Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sağolun belkide öledir fazlamı emdi acaba dün diycem benim kız hep çok emiyor zaten anlamadım valla takipteyim daha yapamadı kakasını bakalım nasıl olcak ama bugün keyfide yok ya fazla emmek istemiyor bide solgun yavrum bakalım olmazsa yarın doktora götürcez,
birzdan kociş gelcek bende kızartma yapıyorum kızımda uyandı yatağında mıkırdanıyor
bu arada civcivim bayıldım kızının resmine yaw çokkkk tatlııııııııııııııııııı maşallah
kızlar benm oglum 48 gunluk ama daha uyanıkken bılınclı gulmuyor sadce uyurken melekler gulduruyoo
sızınkıler bılınçlı sıze gulmeye basladımı?
Merhaba Hanımlar eve gelir gelmez birkaç reim koyayım dedim.Buyrun bakalım çok keyifli ve yorucu bir gün oldu bir dahakine herkes ayarlasın kendini bahane yok bundan sonra..
Kızlar buluşmanın ilk resimleri;
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/285454-2009-mayis-anneleri-bulusuyor-5.html
[k] {n} [k];7360882 .!.:Cnm geÇmİŞ olsun tabİ mİdesİ bİrden kabul etmedİİ..
TuĞbaaaaa annene bayıldım 24 saat onla yaŞayabİlİrİmmmmm
[k] {n} [k];7360893 .!.:Kızlar annedİm mİsafİr dolu sonra resİmlerİ atıcammm
Merhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi
![]()
Çok güzel geçti Hülyacım keşke sende olsaydın.Valla bebekler sırayla bi ağladılar pışpışlamak mama vermekle uğraştık zor oldu tabi biraz alışveriş merkezinde neyseki rahat bir yer bulduk kendimize.
Tuba'nın, Birsen'in ve Gülşah'ın anneleri çok şekerler.Bize hemen ayak uydurdular.
Ev ortamı olsaydı valla çocuklar memelerde otururduk akşama kadar ortam müsait olmayınca bizim veletlerde rahat ememeyince erken kalmak zorunda kaldık gerçi kalktığımızda 16:15 gibiydi nerdeyse 3 saat oturmuşuz.
Valla kızlar bir sonraki buluşma ortak nokta olaraktan ya benim ev yada Gülşah'ın ev diye planlıyoruz. Sibel tatilden dönsün yani temmuz sonu gibi bi daha toplanırız inşallah. O zaman herkes kendini ayarlar, bahane kabul etmiyoruz a.s.
Değişik bi tecrübe oldu kaydirigubbakcemile3 9 kadın, 7 çocuk kaydirigubbakcemile3 Herkes bize bakıyordu. Allah'tan oturduğumuz yer rahattı. Baktık bizimkiler susmayacak, sırayla orda emzirmeye başladık. Hepimizin üzerinde birer battaniye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Komiktik kaydirigubbakcemile3 Ama eğlenceliydi de. Ben çok mutlu oldum. Gülşah, Birsen ve Tuba'nın annelerine de bayıldım. Benim zilli susmayınca sırayla hepsinin kucağını gezdi kaydirigubbakcemile3
Nurten'cim benim cadı eve gelince verdiğimiz mamanın tamamını börğğğ diye çıkardı. Alışık değil ya heralde midesi almadı. Ama geldiğinden beri sersem gibi kaydirigubbakcemile3 Emiyo , uyuyo. Bi haller oldu benim kıza kaydirigubbakcemile3
Esen ve hülya'cım gelememenize üzüldüm. Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah a.s.
oyy kuzucum maş.cnm duanız kabul olsun inş ŞenizMerhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi
![]()
canım çok tatlı olmuş maşallah barekallahhhMerhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi
![]()
uleynnnn esennn senin yüzünden kociş beni yollamadı ...( dün akşam saat 11 de kızımı yıkadım kendim yıkandım sabaha hazırdıkk ...sabah tam benimki işe gidiyor kız uyandı mecburen bende tabi kociş sordu kaçta kimle gidicenn diye salak ağzımdan kaçırdım yanlız diye ozaman gidemezsin demez miii kavga gürültü sabah sabah sinirimmden bir uyumuşum saat 1 e kadar yaa
(
kızlar hepinizden özür dilerimm kusuruma bakmayın artık inş başka zaman( ama yanınızda olmayı çok isterdim
(