
hele niye kilo aldığın şimdi belli oldu seni seni şişko seni
pınarcımm yetmezmi onlar yanına salatada güzel olur. bende taze fasulya yeşil mercimek ve tarhana çorbası ile salata yapıcam.bide limonlu kek):))) ben bu kadar şey yemiyorumm eşim için:)))
Bende şimdi beşiğimin siparişini verdim.Akşama kargoya vericekler.Bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Bunun mavisi gelecek nasıl???
[/URL][/IMG]
Seviceksiniz tabi beeee ben sevilmicek insan mıyım kaydirigubbakcemile3
Oooo beşiğimiz gelmiş ne güzelll. Güzel günlerde kullanın bacım. Acil resmini bekliyoruz pazartesi falan a.s.
Sağolasın bacım. Sizde güzel günlerde kullanın. Sen niye asıyosun leyn? Yaptırdığın yer asmadı mı getirince?
Valla bende hepsini attım yıkadım ütülerini de annemler halleder artık hihoyyyt
Offf nokta vuruşlu yazıcı dimi bacım ne gıcıktır. Bizim ofiste de o vardı :delikafadulden
Çok güzel canım. Yağız paşam güzel günlerde kullansın inşallah a.s.
Çamaşırları mı astım geldim. Hiçbişeycik olmamışlar. Şimdide beyazları attım. Onlar yıkanıyor. Anam yıkamak bişi değilde as as bitmiyolar zor sığdırdım çamaşırlığa kaydirigubbakcemile3 Ama misler misss ohhh içim açıldı valla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?