• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Pişiripmi koyuyorsun çiğmi.

Ben sigara böreğinin kalını şeklinde sarıyorum. Çiğ halde buzdolabı poşetlerine dizip buzluğa koyuyorum. Biri gelince öyle donmuş halde üzerine yumurta sürüp fırına atınca 20 dk'da pişiyor. Özellikle mantarlı harika oluyor tavsiye ederim a.s.

Ya benimde yaprak sarma mantı ve sigara böreği var ama tepsi böreğini hiç koymayı denemedim

Benimde mantı var. Yaprak sarmasını da haftaya falan kayınvalidemle yapıcaz. Ama onun zeytinyağlısını sevmiyorum ben ya garip yapıyor :çok üzgünüm:

Tepsi böreğini bende denemedim hiç :uhm:

maşallah birsencim çabucak yaptın afiyet olsun ..bu arada senin annen hala yanında mı yoksa yanlız mı bakıyon bebişlere ..

kurabiyeyi yaptımmm ömer mıçamır ondan sanırım sancısıııı

Afiyet olsun canım a.s.

Benimkide 2 gündür yapmıyor derdi o sanırım. Kızarıyor çünkü :uhm: Kayısı kompostpsu içiyorum fayda eder belki. Masaj da yapıyorum pırtlatıyo ama kaka yok maalesef. Napsam ki :uhm:

Afiyet olsun canım a.s.

Benimkide 2 gündür yapmıyor derdi o sanırım. Kızarıyor çünkü :uhm: Kayısı kompostpsu içiyorum fayda eder belki. Masaj da yapıyorum pırtlatıyo ama kaka yok maalesef. Napsam ki :uhm:

Kızlar bizim içtiklerimizden bir fayda yok masaj falanda nafile ben oğlana zeytinyağı veriyorum bir çay kaşığı 2 saat sonra dolduruyor valla rahatlıyor yavrum.Doktor tavsiyedir bu arada merak etmeyin vermekte bir sakınca yok.

Kızlar bizim içtiklerimizden bir fayda yok masaj falanda nafile ben oğlana zeytinyağı veriyorum bir çay kaşığı 2 saat sonra dolduruyor valla rahatlıyor yavrum.Doktor tavsiyedir bu arada merak etmeyin vermekte bir sakınca yok.

Aaaa şu marketten aldığımız sızma zeytinyağımı bacım?

Aaaa şu marketten aldığımız sızma zeytinyağımı bacım?

Evet Pınar'cım ondan gerçi bize Aydın'dan geliyor ev yapımı.Sen ver bak nasıl rahat yapacak defnecik.

Kızlar ben kaçar kociş geldi benim Yağız oğlan uyanmadan yemeğimizi yiyelim sonra oğlanı banyo yaptıracaz mamasını verir uyuturuz.Öptüm hepinizi bacılar.

Evet Pınar'cım ondan gerçi bize Aydın'dan geliyor ev yapımı.Sen ver bak nasıl rahat yapacak defnecik.

Kızlar ben kaçar kociş geldi benim Yağız oğlan uyanmadan yemeğimizi yiyelim sonra oğlanı banyo yaptıracaz mamasını verir uyuturuz.Öptüm hepinizi bacılar.

Sağolasın tatlım veriyorum hemen 1 çay kaşığı. Afiyet olsun size a.s.

kızlar kaka sorunu bizdede var ben bir arkadaştan öğrendiğimi sizede anlatayım hemen ve yüzde yüz işe yarıyor tecrübe edilmiştir pamuklu kulak çöpünü bir miktar zeytin yağına batırın poposuna biraz sokun hafif hafif uyarın anında yapıyo kakasını deneyin mutlaka benim kızda ıkınmaktan fena oluyodu ben denedim ve gayet iyi sonuç verdi

knk saol cnmm :)) yok herzamann değil bacımm karnı toksa ve uyumuyorsa salllıyorum ayağımda yoksa memede uyuyor genelde..zaten sepetini hiç sevmedii uyumak istemiyor orda :( (

cerencimm hiç yaparmıyım öyle şeyy cnmm senin oğluştan daha yakışıklısını nerden bulacamm dünürümm :)))

ayy canım sağolasın:)) gelinime iyi bak! gezecem derken üşütme çocukcağızımıopuyorumnanaktan

selam kizlar a.s.

anacim benim gitmemi mi beklediniz konusmak için :oklava: oku oku bitmedi..

bugun doktora gidemedim kizlar..kizimin kalça ultrasonu ve kendim için gidecektim..ama ultrason için p.tesine randevu verdiler..ee 2 gün gitmiyim dedim..zaten hastane göresim gelmiyor..p.tesi gidicem inşaAllah..ordan anneme gidecez..sali günüde eminönüne gidicez..eminönüne giderken yada eminönünden gelirken ugramayi düşünüyorum tepe natiliusa..ama bilmiyorum yetiştirebilcemmi mafoldumben gelemessem cok kötü olurum valla mafoldumben

bu arada eşimde önümüzdeki cuma izne cikiyor 10günlük..15 haziranda mevlüdü yapcaktim..ama izin gününe geliyor diye bu cumaya 12sine aldim mevlüdü..püff hepten sıkıştım yaa :S

-doktora gidilcek
-şeker malz. için eminöne gidilcek
-temizlik yapilcak
-tepede bulusmaya gidilcek
-mevlüd var

anam anam bunlarin hepsini bu hafta yapicam..iyi planlamam lazim p.tesi,saliyi :S yarin ufaktan temizlige basliyim..perdeler camlar felan..annemede söyliyim bebegin elbisesini benim bebeklik elbiseme göre biçsin diksin..ay yada şu şeker malz için pendikte araştirayim..bulursam eminönüne gitmeme gerek kalmaz..ozaman sali günü annemden kadikoye gecerim..tabi annemde gelir..eşim tek yollamaz beni kavaciktan kadikoye :S daha dogrusu cocukla yollamaz :D

sakin kafayla güzel bi plan yapayim..yoksa hiçbişeyi yapamicam :S sakin ol tuba..

Zeytinyağı içirdim baktım ağlaması kesilmeyecek yıkadık kuzumu :emir_bebek: Emerken biraz ağladı yine sancı geldi ama uyudu çok şükür. Sabaha kadar yapmış olur inşallah :Saruboceq:

Yemek yedik mutfak kaldı öyle. Toplayayım bari gelirim yine a.s.

Zeytinyağı içirdim baktım ağlaması kesilmeyecek yıkadık kuzumu :emir_bebek: Emerken biraz ağladı yine sancı geldi ama uyudu çok şükür. Sabaha kadar yapmış olur inşallah :Saruboceq:

Yemek yedik mutfak kaldı öyle. Toplayayım bari gelirim yine a.s.

ceq:

canım ben babuline dıye bıtkısel bı ılac verıyorum,gunde 2 seferde 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırıyorum cok ıyı gelıyo gunde 2 sefer yapıyo kakasını ama mızmız hala gaz sancısı vuruyo galıbasenağlama

kızlar ben hepten kaçırdım herşeyi ne zaman buluşuyonuz ne yapıyorsunuz kaç zamandır yazamadım giremedim doğru düzgün

haftaya benim görümcenin düğünü var biz kocaeline gidicez haftaya ise ben gelemem ya

biz bugün kalça usg için hastaneye gittik allaha şükür iyi çıktı hepatit aşısınında olduk sağlık ocağında bacaktan yaptılar yavrum naısl ağladı kocaman iğne soktu acımasız hemşire sağlık ocağındakiler çok suratsız ya sinir oluyorum

ya kızlar bebeğin üşüttüğünü nasıl anlarım bide ishalden şüpheleniyorum ya kakası cıvık ve yaparken çok sesli yapıyor afedersiniz sulu sulu foşurtdatır gibi ay tarifmide seveyim biraz saçma oldu ama idare edin yeni geldik düğün için alışveriş yaptım .çok moralim bozuk ben bu göbek zor iner bacılar çok vahim durumdayım ya moralim çok bozuk

bebişler kabız olmuş herkese geçmiş olsun

öptüm annişler bir duş alıcam sonra gece mesaisi başlıycak

Back
X