• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

image.php
[/URL][/IMG]

ömüşümm

image.php
[/URL][/IMG]

buda alişim

cnm ogullarına masallah cok tatlılar :nazar::nazar:

image.php
[/URL][/IMG]

ömüşümm

image.php
[/URL][/IMG]

buda alişimm

pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm

esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek

Maşallah maşallaaaaah ikiside birbirinden yakışıklı:))) kız büyümüş ya bunlar, hele ömerin yanaklar dahada bi tontini yandın 2 delikanlıyla kızlar kapından ayrılmayacak :)))

evet ya sinir oldum bi de arsız arsız eğer eşyaların gitmesini istemiyorsan kefil ol demiş eşime sinir yaaa

buyur burdan yak

kızlar ya bı cwp werın ay..benımkı pzaso uyuyo normalmı ayyyy
sızın kuzucuklardsan ne haber..bı tek emmeye fln uyanıo benımkı..2gundur bole hayırlısı....

Cnm geçmiş olsun dişçi korkusunu bende yaşarım hep ama mecbur gidyos,oğluşun durumu kesin sıcaktandır bence...

p1010864z.jpg

p1010868e.jpg

sabah kahvaltısında sahildeyizz
[/COLOR]

Maşallah maşallah :)) hemde analı kızlı,Rabbim nazarlardan saklasın :)))

Son düzenleme:
hulyacım hosgeldın sende a.s. ne guzel tatıl bıle yapmıssın bebişide suya soktunuzmuzemuszemus

hoşbuldum cnm saol Şeniz

yok tatlım onu ne çok güneşe çıkarmaya cesaret ettim nede suya sokmaya allah kısmet ederse temmuz sonunda biraz daha büyümüş olur hem suda iyice ısınır inş ozaman sokarım denizee kaydirigubbakcemile3

kıss siribronn bu çocuklar size yaranamadı gitti hee uyurlar bi dert uyumazlar bi dert :))

şaka bi yana cnm sıcaktan belki mayışıyordur çocuk uyuyodur huzursuzluğu yoksa bırak uyusun kuzucuk arada bir böyle değişken olurlar özellikle çok yorulmuşsalarr yani bizim gibi çokkk gezersee :)

BURCUCUM GEÇMİŞ OLSUN CNM Şeniz

PINARIM SENDE DEFNENİN AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ CNM İNŞ İYİ OLUR KUZUCUK YAA Şeniz

ESEN CNM SAOL BİRAZ KIZIMA VE KENDİME VAKİT AYIRMAK İSTEDİM O YÜZDEN PC Yİ ORTADAN KALDIRDIM SON GÜNLERDE FAZLA BAĞIMLILIK YAPTIĞINI FARK ETTİM :kedi:
kaynanamlarında şilede otelleri var 2 günde orda kafa dinledik iyi geldi son günlerdede kardeşim bendeydi aşımızdı falan filan sonunda geldik işte tatlım ...
sen ve kızında çok güsel görünüyorsunuz afiyet olsun bacım Şeniz

kıs birsen maşAllah sana ve kuzucuklaraaa Şeniz

Sağol cnm,emzirmelerimiz çok sancılı geçiyodu, geçecek inş.

burcum hosgeldın daha iyisın herhalde nasıl kağanla ilgilenebiliyomusun?

Hoşbulduk cnm , annem geldi rahat ettim vallahi, hemen 4 el sarıldı işlere, bende kağanla ilgilenip dinleniyorum bol bol,ben yetişemeyince annem yetişiyor hemen :)) ben öğlenki iğneden sonra ayaklandım ama mastitin olduğu taraf kızardı hep yinede nispeten iyi sayılır, suya batırılmışsargı bezi koydum o duruyo sürekli biraz ağrısı geçiyo böylece, sen nasılsın paşamız nasıl :))

superr ya paylaşımın ıcın saol cnm..cok ıı oldu benbde herkeze almayın kucaa dıe tembıhlıordum..hemen otokoltum mınder falan sawunup gelıodum aman ha durmasın kucakta dıe..kaydirigubbakcemile3
ne demek cnm,araştırıyordum baktım güzel bir bilgi,çünkü hep çevremde farklı şeyler söylüyorlar,net bişey oluşturmak istedimhihoyyythihoyyyt
kızlar ya bı cwp werın ay..benımkı pzaso uyuyo normalmı ayyyy
sızın kuzucuklardsan ne haber..bı tek emmeye fln uyanıo benımkı..2gundur bole hayırlısı....

ne güzel cnm işte ya,dinlen sende azcık:1rolleyes::1rolleyes:

Teyzelerimiz bizde bugün kırklandık, suyumuza tuzumuzu şekerimizi altınımızı gümüşümüzü ve paramızı koyduk, sonrada biraz uyuyup yemeğe gittik,çok uzağa gidemedik malum ben hastayım, size banyo sonrası bi foto kağanımdan

Hoşbulduk cnm , annem geldi rahat ettim vallahi, hemen 4 el sarıldı işlere, bende kağanla ilgilenip dinleniyorum bol bol,ben yetişemeyince annem yetişiyor hemen :)) ben öğlenki iğneden sonra ayaklandım ama mastitin olduğu taraf kızardı hep yinede nispeten iyi sayılır, suya batırılmışsargı bezi koydum o duruyo sürekli biraz ağrısı geçiyo böylece, sen nasılsın paşamız nasıl :))

annenin gelmesi cok ii cnm sen ozaman bol bol dinlende yemene icmenede dikkat et vücut direncın dusmuskı 2 enf.na maruz kaldın inş kısa sürede geçer kağan sütüne devam ederhihoyyyt
bızde bugun alısverise cıkalım dedik mutfak alısverişi bitince lcw ye gıdıp oğluma bıseyler baktık burda kucuk hıcbişey kalmıyo bıtane sortlu takım aldık bızımkı bı basladı aglamaya kesınlıkle susmuyo agzına sut gırene kadar valla bıyere gıtmeye korkar oldum 20 gunlukken pıknıge gıtmıstık ozaman ses soluk yoktu sımdı yıkıyor ortalıgı:sm_cool:

annenin gelmesi cok ii cnm sen ozaman bol bol dinlende yemene icmenede dikkat et vücut direncın dusmuskı 2 enf.na maruz kaldın inş kısa sürede geçer kağan sütüne devam ederhihoyyyt
bızde bugun alısverise cıkalım dedik mutfak alısverişi bitince lcw ye gıdıp oğluma bıseyler baktık burda kucuk hıcbişey kalmıyo bıtane sortlu takım aldık bızımkı bı basladı aglamaya kesınlıkle susmuyo agzına sut gırene kadar valla bıyere gıtmeye korkar oldum 20 gunlukken pıknıge gıtmıstık ozaman ses soluk yoktu sımdı yıkıyor ortalıgı:sm_cool:

oyyy şortlarda giyicekmiş :)) tetesi onun şortlu bacaklarını ısırsın :)) cnm ewet bizimkindede o sürekli hiç durmadan ağlama olayı ben acıktım demek oluyo :)) kesik kesik olursa altıma yaptım demek, dili hiç içeri girmiyorsa gözleri fln bağırırken kapalıysa ayaklarını çekiyosa gazım var çıkaramıyom demek :)) artık bebek dilinide çözdük sonunda :))
Bu arada görevliye bilgi verip kabinde emzirebilirsin cnm aklında bulunsun
yerimseniben

Pınar çok geçmiş olsun canım.Nedir bu bebelerin gazlardan çektiği.

İnşallah geçer bizde çekiyoruz walla işimiz gaz çıkarttırmak oldu.Aman onlar sağlıklı olsunda bizde uykusuz kalalım.Kuzucukların hepsi bu gazları atlatır inşallah.:ecrin_bebek:

Amin canım. Valla içim sızlıyo ağlarken bişey yapamıyorum diye :çok üzgünüm:

cnm ya nıe bozuldukı duzenı defnenın..ah bu gazlar..bız colınex kullandık ıı geldı cnm ya bı dene ıstesen...[/B][/B][/COLOR]

Sağolasın canım valla bu çocukların düzeni sıcaktan bozuldu herhalde ya :uhm:

Sanada geçmiş olsun tatlım a.s.

ömüşümm

buda alişimm

pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm

Oy maşallah paşalarıma çok yakışıklı olmuşlar a.s.

Aldım canım babuline a.s.

sabah kahvaltısında sahildeyizz

Oh maşallah keyifler yerinde a.s.

PINARIM SENDE DEFNENİN AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ CNM İNŞ İYİ OLUR KUZUCUK YAA Şeniz

kaynanamlarında şilede otelleri var 2 günde orda kafa dinledik iyi geldi son günlerdede kardeşim bendeydi aşımızdı falan filan sonunda geldik işte tatlım ...

Sağolasın canım a.s.

Şile'de hangi otel kız :uhm: Bizimde ev var orda. Babanemde, ananemde ordalar. Bende 21 senedir giderim Şile'ye a.s.

bu arada kızlar tubişi de merak etmişsiniz ama oda en son karamürsele gideceğini söylemişti sanırım hala dönmedi ...

Evet canım Sibel'in aklına geldi Karamürsel olayı a.s.

Ah bu anneler hızır gibiler valla hihoyyyt Sanada çok geçmiş olsun canım a.s.

Gittik hep birlikte eczaneden Babuline aldık. Bizim zilli arabaya binince gaz sancısını falan unuttu, uyumaya daldı. Eve geldik, arabadak indik açtı gözlerini yine ağlamaya başladı. Neyse verdik Babuline'i, yıkadıkta. Şimdi uyudu çok şükür hihoyyyt

Yenı anne,esen,bırsen maŞallah kuzularınıza
hepsı bırbırınden gÜzel valla
allah uzun ÖmÜr versın hayırlı evlat olsunlar ınŞ.

Sağolasın canım a.s.

Şile'de hangi otel kız :uhm: Bizimde ev var orda. Babanemde, ananemde ordalar. Bende 21 senedir giderim Şile'ye a.s.

Sağol cnm :)) bizde onların bebişiyiz ama dimi
yerimseniben

Teyzelerimiz bizde bugün kırklandık, suyumuza tuzumuzu şekerimizi altınımızı gümüşümüzü ve paramızı koyduk, sonrada biraz uyuyup yemeğe gittik,çok uzağa gidemedik malum ben hastayım, size banyo sonrası bi foto kağanımdan

Oy maşallah kuzuma a.s. Büyümüşte kırklanmış a.s. Allah nazarlardan saklasın bacım a.s.

gecer cnm allahın izniylee mrk etme Şeniz

oyyy kuzucum maşallah hayırlı olsun 40 ınız nice 40 senelere inş Şeniz

Sağolasın canım a.s.

Altınkum tesislerinde İMREn motel cnm nettede sitesi var siz yakınmısınz??

gecer cnm allahın izniylee mrk etme Şeniz

oyyy kuzucum maşallah hayırlı olsun 40 ınız nice 40 senelere inş Şeniz

Altınkum tesislerinde İMREn motel cnm nettede sitesi var siz yakınmısınz??

Sağol tetesi, accuk büyüdü oğlum bugün kırklı olduk :)))

Back
X