• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

bende fırını temizleyecem ama saat 12.30 mama serüveni başlyacak o yüzden elimi bulaştırmayım dedim çamaşırsuyu vs . illa sürerim ben

kızlar tam görmüyolar demişsinizde benim ali veledi duvara onalr için ayıcıklı süsler aldım onu gördü kafayı hemen çevirdi biri geldimi hemen ona bakıyor daha 2 ay olacak 8 de yawfss

Canım 1,5 aylıktan itibaren başlıyorlarmış tam olarak görmeye. Ondan önce çok yakından ve fulu görüyolarmış. Valla bizimki de resmen takip ediyo bizi anlamadım gitti :uhm:

Bizim zilli uyandı. Altını değiştirene kadar ortalığı ayağa kaldırdı delikafadulden Şimdi kucağımda emiyor. Karnı acıkmış kuzumun teyzoşları :1hug:

Anam benimki utandı galiba sizden. Emdi, gazını çıkardım şimdi beşiğinde öyle sakin sakin yatıyor. Bakalım kaç dakika sürücek bu sakinlik kaydirigubbakcemile3

Ben kaçayım kızlar yağız oğlanı babanesine sattım aşağıda 45 dk sonra gelecek mama saati o zamana kadar ne yapabilirsem kardır.Gelicem anacımmmm bekleyin beni.zemuszemus

Ben kaçayım kızlar yağız oğlanı babanesine sattım aşağıda 45 dk sonra gelecek mama saati o zamana kadar ne yapabilirsem kardır.Gelicem anacımmmm bekleyin beni.zemuszemus

bende kalkayımda nevresimi değişeyim olmayacak böyle otur otur nereye kadar di mi ama

Kolay gelsin size bacılarım a.s.

Benimkide 2.memeyi de emdi. Şimdi hala omuz istiyo. Ay kollarım arğıyo valla. Bide şöyle tombiş tombiş olsa yandım demek ki kaydirigubbakcemile3

Tırnaklarını kesmek istiyorum artık. Eldivenlerden ben bile sıkıldım. Bi deneyeyim bakim nolcak delikafadulden

mMerhaba kızlar bizim dün kırkımız çıktı bu gece 5 saat deliksiz bir uyku çektik kızımla acayip iyi geldi bu günde maşallah pek sakin kızım emzirdim ve hala uyuyo pınarcım bende bu gün uyurken el ve ilk defa ayak tırnaklarını kestim tavsiye ederim uyurken çok rahat oluyo

ikisi aynı anda ağlıyorrr işte delirme noktasııı ali bey mama yiyor ömer uykuya daldı ali bitirse ömeri alacam.........

ben tırnakları çoktann kestimmmmmmmm eller foraaa

dün temizledim bugün yayılmaca hehe fırını temizleyecem ama yimek yapacam

çamaşır asacam ütü yapacam ojeleri çıkaracamm işim çokmuş yawww

mMerhaba kızlar bizim dün kırkımız çıktı bu gece 5 saat deliksiz bir uyku çektik kızımla acayip iyi geldi bu günde maşallah pek sakin kızım emzirdim ve hala uyuyo pınarcım bende bu gün uyurken el ve ilk defa ayak tırnaklarını kestim tavsiye ederim uyurken çok rahat oluyo

Selam canım hoşgeldin. hadi gözünüz aydın. Kırkınız çıkmış düzene giriyosunuz heralde ne güzel hihoyyyt

Uyanıkken kestirmedi cadı. Emiyo şimdi. Uyursa inşallah halledeceğim bende bugün hihoyyyt

slm bacılar....
nasılsınız...ayyy sabahın 8 ınden buyana kıcımı koymadım daha...gece ennem vardı bende eşiö işte hala gelemedı cok younmus havaalanı...oglus uyuyuyoooalkisalkisalkis
bende ewı topladım yemek yaptım camasır yıka as toz al derken bu saat oldu..
gece yagızın nobetı...gunduz mısafır...akşam mısafırrr pöfff yaniii:bbo:yakında serumla hastahanelık falan olcam yafs...
benımkı de uyanık olduu her an mem ıstıo kızlar yahu sızınkılerde olemiiii...
yakında uyancak korkusuna gecmişe bıle bakamadım dah..umarım herkezxcıkler ııdır...Şeniz

kızlar bebeklerinizin göbeklerikaç günde düştü 12 gün bugünhala düşmedi yıkamayındedielr düşüne kadar yanları kalkmış ortası tutuyo bi

slm bacılar....
nasılsınız...ayyy sabahın 8 ınden buyana kıcımı koymadım daha...gece ennem vardı bende eşiö işte hala gelemedı cok younmus havaalanı...oglus uyuyuyoooalkisalkisalkis
bende ewı topladım yemek yaptım camasır yıka as toz al derken bu saat oldu..
gece yagızın nobetı...gunduz mısafır...akşam mısafırrr pöfff yaniii:bbo:yakında serumla hastahanelık falan olcam yafs...
benımkı de uyanık olduu her an mem ıstıo kızlar yahu sızınkılerde olemiiii...
yakında uyancak korkusuna gecmişe bıle bakamadım dah..umarım herkezxcıkler ııdır...Şeniz

Slm canım hoşgeldin. Ya anlamadığım size niye sürekli misafir geliyor ya? Ben duayı erken yaptım, herkes bi anda geldi ondan heralde kimse gelmiyor bana alkisalkisalkis

Yorma tatlım kendini bu kadar. Hepimizin ki aynı tatlım. Uyanınca memeden başka yerde durmuyolar -tatlicadiarzu-

kızlar bebeklerinizin göbeklerikaç günde düştü 12 gün bugünhala düşmedi yıkamayındedielr düşüne kadar yanları kalkmış ortası tutuyo bi

Bizim 5.günde düştü canım. Doktor ve hastanedeki hemşireler her gün yıkayın dediler. Hergün yıkadım hastaneden çıktığımdan beri. Sonrada alkol döktüm. 5.günde düştü çok şükür a.s.

Bizimkide uyudu memede. Yatırdım yerine. Tilki uykusu gibi. Gözler içeride fır dönüyor. Bakalım dalacak mı 10 dk sonra ağlayacak mı CADIARZU

ankakuşu+, cerencim+, civciv1981+, paci, _Melin_ pişt nerdesiniz bacılar bakim? Geçmişe mi daldınız kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın oglusun dogum sonrası temızlenişi teyzoşları...
daha cok resmıomız var ama bılg yuklu deıl..babamız yuklesın hele bı....onlarıda atarız sıze..buyuduk artık azıcık bunlar mınık hallerımız..
dıerıde ewımıze ılk merhaba...hastahaneden cıkıs ewde ılk uyanıs....:utangac::nazar::nazar:

Eklentiler

• $yagızımmm.webp
    $yagızımmm.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $banyo.webp
    $banyo.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 26
siribone gelenlere kış deeeeeeeeee bu ne böleee alla alla

bizim bu ali çok fena oldu kızlar ömer uyudu bu ali anakucağında sallarsam uyuyor yarım gözü açıkken
gittim herif uyanmış ciyak ciyakkkkkkkk çamaşırı zor astım geldim göğüsümde yüzünü kapatarak uyuyorrr nası nefes alıyorrr yaaaaaaaaaa koyam yerine ağlayana kadar silem fırını

Back
X