Kızlar beğenmenize sevindim eve gelince güzelce resmini çekerim.
Pınarcım bencede yeter yanına bi salata tamam
Benim allahtan kayınvalidem yapıyo hergün getiriyor o yüzden yemek derdim yok çok şükür
canım ben babamların orda yaptırdım yani benim eve bya uzak hem hepsini aynı gün yerleştireceğim için yinede takılmasını istemezdim bacım o yüzden benim kociş storları takmakta tecrübelendi takar delikafaduldenher nekadar sinir olsa bile :roflol::roflol::roflol:
a.s.
Sende benim gibi şanslı taraftasın bacım. Zaten nerdeyse haftanın 4 günü kayınvalidemdeyiz. BAri bugün evdeyim ya adamcağazıma ellerimle bişi yapim dedim hihoyyyt
Tülaaayyy sen o benden aldığım açma tarifini denedin mi leynn? Ben hala yapacam kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese iyi hafta sonları iyi tatiller kendinize ve bebişlere iyi bakın fıstıklar:)) öptümmm bizim menüde bugün nohut pilav domates çorbası ve salata var kızlar
sibelcim çok şanslısın benim eşimin ailesi zaten uzak.annemde aramızda epey mesafe var(((( zor oluyor ya işten çıkıp yemek yap ev topla bide benim gibi herşeyi seçen bir eşin olursa yandınnnnnnnnnnnnnn
kızlar herkese iyi hafta sonları iyi tatiller kendinize ve bebişlere iyi bakın fıstıklar:)) öptümmm bizim menüde bugün nohut pilav domates çorbası ve salata var kızlar
:))))))) benimde yeşil mercimekle makarna varrr :)))
açma maçma bahsedip durmayın bak akşam akşam zaten karnım kazındı.
şurda hamile var herhalde.
pınarcımmm pazra günü erkenden kahvaltı için yaptımm..ama ben aşıkkkk reale yaş maya için gidip almadan eve döndüğüm için instant kuru maya ile yaptım ama süper oldu... teşekkür ederim... bende sana bir ara dereotlu poğaça tarifi vereyimm süper oluyor:))):1hug:
Hülyacım sepet zaten odası var ayrıca yanımda yatması için aldım bunu.
Bu arada ben çıkıyorum kızlar mesai bitti hepinizi öpüyorum.
:))))))) benimde yeşil mercimekle makarna varrr :)))
canım öpüyorum güle güle git. yarın için hayırlı haberlerini bekliyoruz.durumuzu öp bizim için.
abowww valla herkesin yemeği var benden başka biz ne yiyecez yaaaaaaaaaaaa
gel bize yemege bacımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilginimmsanada iyi tatiller kızlarınla canımmm..kaydirigubbakcemilebu arada sen nohutu fazla yeme çok gaz yapıyor bacımm.sengözlerimebaksanab afiyet olsunnnn
valla yakın olsaydık kesinlikle bu teklife hayır demezdim ..senağlama
valla yakın olsaydık kesinlikle bu teklife hayır demezdim ..senağlama
yok bacım yemem ben zaten birde miide spazmı geçirmeyim akşam akşamkaydirigubbakcemile3 akşamları genelde salata yiyorum ve meyva sağol aşkitom öptüm seni ve bebişiniŞeniz
cerencim bizede gelebilirsin yemeğe bitanemkaydirigubbakcemileŞeniz bende seni ve bebişi kocaman öpüyorum fıstıklar Şeniz
pınarcım sağolasın kardeşim seni ve bebişini kocaman öptüm Şeniz
tülaycım görüşürüz hayatım kendine iyi bak:)) yiyenimede Şeniz
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile biz gidiyoruz kızlar herkese iyi tatiller yarında durumdan güzel haberler getiririm inşallah sizlerekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?