Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizzzzzzz geldikkk zemuszemuszemuszemus
özlediniz mi anacımmm biziii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz sizi çok özledikk yaw kaç gündür yoktuk azcuk tatil yaptık kızımla yoruldukk yoruldukk geldikkk :lepi::lepi:
sizler nasılsınız kızlar meleklerde iyidir umarım geçmişi okuyamadım...
kızımında 2. ay videosunu yapıyorum birzadan face ye koyacam teyzoşlar öpüyoruz hepinizi çokkk Şeniz
cerencimm dünürümmm gelinin iyi Allaha şükür ama gezmeye fena alıştı eve girmek istemiyor yahu napcaz bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbenim damatta iyidir inşAllahh ŞenizŞeniz
slm kızlarrrr...
burcu cnm cok gecmişolsun cnm..hava deişimi dıkkat et fıstık kendıne...cok saol burcu teyzesı aldık stıckerı yapıştırdım şimdi bakalım becerebılmışmiyim...
CLŞ-ARIES MAŞALLAH pek seker olmus kızın nazar degmesdın....
misafir wardı kızlar bende bugun annemde bızdeydiii....
yenı gıttıler kaldık gene oglanla başbaşa..uyuyo brnımkı...:kedi:
bugun kontrol wardı saglık ocaında...asımız vardı sabahtan gıttık babamız işe gıtmeden..sarılık aşiısı kuzucumm aşıdan berı uyuyo paso..bı emmeye uyanıyooo bu gece nobet war gene alaşılannnkaydirigubbakcemile3
56 cm olmuşuz teyzoşları kuzucum 5100 gr olmuşşşsırnaşık şeyalkisalkisalkisgelişimi gayet ii dedı ebe teyzemiz..
benım oglan mısafır warken ewde paso uyuyo yaaa ewden arınınca ınsan başlıyoz nobetekaydirigubbakcemile3
BURCU CNM COKKK GUSEL OLMUŞŞ STICKER ELINE SAGLIK TEYZESıııŞeniz
Sagol canim, gelisimi iyi gidiyor cok sükür. Bundan sonra bir aksilik olmaz insallah.
Burcu canim, gecmis olsun. Umarim en kisa sürede gecer iltihabin...
Kizlar Selamlar,
Bugün resmen sinir harbi yasiyorum. Sabahtan beridir uyumadi benim sipa. Hic bu kadar süre uykusuz kalmamamisti ya. Kamerada teyzeme gösterdim bir ara, nazar etti galiba:)
Bu arada ishalin belirtileri neler? Bugün, fosurt diye bir sesten sonra kakasini yapti. Epey siviydi ama emin olamadim ya? :çok üzgünüm:
burcu cnm geçmiş olsunnn
fulya ve anka kuşu cnm nasılsınızzz
esen kızzzzzzzz sorma sorma bu kocalar ne alem bilmiyorum
bizimki dün gece 11 de geldi aman ali mıçamıyor diye bana neler ettiiiii deli yaaa
sabah beşte yemek yediriyoz bana dediğine bak bu çocukların giysisi normal deterjanlamı yıkanıyor
yok didimmmaman heee diyorr manyadı yaaa
veee halamın yazlığa gitme işini yatışa geçirmeye çalışıyor annem grelmeyecek dedim gitmeyelim hergün ben sizi gezmeye götürem diyor..............
bilmiyorummmmmmmmmmmm yani esenimmmmmm bu herifler manyakkkkkkkkk
kızlar dün mevlüdümüz vardı bebeğimin kırkı çıktı sonunda...resimlerini eklerim sonra...kendinize iyi bakın...yarın da düğüne gidecez umarım annesini üzmez kuzum....
[k] {n} [k];7558643 .!.:ah bu kocalar koca mevzusu açılmışken bende ekleyim..
dün kuzenime bıratı beni pek sevmez araları yoktur pek neyse bırakış o bırakış gece 10 hala armadı gelmedi dünde çocuk hiç ama hiç uyumadı sinrden köpürdüm aradım kahvede oturuyo zaten sinirler harap hemen gel dedim 1 saat sonra geldi hemen çocugu yıkadık ama kavga gürültü raat bırakacakmışım onu!! rahat olmak istiyosan evlenmicektin çocukta yapmıcaktın dedim agladım agaladım zaten defnemde pek huysuzdu en çok ona üzüldüm..
kızım dün uyumayınca bütün gece uyudu ben zorla kaldırdım 7de emzirdim hemen uyudu bugünde hep uyudu hala uyuyor yavrum..
o sinirle kahvaltı etmeden giriştim ev temizlemeye tüm gün iş yaptım çam. yıkadım ütü yaptım şimdi son posta çam. astım yeni oturdum valla..kızım hasta oldu sandım ama iyi heralde dün nazardan öyle oldu keyfim birazdaha iyi..
ama yrn adap. gidicez yigenn sünneti var çocugum perişan olacak ama gitmek zorundayım..
allahtan ablamın evi 2 katlı üst kat olduu gibi ben kaplayacam aşagıdaa kıyamet kopar biz kızımla yukardan bakarız..
benmki hala gelmedi ark. dügünü var oraya gitti sabahtan beri gönül almaya çalışıyo ama çok kızıyorum..
şimdi gönlümü alsa neki kırıyo bikere olmuyo olmuyo..
[k] {n} [k];7558711 .!.:burcu çok geçmiş olsun tatlım..
bak annende geliyormuş zaten annen gelsin istiyordun naz yaoparsın annene!!
bol bool dinlen cnm çok öpüyorum..
cnm cok gecmıs olsun mastitin sebebı neymıskı oyle inş kısa zamanda gecer antibiyotıkle:çok üzgünüm:
burcu canım senin yazını kaçırmışım ben çok geçmiş olsun canımm inşallah en kısa zamanda düzelirsin
cnm kafana takma hepımızaynı duyguları yasıyoruz zaman zamanda olsa :1no2:
bugunler gecıcı suan bebeklerımızı buyutmeye calısırken cogumuz eslerımız tarafından yalnız bırakılıyoruz evın stresı bız kayboluyoruz bazen dedım ya bugunlerde gececekk inş
Günaydınlar herkese bugünde forumu ben açayım.hihoyyyt
Dün hiç uğrayamadım oğlanın hafif hafif ateşi vardı huysuzluğuda annem allahtan yanımdaydı.Misafir geldi birde üstüne annemde o arada gidince işler bana kaldı.Oğlan sadece 1 saat uyudu sabah 9dan akşam 9 a kadar sonunda sızdı.Gece kalktı 2 kere şimdi yine uyuyo.Gaz içinde bu babuline acayip iyi geldi ya 5 dk etkisini gösteriyo.zemuszemus
9 gibi kalkar mamasını yesinde uyuyunca artık evi toplarım bende.Bide görümceler hala burda allahım biranönce perşembe olsun offff daha çok var.:umursamaz:
Burcucum çok geçiş olsun tatlım acil şifalar.a.s.
Esencim,Nurtencim hepimizi aynı durumdayız sallayın bu kocaları boşverin valla opuyorumnanaktan bende sinir küpü oluyordum baktım 10 dk sonra sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyor gönül almaya çalışıyor senmisin yapan bende hiç kale almıyorum üzülürsem benim oğlan iyice huysuzlaşıyor nedense olan bana oluyor.
Doktorada herşeyi sordumda şu deniz işini sormayı unuttum oğlanın ayaklarını suya sokayım diyorum ama bir sorun olurmu acaba?
Doğru diyosun valla :))))))günaydınlarrrr annelik buu o üzerimdee uyurken göbeğinin göbeğime deymesinden mutluluk duymak heheeezemuszemuszemuszemus
canım hayırlı olsun daha da çoğalır inşallah. herkes bebeğini emzirebilsin istiyom ben ya. benim sütüm yetmedi ya herkesinki yetsin. benimki de giderek azalıyo galba yaa
ben veriyorum her memeden ya da mamadan sonra alabildiği kadar kaşıkla veriyorum. hem hastaneden çıkarken ver dediler hem de götürdüğüm özel dr dedi. kaynamış ılınmış suyu kaşıkla veriyom üç beş kaşık içiyo kuzum.. ama izmir de çok sıcak tabi..
ay neyin oluyo bu senin hasetliğin de böylesi.. sinir oldum haaklava:
klava:
klava:
boşver canım mamanın tadını sevmezse anne memesini daha iştahla alır. öylesi daha iyi.
ay çok güzelmiş yaaa Allah iyiliğinizi versin.kaydirigubbakcemile3
benim oğlanın 37 derece oluyo genelde bana da hep ateşi varmış gibi gelio
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer de kavuşursunuz birbirinize :))
canım geçmişi okuyodum. 2gündür internetim kesikti. doğum telaşıyla 2 aydır faturayı yatırmıyomuşuz kesmişler. kaydirigubbakcemile3 dün akşamüstü açıldı da ben de birikenleri okuyodum.
bu arada seninkilere hem maşallah hem de geçmiş olsun. inşallah geçecek cenım 6 aya kadar. sen içini ferah tut. dualarımız seninle..
kız diş çıkarıyo olmasın sakın???
biz sizi çok özledikk yaw kaç gündür yoktuk azcuk tatil yaptık kızımla yoruldukk yoruldukk geldikkk :lepi::lepi:
kızımında 2. ay videosunu yapıyorum birzadan face ye koyacam teyzoşlar öpüyoruz hepinizi çokkk Şeniz
cerencimm dünürümmm gelinin iyi Allaha şükür ama gezmeye fena alıştı eve girmek istemiyor yahu napcaz bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbenim damatta iyidir inşAllahh ŞenizŞeniz
ay canım ya araştıralım bunu,bende veriyorum hepdelikafadulden[k] {n} [k];7554766 .!.:kızlar slmlar
ben nette bişi okudum bu verdigimiz devit-3 bıngıldagın erken kapanmasına sebeb oluyormuş normalde 1senede kapanması gerekiyomuş ama 6yada kapatıyomuş ve beyin gelişimi etkileniyormuş..
bu çok kafama takıldı dün korktum vermedim bugün verdim ama doktora sormadan bişi yapmayım dedim
bizim kont. çok var bu aralar dr gitcek ark. dok. sorsunlar ne diyecekler bakalım her dr farklı bişe söylüyorlar..
acaba başka marka d vitamini alsak aynımı olur??
tubişşşşş kızzz nerelerdesin nsennnnnnnnnnn
aysun cnm bende ovuyorum sırt üstü yatırıyorum ovuyorum poposunu ovuyorum ovmadığım yoğurmadığım yeri kalmadııı
kızlar bakın ne buldum,okuyun sizdezemuszemus
TIRNAK KESİMİ
Bebeklerin ellerine eldiven takılması sakıncalıdır. Çünkü bebeğin ilk öğrendiği organı elleridir. Ellerini kapattığınızda algılamasını da kapatmış olursunuz. Ancak miadında doğmuş iseler bebekler doğduklarında tırnakları manikür yapılmış gibi ince uzundur. Bebeklerin yakalama refleksiyle bazen tuttukları yer yüzleri olabiliyor. Bu nedenle çıt çıt olmayan ucu küt bir makasla bebeğinizin tırnağını kesip kenarlarındaki sivrileri de törpülemelisiniz. 24 saat içerisinde kesilmesi iyi olur. Bir kere kestiğinizde ise o cesareti kendinizde bulursunuz. Haftada iki kere bebeğinizin tırnaklarını kesin.
Ayşe Öner'den bebek bakımında 11 pratik adım alıntıdır.
anka kuşu cnm şimdi okudum çok alemsin iki aylık bebe diş çıkarırmı hiç
Bebek ilk üç ayını anne karnındaki gibi geçiriyor. Ben bilinci yok ve kucakta olmayı çok seviyor. Anne kucağında iken kendini anne karnında hissediyor. Onun teninin kokusunu, kalp atışını duyuyor. Ve anne kucağındayken emerken çok rahat uykuya dalıyor. Annelerin de en büyük korkusu kucağa alışmasıdır. Oysaki alışkanlıklar üç aydan sonra başlar, çünkü üç aydan sonra kendini birey olarak hisseder ve etrafındakileri fark etmeye başlar. Annelere şal içinde taşımalarını öneriyorum. Doğal bir taşıma şeklidir. Anadolu’da anneler bebeklerini sırtlarında taşırlar ve ne gazları olur, ne dertleri, orada melek gibi uyurlar. Annenin vücut titreşimi, sıcaklığı bebeğe geçtiği için hem bebeğin gelişimi iyidir hem de güven duygusu tam oluşur. Bebeğiniz üç ayda ne kadar çok kucakta olursa ondan sonra daha bağımsız oluyor. Üç aydan sonra etrafın farkına varıyor ve kucak bağımlılığı giderek azalıyor. Ama ne kadar iter, uzaklaştırırsanız o kadar size yapışır.
alıntıdır
bu yazıyı bulduğum iyi oldu çünkü korkuyordum kucağa alışmasından:kedi:
herkese selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum hem yağmurun hemde durunun peşinde koşmak ilgilenmek çok zor birinin yemeği diğerinin altı emmesi derken halim kalmıyor kayonvalidede gidiyor yarın opuyorumnanaktan öyle işte kızlar
sizler nasılsınız a.s.![]()
selam kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim ablamın görümcesinin kızı ameliyat olmuş ziyarete gittik
şimdi evdeyim kızçem uyuyor bende sıkılıyorum
görümcem salağı 17 milyarlık borcun altına kefalet imzası atmış saf borçlu kaçınca borç görümceme kalmış
o da ödüyemeyince kayınvalidemlere haciz geldi şimdi eşimin suratı 5 karış olur offfffff ne acaip insan bunlar yaaa
herkese selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum hem yağmurun hemde durunun peşinde koşmak ilgilenmek çok zor birinin yemeği diğerinin altı emmesi derken halim kalmıyor kayonvalidede gidiyor yarın opuyorumnanaktan öyle işte kızlar
sizler nasılsınız a.s.![]()
selam kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim ablamın görümcesinin kızı ameliyat olmuş ziyarete gittik
şimdi evdeyim kızçem uyuyor bende sıkılıyorum
görümcem salağı 17 milyarlık borcun altına kefalet imzası atmış saf borçlu kaçınca borç görümceme kalmış
o da ödüyemeyince kayınvalidemlere haciz geldi şimdi eşimin suratı 5 karış olur offfffff ne acaip insan bunlar yaaa
Kızlar selam ben geldim. Çok keyifsizim valla. Dün kuzumun fena sancısı vardı. Tam 6 saat durmadan ağlayınca gece artık hastaneye gittik. Doktor kontrol etti. Hiçbişeyi yok çok şükür. Tek sorun gaz. Valla ayaklarını üşütmesin diye çabalıyorum, gaz yapan herşeyden uzak duruyorum. Ama bu 15 gündür gaz sancısı mahvetti bizi. Doğduğundan beri ilk defa dün gece 2'de uyudu yavruşum. Ağlamaktan öyle yorulmuşki sabah 7'ye kadar deliksiz uyudu. Bugünde keyifsiz gibi. Uyuyor, uyanıyor, emiyor, ağlıyor. Babasıyla sabahtan beri kucağımızda dolanıyoruz. Gazını da çıkarıyor ama niye böyle anlamadım valla. Geçmişi okumaya fırsatım olmadı. Herkesin keyfi yerindedir umarım a.s. Bi bakınayım size dedim :çok üzgünüm:
Cnm hoşgeldin, nasılsın iyimisin diyene kadar gidiyon valla özlettin kendini :))) bu arada resimdki bıcırıklar çok tatlı çıkmışlar maşallah
Geçmiş olsun, hstalıklar bitmiyo hiç, kız o görümcenede ne diyim bilmem, inş. ucu size dokunmaz
inşallah dokunmaz valla yoksa acayip sorunlar bizi bekliyor yaniii
Paylaşımın için teşekkürler cnm, şu gaz masajını bi deniyim bende :)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beyazcım paylaşımların için sağol. benimde endişem vardı kucak konusunda. sen dedikten sonra eldivenleri de çıkarıp tırnaklarını kestim. emerken el ele tutuşuyoruz şimdi oğlumlaopuyorumnanaktan
Bencede, ama kayınvalidene haciz gelmişse dokunur gibi geliyo