• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

burcu cnm geçmiş olsunnn

fulya ve anka kuşu cnm nasılsınızzz

esen kızzzzzzzz sorma sorma bu kocalar ne alem bilmiyorum

bizimki dün gece 11 de geldi aman ali mıçamıyor diye bana neler ettiiiii deli yaaa

sabah beşte yemek yediriyoz bana dediğine bak bu çocukların giysisi normal deterjanlamı yıkanıyor

yok didimmmaman heee diyorr manyadı yaaa

veee halamın yazlığa gitme işini yatışa geçirmeye çalışıyor annem grelmeyecek dedim gitmeyelim hergün ben sizi gezmeye götürem diyor..............
bilmiyorummmmmmmmmmmm yani esenimmmmmm bu herifler manyakkkkkkkkk

esencim seni o kadar iyi anlıyorumkiii cnm..
hatta bu sabah kalktım hiç bi işe dokunmadan yatağı bile ellemedim annemlere geldim.bak bu saat oldu kocam 5dk önce aradı daha tüm gün boyunca.11ekadar calışıo cumaları.burda kalıcam dedim.sen ne istersen yap arkadasına git dedim.umurumda bile değil benim.tabi benim durumum senden daha farklı.bu aralar nefret ediyorummm

canım bilmiyorum ne olacağız ilgiye cidden çok ihtiyacım var
seni çok iyi anlıyorum inşallah düzelir
ben namaz kılıp kuran okuyarak sakinleşiyorum ancak şimdi daha iyiyimm

esencim seni o kadar iyi anlıyorumkiii cnm..
hatta bu sabah kalktım hiç bi işe dokunmadan yatağı bile ellemedim annemlere geldim.bak bu saat oldu kocam 5dk önce aradı daha tüm gün boyunca.11ekadar calışıo cumaları.burda kalıcam dedim.sen ne istersen yap arkadasına git dedim.umurumda bile değil benim.tabi benim durumum senden daha farklı.bu aralar nefret ediyorummm

sizinkiler ilgisiz benimki aşırı ilgili yaaaaaa:olmaz::olmaz:
pokunu bile inceliyor inceletiyor çocukları için herşeyi yapıyorr
tabi ben küsmeyim diye önce bana

fulya canım sen ne yapacan affedemedinmi böle nefretle gitmezki cnm yaa

istemezsen cvp verme cnm

burcu cnm geçmiş olsunnn

fulya ve anka kuşu cnm nasılsınızzz

esen kızzzzzzzz sorma sorma bu kocalar ne alem bilmiyorum

bizimki dün gece 11 de geldi aman ali mıçamıyor diye bana neler ettiiiii deli yaaa

sabah beşte yemek yediriyoz bana dediğine bak bu çocukların giysisi normal deterjanlamı yıkanıyor

yok didimmmaman heee diyorr manyadı yaaa

veee halamın yazlığa gitme işini yatışa geçirmeye çalışıyor annem grelmeyecek dedim gitmeyelim hergün ben sizi gezmeye götürem diyor..............
bilmiyorummmmmmmmmmmm yani esenimmmmmm bu herifler manyakkkkkkkkk
katılıyorum canım katılıyorum normal değiller:umursamaz:
bi kahvaltıya götürüyor ilgileniyorum ya daha nasıl ilgileneyim diyor sonrada

bende bugün sabahın altısında yataktan kaldırdım kalk bak çocuğa ben uyuycam dedim
kalkmadım bilerek mecbur kalktıkaydirigubbakcemile5

mende kaçtımmmm pırt vadisi izliyor ömeri bana satmaya çalıştı maanee didim senin çocuk azcuk ilgilen didimmmm yaa özellikle gece yarısı deli ediyor benii sanki ben çocuklara bakamıyorum gibi

biz diye bişey kalmadııı böle değişiceğini bilemedim banada çok düşkğn ama çocular diyince damarındaki kan duruyorrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esenciğimmmm iki lak lak yapacaktık yimeğe kaçtın diğerleri heralde geçmişdeee mende gidem barii

kızlar dün mevlüdümüz vardı bebeğimin kırkı çıktı sonunda...resimlerini eklerim sonra...kendinize iyi bakın...yarın da düğüne gidecez umarım annesini üzmez kuzum....

ah bu kocalar koca mevzusu açılmışken bende ekleyim..

dün kuzenime bıratı beni pek sevmez araları yoktur pek neyse bırakış o bırakış gece 10 hala armadı gelmedi dünde çocuk hiç ama hiç uyumadı sinrden köpürdüm aradım kahvede oturuyo zaten sinirler harap hemen gel dedim 1 saat sonra geldi hemen çocugu yıkadık ama kavga gürültü raat bırakacakmışım onu!! rahat olmak istiyosan evlenmicektin çocukta yapmıcaktın dedim agladım agaladım zaten defnemde pek huysuzdu en çok ona üzüldüm..
kızım dün uyumayınca bütün gece uyudu ben zorla kaldırdım 7de emzirdim hemen uyudu bugünde hep uyudu hala uyuyor yavrum..
o sinirle kahvaltı etmeden giriştim ev temizlemeye tüm gün iş yaptım çam. yıkadım ütü yaptım şimdi son posta çam. astım yeni oturdum valla..kızım hasta oldu sandım ama iyi heralde dün nazardan öyle oldu keyfim birazdaha iyi..

ama yrn adap. gidicez yigenn sünneti var çocugum perişan olacak ama gitmek zorundayım..

allahtan ablamın evi 2 katlı üst kat olduu gibi ben kaplayacam aşagıdaa kıyamet kopar biz kızımla yukardan bakarız..
benmki hala gelmedi ark. dügünü var oraya gitti sabahtan beri gönül almaya çalışıyo ama çok kızıyorum..
şimdi gönlümü alsa neki kırıyo bikere olmuyo olmuyo..

burcu çok geçmiş olsun tatlım..

bak annende geliyormuş zaten annen gelsin istiyordun naz yaoparsın annene!!

bol bool dinlen cnm çok öpüyorum..

BENIMKIDE PASO kusuo kızlar ya emıo kusuo saat gecmıo gene acıkıo halıyle...
bugun emerken sureklı kaka yaptı nıyeyse..bende korktum ıshalmı dıye...bılgı için saol cnm..aklımda bulunsun bugun sayayım bakımm bı kaksını...a.s
sızde salgın asısını yaptırıonuzmu kızlarr..2 taneymış 140tl dedı dr..bugun ebeye sordum sen bılırsın dedı ası olunca ıshal hıc olmıcak degıl yanı dedı...ebenınde 4 yasındaymıs bebgı o yaptırmamış kafam karıstı ya ben yaptırmayı dusunuom ama sız naptyınız?
[/bişey değil cnm odediğin aşı rota virüs aşısı mı acaba?

Kızlar ben geldiim ama çok hastayım yavs, noldu bana bilmem, gece halsizlik başladı o kadarki kağanı bile kucağıma alamadım, sabah ateşim 38.4 oldu ve üstümden dozer geçmiş gibiydi, gerçi hala öyle, dr a gittik hem mastit olmuşum (meme iltihabı) hemde boğazlarım şişmiş, dr hemen antibiyotiğe başlattı beni, yaklaşık 3 gün fln kullandırıcaz bu süre içinde bebeği emzirmeyeceksin sütü sağıp atacaksın ve her seferde memeyi tamamen boşaltacaksın dedi, oğlana mama veriyoruz şimdi geçene kadar,bide mayısta fazla sütü sağıp atmıştım deepfreeze eşim onlarıda getirmiş, bugün onlarıda vericez kağana, yerimden çok kalkamadığım için annem gelicek bana, yarın sabah burda olur o da kısmetse..
Şimdi sağıyorum, mastitli göğsümden parça parça bişeyler geldi sağarken, heralde iltihap o, inş. kısa zamanda geçer ya, oğlumu emzirmeyi özledim şimdiden.

cnm cok gecmıs olsun mastitin sebebı neymıskı oyle inş kısa zamanda gecer antibiyotıkle:çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esenciğimmmm iki lak lak yapacaktık yimeğe kaçtın diğerleri heralde geçmişdeee mende gidem barii
canım sen gidiyorsun diye çıktım yoksa pc başında da yerdim sabah devam ederiz koca çekiştirmeye çünkü ala kızgınım
ben sinirli olunca kızımda huysuz oluyor yaaaa
[k] {n} [k];7558643 .!.:
ah bu kocalar koca mevzusu açılmışken bende ekleyim..

dün kuzenime bıratı beni pek sevmez araları yoktur pek neyse bırakış o bırakış gece 10 hala armadı gelmedi dünde çocuk hiç ama hiç uyumadı sinrden köpürdüm aradım kahvede oturuyo zaten sinirler harap hemen gel dedim 1 saat sonra geldi hemen çocugu yıkadık ama kavga gürültü raat bırakacakmışım onu!! rahat olmak istiyosan evlenmicektin çocukta yapmıcaktın dedim agladım agaladım zaten defnemde pek huysuzdu en çok ona üzüldüm..
kızım dün uyumayınca bütün gece uyudu ben zorla kaldırdım 7de emzirdim hemen uyudu bugünde hep uyudu hala uyuyor yavrum..
o sinirle kahvaltı etmeden giriştim ev temizlemeye tüm gün iş yaptım çam. yıkadım ütü yaptım şimdi son posta çam. astım yeni oturdum valla..kızım hasta oldu sandım ama iyi heralde dün nazardan öyle oldu keyfim birazdaha iyi..

ama yrn adap. gidicez yigenn sünneti var çocugum perişan olacak ama gitmek zorundayım..

allahtan ablamın evi 2 katlı üst kat olduu gibi ben kaplayacam aşagıdaa kıyamet kopar biz kızımla yukardan bakarız..
benmki hala gelmedi ark. dügünü var oraya gitti sabahtan beri gönül almaya çalışıyo ama çok kızıyorum..
şimdi gönlümü alsa neki kırıyo bikere olmuyo olmuyo..

gönlümüzü alsalar ne yazar ki yine aynı şeyi yapıyorlar tamam aşkım yapmam diyo arkasını dönünce unutuyorr:oklava:

ay bu adama kıl oluyorum baatıyor bana yaaaaakötükedihüso

cnm kafana takma hepımızaynı duyguları yasıyoruz zaman zamanda olsa :1no2:
bugunler gecıcı suan bebeklerımızı buyutmeye calısırken cogumuz eslerımız tarafından yalnız bırakılıyoruz evın stresı bız kayboluyoruz bazen dedım ya bugunlerde gececekk inş

Günaydınlar herkese bugünde forumu ben açayım.hihoyyyt

Dün hiç uğrayamadım oğlanın hafif hafif ateşi vardı huysuzluğuda annem allahtan yanımdaydı.Misafir geldi birde üstüne annemde o arada gidince işler bana kaldı.Oğlan sadece 1 saat uyudu sabah 9dan akşam 9 a kadar sonunda sızdı.Gece kalktı 2 kere şimdi yine uyuyo.Gaz içinde bu babuline acayip iyi geldi ya 5 dk etkisini gösteriyo.zemuszemus

9 gibi kalkar mamasını yesinde uyuyunca artık evi toplarım bende.Bide görümceler hala burda allahım biranönce perşembe olsun offff daha çok var.:umursamaz:

Burcucum çok geçiş olsun tatlım acil şifalar.a.s.
Esencim,Nurtencim hepimizi aynı durumdayız sallayın bu kocaları boşverin valla opuyorumnanaktan bende sinir küpü oluyordum baktım 10 dk sonra sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyor gönül almaya çalışıyor senmisin yapan bende hiç kale almıyorum üzülürsem benim oğlan iyice huysuzlaşıyor nedense olan bana oluyor.

Doktorada herşeyi sordumda şu deniz işini sormayı unuttum oğlanın ayaklarını suya sokayım diyorum ama bir sorun olurmu acaba?

Baby first sitesinde resimli takvimi değiştiricem birde Goncaya yapıcam ama kaç gündür sitede resimli olan kısım yanında çarpı ve resmi gözükmüyor neden acaba? CADIARZU

Back
X