Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of kızlar yağmuru bir görseniz maşallah yaa
ya kızlar benim oğlan çok kötü isal yavrum su gibi köpük gibi kaka yapıyo yaparkende ıkınıyo bide rengi hala yeşil sarıya dönmesi gerekmiyomuydu 20 günlük olduk bu gün hastanelerden okadar bıktım ki her yeride delik deşik oldu zaten kan tahlili için götürmek istemiyorum inanın yavrum napsamki korkuyorumda kendimde o kadar dikkat ediyorum üşütmemeye ama yinede soğukalgınlığı diyolar
kızlar merhaba ben anca haftada bir girebiliyorum umarım herkes iyidir.benim bebişimde iyi teyzeleri hergün daha hızlı değişiyor ve büyüyor.yarın aşımız var cts de doktor kontrolümüz.umarım ehrksde iyidir ve beişlerinizde.. gülhan ve sibelcim nasılsınız.
Bu arada tutkuncum asmak yok buluşmayı gidiyoruz işte kocişini ikna et birlikte geçeriz nolcakki hem tubişte var kocan olmasa bile üçümüz ayarlarız 3 te değiliz 4 üz kız goncada var kartalda ya oda.
ay bu mevlüt olayı ne kadar stresli bir iş yaaa yazık anneme herşeyi o düşünüyor
yarın temmizlik yapılacak şekerleri hallettim yarım kalmıştı bitti şükür çok güzel oldular
bende yarın kuaföre gidicem kıyafete hala karar veremedim
merhaba fıstıklar nasılsınız valla dün gece hiç uyumadı kızım sürekli ağladı emmek istedi çok kötüydüm sabah yorgun bitkin kızım gün içinde uyudukça bende uyudum sizlerde ne var ne yok a.s.
Ay kızlar kaç saattir açık site ama benim kız kucağımdan inmediği için yazamadım bi türlü. Geçmişi de okuyacaktım ama fırsat olmayacak belli ki. 2 dk koltukta dururken yazayım size dedim...
Sibel'cim Fatih benim liseden arkadaşım tatlım. Ortak arkadaşta bulduk ne güzel a.s.
Bizde bugün geldik kayınvalidemden. Eşim işe gitmedi evde. Chicco'nun yan yatabilir pozisyonu olan kangurusundan aldım. Yarın markete gidip deneyeceğim ilk defa kaydirigubbakcemile3
Bu arada buluşma için hafta içi olduğu sürece hergün bana uyar. Tepe Nautilus'ta çok uygun. Emzirme yeri olan bi yer olması lazımdı zaten bize. Herkese hangi tarih uygunsa bana da uyar. Siz karar verin yeter a.s.
nihayettt bittiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:
evet çocukların odasıda temizlendi mutfakda antrede banyoda sıra bana geldi ama bu afacanlar durmuyor beni delirtecek dereceye geldiler valla en son baktım süpürgenin sesine sustular bi müddet süpürgeyiaçık bıraktım yoksa ne mümkün kalan işi yapayım ali afacanııı nasıl ağlıyorrr sanki çocuğa bişey batırıyolar koşuyorum kucağıma alıyorum susuyor bide gülüyorkötükedihüsokötükedihüso
neyse işler bitti artık ipin ucunu boş bırakmam canım çıktı kafamçokkarıştı
kociş inş. erken çıkmıştır bende duş alayım tertemiz oturalım valla şimdi veletleri yatırdım yanıma size yazıyom
kızlar biz bugun yaptık mevlüdü.. hayırlısıyla bitti şükür..
bu gun ilk defa yalnız kalacağım evde.. dua edin.annemler yok bakalım nasıl olacak.dahada yeniyim aslında ama
Kayınvalidemlerin ordaki Dastini'den aldım bacım. 149'du. Nakit 100'e verdi a.s.
civcivde 89 indrimde ama birtane kalmış
Defnoşunda gazı çıkmadı bi türlü. Yıkadık bizde. Emdi uyudu şimdi çok şükür :lepi:
Bizimde karnımız acıktı eşimle. Pilav yapıyorum şimdi. Yanına da taze fasülyem var. Bide şu süt yapan soğanla domates söğüş yaptım ohhh mis cokacimcoook Yiyip geliyorum hemennnn a.s.
hadi hayirli olsun kangrunuzz :) umarim sende benim gibi memnun kalirsin canim
kiz ben gündüz yemek yapmaya üşeniyorum sen gecenin bu vakti pilav yapiyorsunhelal kiz sana
![]()
İnşallah canım. Yarın deneyeyim yazarım görüşlerimi kaydirigubbakcemile3
Defnoş uyuyunca üşenmem bacım. Yeter ki yemek olsun bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Anam çok mu sıcak ben mi çok terliyorum anlamadım ya :uhm: Akşam banyo yaptım su gibi oldum yine kafamçokkarıştı
Eşim de kurtları izliyor. Uykum geldi yaaaa mafoldumben
selam kizlar a.s.
cok yorgunummm..bu kız iyice huy etti..4-5 gibi uyaniyor..aksam ezani okunana kadar uyumuyor yav..durdugu yerdede durmuyor..illa kucakta olcak..uyanik oldugu içinde devamli emmek istiyor..bugun 4ten 9a kadar emzirdim,gaz cikardim,bez degiştirdim,kucagimda gezdim :)) döngü halindemarkete bile gittik..dişari cikinca uyuyor diye..uyudu ama eve gelir gelmez uyandi cadi
yemedi numarayi
![]()
uyur uyumaz bici bicimi yaptim :) cici kiz oldumkizlar sizde cok terliyormusunuz ya? özellikle emzrirken kanter icinde kaliyorum ya :S
yarin doktor kontrolum var..ay inşaallah alttan muayne etmez..ama edecek muhtemelen karnimdan bakcak hali yok yapüff :S
ordan da anneme gidicem..annemler götürcek daha dogrusueşim o şartla izin verdi..aksam orda kalicaz..c.teside mevlüt şekeri için eminönüne gidicez annemle..artik yollar kac saat sürer dye hesap ediyorum valla
pendikten eminönü 2 saat sürer..kavaciktan 1 saat
inşaAllah yolda bi yamuk yapmaz bana bu kız :))
ben ufaktan kacayim..öptüm hepinizi kizlar a.s.
Dayanamıyorum koltukta sızacağım. Öptüm bacılar, herkese iyi geceler a.s.
ya bu kız hiç durmuyor bacılar çığlık atıcam valla sürekli emiyor göğsüm acıdı
neyse ben kaçar görürşürüz yarın artık bye
ya kızlar benim oğlan çok kötü isal yavrum su gibi köpük gibi kaka yapıyo yaparkende ıkınıyo bide rengi hala yeşil sarıya dönmesi gerekmiyomuydu 20 günlük olduk bu gün hastanelerden okadar bıktım ki her yeride delik deşik oldu zaten kan tahlili için götürmek istemiyorum inanın yavrum napsamki korkuyorumda kendimde o kadar dikkat ediyorum üşütmemeye ama yinede soğukalgınlığı diyolar