SLM KIZLARRRR
ay sattler once actım pc yı anca gecebıldım başına..benım yagız oğlan ne zaman yemek yıcek olsam yada bişi yapcak olsam basıyor yaygarayıııkaydirigubbakcemile3saatlerce rehin alıo beni emme seanslarımız baslıo....hiç bitmio fallakaydirigubbakcemile3
dogumdan 2gun sonra tekrar donduk hastahaneye..yenıdogan sarılıgı oldu beım oğluş..3gun kaldık hastahanede..ay cok feciydi doğrus...oglumdan her kan aldıklarında ben ote yanda agladım..hele sarılık için alınan kana dayanmak için kendımı zor tuttum dogrusu....hastahaneden cıktık şükür..yarın kontrolumuz var tekrar.uzay mekiği gibi bişeyin içinde tum gun yattı kuzum...ınşallah yarınkı kontrolde tekrar ılerlemiş cıkmaz,bol bol emzırıorum ama bakalım...dua edın oldumu:Saruboceq:teyzeleriiii
otekı bı derdımse kızlar benımkı benım kokum olmadan uyumuo yafssenağlamayatakta yatarken burnunun dıbıne ya kırlı atletımı yada iççamasırımı koyuyorum anca ole uyutabılıorum gecelrı..gunduz sorun yokta geceler kabusum oldu dogrusu...
hastahaneden berı yalnız kalıoruz...eşim ben ve oglum..başta nasıl alışırsak sondad ole gıder heralde...annem 2 gecedır kalmıo bızde...bu arada kaynanam gıl geldı doguma..oda ayrı bı olay...

klava:sutum kesılcek dıe odum koptu onların yuzunden ustelık kaynanam kaldı bende ılk 2 gece...detayları anlatırım sonra sıze....
oglus anca uyudu teyzoşları..yahu hepınızı cokkkk ozledım..YENIANNE TUTKUN masallah bebişlere..baska dogum yapan kım varsa masallah dıyelım..gecmişi tam okuyamadım gene..fırsat bulıursam okuycam....
dogurmayan kaldımı ayol.....mayıs bıtıo ne5deyse....karnında bebişiyle bekleyen herkeze de Allah yardımcısı olsun kızlar...
oglşumna maşallah dıyen tum teyzoşlarınakoccaman opucukler...
SIBELCIM bu yağızlar hep şeker heralde bacımalkisalkisalkis

PINAR KISSS Beğendınmı damadınıkaydirigubbakcemile3

a.s.