• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

cerencim,canım benimde aynı emerken yapıyor,doktorumuz normal dedi kilo aldıktan sonra sorun yok dedi.benimkinin kakası altın sarısı gibi ve de cıvık doktor ideal olan bu dedi.kolay gelsin bebeişinizi de öptüm.

kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik

benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:

sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?

cerencim benim bebiş sürekli ıkınıyo gazdan dolayıı,bu sabahda bi kustu ödüm koptu öyle bi fışkırttıkiii,ama ben biraz üşütmüştüm belki ondan olabilir diyo kaynanam.

kızlar bebeğim fışkırtarak kustu 2 kere niye olmuş olabilir yaaa
olabilir cnm endişe etme diyicem ama benim kızda dün bir kustu hem burnundan hem ağzından geldi ebnde korktum:1no2:
kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik

benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:

sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?

cnm bebeişin ishal ise su içermen gerek biliyorsun değil mi sakın ihmal etme suyu,uzun sürerse ishali dr.a götür bence

belkide genzine kaçıyodur beyazcım yaa?

yok cnm bazen emerken genzine kaçıyor öksürüyor o zaman,bu yatarken oluyor sürekli,bazen az az kusuyor zaten ama dün nerdeyse bir bardak dolusu kustu,midesi kaldıramadı demekki,bebekler doyduğunu hissetmezmiş,fazla yiyiyor demekki bizim kuzular:ecrin_bebek:

hpim1570.jpg

işte yaz cicisiyle Gülce kız :)

selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı

selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı

cnm gogus ucların kucukse alamaz benımkı de alamamıstı 1 haftalık kucucukken silikon ucla bı aldı hala ucsuz almıyotoksa oynasmak için alıyo acsa hayatta almaz:çok üzgünüm:

claries cnm çok tatlı olmus maşallah..
birsen gecmiş olsun cnm..6 aya kadar gecer inşallah cnm kendiliğinden

benim kızımda her emmeden sonra kusuyor.kilo alımı iyi allahtan

kızlar slmlar

ben nette bişi okudum bu verdigimiz devit-3 bıngıldagın erken kapanmasına sebeb oluyormuş normalde 1senede kapanması gerekiyomuş ama 6yada kapatıyomuş ve beyin gelişimi etkileniyormuş..

bu çok kafama takıldı dün korktum vermedim bugün verdim ama doktora sormadan bişi yapmayım dedim
bizim kont. çok var bu aralar dr gitcek ark. dok. sorsunlar ne diyecekler bakalım her dr farklı bişe söylüyorlar..
acaba başka marka d vitamini alsak aynımı olur??

knk canım bende sağlık ocağından verdikleri monovit isimli d vitaminini kullanıyorum belki o farklıdır bir sor istersen

Back
X