• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

SıbelcıĞım halsızlıĞım olmasa gezecem ama gezemıyorum

bende halamın yazlıĞına gıdecem ama annem ananeme bakıyor ananem bır haftalıĞına bıryere gıdemem dıyor .......bende Öle gıdemem bakacaz artıkk

SİbelcİĞİm halsİzlİĞİm olmasa gezecem ama gezemİyorum

bende halamın yazlıĞına gİdecem ama annem ananeme bakıyor ananem bİr haftalıĞına bİryere gİdemem dİyor .......bende Öle gİdemem bakacaz artıkk

Canım sen o b12 yi ihmal etme bak halsiz kalırsın 2 bebeyle kim uğraşacak.Tatilede ananeyide götüreceksiniz ondan mı 1 hafta gidemem diyo sizde 2 hafta kalın ne güzel ben 2 haftadan fazla kalıcam.

Hiç düşünme canım bi şekilde çıkarsın tatil iyi gelicektir sanada bebişede deniz işinide perşembe doktora gidince sorucam bakalım.

Bir sakincasi olacagini sanmiyorum ama bizimde Carsamba randevumuz var, o zaman bende soracagim canim.

Incihan bu salincak gercekten cok iyiymis, bende almayi düsünüyorum. Bu arada bebisin cok tatli. Masallah diyelim, nazar degmesin. kaydirigubbakcemile3

ya kızlar keşke şu kırkımız çıksada evimie gitsek kaynanamdayız bugün 30 günlük olduk 10 gündür burdayız ama ben bi 10 gün daha çekemem valla bıktım sadece 20 dk emzirtiyo onunda 10 dksı uyuyo zatensonra mama ver sütün yetmiyor diyo

mamamız sma gaz yapıyo kabız yapıyo mahfediyor çocuğumu yavrum yazık ıkınıp duruyor sonrada süt desen bi gövsümü emzirirken ötekisi üzerimi ıslatıyo yok değil ama veremiyoruz hep kavga

canım sen o b12 yi ihmal etme bak halsiz kalırsın 2 bebeyle kim uğraşacak.tatilede ananeyide götüreceksiniz ondan mı 1 hafta gidemem diyo sizde 2 hafta kalın ne güzel ben 2 haftadan fazla kalıcam.

cnm ananemi dayıma bırakacaktık halamın yazlığı olmaz öle ananemle felann hem annem çocukmu baksınn ananememi

sibelcim mama veriyorum ben sütüm iyice azaldı zaten.
Salıncakta chicho nun ben joker mağazasından aldım 250 gibiydi canım pilli sallanıyor ben cok memnun kaldım valla.2günden beri gece bile onda tutuyorum

Merhaba kızlar, iki haftadaır gelenim gidenim bitmiyor,sözde herkes bana yardıma geliyor yanımda kalıyor,ama ben iki kat daha yoruluyorum,tüm düzenim bozuldu,evim darmadağın oldu off şu kırkımız bir çıksın rahatlayacağım ev türbeye döndü:)) iki hafta sonrada mevlüt okutacağız kısmetse,bugün gene dr. gittik kızlar Allah şükür göbeği düzelmiş kızımın,kızlar size bişey sorucam şimcik 1 aylık olunca hangi aşıları olacağız sağlık ocağında hepatit 2.aşısı oluncak hastanedede başka aşı oluncakmı? çünkü dr.dediki 1ayılk aşısı bizim hastanede ücretsiz dedi ben doğumu orda yapmadım bu başka hastane ama sizdende ayarlarız ücret almayız dedi kafam karıştı o hangi aşıdan bahsetti anlamadım,sizler neler yaptınız?

ya kızlar keşke şu kırkımız çıksada evimie gitsek kaynanamdayız bugün 30 günlük olduk 10 gündür burdayız ama ben bi 10 gün daha çekemem valla bıktım sadece 20 dk emzirtiyo onunda 10 dksı uyuyo zatensonra mama ver sütün yetmiyor diyo

tüm kaynanalar öyle galiba benim kızın eli hep ağzında oda ikide bir senin sütün yetmiyr galiba çocuk doymuyor diyip duryor sinir oluyorum:oklava:

oy maşallah canım:nazar:

Sibel'cigim, biz önümüzdeki ayin sonuna tatile cikiyoruz ama ben simdiden kara kara düsünüyorum. Bebegi denize sokmali miyim, asiri sicakta hastalanirsa ne yaparim, uzun yola nasil dayanacagiz v.s?

canım bizde temmuz ortası gibi çıkıcaz tatile ozaman iki aylık falan olucak kızım ama denize sokmam ne olu ne olmaz mikrop kapar falan,,tam öğle sıcaklığındada çıkarmam dışarı gerçi küçük bebekle ne kadar tatil yaparsak ama bir yerlere kaçmazsak ve ben denize giremezsem çıldırırm heralde :bbo:

Günaydın kzılar naıalsınız?kahvaltımızı ettik aşı olmaya gidiyoruz biz,hepatitin 2.dozu yapılacak,ateş falan yapmıuordur umarım bu aşı,akşam misafirlerim gelecek perişan oluruz valla

Günaydın kzılar naıalsınız?kahvaltımızı ettik aşı olmaya gidiyoruz biz,hepatitin 2.dozu yapılacak,ateş falan yapmıuordur umarım bu aşı,akşam misafirlerim gelecek perişan oluruz valla

günaydın canım rahat ol ateş yapmıyor bu aşı bizde gecen hafta olduk çünkü dr yapmaz dedi.

Selam Kizlar,

Gecmisi okuyayimda yanit vereyim dedim, ne mümkün! Okuyamiyorum dogru dürüst forumu maalesef. Son yazdigima(ne oldugunu unuttum gerci ya:), yanit veren arkadaslardan simdiden özür dilerim.

Oglumun bir günü, bir digerine uymuyor. Asiri kusma problemi var 1 haftadir, gecen agiz dolusu kustu, acili boyladik ama tahlilleri temiz cikti. Sizde de var mi bu kusma sorunu ya? Acaba fazla mi besleniyor yoksa fizyolojik bir sorun mu, sindiremiyor mu anlamadim gitti:( Doktor; "saglikli, tedirgin olma. Azar azar ama kisa araliklarla besle" dedi. Yarin 40. günü bu arada, bu isin esprisi nedir, ne yapmak gerekiyor? Kusura bakmayin ya, pespese siraladim sorulari:)

Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Kusma sorunu genelinde var. Fazlasını çıkarıyor diyoruz a.s.

Ohh bugün kırkınız ne güzel. Valla biz suya altın,gümüş,tuz,şeker ve taş attık. O sudan kırk kaşık bi tasa alıp süzgeçle bebişin başından döktük. .Bende ondan kalan suyla kırklandım a.s.

Merhaba kızlar annem koltuk aldı onlar geldi tam onlar gitti

dayımlar geldi bende kk da bi tarif buldum poğca tarifi onu yaptım kek yaptım

çocuklaro besledim yedik içtikkk ama başım ağrıyor onlar hala oturuyo ben aliyi uyutuyorumm

Becerikli hatun seni yerimseni

Pınarcım kolay gelsin napalım bırakıcaz artık aklım kalacak ama bilmiyorum en çokta ilk anne dediğinde yanında olamamak yada kayınvalideme anne demesi yıkılırım heralde mafoldumben

Tatil iyi gelicek kızlar valla çok bunaldım şansı olanlar muhakkak tatil yapsın bebek küçük diye tereddüt etmeyin zemuszemus

Olsun bacım sıkma canını. Sende ileride onun rahat etmesi için, geleceği için çalışıyosun neticede. Annesi sensin onun, başkasına demez benim akıllı oğluşum a.s.

Bende ağustos başı gibi en azından Şile'ye babanemin yanına gitmek istiyorum bir hafta hihoyyyt

Bu arada gaz sorunumuz hafifledi biraz. Denemek isteyenler icin, ben Doruk Bey'in karnina bebek yagiyla masaj yapiyorum. Pespese pirt yapiyor ve rahatliyor bebegim. Avucumun icini yagliyorum, karninin etrafinda dairesel hareketler yapiyorum.
Sütü az olan annelere de cikolata öneririm. Ben gecen tesadüfen su sütlü cocuk cikolatalarindan yedim, birkac dk sonra resmen süt fiskirdi gögüslerimden. Emin olmak icin birkac kez daha denedim ve sonuc yine ayniydi...

Canım çikolata da gaz yapıyo diye okudum nette. Aman dikkatli ol a.s.

Sibel'cigim, biz önümüzdeki ayin sonuna tatile cikiyoruz ama ben simdiden kara kara düsünüyorum. Bebegi denize sokmali miyim, asiri sicakta hastalanirsa ne yaparim, uzun yola nasil dayanacagiz v.s?

Valla duyduğum kadarıyla 1 yaşına kadar yani aşıları bitene kadar denize sokulmuyormuş. Bende bu gidişimde soracağım doktora a.s.

Çok güzelmiş ya oğluşunda paşa gibi oturmuş maşallah a.s.

Ayyyy ona be. Bıraksın da rahat rahat emzir :oklava:

mamamız sma gaz yapıyo kabız yapıyo mahfediyor çocuğumu yavrum yazık ıkınıp duruyor sonrada süt desen bi gövsümü emzirirken ötekisi üzerimi ıslatıyo yok değil ama veremiyoruz hep kavga

Millet süt versin diye çabalar seninki de mamamı vermeni istiyor sürekli :oklava:

Merhaba kızlar, iki haftadaır gelenim gidenim bitmiyor,sözde herkes bana yardıma geliyor yanımda kalıyor,ama ben iki kat daha yoruluyorum,tüm düzenim bozuldu,evim darmadağın oldu off şu kırkımız bir çıksın rahatlayacağım ev türbeye döndü:)) iki hafta sonrada mevlüt okutacağız kısmetse,bugün gene dr. gittik kızlar Allah şükür göbeği düzelmiş kızımın,kızlar size bişey sorucam şimcik 1 aylık olunca hangi aşıları olacağız sağlık ocağında hepatit 2.aşısı oluncak hastanedede başka aşı oluncakmı? çünkü dr.dediki 1ayılk aşısı bizim hastanede ücretsiz dedi ben doğumu orda yapmadım bu başka hastane ama sizdende ayarlarız ücret almayız dedi kafam karıştı o hangi aşıdan bahsetti anlamadım,sizler neler yaptınız?

Hoşgeldin canım. Valla gelen giden yardımdan çok evi batırır bilirim kaydirigubbakcemile3

1.ayın sonunda hepatit aşısının 2.dozu vuruluyor. Hastande de , sağlık ocağında da aynı aşı. Nerde istersen orda vurdur farklı değil a.s.

Günaydın canım hoşgeldin. Valla bize de yapmadı a.s.

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Şimdi prensesimle uyandık. Altını değiştirdim, kıyafetlerini de değiştirdim.Emzirdim. Şimdi cici cici kucağımda yatıyor kaydirigubbakcemile3

Dün annecimden Allah razı olsun. Evimi mis gibi yaptı mis. Yemeğimde var. Bugün keyif günüm kaydirigubbakcemile3

Akşam misafirimiz geldi. Gece 12 gibi gittiler. Kızımda sağolsun 9 buçuk gibi uyudu hiç üzmedi bizi :nazar:

Şimdi de azcık oyalansın sonra uyusun da bende kahvaltımı yapacağım a.s.

kızlar moralım bozuk kzızm 24 gunluk sutum cok fazla gelmıyo 1 ogun ozelıkle aksam saat 10 gıbı mama verıyorum ancak uyuyo.yoksa huzursuz oluyo sankı bos memeyı cekıyo sut gelmeyıncede cıldırıyo boylede alıstık esım cok kızyo emmeyı bırakırsa sorumlusu sensın dıye ne yapcam bılmıyorum zamanla sutum azalcak dıye korkuyorum.

Günaydınlar annişler a.s.
Bütün annişler ve bebişler iidir umarım.Bizde dün bir ayımızı doldurduk.Kalça usg çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş.2.doz hepatit de yapıldık.Kızım kilo almış ve boyuda uzamış hihoyyyt.

Tabi herkesde olduğu gibi gaz problemimiz var.Ya arkadaşlar bide kızımın göz akıntısı var.Doktoru damla verdi ama bunun haricinde neyin ii geldiğini bilen var mı acaba?

melekcım illakı huzursuzlugu doymoyo dıye olmayabılır hem bence 1 ay beklemelıydın hıc sutun yok degılse
bız ilk bı ay her hafta saglık ocagında tartıldık dr anne sutunun yeterlı olup olmayacagına bakcaz boylelıkle dedi ve 1 ay sonunda oglum 1kılo almıstı dr yeterlı emzırdıkce sutun gelır dedi benım oglan bıdeilk bı hafta doğruduzgun emememıstı.ben oyle yememe falanda hıc dıkkat etmıyorum allahıma cok sukur oğlum bı mememı 5 dk emıpbırakır
bence bıraz daha bekle gunde 5,6 kere cıs yapıyosa korkma

kızlar moralım bozuk kzızm 24 gunluk sutum cok fazla gelmıyo 1 ogun ozelıkle aksam saat 10 gıbı mama verıyorum ancak uyuyo.yoksa huzursuz oluyo sankı bos memeyı cekıyo sut gelmeyıncede cıldırıyo boylede alıstık esım cok kızyo emmeyı bırakırsa sorumlusu sensın dıye ne yapcam bılmıyorum zamanla sutum azalcak dıye korkuyorum.

Canım huzursuzluğu belki gazdan olabilir? Sütünün yetmediğini düşünme hemen. Daha erken. Bol bol emzirmelisin ki süt gelsin. Süt bebek emdikçe gelir. Ama gelmiyosa da üzülmenin anlamı yok. Her bebek anne sütüyle büyüyecek diye birşey yok. Mamayla büyür sıkma canını a.s.

Günaydınlar annişler a.s.
Bütün annişler ve bebişler iidir umarım.Bizde dün bir ayımızı doldurduk.Kalça usg çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş.2.doz hepatit de yapıldık.Kızım kilo almış ve boyuda uzamış hihoyyyt.

Tabi herkesde olduğu gibi gaz problemimiz var.Ya arkadaşlar bide kızımın göz akıntısı var.Doktoru damla verdi ama bunun haricinde neyin ii geldiğini bilen var mı acaba?

Günaydın canım hoşgeldin. Herşey yolundaymış ne güzel a.s.

Valla göz akıntısını bilmiyorum canım ya :uhm: Çapak için en iyi anne sütü diyolar ama göz akıntısına da iyi gelir mi acaba :uhm:

evet canım haklsın dırencem kılasu ıyı canım ama bana buyumus gıbı gelmıyo.hala kucucuk gıbı.1 ay sonra bakcaz kılosuna bakalım ayda 1 kılo alması lazım almısaa yarıyo sutum cısınıde yapıyo kızım.

gazı ıçın zınco verıyorum işe yarıyo sankı cısını yaparken bıraz zorlanıyo zınconun ıcındekı bıtkısel yaglar rahatlatıyo.gaz sancızıı artarsa dogumdan ıtıbaren kulalanılan bübcen yada humana rezena cayını vercem bakalım.

Back
X