• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar bakın oglusun dogum sonrası temızlenişi teyzoşları...
daha cok resmıomız var ama bılg yuklu deıl..babamız yuklesın hele bı....onlarıda atarız sıze..buyuduk artık azıcık bunlar mınık hallerımız..
dıerıde ewımıze ılk merhaba...hastahaneden cıkıs ewde ılk uyanıs....:utangac::nazar::nazar:

buda hastahane cıkısı dogumdan sonrakı ılk gun....:nazar::nazar:

Maşallah canım. Çok güzel çıkmışsınız a.s.

tesekkur ederım bırsencimmm. sende baya toplamışsım bayıldım awatar resmıne kırkbınkere maşallah sanad aogluslarad....ay sorma tatlım ya kışlıcam artık yakındır yanı o sewıyeye geldım artık...annemde olmasa mısafır warken hic cekılmıcek cnm ya...kırkımız cıksın ewde durmıcam mısafırden kaccak kadar oldum yanı:bbo:hınzır alişede bak sen...omerden accık ders alsınnn kerata:ecrin_bebek:
bızımde gobüşümüz 6ıncı gunde düştü cnm...
pınarcım en ıısını sen yaptın falla..mewlutle geldı gectı mısafır..boulesı daha zor..
benımkı uyandı bız bı emişelimmm:utangac:

Aslıcım çok tatlı oğluşun maşallah.

Amannnn çok yoruldum valla süpür sil,çamaşır as.Ocağa yemekte koydum.Oğlanı doyurdum uyusa bir makina daha çamaşır asıcam,toz alıcam pilav yapıcam.Yatılı misafiim gelicek demiştim iptal oldu kızlar bende yarın altın günüme gidebilceğim.zemuszemus.Yarın günden sonrada arkadaşıma gidicem hastaneye ziyarete sezeryan olacak.

siribone gelenlere kış deeeeeeeeee bu ne böleee alla alla

bizim bu ali çok fena oldu kızlar ömer uyudu bu ali anakucağında sallarsam uyuyor yarım gözü açıkken
gittim herif uyanmış ciyak ciyakkkkkkkk çamaşırı zor astım geldim göğüsümde yüzünü kapatarak uyuyorrr nası nefes alıyorrr yaaaaaaaaaa koyam yerine ağlayana kadar silem fırını

Aynen bacım ya. Bak iki kere emdi uyudu uyandı. En sonunda göğsümde sızdı şimdi. Ellerini de kapadı burnuna doğru. Şimdi yerine yatırdım badimin izi çıkmış yüzünde kıpkırmzı. Üzüldüm kuzuma ya :çok üzgünüm:

pınarcım en ıısını sen yaptın falla..mewlutle geldı gectı mısafır..boulesı daha zor..
benımkı uyandı bız bı emişelimmm:utangac:

Valla iyi oldu bacım hakikaten. Yoksa gel gel bitmezdi misafir hihoyyyt

Hadi emişin bakalım a.s.

Benimde bu kızı emzirdikçe karnım acıktı valla. Az bişeyler atıştırayım. Gerçi sıcakta insanın yiyesi gelmiyor ya kafamçokkarıştı

Amannnn çok yoruldum valla süpür sil,çamaşır as.Ocağa yemekte koydum.Oğlanı doyurdum uyusa bir makina daha çamaşır asıcam,toz alıcam pilav yapıcam.Yatılı misafiim gelicek demiştim iptal oldu kızlar bende yarın altın günüme gidebilceğim.zemuszemus.Yarın günden sonrada arkadaşıma gidicem hastaneye ziyarete sezeryan olacak.

Ohhh hamarat hatun afferin sana. Bende kuruyanları topladım. Ütülesem diyorum ama Defnoş uyanır mı acaba :uhm: Bu sefer daldı gibi. Tırnaklarını kesicektim vazgeçtim uyanır diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

Bide akşama ne yemek yapsam ya? Siz neler yaptınız kızlar?

herkeze hayırlı cumalar kızlarr..

ayy pınarcımm geçmişe daldımm ama ara ara bakabildim yawv benim kızda artık uyanıkken ya kucakta ya memede duruyor ...

dün beni sinirr ettii giydirdim süsledimm pazara çıktık akşama kadar idare etsinde akşam banyo yaptırırım dedim pazardan geldik emdirdimm uyuttum iki omuzuna kustuu hadi mendille falan idare etsin dedimm ...altını açtım bu sefer tam bezlicem sırtına kadar işedi ee mecburen apar topar yıkadıkk yine ablam tam bezini koyacakk eline işedii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bu kıs çokk pasaklı yahuu napcam bilmem bazen günde 3 defa üst değiştiriyoz yaa kusmuku yüzündenn benneyaptımkibenneyaptımki

bu arada face ye yeni resimler koyduk teyzoşlar bakalım beğencekmisiniz??

Ohhh hamarat hatun afferin sana. Bende kuruyanları topladım. Ütülesem diyorum ama Defnoş uyanır mı acaba :uhm: Bu sefer daldı gibi. Tırnaklarını kesicektim vazgeçtim uyanır diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

Bide akşama ne yemek yapsam ya? Siz neler yaptınız kızlar?

benim kız 7 de uyandı hala uyumuyor yahuu hiç bi iş yapamadım hala sadece kuaföre ağdaya gittim geldim :utangac::utangac:
yemek olayını bende kara kara düşünüyorumm offf senağlama

sibiron maşallah cnm oğluşuna çokk şeker ..

slm hamarat hatunlar ne kaynatmışsşınız maş.

biz kızımla 12 de kalktık buçuta mama yedi 2 de uyttum anaca kahvaltı ediyom cnm istemio ne sıcak yav ptibörle çay içiyorum..

kızımın çam. yıkadım hemen kurusalarda ütü yapsam ama ilk önce asmam lazım..

bnmde bugün şim yok dün herşeyi yaptımzemuszemus yemek derdimde yok valla..

ya kızlar bnm kızın gazını çıkarınca hemen hıçkırık tutuyo sizdede öyle oluyomu?

normalmi acaba? dr soracamda fırsat kalmadı kızımın başaka dertlerinden-tatlicadiarzu-

ayy pınarcımm geçmişe daldımm ama ara ara bakabildim yawv benim kızda artık uyanıkken ya kucakta ya memede duruyor ...

dün beni sinirr ettii giydirdim süsledimm pazara çıktık akşama kadar idare etsinde akşam banyo yaptırırım dedim pazardan geldik emdirdimm uyuttum iki omuzuna kustuu hadi mendille falan idare etsin dedimm ...altını açtım bu sefer tam bezlicem sırtına kadar işedi ee mecburen apar topar yıkadıkk yine ablam tam bezini koyacakk eline işedii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bu kıs çokk pasaklı yahuu napcam bilmem bazen günde 3 defa üst değiştiriyoz yaa kusmuku yüzündenn benneyaptımkibenneyaptımki

Hoşgeldin canım. Ya valla bizimkinin kusması yok ama maşallah bazen bi mıçıyo beline kadar. Benim bu kadar çamaşırım çıkmıyo kaydirigubbakcemile3

Buluşmaya geliyosun dimi bacım?

[k] {n} [k];7282865 .!.:

biz kızımla 12 de kalktık buçuta mama yedi 2 de uyttum anaca kahvaltı ediyom cnm istemio ne sıcak yav ptibörle çay içiyorum..

Hoşgeldin canım. Ohh rahat rahat geril evde sende hihoyyyt

zeytinyağlı barbunya pilav ve cacık pınarcım,fırsat bulursam tabi yaramazoğlumdan...

Süperrrr buzlukta taze barbunyam var. Atayım hemen ocağa alkisalkisalkis

[k] {n} [k];7282949 .!.:
ya kızlar bnm kızın gazını çıkarınca hemen hıçkırık tutuyo sizdede öyle oluyomu?

normalmi acaba? dr soracamda fırsat kalmadı kızımın başaka dertlerinden-tatlicadiarzu-

Oluyo canım genelde. Doktor beslendikten sonra midesi genişlediği için oluyor dedi. Midesinin üstünde hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Oraya değdiği için oluyomuş. Bizimki emmeden geçmiyo :bbo:

Anaaaaaam yine uyandı ya çıldıricimmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canım. Ya valla bizimkinin kusması yok ama maşallah bazen bi mıçıyo beline kadar. Benim bu kadar çamaşırım çıkmıyo kaydirigubbakcemile3

Buluşmaya geliyosun dimi bacım?

Hoşgeldin canım. Ohh rahat rahat geril evde sende hihoyyyt

Süperrrr buzlukta taze barbunyam var. Atayım hemen ocağa alkisalkisalkis

Oluyo canım genelde. Doktor beslendikten sonra midesi genişlediği için oluyor dedi. Midesinin üstünde hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Oraya değdiği için oluyomuş. Bizimki emmeden geçmiyo :bbo:

Anaaaaaam yine uyandı ya çıldıricimmmmmmmmmmm

bende severim taze barbunyayı afiyet olsun cnm

valla gerilecem inş. bitek ütüm var:lepi:

sagol cnm söyledigin iyi oldu benmki emsede geçmiyo

1 çay kaşıgı suya 1 damla limon damlatıyorum öyle geçiyo..

BU ARADA KIZLAR BEBİŞLERE SU VERİYOMUSUNUZ ÖZELLİKLE MAMAYLA BESLENEN BEBEKLERE? BİDE ÇOK SICAK HAVALAR BEN VERMEYE BAŞALDIM..

EWET PINARCM İNŞ AMA BENİM OKADAR YOLU TEK BAŞIMA GÖZÜMM KESMİYOR YA BÜYÜK İHTİMALLE ESEN EGER ARABAYLA GELMESE ABLAMLA GELİRİM :utangac:

BİRDE BU DEDİĞİNİZ YERİ HİÇ BİLMİYORUM KADIKÖYE YAKIN MI??

[sıze="2"]knk cnm ben sadece kendı sÜtÜmÜ verıyorum dr lar anne sÜtÜ ıle beslenen Çocuklara 6 aya kadar su bıle Önermıyor ..[/sıze]

Hülyacım benim velette öyle valla 1 saatliğine dışarı çıktığımda 2 takım alıyorum yanıma.
Pınarcım bende bezelye pilav var bu akşam.
Knk cım benim oğlanda aynısını yapıyo emmedende geçmiyooo.

kızlar selam nasılsınız bende durumu emzirdim uyuttum azrkadaşım geldi onunla biraz sohbet ettik sizlerde ne var ne yok bakalım

Hülyacım benim velette öyle valla 1 saatliğine dışarı çıktığımda 2 takım alıyorum yanıma.
Pınarcım bende bezelye pilav var bu akşam.
Knk cım benim oğlanda aynısını yapıyo emmedende geçmiyooo.

EWET CNM YAA AYNEN İNAN ÜSTÜ HİÇ TEMİZ KALMIYORR :1no2::1no2: KAÇ DEFA DR A GÖTÜRDÜM SONUÇ ÇIKMADI..SEN HİÇ GÖTÜRDÜN DÜ KUSMA OLAYI İÇİN??

BU ARADA BİRSENCİM BENİMKİDE ARA ARA YEŞİL YAPIYOR BEN GEÇENLERDE YEMYEŞİL YAPTI VE HEMEN TAHLİLE YOLLADIM HAZIMSIZLIK ÇIKTI SANIRIM KUSMASIDA ONDAN BENİMKİNİN GENELDE ÜŞÜTME DİYORLAR AMA FARKLI SONUÇTA ÇIKABİLİYOR DEMEKKİ :uhm::uhm:

Aynen bacım ya. Bak iki kere emdi uyudu uyandı. En sonunda göğsümde sızdı şimdi. Ellerini de kapadı burnuna doğru. Şimdi yerine yatırdım badimin izi çıkmış yüzünde kıpkırmzı. Üzüldüm kuzuma ya :çok üzgünüm:

Valla iyi oldu bacım hakikaten. Yoksa gel gel bitmezdi misafir hihoyyyt

Hadi emişin bakalım a.s.

Benimde bu kızı emzirdikçe karnım acıktı valla. Az bişeyler atıştırayım. Gerçi sıcakta insanın yiyesi gelmiyor ya kafamçokkarıştı

OYOY KIYAMAM KUZUYA..olsun annesiii ..uzulme...benımkıde uyuyana kadar meme ıstıo bız hala emişioz...uyumadı daha benımkı..kız bulusuonuzmu ıstanbullu gacılarrrr...ucaga atlayıp getırmeyın benıde heeee..CADIARZU

hamarat hatun senı..annelık hamaratlıkta yaptı bızde..sıkıyosa yapmasın gercı aclıktan ve dagınıklıktan ne hale gelırdık bılemıorum artıkk..ben 4 5 satlık uykularla herbişi yapar oldum hAYRET DIORUM kendımeopuyorumnanaktan

saol cnm benım..
benımıde aynı emıoz kusuo emıoz kusuyo..ıkı gunde koca dolap kıyafet bıtıo hadee camaşır utu gene...

[k] {n} [k];7282865 .!.:

hosgeldın cnm..bugun herkes camasır attı galıba...hihoyyyt
oyoy 12 mi..benımkı sabah 7 30 da kalkıo ayaga falla....11 de uyuyo bıdahasenağlamaah ahhh o 12 lere kadar uyumak ne guseldi....

Back
X