Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..