E
EU3
Ziyaretçi
geçmiş olsun tutkuncum.üzülme nasip nekadarsa okadar artık sen üzüldükçe iyice geriler zaten sütün.moralini bozmadan sürekli sağ sütünü emmesi için zorla sabırla alışır mutlaka.kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık
kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
aman siz de ihmal etmeyin nolur. ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar kolay oluyomuş... aman kızlarr...
sanada geçmiş olsun ankakuşu kalça çıkığıda nereden çıktı ya .inş hemen iyileşir yavrun.Bir belirtisi varmıydı nasıl anladınız.
Son düzenleyen: Moderatör: