Günaydınlar bacılarım a.s.
Bugün amma uyumuşuz kızımla. En son 7'de emzirdim uyuttum. 11'e çeyrek vardı uyandığımızda kaydirigubbakcemile3 Oda kayınvalidemin telefonuna uyandık delikafadulden Emzirdim kızımı yatırdım beşiğine. Kendi kendine mıyırdanıyor. Bende o arada kahvaltımı yaptım. Şimdi hazırlanacağım. Kayınpederim gelip bizim araba ile götürecek beni onlara. Heralde bugün orda kalırız. Acil ehliyet almam lazım ya. Olmayacak böyle gel-git...
Kızım sakince dururken evi toparlayayıp, eşyalarını hazırlayayım kızımın. Malum nerdeyse her kakasında beline çıkıyor zillim nasıl beceriyorsa kaydirigubbakcemile3 Birgün için bile bir sürü kıyafet alıyorum yanıma kaydirigubbakcemile3
Öptüm sizleriiiiii a.s. a.s. a.s.
Hadi bakalım iyi gezmeler.Canım ehliyet konusunda iyi demişsin çok lazım valla bende ehliyet var araba yok kısmetse ağustosta alıcaz o zaman tutmayın beni....Beni yağız oğlanda öyle valla 3 günlüğüne anneme gittik bir kocaman valizle ama hepsinide kullandım.Ya beline kadar işer yada kaka yapar yada kusar kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar 2 gündür tekim kızlar valla yemek yemeye zaman bulamıyorum 2 dk. size bakayım istedim dün gece kızıma zorla emzik verdim ohh dünyalar varmış uyuyabildim yoksaki memeden ayrılmıyor eşim hiç istemiyor emmiycek sonra diyor ama mecbur kaldım napıyım hiç kucaktan inmiyor yoksa bide hergün kıyafet değiştiriyoruz kusuyor ıslatıyor bacak kadar velet nasıl beceriyorsa hergün kirletiyorkaydirigubbakcemile3
İyi etmişsin semracım emzik vermekle aman başka türü baş edemeyiz biz bu çocuklarda tüm gün memede geçer vakitleri yoksa.Tek başına kalmakta zor ama zamanla alışıp pratikleşirsin hiç korkmaz canınıda sıkma ilk zamanlar kalıyor bazı şeyler olsun varsın bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş.
Kızlar bende kaçayım benimki yeni emdi dururken biber doldurayım ütüm var daha bir yığın dün bitiremedim durmadıki bir türlü.Birde fırsat bulursam toz alıcam öptüm hepinizi,bebiklerimizide zemuszemus Şeniz