Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ne kadar süt almasi gerektigini bilmiyorum..40 günlük olmuş..1 aylik oldugunda ne kadardi? doktorun ne dedi? kaka-çiş miktarlarini kollamalisin ayrica..azmi degilmi ancak öyle anlaşilir..
sağolasın canım. napcam bilmiyorum:1no2:kıyamam ya cidden zor benimki arada geliyor çocuk için bişe dediğinde ona bile kızıyorum Allah yardımcın olsun
ya canım yalnız başıma yetişemem belki dedim. keşke de getirmeseydimbiz geldikk teyzoşlarrr !!
cerencim evine hoşgeldin bacım ama kayananatörü neden peşine taktın onu anlamadımm yahu :uhm:
ah işte kafama edeyim! tüh banamafoldumben[k] {n} [k];7227701 .!.:hoşgeldin evine cnm.. kolay gelsin sana zor valla aslında kendinde idare ederdin valla kaynanaya ne gerek var?
ya bizde çok canım gülüm değildik ama bir problemde yoktu aramızda. şimdi de sabrımın sınırlarını zorluyor ama kocam için çenemi tutuyorumAyşecim ne güzel evine kavuşmuşsun.Kaynana konusunda da benimkide aynı apartmanda gün içinde 1-2 kere geliyor geldiğindede illa bir yorumu oluyor ama ben takmıyorum.Dün aldı çocuğu dedesi görsün diye emziriyordum az emmişti bişey demedim ama aç pek duracağını sanmıyorum dedim.Götürdü 1 buçuk saat gelmedi.Uyutmaya çalışıyormuş ya be kadın aç olduğunu biliyorsun neden uyutmaya çalışıyorsun dimi aklı sıra ben yanına inmiyorum ya çocuğu daha çok kendi evinde tutacak sinir oldum resmen çok değişti benimkide çocuktan sonra kendi kendine tiriplere girmeye başladı çok iyidir aslında ama oda kendini geri çekti bu beni dahada kızıdırıyor.Sanki ben ona naptıysam.klava:
kız senin kaynana da bile problem çıkıyorsa biz napalım? off off! ağladımı hoplatıyor hoplatıyor,bebeğim susumuyor. ben alıyorum, üstüme yatırıyorum gaz çıkartacakmışım gibi,hemen susuyor kuzum. benim kaynanatörde kokunu istiyormuş bak diyor! ee öylese ver kuzumu da koklaşalım!!kötükedihüsoHoşgeldin canım. Zaten bebek olunca geneli değişiyor heralde. Geçen gün yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor diye Defne katıldı resmen ağlamaktan. Kayınvalidem aldı kucağına susuturmaya çalışıyor. Anne ver bana diyorum yok vermiyor. Sanki annesi o da susturabilecekklava:
klava:
klava: Baktım olmayacak çocuk fena katıldı zorla aldım elinden. Bana geldiği anda sustu kuzum a.s Bi bozuldu ki Çok üzgünüm çooo
kız benim evime misafir gelmiş,nasıl deyim sen ev işini yap diyeAllah kolaylık versin cnm sana,keşke kayınvaliden ev işlerini yapsa bebeği de sana bıraksa
ben elletmedim hiç,ev işlerini yapın siz dedim,ama çok kalsaydı sonra ne olurdu bilmeme cnm,zor durum zorrrrrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım,kocam hiç bişey demez öyle bi durumda. evde ikimiz olsak, o tutar bebişi ben yemeği yaparım. ama şimdi benim kaynana, "ver bebeği de bana sen işine bak hadi" diyor pişkin pişkin. ölür müsün öldürür müsün??ay canim ya..sesini cikarman lazim canim..kibarca,kalbini kirmadan ipleri eline al..tek işin bebek olsun..gerekirse yemek bile yapma..eşin gelincede cocuga bakmaktan yemek yapamadim dersin..
kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum
korkma canım,bir sorun çıkarsa aradıklarını duymuştum bildiğim kadarıyla fenilketüniri hastalığı için yapılıyo,özel mamaları var onunla beslemen gerekiyo,eğer çıkarsa tabi ,tahıllar yasak zeka geriliği yapıyo eğer diyeti yapılmazsa,inşallah başka bi sebeple aramışlardır ama allah dermansız dert vermesin tedavisi var hiç üzülme sütün gider,yarın olsun hayır olsun
tam alamadıkları zamanda tekrar çağırıyorlar ne zaman almışlardı szinkanınızı
kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum