• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

cnm benim arkadaşında oldu hipotiroidi yüksek çıkmıştı kızının ama bi sorun çıkmadı sonra çapaya gitmişlerdi

merak etme yani beni sağlıkocağından aramadılar bulamasalar eve gelmiyolarmı ya

canım inşallah kötü bişey çıkmaz sonuçlar gelene kadar rahat edemem eşim dışarda yaptıralım hemen sonuç alırmıyız özelde yapılıyormu demiş hiç gerek yok merak etmeyin demişlr ama gelde içime anlat bunu Canım bende eve geliyorlar die biliyorum sen kan vermişmiydin

yaaa kızlar dikkat ettim benim bu ömerim yemek saati uyanıyor daha doğrusu ağlıyorrrr mamayı yerken tekrar uykuya geçiyor neden bu çocuk uyuyor yawww şimdi açık gözler ana kucağına atayımm biraz oyalanıyor sonra uyuyorr

ali kurtlusu mama yerken bile oynuyor offff ali daha cazgırrr hep onla ilgileniyorum aliyi 5 kere alıyorsam ömeri 2 kere ömerim sakin sorunsuz ya ya valla içim gidiyor ikiside benim ama olmuyor böleee keşke ikisinide kucağıma alabilsem aynı andaa

ali kırkından önce sakindi mama saatigözünü açardı şimdi poposunu yırtıyoo

canım bugün 12.günümüz,bir taraftanda emziriyorum oyüzden geç yazıyorum ne marifetliyim dimi

bende emziriyorum alıştık artık :))
canım üzülme bir sorun yoktur inşallah büyük ihtimalle tam alamadılar özelde de yapılıyor bu testler daha ayrıntılısı için rahatlayacaksa yaptır
aminoasit profili olarak geçiyo

yaaa kızlar dikkat ettim benim bu ömerim yemek saati uyanıyor daha doğrusu ağlıyorrrr mamayı yerken tekrar uykuya geçiyor neden bu çocuk uyuyor yawww şimdi açık gözler ana kucağına atayımm biraz oyalanıyor sonra uyuyorr

ali kurtlusu mama yerken bile oynuyor offff ali daha cazgırrr hep onla ilgileniyorum aliyi 5 kere alıyorsam ömeri 2 kere ömerim sakin sorunsuz ya ya valla içim gidiyor ikiside benim ama olmuyor böleee keşke ikisinide kucağıma alabilsem aynı andaa

ali kırkından önce sakindi mama saatigözünü açardı şimdi poposunu yırtıyoo

damadımı da al kız kucağına :oklava:
şaka bir yana büyüdü artık annesi hem hep böyledir ikizlerin biri çok yaramaz diğeri akıllı olurmuş

günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu

benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim

cnm ben değişiklik olsun diye lahmacun yaprak sarma ayran ve tatlı verdimm tatlı olarak zaten 3 tepsi baklava kendim açtım ..ve plastik tabakla çatal kullandım çokta rahat oldu ...kıyafet te uzun tunik saten tarzında elbise aldım altımada tayt giydim ...

esen cnm kadını çok iyi bulmuşsun banada yolla valla yolparasını vereyim hehehe

benim buradada olsa öle bir kadın valla iyi olacak yarım günde ne yapacak öle yarım günlük kadın bulak çok zor tam gün geliyolar 80 tl alıyolar gündelikci olsam daha iyi para kanaırım valla...

4 kilodan bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzz bana bak örnek al hala dombiliyimmm iştee

cnm eger istersen ben sana b.evlerde oturan yarım gün 40 ytl ye gelebilecek kadın yollayabilirm buyrunnnnnnnnn

sağolun kızlar tam 5 günlükken almışlardı şimdi eşim işten çıkıp sağlıkocağına gitti korkmayın genelde 10 bebekten 9 unu tekrar alıyoruz değerler biraz yüksek çıksa istiyorlar demiş dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın

mrk etme tatlım allahın izniyle bi sorun yoktur dedikleri gibi bi çok kişiden ikinci defa alıyolar..ben zaten sağlık ocağında yaptırmadım eve kadar gelip çağırdılar ama hastane zaten aldı ne gerek var dedim tekrar almalarına yazıkk yahu ..

kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum

canım inşallah korktuğun gibi değildir bitanem bazen yüksek çıkabiliyor değerler dualarımız bebişinle ve seninle

birsencim yerim ben paşaları oyyyy

kızlar bende çok sıkıldım valla evin içinde kayınvalidem nereye gitsem peşimde evimde bile rahat yok bana baştan bebişime karışmayın ben ilgileneceğim dedim iyi ki yoksa birde öyle karışırdı çok bilmiş

akşamada misafirim var hergün gelen giden hizmet etmekten bıktım artık gece uykusuda yok hiçkafamçokkarıştı

canım inşallah kötü bişey çıkmaz sonuçlar gelene kadar rahat edemem eşim dışarda yaptıralım hemen sonuç alırmıyız özelde yapılıyormu demiş hiç gerek yok merak etmeyin demişlr ama gelde içime anlat bunu Canım bende eve geliyorlar die biliyorum sen kan vermişmiydin

valla cnm ben sağlık ocağına hiç gitmedim ben doğumdan sonra 6 gün kaldım hastanede ve ilk 2 gün ne yapıldı bilmiyorum bile ama devlet hastanesi olduğu için topuk kanı işini yaptıklarını düşlünüyorum ilk doğdunda alınmıştır sorun yoksa tekrar almadılar heralde biri 6 gün biri ise 7 gün sonra eve geldi bebeklerimin ...cnm korkma bişeyciği yokturr

bebekler ilk doğduklarında bazı hormonları yüksek çıkıyor aradan zaman geçince tekrar bakıyolarki düşmüşmü diye eğer düşmezse seni araştırma hastanesine yolluyolar ama yüzde 90 düşüyor cnm

dirimcim knk seni nerden alıcakki b.evlere kadar bende gelebilirim zaten metrobüs evimin önünden geçiyor benim ...

cnm benim knk ile konuşmadım çünki tam belli değil ya buluşma

ama geleceğin yerden alır deriz cnm ben iki veletle oraya kadar ancak gelirim olmadı metroya biner z.burnu metrosunun oraya gideriz bizi alır

cnm kadın demişsin olur valla 40 yarım gün 15 de bir lazım bana olmuyor bölee silsin süpürsün

kızlar doğumkontrol hapını adettin ilk günümü başlıyorduk yawfssss

şimdi kaçtım veletler ağlıyorr

tamam birsencim sen bir ara bana açık adres ver yollıyım sana görüşün bi ...

şu buluşma işinide halledelim artık yaw :))

tamam birsencim sen bir ara bana açık adres ver yollıyım sana görüşün bi ...

şu buluşma işinide halledelim artık yaw :))

ben ne yapacağım peki şu kırkımız bi çıksın bende gelirim arabayı eşimden alabilirsem seni de alırım hülyacım alamazsam avcılarda buluup gideriz

kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık

kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık

geçmiş olsun canım süt için üzülme nasip sen yine de sağ ne içerse kardır

kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...

aman siz de ihmal etmeyin nolur. ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar kolay oluyomuş... aman kızlarr...

geçmi,ş olsun canım yaaa sorun bu olsun inşallah dzelir bende gideyim hemen bu hafta

slm kızlar.2 gündür giremedim hastanelerdeydim.ıkınması için dr götürdüm bir sürü tahlil istediler kan aldılar elinden yavrumu bas bas bağırttılar bende dayanamadım başladım ağlamaya hastanedekiler beni teselli etti çok kötüydü ya ömrümden ömür gitti sanki nasıl ağladı yarum gözünden yaş geldi ilk defa. senağlama okadar acı çekti yavrum doktorun söylediği tek kelime bebeklerde olurrmuşş.nasıl sinirim bozuldu okadar kanı boşuna aldılar yani.bugunde başka doktora götürdüm meğer bebekte aşırı gz varmış karnı taş gibi olmuş.Bizim sarılıkta geçmemiş hala 1 aylık olduk 12,5'a düşmüş ama şimdiye tamamen düzelmesi lazımmış.bir gün boyunca süt vermiycekmişim 24 saat mama vericem düşürmek için ama kızlar korkuyorum 24 saat mama verirsem ya emmese artık napsam yaa sizce alışırmı mamaya.

Back
X