selam hatunlarr a.s.
anam anam cokkkk yorgunumm..ay günleri resmen cifter cifter yasiyorum..p.tesi doktora gittim..mantar varmiş bende..ay doktor gene fitil verdi yaaa

(( cuma günü baslicam..su mevlüdü atlatayimda..
kuzucumunda kalca ultrasonunu cektirdik..cok sukur bişi cikmadi..ordan da baska bi doktora gittik..bu seferkini sevdim..kizimin göbeginin içi kurumamiş,akinti yapiyormus..bişey sürdü siyah..bugunde sürdü..bide cuma sürcek..kurumassa cerrah bakicakmiş..önemli bişey degilmiş,cocuklarda oluyormus..
hastaneden anneme gectik..bilgisayarlari sorunluydu..gece boyunca onla ugrastim..vista illeti delirtti beni..
sali günü yani dünde annemle birlikte kizlarla bulustukk :) ama cok komikti valla :))) ilk geldim gezindim gezindim kimseyi göremedim..bi tane cocuklu kadin gördüm..yaninda da annesi vardi..kadina gülümseyip durdum acaba bu kim diye :)))))) yanliş alarmmiş :))) baktim böyle olmicak..hülyayi aradim :) o da gelemiyorum dedi

( sonra o aradi beni kizlar camli bölümde diye..öyle buldum hatunlari :))) cok güzel gecti..pek bişi anlamadim..benim cadininda uslu durasi geldi

yastik gibi durdu valla

ay dedim görende bunu hep böyle sancak :)))) cok numaraci benim kiz

babasinada böyle yapiyor..uyumuyor agliyor felan sonra babasi gelince gülüyor uyuyor uslu duruyor

babasida iftira atma kizima yaramaz diye diyor

kameraya cekicem bigün kanitlamak için
keske herkes gelmiş olsaydi..2 gün sonra mevlüdüm oldgu halde gittim ya..gelmeyenler utansin ne diyim

ordan gene anneme gectik..bu sabah geldim eve..
annemle babama kizi birakip kayinvalideme gectim..dönüştede tatliyi aldim..şekerpare alcaktim ama ev baklavasinda kampanya varmiş ondan aldim..
eve bi geldim ki canim annem süpürmüş silmiş evi yerleştirmiş balkonu yikamiş :) Allah razi olsun..
bende tabaklari bardaklari ayarladim..toz aldim..kızımda da bir gaz vardi ki..3 saat 10dakikada bir emdi..ilk defa bu kadar cok agladi..mamasi dolaptaydi..onu tam isitamadim herhalde..o gaz yapti galiba..ama ilkkez bukadar ciglik cigliga agladi kuzum..rezene verdim..o rahatlatti epey..zaten sonra babasi geldi gene masumlaşti :)))
ay 10tane şekerim kaldi..onlari yapip kagitlarini zimbalicam..banyoyu yarin sabah temizlerim artik..ay hatta şekerleride yarin yapayim..ne olsa hazirladim kagitlari..ay bide ben banyo yapcam..aman onuda sabah yaparim..cok yorgunum valla..
geçmişi fazla okuyamadim..yarin aksam rahat rahat okurum artik
hepinizi ve bebişleri kocaman kocaman öptüm :) hayirli gecelerrrr a.s.