evet kesme olayı fln çok fena, ama kesince çok rahatlıyomuşun diye okudum kkde,
kolay çıkıyomuş, yoksa patlayabiliyomuş olmadık bi yerden, oda kontrolsüz olduğu için çok zarar verebiliyomuş, aslında en güzeli dr a ebeye bırakmak, kesisiz olsun desem ya patlarsa,yaa işin o yönüde var kafamçokkarıştı
ay kadın olmak ne zor bir şey ya allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
canım 15 ay oluyor.bide tüp hemen tutcakmı gerçi inanç çok önemli o zaman izin alabilirim ve kullanabilirim yoksa transferden sonra tuttuğunda 15 gün içinde işe balıyorum diğer türlü 7. gün başlıyorum.bunlarıda hesaplamak gerekiyor.Bide eşim öğretmen olduğu için eylüle kadar tedaviyi bitirmem lazım 2 günde bir hastanedesin çünkü okul olduğunda izin sorun olur.
bizde 2. artık oğlan olsun diyoruz tabi de bakalım kısmet
tutkuncum inş herşey yolunda gider canım ama gerçekten psikoloji ve inanmak çok önemli bencede allah bir tanesini verdi ikinciyide verir inş
Amiiin inş, ne güzel ikisindende alırız hevesimizi, ama dahada önemlisi sağlıklı olsunlar tabi, benimde gönlümden geçen öyle, ama vakti var daha, 2 sene fln düşünüyorum, tabi bu benim düşüncem, Allah verir olur bi anda hiç bellide olmaz :CüvCüv:
öle canım sağlıklı olsunlar cinsiyet boş ama insan ikisindeden de tatmak istiyor hayırlısı bakalım bide ben ikinci konusunda pek kararlı değilim ya olursada kızım şöle 5--6 yaşına gelince ancak