- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
valla bende öyle diyorum ama eşim bu konuda bu sefer kısıtlıycak.şimdiden söylüyor öyle çocuğu çıkaramazsın diyor yandık yani.şimdi arabayıda satılığa çıkarmış yazın evdeyiz diyor tatil bitince yada kışa alırız diyor aha dedim bu planı sağlam kuruyor.
Beraber gezin cnm,tak kocanı koluna atın bebişi arabasına, haydi attaaa
Cnm bende bu hafta öyle kg aldımki şiştim resmen, bugün boy aynasından baktım, karnımda inmiş, önden göbek, arkadan popo, komik bişi olmuşum,
evet kızlar bu sancılar bebek baskı yapıyor ya ondan yoksa doğum sancısı falan değil ya çünkü benimde çok hareketli olunca oluyor sancılarım
iyi canım ya 37 olmuşsun artık riskli dönem geçti kesin kes git canım ateş çok önemli bebeğide tehdit ediyor
bu ben olayını hiç duymamaıştım canım ya ama inş geçer allahtan yüzde falan değil geçmezsede boşver türkize feda olsun annesi
yalnızlık çok kötü canım ya bide çalışırken evde oturmaya başlamak baya kötü tabi doğum streside cabası annen geldimi
benim de şaftım kaydı o kadar kilo aldımki 1 sene önceki halimle alakam kalmadı
ay burcu cum içim hiç rahat değil ya ben yapabilirmiyim normal bilmiyorum doktorum diyorki bak ben 4 kiloyu sorunsuz doğuranıda gördüm 3 kiloyu doğuramayanı yada sorun çıkanıda bebeğin kilosu çok da önemli değil diyor tabi şuda var gerçek ölçümü ne kadar doktor 3500 civarı olduğunu düşünüyorum dedi tabi pazartesi günüydü
sen ce ne yapsam ya bana bi akıl verin kızlar çok kafam karışık
Bencede o doğum sancısı değil ya, sanki kafasını ittiriyo gibi bişey, çünkü ben karnımı kontrol ediyorum sert değil,sadece b ebeğin olduğu yerler sert
Cnm annenin doğumları nasıl olmuş, kolaymı zormu, bide halan falan varsa ona sor, muhtemelen onların gibi olucaktır