• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

işte kızlarr buda benım haylaz yaramaz oğluşummmmm:ecrin_bebek:
annesını aşkısııııııı:nazar::nazar:

[k] {n} [k];7522974 .!.:
bizde böyle uyuyoruzz:asigim:

Goncacım,Banucum,Aysuncum,Kızlar maşşallah bebeklerinize oy oy çok tatlılar...

aysuncum cerencim burcum fulyacım sağolun kızlar sizlerin bebişlerinede maşallah

kızlar geçmişi okumaya fırsatım olmuyor kayınvalidem pazar günü gidiyor aldık biletini görümce hala kalacak ağustosa kadar dediler bakalım göreceğiz

birazdan alışverişe çıkacağız markete duru hanımda gezmiş olur ablasıyla kızlar yağmur çok değişti kardeşiyle adeta yarışıyor oda anne gibi davranıyor kardeşini hem çok seviyor hemde kıskanıyor yanlız bırakamoıyorum ikisini hemen kucağına almak istiyor çok yoğunum çokkk iki çocukla başetmek çok yorucu zor kızlar delikafadulden ama herşeye değer sevgileri :nazar::nazar:

Allah yardımcın olsun tatlım çok zor iki çocuğa bakmak a.s.

Kızlar kağanda pişik olmadı çok şükür, mendilimiz uni baby yeni doğan, kremimiz chicco bezimiz prima, valla iyi dayanıyo çocuk sıcaklara çok şükür

Ayneeen opuyorumnanaktan

Kızlar hesapladık şimdi eşimle 16pk te uni baby yenidoğan mendil bitirmişiz, bi yapıyo beline kadar temizliyoruz maşallah:1shok::1shok:

15 de biz bitirdik kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bu gün kızımın bezini değiştirdim artık 3 numara aktif bebek kullanıcaz kızımın popişi büyümüş kaydirigubbakcemile3 artık 2 numara beze sığmıyo bu arada kucağa fena alıştı galiba beşiğine koyuyorum hemen uyanıyo hiç bi iş yapamaz oldum anne olmasa yemek bile yapamam

Çok hızlı büyüyor bizim kuzular maşallah bende bu paket bitsin 3 numara alıcam..

kızlar ya sabah altını değiştirdim zeynebin,emzirdim biraz huysuzdu hala,bizim yatağa yatırdım belki karnı ağrıyordur diye,yavrum bir kustu nerdeyse 1 su bardağından fazla,ağzından burnundan her yerden geldimafoldumbenhemen aldım ters tuttum zorlandı nefes almakta,çok korktum valla ya,ya ynında olmasaydı ne olacaktı:sinifsinif:

Bende çok korkuyorum mama yerken tıkanıyor bazen ömrümden ömür gidiyo elimdeki biberonu bile fırlatıyorum.mafoldumben

3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba

Ben Bebelac1 kullanıyorum canım çokta memnunum.Hiç hazımsızlık problemi yaşamadık çok şükür.

merhabalar men geldimmmm aman saat 18 de geldik doktordan yaaa birekere bizi alacak araba kaza yapmış geç geldi ikiye doğru gittik muaynee olduk gayet sağlıklılar dedi aliş bir haftada 300 gr dan fazla kilo almışşş ömeri 400 gr dan fazla o yüzden besleme şekillerine müdahale etmedi doktor çocuklar nasıl isterse öle yesinler aylarına göre çok çok çokkk iyiyler dedi..boy kilo olarak bu durumda ömer 5200 alide 4800 olmuş boylarıda uzamış ....benmi çok vesveseciğim anlamadım doktor bize 150 gr la 200 gr arası alması lazım haftada dedi sizinkiler yarım kiloya yakın alıyolar dedi......buda çok iyi bişey dedi...

bir arkadaşımın dediği gibi doğum aylarına göremi başlayacak tepkiler dedim evet dedi ama sizinkiler 33+2 de doğmuş diğer pramatüreler gibi değil dedi ve şöle masada yatarken biraz takip etti ömer için çok güsel takip ediyor gözleri ile dedi ve hiç boş bakmıyor gayet iyi refleksler bakışlar dedi ayı ile takipli gidiyor dedi eksiklikleri kapatmışlar dedi....aliye zaten söz yok fırlama gülücükler atıyor biri konuştumu ona bakıyor ve dinliyorrr.....

ben ömer için cerrahpaşanın ultrason istediğini söyledim doktorumuz tekrar muayne etti yumurtalıklarını
ben elimle nerede olduğunu hissediyorum ama çeklim ultrason dedi ultrasona gittik tabi randevusuz olduğumuzdaqn bekledik biraz ultrason çekildik ultrasonda bişey gözüküyordu....
raporumuzu aldık doktorumuza gittik doktorumuz cerrah değerlendirsin dedi... cerrah ameliyattaymış bir saat bekledik..sonra muayne etti ultrasona baktı ve malesef yumurtalığın yanında fıtık varmış eğer altı aya kadar aşağaya doğru iniş göstermezse ameliyat dedi ama aşağa doğru 1mm bile kaysa dedi bizim için iyi dedi....6 ayında tekrar bakacak....

tabi babamız bu arada kudurdu tlf sesize aldım yoksa ellikere arıyor iki çocukla tlf bakılmıyor...

neyse babamızla konuştuk elimizdeki raporla cerrahpaşanında çocuk cerrahına gidecez
oda aynı şeyleirmi söyleyecek bakacaz.....
şimdiden kara kara düşünüyorum ameliyat derlerse diye el kadar bebemi nasıl yollarım
nasık narkoz alır vüzcudu korkuyorum.....bide cerrahpaşdamı olsun yoksa medıcalparkdamı ...aslında cerrahpaşada olmasını istiyorum ama cerrahpaşa araştırma hastanesi olduğundan herşeyini inceler bizi 1 aydan aşağa yollamaz eve eee öteki evladımdan nasıl ayrı kalırım bu sefer annemde olmaz benle ananem kalıyor onla oda çok bencil annem bana bakacak ölene kadar sana gelemez çocuk bakamaz diyor....annem sen onun lafına aldırs etme diyor....medıcalparkda ne kadar maliyet çıkarır onu bilmiyoruz ......şimdilik iyi olanı düşünüp aşağa ineceğini umuyoruz....
benden bölee kızlarrrr

Olumlu üşün olumlu olsun tatlım kötüyü çağırma :teselli: İnşallah gerek kalmayacak.Bende seni ve Hülyayı merak etmiştim senden ses çıktı çok şükür yoksa akşama arayacaktım sıkma canını Şeniz

kıs burcu ben resmı yollayamadım ya sanaaaaaa
nası olcek kıs bacım bu nası yollıcam bulamadım ayyyy cahıllık işte napcannnn:(

b,rsencimm cnm bak gelişimlerii iimişş kuzucuklarınnn şukutrrrrr...
fıtık ınşş bişicik olmazda asagı ıner 6 aya kadar tatlım..benım arkadasımın ogluda olmustu amelıyat yasında ya war ya yoktu..caresı ameliyat bıle olsa içini ferah tut bacım...

Bizde bugün doktordaydık sonrasında annem bizde o bebekle ilgilenirken bende süpürdüm sildim toz aldım çamaşır yıkadım astım.

Doktor teyzemiz tartı bizi 5610 olmuşuz 59,5 cm.Çok obur senin bu oğluşun dedi.kaydirigubbakcemile3Gaz sancısı için rezeneyi kes verme kesinlikle dedi.Babuline verdi bunu kullan dedi.Bezi biraz dolmuştu 1 saat falan durmuştur yani doktora gidene kadar bana dediki bebeğin altını çok sık değiştir havalar zaten sıcak birde idrarı sıcak olduğ:nazar:u için bezde çabuk soğumaz şimdi tam testisleri fazlaca çalışıyor ileride sorun yaşamamak adına serin ve kuru tutmalısın dedi.Verem karma ve rota virüs aşısını oldu.Rota virüs aşısı ağızdan olduğu için onu bayıla bayıla yuttu.Mama sandı yavrum sanırım ama diğer aşılarda çok ağladı anlatamam.mafoldumbenEve gelince biraz ateşlendi fitil verdik şimdi uyuyor umarım gecede çok ateşlenmez.:Saruboceq:

Böyle işte kızlar sizde ne var ne yok?

geçmiş olsun sibelcim en zor ayı anlattı oğluşun maşallah ona gelişimi çok güzel canım :nazar::nazar::nazar:

bende kuzuyu uyuttum şimdi bugün işyerinden arkadaşlarım geldi oturduk sohbet muhabbet kızıma bayıldılar sevdiler moralim yerine geldi ama görümcede olunca baya kalabalıktık

pınarcım geçmiş olsun canım kuzu kabız olmuş 4 gün nasıl dayanmış kuzu ya üzüldüm

birsencim geçmiş olsun inş sağlıcakla geçer

kızlar bu arada mutaharada yoksa civcivle birlikte istifa mı ettiler forumdan

sırtım ağrıdı yaws kızım gene memeden düşmedi bugün göğsüm sızlıyor

Kizlar Iyi Aksamlar,

Iki saattir su takvimi yapmaya calisiyorum, helak oldum valla. Inat ettim, bakalim basarabilecek miyim? :)

Bugün doktor kontrolümüz vardi, bebisim 5.120 gram 56 cm olmus. Sadece anne sütüyle besleniyor ve gayet normalmis gelisimi. Birde dün kikir kikir güldü, nasil sasirdim, nasil mutlu oldum anlatamam. Dünden beridir güldürmek icin önünde palyacoya döndük babasiyla:)

Bu arada ne tatli olmus bizim Mayis kuzucuklari. Zamanla yarismama ragmen, mutlaka girmeye calisiyorum. Her ne kadar yazamasamda, takip etmeye calisiyorum forumu. Özellikle bebisleri:) Bu arada kizlar profilime nasil albüm eklerim ben?

oglum bır uyandı piirr uyandı kızlarrrrkafamçokkarıştı
2.5 saattır altını al emzır kusun temızle gazını cıkar uyut 10 dk sonra senaryo aynııı...umarım uyanmaz sımdı gene..kafamçokkarıştısaatıo geldı gercı..her aksam bu saatlerde uyuyo gunduz uyusada uyumasada enerjısıne hayranım falla benım kuzunun ben hızına zor yetısıorumm.:bbo:.emmek ıstıo sureklı ardından da kusuo hepp...uzerımdekı badı sırtıma yapıştı resmen..sıcakta oda terlıo kucakta bende terlıom falla...-tatlicadiarzu-

2.5 saattır altını al emzır kusun temızle gazını cıkar uyut 10 dk sonra senaryo aynııı...umarım uyanmaz sımdı gene..kafamçokkarıştısaatıo geldı gercı..her aksam bu saatlerde uyuyo gunduz uyusada uyumasada enerjısıne hayranım falla benım kuzunun ben hızına zor yetısıorumm.:bbo:.emmek ıstıo sureklı ardından da kusuo hepp...uzerımdekı badı sırtıma yapıştı resmen..sıcakta oda terlıo kucakta bende terlıom falla...-tatlicadiarzu-

Sürekli emmek istediginde verme canim ya. Doymus olsada emmek istiyorlar bazen. Ben gercekten ac oldugunu hissetmedigimde, sürekli meme vermiyorum. Oyaliyorum bir süre. Eger hala emmekte israr etmiyorsa, ac olmadigini anliyorum. Sürekli emince, insan gaziyla basedemiyor...

gözün aydın canım. 4 gündür yazık yaa!! benim kuşumda hep ishal gibi. her emişinde yapıyor kakasını. hiç kakasız bez çıkardığımı hatırlamıyorum.-tatlicadiarzu-

Pınar dr ne diyo bu duruma ya, anne sütü alan bebekler kakalarını cıvık ve nispeten kolay yaparlar diye biliyorum ben yavs

Pınar kızz 4 gün boyunca kakasını yapmadımı:1shok::1shok: ay yazık yavruma ne sancı çekmiştir dr götürdünüzmü? gün çok çünkü ya

Valla kızlar ilk bir ay falan günde 8-9 kere yapıyodu nerdeyse. Ama son zamanlarda ya günde 1 kere yada böyle 2 günde bire düştü. Doktorla sürekli konuşuyorum. Her zaman yapacak diye birşey yok. Anne sütü yararsa hemen vücuttan atmaz, tutar dedi :uhm: Fitil içinde 8 güne kadar bekliyoruz dedi. Bol bol masaj yaptırdım. Neyse bugün çıkardı kuzucum hihoyyyt

kızlar ya sabah altını değiştirdim zeynebin,emzirdim biraz huysuzdu hala,bizim yatağa yatırdım belki karnı ağrıyordur diye,yavrum bir kustu nerdeyse 1 su bardağından fazla,ağzından burnundan her yerden geldimafoldumbenhemen aldım ters tuttum zorlandı nefes almakta,çok korktum valla ya,ya ynında olmasaydı ne olacaktı:sinifsinif:

Canım arada olur öyle üzülme. Bizimkide emerken nefes almayı unutuyor bazen. Süt kaçıyor boğazına. İnadından memeyi de bırakmıyor. Ben suratından anlayıp çekiyorum hemen memeyi ağzından. Ondan sonra burnundan geliyor. Alıştım artık a.s

3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba

Canım gazı olunca çaresizlikten emmek istiyorlar ve öyle mırıl mırıl ediyolar. Bence gazdanda olabilir :uhm:

Hoşgeldin cnm :)))) bugün tüm mays bebeleri huysuz heralde yavs nazarmı deydi ne... reimle sözleri gönder yapayım canım , bizimkininde gazı var babası çıkarmaya çalışıyo, bi yamdanda şarkı söylüyoo

"" gaz nerdeysen çık dışarıııııııııı
popomda gaz var benim popmda gaz var
yok bunun pırtlatmaktan başka ilacııııııııı
pırtlat gitsin oğlum pırtlat gitsin ""

Allah canınızı almasın sizin süper beste ya kaydirigubbakcemile3

pınar hosgeldın cnm gozunaydın hihoyyyt

Hoşbuldum canım sağolasın a.s.

acıkta babasını sewsın kıs bu haylaz oglan..hep ansı hep ansı olmazkı cnm..kaydirigubbakcemile3kıs pınar su defneyı salladıın ne guselmışa yyy bende uyutamıom bu ararlar benımkını hıc sallmadım ayakta ama onuda yaptırcak yakında bana nerden aldın bacım bunu?

Canım Dastini'den aldım. Bizde geçerken öyle tesadüf gördük. Kayınvalidemlerde beşiği olmadığı için bunu aldık. Gecede bunda yatıyor. Demirlerini çıkarıyoruz , yatak şeklinde yatıyor. Ama eve gidince baktık bizimki salıncağına alışmış, bize getirdik. Sözüm ona kayınvalidemlere aldık ama şimdi buraya geldikçe yanımızda getiriyoruz kaydirigubbakcemile3

merhabalar men geldimmmm aman saat 18 de geldik doktordan yaaa birekere bizi alacak araba kaza yapmış geç geldi ikiye doğru gittik muaynee olduk gayet sağlıklılar dedi aliş bir haftada 300 gr dan fazla kilo almışşş ömeri 400 gr dan fazla o yüzden besleme şekillerine müdahale etmedi doktor çocuklar nasıl isterse öle yesinler aylarına göre çok çok çokkk iyiyler dedi..boy kilo olarak bu durumda ömer 5200 alide 4800 olmuş boylarıda uzamış ....benmi çok vesveseciğim anlamadım doktor bize 150 gr la 200 gr arası alması lazım haftada dedi sizinkiler yarım kiloya yakın alıyolar dedi......buda çok iyi bişey dedi...

bir arkadaşımın dediği gibi doğum aylarına göremi başlayacak tepkiler dedim evet dedi ama sizinkiler 33+2 de doğmuş diğer pramatüreler gibi değil dedi ve şöle masada yatarken biraz takip etti ömer için çok güsel takip ediyor gözleri ile dedi ve hiç boş bakmıyor gayet iyi refleksler bakışlar dedi ayı ile takipli gidiyor dedi eksiklikleri kapatmışlar dedi....aliye zaten söz yok fırlama gülücükler atıyor biri konuştumu ona bakıyor ve dinliyorrr.....

ben ömer için cerrahpaşanın ultrason istediğini söyledim doktorumuz tekrar muayne etti yumurtalıklarını
ben elimle nerede olduğunu hissediyorum ama çeklim ultrason dedi ultrasona gittik tabi randevusuz olduğumuzdaqn bekledik biraz ultrason çekildik ultrasonda bişey gözüküyordu....
raporumuzu aldık doktorumuza gittik doktorumuz cerrah değerlendirsin dedi... cerrah ameliyattaymış bir saat bekledik..sonra muayne etti ultrasona baktı ve malesef yumurtalığın yanında fıtık varmış eğer altı aya kadar aşağaya doğru iniş göstermezse ameliyat dedi ama aşağa doğru 1mm bile kaysa dedi bizim için iyi dedi....6 ayında tekrar bakacak....

tabi babamız bu arada kudurdu tlf sesize aldım yoksa ellikere arıyor iki çocukla tlf bakılmıyor...

neyse babamızla konuştuk elimizdeki raporla cerrahpaşanında çocuk cerrahına gidecez
oda aynı şeyleirmi söyleyecek bakacaz.....
şimdiden kara kara düşünüyorum ameliyat derlerse diye el kadar bebemi nasıl yollarım
nasık narkoz alır vüzcudu korkuyorum.....bide cerrahpaşdamı olsun yoksa medıcalparkdamı ...aslında cerrahpaşada olmasını istiyorum ama cerrahpaşa araştırma hastanesi olduğundan herşeyini inceler bizi 1 aydan aşağa yollamaz eve eee öteki evladımdan nasıl ayrı kalırım bu sefer annemde olmaz benle ananem kalıyor onla oda çok bencil annem bana bakacak ölene kadar sana gelemez çocuk bakamaz diyor....annem sen onun lafına aldırs etme diyor....medıcalparkda ne kadar maliyet çıkarır onu bilmiyoruz ......şimdilik iyi olanı düşünüp aşağa ineceğini umuyoruz....
benden bölee kızlarrrr

Canım benim hoşgeldin. Öncelikle tosun paşalarıma maşallah Allah nazardan saklasın :nazar: Ameliyat konusuna gelince hiç aklına bile getirme. Hayırlısıyla 6.aya kadar geçmiş olur. Sıkma canını. teyzemin oğlunun da öyleydi geçti valla a.s.

Bizde bugün doktordaydık sonrasında annem bizde o bebekle ilgilenirken bende süpürdüm sildim toz aldım çamaşır yıkadım astım.

Doktor teyzemiz tartı bizi 5610 olmuşuz 59,5 cm.Çok obur senin bu oğluşun dedi.kaydirigubbakcemile3Gaz sancısı için rezeneyi kes verme kesinlikle dedi.Babuline verdi bunu kullan dedi.Bezi biraz dolmuştu 1 saat falan durmuştur yani doktora gidene kadar bana dediki bebeğin altını çok sık değiştir havalar zaten sıcak birde idrarı sıcak olduğ:nazar:u için bezde çabuk soğumaz şimdi tam testisleri fazlaca çalışıyor ileride sorun yaşamamak adına serin ve kuru tutmalısın dedi.Verem karma ve rota virüs aşısını oldu.Rota virüs aşısı ağızdan olduğu için onu bayıla bayıla yuttu.Mama sandı yavrum sanırım ama diğer aşılarda çok ağladı anlatamam.mafoldumbenEve gelince biraz ateşlendi fitil verdik şimdi uyuyor umarım gecede çok ateşlenmez.:Saruboceq:

Böyle işte kızlar sizde ne var ne yok?

Ay canım maşallah oğluşuma ya. Valla bu mayıs oğlanlarının maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın hepsini a.s.

Hadi gözün aydın canım aşıları da atlatmışsınız a.s. Darısı başımıza artık :Saruboceq: İnşallah hiçbiri ateşlenmez kuzucuklarımın ya :Saruboceq:

Rezenenin sakıncası mı varmış bacım? Bende 2 yınvalidem aktardan almış. Onu bebeğe vermek istemedim. Humana'nınkini alıcam ona. Almasam mı :uhm:

pınarcım geçmiş olsun canım kuzu kabız olmuş 4 gün nasıl dayanmış kuzu ya üzüldüm

kızlar bu arada mutaharada yoksa civcivle birlikte istifa mı ettiler forumdan

sırtım ağrıdı yaws kızım gene memeden düşmedi bugün göğsüm sızlıyor

Sağolasın canım. Valla arada öyle ağlıyorduki kuzum sancıdan. Şimdi geçti çok şükür. İnşallah bi daha bu kadar uzun sürmez :Saruboceq:

Valla bende sordum Hülya'yı ama kimseden ses çıkmadı. Tubişte yok. Anam nere gitti bu bacılar :uhm:

Göğüs sorununu bende atlatamadım bacım. Ne güzel acısı geçti diyorum bizim cadının inadı tutuyor. Akşama kadar sürekli emince yine tahriş oluyor. Allah'tan bu göğüs kalkanları koruyor biraz. Yoksa daha beter olurdu :çok üzgünüm:

selam bacılar az fırsat buldum bakayım sıze dedım
bugun 2. ay asımızı olduk karma aşı ıkı bacak ve bır koldan yapıldı kuzularım bayagı huzursuz bırazda ateş yaptı 37.5 oldu atesımız fıtıl verdım sımdı 37 ıkısınınde sanırım 37 normal
sızler ne alemdesınız aşıyı yaptıran bacılar sızdede ates oldumu
bıde kızlar bebeklerın normal vucut ısısı kac oluyorkı bugune kadar hıc olcmemıştım bugunde ateşlıler zaten

Benim kız öyle bir rahatlamış ki 8'de ancak uyandı. Babası geldi azcık oynadık falan. 9,5'da yıkadım, emzirdim, salıncağına yatırdım kuzumu. Baktım kendi kendine uyumuş. Bende bi duş aldım. Yatmadan size bi bakayım dedim. Herkse iyi geceler bacılar öptüm sizi ve kuzularımı a.s.

Kizlar Iyi Aksamlar,

Iki saattir su takvimi yapmaya calisiyorum, helak oldum valla. Inat ettim, bakalim basarabilecek miyim? :)

Bugün doktor kontrolümüz vardi, bebisim 5.120 gram 56 cm olmus. Sadece anne sütüyle besleniyor ve gayet normalmis gelisimi. Birde dün kikir kikir güldü, nasil sasirdim, nasil mutlu oldum anlatamam. Dünden beridir güldürmek icin önünde palyacoya döndük babasiyla:)

Bu arada ne tatli olmus bizim Mayis kuzucuklari. Zamanla yarismama ragmen, mutlaka girmeye calisiyorum. Her ne kadar yazamasamda, takip etmeye calisiyorum forumu. Özellikle bebisleri:) Bu arada kizlar profilime nasil albüm eklerim ben?

Hoşgeldin canım. Oh maşallah kuzuna. Valla bizimkide bu aralar artık bize gülmeye başladı. Sabah dedesi onla konuşuyo diye bi güldü bi güldü. Artık agularda başlar ohhhh hihoyyyt

Allah Allah niye düzeni bozuldu oğluşumun ya :uhm:

selam bacılar az fırsat buldum bakayım sıze dedım
bugun 2. ay asımızı olduk karma aşı ıkı bacak ve bır koldan yapıldı kuzularım bayagı huzursuz bırazda ateş yaptı 37.5 oldu atesımız fıtıl verdım sımdı 37 ıkısınınde sanırım 37 normal
sızler ne alemdesınız aşıyı yaptıran bacılar sızdede ates oldumu
bıde kızlar bebeklerın normal vucut ısısı kac oluyorkı bugune kadar hıc olcmemıştım bugunde ateşlıler zaten

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun atlatmışsın aşıları. İnşallah yükselmez ateşleri a.s.

Valla ben arada benim kızın ateşini ölçüyorum. 36 ve 36,7 arasında değişiyor a.s.

Pes ettim valla. Takvimimi, Baby's First Site'sinde hazirladim ama foruma nasil aktaracagim, nereyi "copy paste" yapacagim anlayamadim gitti ya:(

Sorma Pinar'cigim ya, insan cok mutlu oluyor. Agularada baslarsa artik, isira isira bitiririm heralde:)

selam kızlar
ben bugün annemdeydim ablamda orada oturduk birlikte yeni geldim kuzu uyuyor şimdi maşallah aman uyusunn
yarında yokum burda bir öğrencim sünnet olmuş mevlüdü var oraya gidicem

birsencim canını sıkma canım bak maşallah kuzularına gelişimleri güzelmiş
fıtık varsa da ameliyatı o kadar zor değil bildiğim kadarıyla hem bu arada sünnette olmuş olur arkadaşımın oğlu öyle oldu

sibelcim oh atlattınız aşıları inşallah ateşlenmezz maşallah tosun olmuş yağız paşahihoyyyt

kıvılcım senin kuzuna da maşallah baya güzelmiş gelişimi
benim kızımda gülüyor çok tatlı oluyorlar şebek oldum karşısında güldürmek içinlülülülülülü

kızlar hülya ve tuba yoklar kaç gündür merak ettim yarın bi arayalım hülyayı bakalım neden gelmiyormuşş

kızlar hülya ve tuba yoklar kaç gündür merak ettim yarın bi arayalım hülyayı bakalım neden gelmiyormuşş

canım ben bu ksam hulyayla konuştum ıyı bu aralar hatun gezmekden ugruyamamış kaydirigubbakcemile
ama tubışden haberım yok bende hulyaya sızlerı sordum ben hıc gıremıyorum kızlar nasıl dıye oda bendebırkac gundur gıremedım dedu merak etmeyın cadı ıyı yanı

Back
X