a.s.
Ohh ne güzel,sonunda rahat rahat uyuyabilecek vakti bulduğun için cidden sevindim cnm, bu yaramazlar annelerine rahat verdi sonunda
Cnm hayırlısı olsun inş., nidilat bu konuda çok iyi, ama doğum ilerlemişse bişi diyemem, benimkini durdurmuştu 11 hafta falan, fulyada kullandı oda memnundu hatırladığım kadarıyla
evet eveettt....
a.s.
Cnm aynı duyguları paylasıyoruz inan, bende çok üzgünüm,ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef, izleyemiyorum yoksa mafoluyorum kalı değiştiriyorum hemen, Rabbim sabır versin inş. çok zor
Cnm dün benimde öyleydi, ama bel ağrım sol taraflıydı, annem ortada olması lazım doğumda dedi, hayırlısı bakalım, benim oğlanda bir iki haftaya gelir gibi geliyo,hayırlısı ile gelsinler
Ilgıncım hoşgeldin şekerim,nasılsın, benim ağrım var ama kasılma yok bekliyorum bakalım hayırlısı inş.
Cnm sanada günaydın, bendede ağrı var, kasılma yok, belkide ağrılar kasılma olabilir bilmiyorum,ama karnım yumuşak sert değil a.s.
Bencede fulyacım haftaya doğuralım biz, bendede full heyecan var,inş. herşey gönlümüze göre olur
tmm tatlım anlaştık.....haftaya cumaya ne dersin:):) :teytey:
Taktik değiştiriyo heralde, pınarada bakkalımı arıyon falan yazmış, bu arada sakın sakın kredi kartı numaranı bilgisayardaki herhangi bi programa falan yazma sakın, buna msn de dahil, sadece bankaların kendi siteleri güvenli, int. ten alışveriş içinde sadece güvendiğin sitelerden al, çok tehlikeli
Cnm hayırlısı ile zamanında kavuşursun inş. bebişine sende
Cnm sen istemiyorsan, 4 çocuk ancak normal doğumla olur, senin sezaryen olursa olmaz o iş bosuna hayal kurmasın eşine öyle dersin,aslında ben kalabalık bir aile istiyorum eğer bütün çocuklarımın ihtiyaçlarını çok iyi seviyede gerçekleştirebileceğime inansam neden 4 olmasın ki ama bu hayal tabi, giydirmesi beslemesi okutması evlendirmesi bakması hep bi maddi karsılık gerektiriyor, ama hayali bile güzel
ewet ağlayasım gelse kaçarım hemen:a015:
Cnm bebiş kusabilir 2 tk koy hastane çıkışı, ben kapalı ev terliklerinden aldım, bu arada kurdeleli taç bulamadım, milyoncudan plastik taç aldırdım,, kırmızı kurdele ile sardım bide fiyonk yapıp yandan yapıstırdım süper oldu, bulamazsan öyle yap, istersen resmini eklerim fikir olsun
resmini koysana burcu..
Kız o bi hastalııık, yapma sakın, bak bebişin mikrobada ihtiyacı var haberin olsun, 3 ay sonra fln aşıları olunca ben salıcam azcık yalasın yerleri fln, bağışıklığı güçlensin, güçlenmezse hep hasta olur