2009 Mayıs Anneleri

Kızlar beğenmenize sevindim eve gelince güzelce resmini çekerim.

Pınarcım bencede yeter yanına bi salata tamam

a.s.

Benim allahtan kayınvalidem yapıyo hergün getiriyor o yüzden yemek derdim yok çok şükür

Sende benim gibi şanslı taraftasın bacım. Zaten nerdeyse haftanın 4 günü kayınvalidemdeyiz. BAri bugün evdeyim ya adamcağazıma ellerimle bişi yapim dedim hihoyyyt

Tülaaayyy sen o benden aldığım açma tarifini denedin mi leynn? Ben hala yapacam kaydirigubbakcemile3

sibelcim çok şanslısın benim eşimin ailesi zaten uzak.annemde aramızda epey mesafe var(((( zor oluyor ya işten çıkıp yemek yap ev topla bide benim gibi herşeyi seçen bir eşin olursa yandınnnnnnnnnnnnnn

kızlar herkese iyi hafta sonları iyi tatiller kendinize ve bebişlere iyi bakın fıstıklar:)) öptümmm bizim menüde bugün nohut pilav domates çorbası ve salata var kızlar

Heee anladımmmm. Bende onlar gelmeden bigün önce camları sildirdim eşime mis olsun kirlenmesin perdelerimiz dedim. Ertesi günde takıldı. Haftaya da kısmeste temizleyeceğiz odayı. Gerçi ben mobilya geldikten sonra sildim süpürdüm. Dolapları falan sildim ama bi daha annemler iyice bi geçerler üzerinden... Onlar sildiğimi bilmiyorlar kıyameti koparırlar valla kaydirigubbakcemile3 Ondan sonrada uyku setini falan takarım artık kuzumun...

Hafta sonuda lamba ve abajuruna bakıcaz. Onuda beğenir alırsak bi halımız kalır yerimseniben

açma maçma bahsedip durmayın bak akşam akşam zaten karnım kazındı.
şurda hamile var herhalde.

pınarcımmm pazra günü erkenden kahvaltı için yaptımm..ama ben aşıkkkk reale yaş maya için gidip almadan eve döndüğüm için instant kuru maya ile yaptım ama süper oldu... teşekkür ederim... bende sana bir ara dereotlu poğaça tarifi vereyimm süper oluyor:))):1hug:

Hülyacım sepet zaten odası var ayrıca yanımda yatması için aldım bunu.

Bu arada ben çıkıyorum kızlar mesai bitti hepinizi öpüyorum.

kızlar herkese iyi hafta sonları iyi tatiller kendinize ve bebişlere iyi bakın fıstıklar:)) öptümmm bizim menüde bugün nohut pilav domates çorbası ve salata var kızlar

ilginimmsanada iyi tatiller kızlarınla canımmm..kaydirigubbakcemilebu arada sen nohutu fazla yeme çok gaz yapıyor bacımm.sengözlerimebaksanab afiyet olsunnnn

sibelcim çok şanslısın benim eşimin ailesi zaten uzak.annemde aramızda epey mesafe var(((( zor oluyor ya işten çıkıp yemek yap ev topla bide benim gibi herşeyi seçen bir eşin olursa yandınnnnnnnnnnnnnn

Valla çok zor olur bacım tahmin ediyorum. Benim annem çalıştığı için kadın çok yardımcı olamıyor. Ama Allah razı olsun kaynanam olmasa yanmıştım delikafadulden

İyi tatiller canım. İyi bak kendine ve kuzularıma. Afiyet olsun menü şahane a.s.

:))))))) benimde yeşil mercimekle makarna varrr :)))

Ohhhhh bu ne yaaa acıktım valla delikafadulden

açma maçma bahsedip durmayın bak akşam akşam zaten karnım kazındı.
şurda hamile var herhalde.

Tamam kız yapar sanada gönderirik Şeniz

Aaa denedin yani afferim kız. Ben hala yapcam valla. Aldım yaş mayayı ama buzdolabında öyle duruyo kaydirigubbakcemile3

Ayyy ver valla. Annemlerin orda bi pastane yapıyor onu. Müthiş bayılıyorum. Kendim yaparım mis gibi canım istediğinde a.s.

Hülyacım sepet zaten odası var ayrıca yanımda yatması için aldım bunu.

Bu arada ben çıkıyorum kızlar mesai bitti hepinizi öpüyorum.

Güle güle canımmmm a.s.

canım öpüyorum güle güle git. yarın için hayırlı haberlerini bekliyoruz.durumuzu öp bizim için.

:))))))) benimde yeşil mercimekle makarna varrr :)))

abowww valla herkesin yemeği var benden başka biz ne yiyecez yaaaaaaaaaaaa

ilginimmsanada iyi tatiller kızlarınla canımmm..kaydirigubbakcemilebu arada sen nohutu fazla yeme çok gaz yapıyor bacımm.sengözlerimebaksanab afiyet olsunnnn

yok bacım yemem ben zaten birde miide spazmı geçirmeyim akşam akşamkaydirigubbakcemile3 akşamları genelde salata yiyorum ve meyva sağol aşkitom öptüm seni ve bebişiniŞeniz

cerencim bizede gelebilirsin yemeğe bitanemkaydirigubbakcemileŞeniz bende seni ve bebişi kocaman öpüyorum fıstıklar Şeniz

pınarcım sağolasın kardeşim seni ve bebişini kocaman öptüm Şeniz

tülaycım görüşürüz hayatım kendine iyi bak:)) yiyenimede Şeniz

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile biz gidiyoruz kızlar herkese iyi tatiller yarında durumdan güzel haberler getiririm inşallah sizlerekaydirigubbakcemile5

valla yakın olsaydık kesinlikle bu teklife hayır demezdim ..senağlama

Canım benimmm Şeniz

Bende öptüm canım a.s. Hadi yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Şeniz

selam hanaımlar
nasılsınız?
geçmişi okumadan hemen birkaç satır yazayım dedim okuldan yeni geldim
biraz dinlendim
yemekelri koydum eşim gelecek birazdan 2 dk bakayım size dedim

çıkan annişlere iyi akşamlarr

seherim nasıl oldun cnm?
merak ettim siteye pek giremiyorum aklım sizlerde kalıyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…