işte kızlarr buda benım haylaz yaramaz oğluşummmmm:ecrin_bebek:
annesını aşkısııııııı![]()
[k] {n} [k];7522974 .!.:
Goncacım,Banucum,Aysuncum,Kızlar maşşallah bebeklerinize oy oy çok tatlılar...
aysuncum cerencim burcum fulyacım sağolun kızlar sizlerin bebişlerinede maşallah
kızlar geçmişi okumaya fırsatım olmuyor kayınvalidem pazar günü gidiyor aldık biletini görümce hala kalacak ağustosa kadar dediler bakalım göreceğiz
birazdan alışverişe çıkacağız markete duru hanımda gezmiş olur ablasıyla kızlar yağmur çok değişti kardeşiyle adeta yarışıyor oda anne gibi davranıyor kardeşini hem çok seviyor hemde kıskanıyor yanlız bırakamoıyorum ikisini hemen kucağına almak istiyor çok yoğunum çokkk iki çocukla başetmek çok yorucu zor kızlar delikafadulden ama herşeye değer sevgileri![]()
Allah yardımcın olsun tatlım çok zor iki çocuğa bakmak a.s.
Kızlar kağanda pişik olmadı çok şükür, mendilimiz uni baby yeni doğan, kremimiz chicco bezimiz prima, valla iyi dayanıyo çocuk sıcaklara çok şükür
Ayneeen opuyorumnanaktan
Kızlar hesapladık şimdi eşimle 16pk te uni baby yenidoğan mendil bitirmişiz, bi yapıyo beline kadar temizliyoruz maşallah:1shok::1shok:
15 de biz bitirdik kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bu gün kızımın bezini değiştirdim artık 3 numara aktif bebek kullanıcaz kızımın popişi büyümüş kaydirigubbakcemile3 artık 2 numara beze sığmıyo bu arada kucağa fena alıştı galiba beşiğine koyuyorum hemen uyanıyo hiç bi iş yapamaz oldum anne olmasa yemek bile yapamam
Çok hızlı büyüyor bizim kuzular maşallah bende bu paket bitsin 3 numara alıcam..
kızlar ya sabah altını değiştirdim zeynebin,emzirdim biraz huysuzdu hala,bizim yatağa yatırdım belki karnı ağrıyordur diye,yavrum bir kustu nerdeyse 1 su bardağından fazla,ağzından burnundan her yerden geldimafoldumbenhemen aldım ters tuttum zorlandı nefes almakta,çok korktum valla ya,ya ynında olmasaydı ne olacaktı:sinifsinif:
Bende çok korkuyorum mama yerken tıkanıyor bazen ömrümden ömür gidiyo elimdeki biberonu bile fırlatıyorum.mafoldumben
3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba
Ben Bebelac1 kullanıyorum canım çokta memnunum.Hiç hazımsızlık problemi yaşamadık çok şükür.
merhabalar men geldimmmm aman saat 18 de geldik doktordan yaaa birekere bizi alacak araba kaza yapmış geç geldi ikiye doğru gittik muaynee olduk gayet sağlıklılar dedi aliş bir haftada 300 gr dan fazla kilo almışşş ömeri 400 gr dan fazla o yüzden besleme şekillerine müdahale etmedi doktor çocuklar nasıl isterse öle yesinler aylarına göre çok çok çokkk iyiyler dedi..boy kilo olarak bu durumda ömer 5200 alide 4800 olmuş boylarıda uzamış ....benmi çok vesveseciğim anlamadım doktor bize 150 gr la 200 gr arası alması lazım haftada dedi sizinkiler yarım kiloya yakın alıyolar dedi......buda çok iyi bişey dedi...
bir arkadaşımın dediği gibi doğum aylarına göremi başlayacak tepkiler dedim evet dedi ama sizinkiler 33+2 de doğmuş diğer pramatüreler gibi değil dedi ve şöle masada yatarken biraz takip etti ömer için çok güsel takip ediyor gözleri ile dedi ve hiç boş bakmıyor gayet iyi refleksler bakışlar dedi ayı ile takipli gidiyor dedi eksiklikleri kapatmışlar dedi....aliye zaten söz yok fırlama gülücükler atıyor biri konuştumu ona bakıyor ve dinliyorrr.....
ben ömer için cerrahpaşanın ultrason istediğini söyledim doktorumuz tekrar muayne etti yumurtalıklarını
ben elimle nerede olduğunu hissediyorum ama çeklim ultrason dedi ultrasona gittik tabi randevusuz olduğumuzdaqn bekledik biraz ultrason çekildik ultrasonda bişey gözüküyordu....
raporumuzu aldık doktorumuza gittik doktorumuz cerrah değerlendirsin dedi... cerrah ameliyattaymış bir saat bekledik..sonra muayne etti ultrasona baktı ve malesef yumurtalığın yanında fıtık varmış eğer altı aya kadar aşağaya doğru iniş göstermezse ameliyat dedi ama aşağa doğru 1mm bile kaysa dedi bizim için iyi dedi....6 ayında tekrar bakacak....
tabi babamız bu arada kudurdu tlf sesize aldım yoksa ellikere arıyor iki çocukla tlf bakılmıyor...
neyse babamızla konuştuk elimizdeki raporla cerrahpaşanında çocuk cerrahına gidecez
oda aynı şeyleirmi söyleyecek bakacaz.....
şimdiden kara kara düşünüyorum ameliyat derlerse diye el kadar bebemi nasıl yollarım
nasık narkoz alır vüzcudu korkuyorum.....bide cerrahpaşdamı olsun yoksa medıcalparkdamı ...aslında cerrahpaşada olmasını istiyorum ama cerrahpaşa araştırma hastanesi olduğundan herşeyini inceler bizi 1 aydan aşağa yollamaz eve eee öteki evladımdan nasıl ayrı kalırım bu sefer annemde olmaz benle ananem kalıyor onla oda çok bencil annem bana bakacak ölene kadar sana gelemez çocuk bakamaz diyor....annem sen onun lafına aldırs etme diyor....medıcalparkda ne kadar maliyet çıkarır onu bilmiyoruz ......şimdilik iyi olanı düşünüp aşağa ineceğini umuyoruz....
benden bölee kızlarrrr
Olumlu üşün olumlu olsun tatlım kötüyü çağırma :teselli: İnşallah gerek kalmayacak.Bende seni ve Hülyayı merak etmiştim senden ses çıktı çok şükür yoksa akşama arayacaktım sıkma canını Şeniz