2009 Mayıs Anneleri

Offf gene aynı neyse burda görüldüğü gibi basık değil baya yüksek eve gelince çekip koyarım artık

Seviceksiniz tabi beeee ben sevilmicek insan mıyım kaydirigubbakcemile3

Oooo beşiğimiz gelmiş ne güzelll. Güzel günlerde kullanın bacım. Acil resmini bekliyoruz pazartesi falan a.s.

Sağolasın bacım. Sizde güzel günlerde kullanın. Sen niye asıyosun leyn? Yaptırdığın yer asmadı mı getirince?

Valla bende hepsini attım yıkadım ütülerini de annemler halleder artık hihoyyyt

ay kızlar resmi defter yazdırıyorum yazıcıdan başım şişti yaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff

Offf nokta vuruşlu yazıcı dimi bacım ne gıcıktır. Bizim ofiste de o vardı :delikafadulden

[/URL][/IMG]

Bakalım oldumu?

Çok güzel canım. Yağız paşam güzel günlerde kullansın inşallah a.s.

Çamaşırları mı astım geldim. Hiçbişeycik olmamışlar. Şimdide beyazları attım. Onlar yıkanıyor. Anam yıkamak bişi değilde as as bitmiyolar zor sığdırdım çamaşırlığa kaydirigubbakcemile3 Ama misler misss ohhh içim açıldı valla a.s.

evet pınar sığmıyorlar ama hava güzelse kururlar hemen ben yağmurlu hava olduğu için hep evin içinde kuruttum hala uyku seti toplanmayı bekliyor:)))))))))))))))))

pınarcım çok güzel kokuyor demi minik minik :)))))))))))) gözün aydın yıkama işini hallettin

Oy oy herşey minik minik yicem onları ya delikafadulden

Sağolasın canım hallettim çok şükür a.s.

bak pınar bİz sana dedİk bİrŞey olmaz dİye.
Azıcık bÜyÜk sÖzÜ dİnleeeeeeee

Yerim leyn senin büyüklüğünü Şeniz

Dinledim işte bacım yıkadım size güvendim hihoyyyt

Ay bu arada akşama ne yemek yapıyosunuz ya? Taze fasülyem var pişmiş. Tarhana çorbam var. Yanına makarna yeter mi başka bişeyde yapsam mı?

evet pınar sığmıyorlar ama hava güzelse kururlar hemen ben yağmurlu hava olduğu için hep evin içinde kuruttum hala uyku seti toplanmayı bekliyor:)))))))))))))))))

Evet canım hava güzel ya dışarıda akşama kadar kurur heralde. Olmadı alırım içeri. Yarına kurumuş olur. Bu arada uyku setini unuttum ben ya. Daha o var dimi yıkanıcak. Bide bornoz seti ve küvet setinden çıkan havlu var. Neyse bunlar kurusun da onları da atarım hafta içi...

yeşil fasülye dünde biz yedik yanına pirinç pilavıyla.
tabi ben yapmadım.ev yakın olduğu için gelip annem yaptı.
yoksa bende nerde o marifet..kaydirigubbakcemile3
mesela bugün benimde yemeğim yok ne yapacam bilmiyorum.

pınarcım fasülyeyle çorba yetmez miki
sen kaç çeşit yemek yapıyorsun ki her akşam.
hele niye kilo aldığın şimdi belli oldu seni seni şişko seni

pınarcımm yetmezmi onlar yanına salatada güzel olur. bende taze fasulya yeşil mercimek ve tarhana çorbası ile salata yapıcam.bide limonlu kek):))) ben bu kadar şey yemiyorumm eşim için:)))

Kızlar beğenmenize sevindim eve gelince güzelce resmini çekerim.

Pınarcım bencede yeter yanına bi salata tamam

pınarcım fasülyeyle çorba yetmez miki
sen kaç çeşit yemek yapıyorsun ki her akşam.
hele niye kilo aldığın şimdi belli oldu seni seni şişko seni

Yok be bacım kendim için değil. Bana yeter de eşim illa varsa 2 çeşit sulu yemek olsun ister. Çalışırken bi çeşidi zor yapıyordum da hani şimdi edeyim ya yapayım garibime sevinsin dedim. Ay yeter doğru diyosun. Yanına da makarna yada pilav. Bide salata bitti gitti naniknanik

Hem ben son 1,5 aydır nerdeyse hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim yattığım sürede. Çatla cadı karı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınarcımm yetmezmi onlar yanına salatada güzel olur. bende taze fasulya yeşil mercimek ve tarhana çorbası ile salata yapıcam.bide limonlu kek):))) ben bu kadar şey yemiyorumm eşim için:)))

Ohhh senin menü de mis. Yeşil mercimeği dün kayınvalidemde yedik yoksa onu da yapardım. Çok severim :jeyyar:

Bende şimdi beşiğimin siparişini verdim.Akşama kargoya vericekler.Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Bunun mavisi gelecek nasıl???

[/URL][/IMG]

canımmm güle güle kullan ama sepet gibi duruyoo bu??

canım ben babamların orda yaptırdım yani benim eve bya uzak hem hepsini aynı gün yerleştireceğim için yinede takılmasını istemezdim bacım o yüzden benim kociş storları takmakta tecrübelendi takar delikafaduldenher nekadar sinir olsa bile :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…