:1hug:evet biz dünür oluruz benim bitane de oğlum var bu durumda:teytey:
he kız kırkımız çıkıyor o gün süper di mi kzımın kırkını çıkarmaya oraya gelicez bende nereye gitsek diye düşünüyordum
kız esen kocana bahene hazır kırk uçurmaya gidiyom dersin
bu arada denizaşrı gitmek çok iyi bende istedim ama olmadı cnm yawww
benimde kızım varrr zemuszemuskız yapmaya gerek kalmadı
valla kayananamdan görmedim ama gelinlerime yapacam herşey maddi manevi
en çokda manevi alkisalkisalkis
Hamarat hatunlar günaydın bende baya iş gördüm bu saate kadar ama daha bitmedi oğlanın öğlen uykusunda daha yemek yapıcam evi süpürecem toz alıcam yarına yatılı misafirlerim var.Annemde gelecek.zemuszemus
Bu buluşma işi ok ozaman salı günü kaçta buluşuyoruz birde onu kararlaştıralım.Bigudicim 40 karışmasıda ne allah aşkına inanma öyle şeylere kızların dediği gibi hurafe.vereliniortak
Anadolu yakasındaki hatunlar,Tubiş,Tutkun,Gonca napıyoruz biz nasıl gidicez hadi kararlaştıralım.Caymak yok bak çok üzülürüm.mafoldumben
Birsom kayınvalide olarak ahsene hediye almak sana yakışır ozaman bacım.Kolları sıva sen eeee kız almak kolay değil.
Kız Pınar herkezte bi dünür muhabbeti alahın emriyle yakışıklı oğluma güzel kızını istiyorum ne diyosun gel bizde dünür olalım.kaydirigubbakcemile3
cnm buluşma için sayfa açtım orada yazuuuuuu
gonca kim yawfss:uhm:hatırlayamadım
hehee alırız hediye bacımmm :teytey:gönüller bir olsun
aynen canım uyanıkken kendi kendine durmuyor omzuma alıyorum önceden tek elimle tutabiliyordum şimdi kendini geriye atıyor hiçbişe yapamıyorum
emzik konusunda benimki de şekeri bitince atıyor cadı bunlar yaa
kız birso duydun mu sana kaynanan taktı mı burma:roflol:
hee taktı bana burmaları kaynanam hıh :dilcikar:kadın bir geçmiş olsun kızım hayırlısı ile doğum yaptın ikitane aslan gibi torun verdin bile demdi .....mevlüte konuk oyuncu gidi geldi
herifle anası yüzünden gene papaz oldum zati illa pazar çocukları götürecekmiş annesine gitmem dedim

klava:ama sen arkadaşlarınla buluşuyon dedi direkkötükedihüsokötükedihüso
ananem bilem sordu kaynanan sana ne taktı diye hiçbişey dedim :1shok:neden dedi
öle yok onlarda dedim.....
kadın hala mevlütte ahh sütün olsaydı bu kadar çok mama parası vermezdiniz diyor ya
derdi para yineeekötükedihüsokötükedihüso