• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Birsom sağolasın bilgiler için bacım. Bende yarın öyle yapayım a.s.

Hülya'cım gezginmişsin yine hihoyyyt İyi uykular a.s.

Tubiş hallettiğine çok sevindim canım. Gelebileceksinde ne güzel a.s.

İncihan, beyaz, enesin_annesi hoşgeldiniz kızlar a.s.

Bana gelince kızım saat 12'den beri yeni uyudu. Garibimin gaz sancısı vardı. Uyuyor 5 dk sonra sancı geliyor. Ağlıyordu kuzum. Zinco verdim, sıcak havlu koydum, zinco'nun içinden çıkan bi yağ vardı karışık onunla masaj yaptım ancak sızdı. Uykusu var ama sancıdan uyuyamadı yavrukuşum. İnşallah sabaha kadar uyur bu sefer güzelce :Saruboceq:

Bende duş aldım rahatladım. Yoruldum valla. O ağladıkça hem üzüldüm hemde sürekli emzirmekten göğüslerim fena acıdı :çok üzgünüm:

Azcık uzanayım öpüyorum sizi a.s.

Birsom sağolasın bilgiler için bacım. Bende yarın öyle yapayım a.s.

Hülya'cım gezginmişsin yine hihoyyyt İyi uykular a.s.

Tubiş hallettiğine çok sevindim canım. Gelebileceksinde ne güzel a.s.

İncihan, beyaz, enesin_annesi hoşgeldiniz kızlar a.s.

Bana gelince kızım saat 12'den beri yeni uyudu. Garibimin gaz sancısı vardı. Uyuyor 5 dk sonra sancı geliyor. Ağlıyordu kuzum. Zinco verdim, sıcak havlu koydum, zinco'nun içinden çıkan bi yağ vardı karışık onunla masaj yaptım ancak sızdı. Uykusu var ama sancıdan uyuyamadı yavrukuşum. İnşallah sabaha kadar uyur bu sefer güzelce :Saruboceq:

Bende duş aldım rahatladım. Yoruldum valla. O ağladıkça hem üzüldüm hemde sürekli emzirmekten göğüslerim fena acıdı :çok üzgünüm:

Azcık uzanayım öpüyorum sizi a.s.

hoşbulduk cnm
şu bebklerin gazdan çektikleri nedir ya
dayanamıyorum benim yavrum da aynı durumda:çok üzgünüm:

ben geldimmmm :)

cok yoruldum ya..4 saat carsida deli gibi gezdik..ay bide pendigin pazari var bugun..nasil kalabalik carsi anlatamam..mevlüd olmasa eşim çildirirdi kesin..mevlüd var diye pek ses etmedi cok sukur :)

tutkuncum canim süpersinn a.s. harika tarif etmişsin valla..pazar oldugu halde elimle koymus gibi buldum dükkani :) gerçekten eminönüne gerek kalmadi :D cok sukur malzemeleri aldim..lavantasi bile vardi dükkanda :D oh cok sukur su seker işi bitti gitti :)

kizimin ayakkabisinida aldim..elbiseyide ananesi dikecek..

saklama kabi-termos gibi bişey bulamadim kafama göre..chicconun bi termosu vardi..o da eşşek kadar..ben ufak bişi ariyorum..olmassa normal kücük termoslardan alicam..rahat rahat gezeyim :)))

emzik aldim chicconun..ama bu kız gene yemedi ya..yarin bala sokup denicem..ikimizde inat ettik :)) bakalim hangimiz kazancaz :D
canım yardımcı olduğuma sevindim bende ordan kapı süsü ve bazı bebek şekeri malzemeleri almıştım çok uygun amca kendiside ücretsiz yapıyor şekerlerini istersen gerçi ben ona yaptırmadım ama ben yaparım demişti en azından o kadar uzağa gitmene gerek kalmadı hadi bakalım hazırsın mevlüde demek bende haftaya cumartesi yapıcam sanırım.

arkadaşlar iyi geceler benide aranıza alırmısınız acaba...

hoşgeldin canım alırız tabi.Evet kızımın gaz sancısı ve bu kabızlık sorunu bizi mahvetti.Yeni uyudu kuzum arada bi bağırarak uyanıor sıcak havlu denedim rezene verdim masaj yaptım zinco verdim nafile valla napcaz böyle kıyamıyorum yavruma.

tutkun saolasın..ama dr.anne sütünden başka bişey verme dedi.inşallah geçer.yarın 1 ayımız dolacak hayırlısıyla...
canım inşallah düşer ama dr sana şunu söylemedimi ilk 10 gün içinde mutlaka düşme olmalı yoksa ileride bebekte kulak sorunu gibi sorunlar çıkabiliyor bence sen şu mama işini düşün derim ve biran önce atlatsın çok uzun olmuş süre.

Kızlar günaydın,

Sakın kabızlık sorununuzda bebeğinizin poposunu kulak çubuğu vs şeylerle uyarmayın en tehlikeli hareketlerden bitanesi doktorlar kesinlikle yasaklıyor.Bağırsak tembelliği hastalığına yakalandılarmı bir daha normal yollardan kaka yaptıramazsınız.

Bu arada tuba,tutkun ve gonca gelemediğine göre onları temsilen ben geliyorum demektir napalım canımız sağolsun.
Seni yalnız bırakmazdım aslında ama bendeki kociş tırlattı izin vermiyor bugün çocuğun yüzündeki kabartıları görünce artık sıcak hava fazla örtmeyelim bari bide ufoyuda yakmayalım istersen dedi oh hele şükür kafan bastı sononda dedim.

cnm ne demek yaaaa olurmu konuşuruz bol boll
sen miniğine bak ...cnm benimkide vızıldadı ama yaptırdım kakasını
popoya masj en doğru içine bişey sokulmaz yaaa

sana kızarımmmm ne sigarasııııkötükedihüso

senin koca yemiş kafayı ne ufosu kızzzzzzz
iki battaniyeee benim çocukların odası 28 derece olur dışarısı kaç bilmem yani
siz s,ibirya tarafındamısınız bacımmmm
senin koca abartıyor valla allah sabır versin

ohhhhhhhhhhh gez valla ben h.içi hiç dışarı çıkamıyorum bugün c.tesi belki çıkarım kociş gelinceee
Yedi hemde ne yemek tırlattı.
Tünaydınlar bacılar. Ancak geldim valla. 9:30'da kalktık. Kahvaltı hazırla, ye , Defne'yi uyut, evi toplarla derken bu saat oldu valla. Eşim akşam bi düğüne gidicek. Kendine pantolon almaya gitti paşam :oklava: O gitti Defne uyandı. Bizde öyle oturuyoruz şimdi... Allah'tan uyurken kakasını yapmış çok şükür. Keyifsiz değil o yüzden.

Yarın kırkımız çıkıyor. Bu kırklanma işini bi gün öncemi yapıyoduk ya:uhm:
Hadi hayırlı uğurlu olsun.Kızı balla özellikle .... yerini derlerki bal gibi olsun kocası düşkün olsun bilmem yani
Eeee kırkı çıkan kızlar yazın da eksik bişey yapmayalım bari ?
yazdım işte
sabah geldim kimseler yok

bende çocukları besledim kahvaltı ettim aliyi tam 1 saatte besledim çok uğraştırdı beni üçbuçuk saatte bir 120 cc mamayı kabul ediyor

ömer hala vızıldıyor kabız desem değil ama tuvalete çıkamıyor tam yarım saat masaj yaptım poposuna
öle mıçtı kakası katıda değil neden çıkamıyorki acaba ........

sonra banyoyu sildim klozet lavoba ve küveti yıkadım balkonu sildim çamaşırları aldım
aliyi besliyorum şimdi onun işi bitsin mutfağı silecem evi süpürüp silecem

sana hastayım maşallah diyorum ben bunları yapsam oy oy tembelim ben yaaaaa

günaydınlarrrr

ben sabah beşeyirmikala çocukların sesine uyandım mama yaptım yedirdik sonra onlar uyudu tabi babalarıda bende kalktım çamaşırı vardı çocukların onları astım
ütülerimi yaptım çayı ocağa koydum çocuklara biberona mama suyu koydum saatin sekiz olmasını bekliyorum........
bugün kaynanama gidecez oradan bakırköye gezmeye gidecez

Tünaydınlar bacılar a.s.

Bende 09:30'da kalktım. Ütülerim vardı onları yaptım. Sonra eşimle bizim totik uyandılar. Kahvaltı ettik. Mutfağımı dip köşe bi güzel temizledim hihoyyyt Eşim şimdi Defnoşu uyuttu. Hazırlanıcaz. O düğüne gidicek bizi kayınvalideme bırakıcak. Bende orda bi kuaföre gider bakıma girerim. Eeee salı günü büyük buluşma var dimi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ordan da e-bebek'e uğrayıp eksiklerimizi alıcaz. Sonrada 40 uçurmak için gezdiricek babamız bizi hihoyyyt

Öptüm sizi bacılar a.s.

arkadaşlar iyi geceler benide aranıza alırmısınız acaba...

Almaz mıyız tatlım hoşgeldin a.s.

hoşbulduk cnm
şu bebklerin gazdan çektikleri nedir ya
dayanamıyorum benim yavrum da aynı durumda:çok üzgünüm:

Aynen canım ya.O ağladıkça içim gidiyo benim de :çok üzgünüm:

Evet kızımın gaz sancısı ve bu kabızlık sorunu bizi mahvetti.Yeni uyudu kuzum arada bi bağırarak uyanıor sıcak havlu denedim rezene verdim masaj yaptım zinco verdim nafile valla napcaz böyle kıyamıyorum yavruma.

Bu aralar hepsi gazlı kuzucuklarımın ya :çok üzgünüm:

günaydınlarrrr

ben sabah beşeyirmikala çocukların sesine uyandım mama yaptım yedirdik sonra onlar uyudu tabi babalarıda bende kalktım çamaşırı vardı çocukların onları astım
ütülerimi yaptım çayı ocağa koydum çocuklara biberona mama suyu koydum saatin sekiz olmasını bekliyorum........
bugün kaynanama gidecez oradan bakırköye gezmeye gidecez

Günaydın canım iyi gezmeler sana a.s.

pınarcım hayırlı olsun tatlım..
bnim koca işte.yalnızım kızımla.gece uyumadı.sabahtan beri yarım saat uyudu.kucaktan indiği an kasılıo ağlamaktan.sancısı var..hiç bi iş yapamadım daha.uyanıkken kesinlikle ağlamadan yerinde durmuyor,,emziğide kabul etmiyor..

tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık
bunlarda kızımın resimleri
p1010812juv.jpg

p1010827u.jpg

teşekkür ederimmm...
bi kaç kere bişeyler yazdım ama kimse ilgilenmeyince yazmamayı düşünmüştümmm:)

aaaaa olur mu öyle şey kesin birinin bir sornu vardır onunla uğrasıyoruzdur yoksa aramıza her mayız annesi girebilir hoş yarımızdan çoğu nisan annesi olduk ama:)))

esen81 bebeişin çok tatlı olmuş yaa..bizimki erkek nası bişey alcamı bilmiyorum yaa papyonlu filan bişeyler görmüştüm ama alternatif bişeyler bilen varsa yazarsanız sevinirimm...

aaaaa olur mu öyle şey kesin birinin bir sornu vardır onunla uğrasıyoruzdur yoksa aramıza her mayız annesi girebilir hoş yarımızdan çoğu nisan annesi olduk ama:)))

tahmin edebiliyorummdelikafaduldendelikafadulden
bende çalışıyodum bhebişden önce...
şimdi hem eve hem bebişe alışmak zor oluyo birazz o yüzden kendimi internete vurmuş durumdayımmm

esen81 bebeişin çok tatlı olmuş yaa..bizimki erkek nası bişey alcamı bilmiyorum yaa papyonlu filan bişeyler görmüştüm ama alternatif bişeyler bilen varsa yazarsanız sevinirimm...

erkeklere alternatif pek bilmiyorum kızlara çok ben secerken çok zorlandım
bu kıyafetinin kilodu çok güzeldi o yüzden aldım

Pınarcım ,birsencim rüyamda sizi gördümkaydirigubbakcemile3 hani buluşucaksınız kayınvalidemlerin alt katında kiracı varmış onun evinde toplanıp oradan gidecekmişiniz yüzlerinizi hatırlamıyorum ama pınarcım senin kızı alıyorum kucağıma aynı resimdeki gibi üzerinde kırmızı kazak var siz buluşucaksınız bana malum oldu galibakaydirigubbakcemile3 hayır olsunzemuszemus

Back
X