cocuguna mama takviyesi veren yada sadece mama veren kizlar..lütfen stres yapmayin bu kadar..hadi kendimizi geçtim örnek olarak..siz kucuk kuzenimi anlatmak istiyorum örnek olarak..kuzenim hiç meme emmedi..1 damla bile..mamayla büyüdü..ve cok kusan bi cocuktu..mamayi verdikten sonra bezle kusmasini beklerdik o derece yani..
inanin okadar tombişti ki kollarini acip katlarin arasindaki tozlari alirdik..kemikleri okadar agirdiki kucagina alan kişi "içine betonmu döktünüz" derdi..Rabbim nazarladan saklasin ama ben onun kadar saglikli cocuk su ana kadar görmedim..3-4 senede bir grip olur..1 gün bile yatmaz,hemen toparlanir..şimdi kocaman bi kiz oldu 15 yaşinda..benden uzun boyu var..
ayni şekilde anne sütüyle beslenip gandhiye benzeyen akrabalarimda var..zirt pirt hasta olur..vs vs..
demem o ki..anne sütü tamam mucize birşey..ama herşey demek degil..yaramayinca yaramiyor işte..mamayla beslenip turp gibi olanlarda var,anne sütüyle beslenip bünyesi zayif olanlarda var..herşeyin başi huzur,mutluluk..lütfen kendinizi bu kadar yipratmayin..olan sütünüzde kacacak hepten üzülceksiniz bu sefer ya..