kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa
Şekerpare yap canım bence. Revani dağılır. Şekerpare tek tek daha iyi a.s.
slm kızlar nasılsınız benimde annemler vardı evi temizlediler kayınvalidemle birlikte bende çamaşırları yıkadım biraz ortalığı topladım durumda uyuyor teyzeleri
Selam canım. Ne güzel temizlenmiş evin. Kayınvalidende iyi oldu valla maşallah a.s.
Bende saçları şimdilik çikolata kahveye boyattım cumartesi kuaförüm geldi evde boyadı kaş bıyık aldı mankür yaptı.Bir dahaki haftaya da ağda işini hallederiz artık valla kendime geldim.Şimdilik kociş röfleyi istemiyor böyle parlak kahve çok yakışıyormuş bakalım kandırıcaz artık ben eski halime geri dönmek istiyorummmmm.zemuszemus
Güle güle kullan bacım yeni saçını a.s.
canım benim sağol evet evim mis gibi oldu sen nasılsın bitanem bebiş nasıl bizimde kırkımız çıksın mevlüt yapacağız
kızlar bu arada ben süt annesi oldum bir arkadaşımın bebişi 860 gram doğmuştu anne sütü alamamıştı bende sağıp verdim bebişe
Çok iyi yapmışsın canım. Sevaba girmişsin. Allah uuzn ömürler versin minik kuzuya a.s.
Kızlar bu verem aşısı 2 aydamı 3 aydamı nette farklı bilgiler var bana doktorum 2 ayda gidince karma verem ve ishal aşısını yapıcaz demişti size nasıl bilgi verdiler.
Valla 2.ay sonunda yapıcak diye biliyorum bacım :uhm:
ya kızlarrr cok ozledım sızı sıteyı benım bıcırıklar hıc uyumuyor yalnızdım sımdıye kadar dun bır yardımcı aldık belkı sımdı bıraz rahatlarım
hıc boş vaktım yok cok yorgunum,
hepınızı ve bebişlerı optum
Hoşgeldin canım. Ohhh yardımcı olunca rahatlarsın biraz a.s.
Herkese merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ben o kadar yoğunumki nete girmeye fırsat yok valla,oğlum sağolsun göğsümden hiç ayrılmıyor,uykusu az,göğsümde çok emmeden uyuyor sonrada hemen geri uyanıyor tabii ne hyapacağımı şaşırdım..Doymuyo desem dün kontrole gittik 18 günde 200 gram almış,boyuda 2,5 cm uzamış.Doktor yeterlidir dedi,kayınvalidem sütün yetmiyoo galiba diyip duruyor,mama mı versek diyor.Doktor vermeyin dedi allahtanŞimdi anakucağında uyuyor çok sevdi onu hayret,dilimi ısırıyım.Kendimden vazgeçtim resemen onla uğraşmaktan ama yinede halimden memnunum annelik çok güzel bi duygu oğlumu çok seviyorum...:asigim:
kızlar yaa sizin bebekler emmeye başlayınca kaç dakika emiyor?Dağhan sağolsun 10.dk da yoruluyor biraz uyuyup göğsümde sonra tekrar başlıyor emmeye,çenesini dürtmekten yoruldum??
Hoşgeldin canım. Maşallah kuzucuğa. Kimseyi de takma. Her konuda herkesin bi fikri var maşallah

klava:
Bizimki bazen 10 dk'da bırakıyor. Bazen inat edip 1 saate yakın bile emdiği oluyor. Ama geneli yalancı emzik niyetine emiyor kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün 25 cc ye 1 çay kaşığı milupa rezene yaptım kzıma verdim gaz için,çok kötüydü yavrum,kimisi daha çok erken bebk çok küçük niye verdin diyor,en azından bir aylık olmasını bekle falan yazmışlar şimdi de üzüldüm ne yapsam ki,kafam allak bullak oldu,siz ne yaptınız kızlar ya:çok üzgünüm:
Valla ben hiç kullanmadım bacım ama zor durumda kalsam kullanırım sıkma canını a.s.
Gelelim bana dünden beri biberonla mama veriyoruz yz kızlar maşallah oğluma sakinlemeye başladı.Sanırım düzene gireçek.Çok mutlu oluyorum o rahat rahat emip uyuyunca.Eziyet etmişim yavruma kadehle beslemeye calışırken.
Maşallah canım yesin yesinde kilolar alsın oğluşun a.s.
arkadaşlar bugün aşı meselesi konuşulmuş ya, ben sordum sağlık ocağına: rotavirüs aşısı 2-4 ay arası yapılıyomuş ve 140 ytl ye eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyosun onlar yapıyolarmış. zaten ağızdan damla şeklindeymiş.
bir de verem aşısını sormuşsunuz ya, sağlık ocağı beni 8 temmuzda verem aşısına çağırdı. yani 2. ayımız bittikten 1 hafta sonrası. bir de verem aşısı ateş yapabiliyomuş ve 3 gün banyo yasağı varmış.
bir de sağlık ocağından çıkarken bi kadın yapıştı yakama sakın aşıları bacaktan yaptırma çok riskli koldan yaptır dedi ama bilmiyorum 2. hepatiti bacaktan yaptıla r bize. sizin dr lar ne diyo bi sorun bakem???
Valla bizimde bu hafta hepatit aşısını bacaktan yaptılar bacım ya :uhm:
merhaba mayıs anneleri bebişlerinizi ne kadar sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz?CADIARZU
Selam canm. Ben her akşam mutlaka yaptırıyorum a.s.
merhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
biraz canım sıkkın aslında sizle dertleşmem lazım ama vaktim yokki

( kayınvalidem sanki bebek benim değil de kendininmiş gibi davranıyor! çileden çıkıyorum. habire üstünü örtmeye çalışıyor, çocuğum vık dese kucağına alıp sallamaya başlıyor!! sesimi de çıkaramıyorum

( ben ne yapacam böyle bütün bir yaz yaa!!
Hoşgeldin canım. Zaten bebek olunca geneli değişiyor heralde. Geçen gün yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor diye Defne katıldı resmen ağlamaktan. Kayınvalidem aldı kucağına susuturmaya çalışıyor. Anne ver bana diyorum yok vermiyor. Sanki annesi o da susturabilecek

klava:

klava:

klava: Baktım olmayacak çocuk fena katıldı zorla aldım elinden. Bana geldiği anda sustu kuzum a.s Bi bozuldu ki Çok üzgünüm çoook
biz geldikk teyzoşlarrr !!
ayy çok yoruldukk yaw bugün bütün günnn kızımla piknikteydikk hava çokk güzeldi ..ay biz ana kız fena alıştıkk gezmeye azcık güneş görünce evde duramıyoruz yahuu hihoyyythihoyyyt
pınarcım sütü sormuşsun çok çıkmıyor cnm en fazla 30 cc tam sütün geçtiği bir damar var ordan sıkınca geliyor şükürler olsunn...birde gaz yüzünden memede fazla duruyor dedim yaa onuda uzman tv de izlemiştim bi araştır cnm büyük ihtimalle o yüzden seninkide bırakmıyor memeyi ...
Oh maşallah bacım pikniklere falan gidilmiş ne güzel temiz hava missss hihoyyyt
Heeee bende Defne'yi emzirmek için geceleri kalktığımda eğer 4-5 saat olmuşsa göğsümü açınca direk fışkırıyor. Arada bende öyle sağmaya çalışayım bari bacım. Makina acıtıyor en azından elle ne çıkarsa kârdır a.s. alkisalkisalkis
gece oldu böle oldu uyumuyılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naniknanik
[k] {n} [k];7227878 .!.:
slm güzel anneler..
bizde bugün gezdik kızımla alışveriş yaptık babasına ayakkabı annesine pantolon aldık yemek yedik bide açık havada çay içelim dedik arabada mamasını yediriken okadar terlediki yavrum cafeye girmeden geri döndük yagmurda atıyodu zaten eve gelince kızım kaka yapmış bi güzel yıkadık babasıyla 1 sat emzirip zor uyttum valla..
ya mevlütte giymek için bişiler bakım dedim ama karar veremedim takım gibi bişimi alsam etekmi alsam? elbise falan giydim abes kaaçar dedi eşim vazgeçiirdi beni.
zaten etli etli olmuşum giydigim yakışmıyo!!
fazlada bakamadım bi magazaya bakabildim pzzartesi başka yerlerede bakıcam..
yrn kahvaltıya annme gidicez defne yapragımı anneme bırakıp eşimle eminönüne gidicez mevlüt şekeri ve kapıları süslemek için tül falan alıcam ufak tefek işleri buhafta halletmem lazım önümüzdeki haftada temizligi ve akikayı hallederim inş.
kız uyurken bende yatım yorulmuşum iyi geceler kızlar..opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım. Güle güle giyin aldıklarınızı a.s.
Ya bu akika nedir kızlar?
günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
Selam canım. Maşallah kuzuna. Gece uyuyan çocuk babasını sever derler. Bizimki de çok seviyor babasını maşallah hihoyyyt
Tabiki plastik kullan canım normal yemek tabaklarıyla baş gelinmez.Kırılmayı boşver bide onları yıkaması var benim mevlütte yaklaşık 60 kişi vardı okadar insana tabak bulmakta mesele.
Bizde de 60 kişi falan vardı. Kayınvalidem normal tabak kullanalım dedi. Yok artık dedim kim uğraşacak onlarla. Ne güzel bölmeli tabaklar varya aldırdım onlardan. Hem tatlı ile pilav birbirine karışmıyor hemde sok poşete yallah çöpe. Uğraşmaya değmez valla hihoyyyt