saol teyzesi..bizim babmız fanatik...her fırsatta ustunde gs forması benım tosununkaydirigubbakcemile3bende bjk lıyım ama babamızın dedıı oluo yafs takım konusunda:ecrin_bebek:
saol canım benım..bende aldım aynı sut sagmadan super falla....cok memnunum
aminn canım ..saol teyzesiiiŞeniz
canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu
maşallah canım kırkbınkere maşiallah kızımıza....

benım hastahaneden berı kemse yok yanımda gecelerı gercı temızlık falan annem gunduzlerı gelıp yapıo olcakları...haklısın cnm ya hiç gelmese ewi toplamak zor olxcak hele bıde mısafır ustune aman aman yani....iiki annelerımız varkaydirigubbakcemile5
cnm Rabbım bı avazda kurtarsın saglıcakla kucaklatsın inşşş
ben daha kesmedım cnm ya.korkuom falla..bıraz daha gecsın bakalım..
benımkıde aynı emıo fazlasını kusuo acılan yere bıdaha emmek ıstıo gene meme ....hiç bitmio emmesi..hollanda ıneklerı gıbıyım ewdekaydirigubbakcemile3
cnm ben bephantenı kullanıorum gene pişiğe...şu gogus ucu yarası için dr ilaç verdi 30ytl almış eşim hiç bi işe yaramadı bepanten kullandım 3 gune gecırdı ..pişik içinde kullanıorum ıı gelıo...bıde eskı usul zeytın yağı suruo annem...kızdırıp soğutulmuş zeytınyağı...hiç pişik yokk:lepi:
yerım onu ben ennesı..komık oluo hepsı bende gulmekten yarılıom benımkıne...
cnm cok geçmişolsun...gule gule buyut bebişi...
bende 1 numara kullanıorum....
slm kızlar..nasılsınız...
yagız uyurken bı bakıım dedım sıze...
bugun kontrolumuz vardı..sarılık dusmus..5 gun sonraya gene kontrolumuz var...tamamen gecmesı gerekıo tam gecmiş deıl...inşallah gecer...:Saruboceq:
baskada bı sorunumuz yok şimdilik...uyku duzenımız harıç tabi...gecelerı uyku yok bıze...bugun deişikti ama gunduzde uyutana kadar akla karayı sectım..ay gusel ama cok yorucuymus kızlar ya...bastan berı gecelerı kımseye bırakmadım oglumu..kaynanamda bende olunca hele hep kendım kalktım agrım gectıkten sonra..ama bazen emzırırken kafam dusup gıdıo hısedıorum..benım eşimede dogumdan sonra bı haller oldu..odamı sarılık buldu nekaydirigubbakcemile3paso uyuyo adam ya..ne kadar uyusa dınlenemıo anlmadım dogrusu..bugun vıtamın aldık onada..gecelerı eşimle bırlıkte bakıoruz...sizinkılerde olemı kızlar ya...dogumda kosturmaktan yoruldu heralde dahada dınlenemedı dıorum..b<kalım gecıcek ınşallah...
canım bepanthenin hangisi acaba nasıl sorayım eczaneye
oyy bu kıza gene bi haller oldu yavs..kucagimda uyuttum..2 saattir uyumadi..
bu arada aşimizida olduk kizlar :) kismetse digeri 1 ay sonra :) bu arada benim aşidan sonra gene tansiyonuma baktilar..gene firlamiş..15-10..gebelikte hep düşüktü ama kiz dogduktan sonra firliyor arada..umarim kalici olmaz..ama kalir gibime geliyor cünkü ailemde var :S annemde özellikle..onun da strese grince,üzülünce firliyor :s ben dogumdayken 2 kere dilalti almiş kadincagiz :S ay gelecegimi görür gibi oldum anlatirken :)
neyse Rabbim saglik versin cümlemize :)
geçmiş olsun canım oh ilk aşımızıda olduk inş fazla ağlamamıştır sonra huysuzluk yaptımı
sanada çok geçmiş olsun ama tansiyonunu ölç sık sık bide mutlaka bir doktora git ya ihmale gelmez
Hoşgeldin canım. benimkinin de kesin uykuda kesilmesi lazım. Kıyameti koparır yoksa kaydirigubbakcemile3
Bize doktorumuz devit3 verdi. Günde 3 damla onu kullanıyoruz canım a.s.
Canım pamuk ve su ile sildikten sonra ince bir tülbentle kurula. Ben öyle yapıyorum. Belki ıslak kalıyordur. Kukusunun şişliği ise normaldir. Çünkü bizim doktor bu haftada söyledi aynısını. Bizden aldıkları hormonları tam atmadıkları için şiş olur, normale döner telaşlanma dedi. Hatta çişi bazen pembe gibi olur. Oda senden aldığı hormonları attığından. Merak etme dedi.
Canım valla ben günde yeri geliyor 10 bez değiştiriyorum. Normaldir merak etme sen a.s.
valla her yolu deniycem pınarcım sağol
bu arda dünden beri sebamed kremi kestim nivea bebk yağı sürüyorum kukudaki kırmızılık geçti gibi ama ama mıçındaki yıpranma hala varya böle eti yüzülürya insanın öle olmuş tam pişik de değil bu ya
selam kizlar a.s.
az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))
alem bu kzılar çok cimcime olcaklar çokkkkk
slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda geçer bencede şikayet et
kızlar dün çok kötüydü kızım öğlen 1 de kalktı ve gece 11 e kadar yaklaşık 1 saat bile uyumadı sürekli emmek istedi ama sürekli canım çıktı memelerim harap oldu çok kötüydüm dün yorgunluktan öldüm gece bir 3 saat deliksiz uyudu sonra yine 1.5 saatte bir kalktı
bugün iyi allaha şükür 5 gibi banyosunu yaptırdık babası ile şimdi hala uyuyor mışıl mışıl kaldırmıycam kendi kendine uyansın önceden hep 2 saatte bir kaldırıyordum artık kendi haline bırakıcam acıkınca uyanıyor zaten artık
kızlar ben sadece anne sütü veriyorumm sizler mamada veriyormusunuz ve doktor mu önerdi