Kızlar selammmmm hihoyyyt
Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:
Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür
Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3
Eeee sizden ne var ne yok bakalım?
Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz
Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:
knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.
Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3
Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.