[/URL][/IMG]![]()
ömüşümm
[/URL][/IMG]![]()
buda alişim
cnm ogullarına masallah cok tatlılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/URL][/IMG]![]()
ömüşümm
[/URL][/IMG]![]()
buda alişim
cnm ogullarına masallah cok tatlılar![]()
[/URL][/IMG]![]()
ömüşümm
[/URL][/IMG]![]()
buda alişimm
pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm
esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek
evet ya sinir oldum bi de arsız arsız eğer eşyaların gitmesini istemiyorsan kefil ol demiş eşime sinir yaaa
kızlar ya bı cwp werın ay..benımkı pzaso uyuyo normalmı ayyyy
sızın kuzucuklardsan ne haber..bı tek emmeye fln uyanıo benımkı..2gundur bole hayırlısı....
[/COLOR]![]()
![]()
sabah kahvaltısında sahildeyizz
hulyacım hosgeldın sende a.s. ne guzel tatıl bıle yapmıssın bebişide suya soktunuzmuzemuszemus
BURCUCUM GEÇMİŞ OLSUN CNM Şeniz
PINARIM SENDE DEFNENİN AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ CNM İNŞ İYİ OLUR KUZUCUK YAA Şeniz
ESEN CNM SAOL BİRAZ KIZIMA VE KENDİME VAKİT AYIRMAK İSTEDİM O YÜZDEN PC Yİ ORTADAN KALDIRDIM SON GÜNLERDE FAZLA BAĞIMLILIK YAPTIĞINI FARK ETTİM :kedi:
kaynanamlarında şilede otelleri var 2 günde orda kafa dinledik iyi geldi son günlerdede kardeşim bendeydi aşımızdı falan filan sonunda geldik işte tatlım ...
sen ve kızında çok güsel görünüyorsunuz afiyet olsun bacım Şeniz
kıs birsen maşAllah sana ve kuzucuklaraaa Şeniz
burcum hosgeldın daha iyisın herhalde nasıl kağanla ilgilenebiliyomusun?
ne demek cnm,araştırıyordum baktım güzel bir bilgi,çünkü hep çevremde farklı şeyler söylüyorlar,net bişey oluşturmak istedimhihoyyythihoyyytsuperr ya paylaşımın ıcın saol cnm..cok ıı oldu benbde herkeze almayın kucaa dıe tembıhlıordum..hemen otokoltum mınder falan sawunup gelıodum aman ha durmasın kucakta dıe..kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bı cwp werın ay..benımkı pzaso uyuyo normalmı ayyyy
sızın kuzucuklardsan ne haber..bı tek emmeye fln uyanıo benımkı..2gundur bole hayırlısı....
Hoşbulduk cnm , annem geldi rahat ettim vallahi, hemen 4 el sarıldı işlere, bende kağanla ilgilenip dinleniyorum bol bol,ben yetişemeyince annem yetişiyor hemen :)) ben öğlenki iğneden sonra ayaklandım ama mastitin olduğu taraf kızardı hep yinede nispeten iyi sayılır, suya batırılmışsargı bezi koydum o duruyo sürekli biraz ağrısı geçiyo böylece, sen nasılsın paşamız nasıl :))
annenin gelmesi cok ii cnm sen ozaman bol bol dinlende yemene icmenede dikkat et vücut direncın dusmuskı 2 enf.na maruz kaldın inş kısa sürede geçer kağan sütüne devam ederhihoyyyt
bızde bugun alısverise cıkalım dedik mutfak alısverişi bitince lcw ye gıdıp oğluma bıseyler baktık burda kucuk hıcbişey kalmıyo bıtane sortlu takım aldık bızımkı bı basladı aglamaya kesınlıkle susmuyo agzına sut gırene kadar valla bıyere gıtmeye korkar oldum 20 gunlukken pıknıge gıtmıstık ozaman ses soluk yoktu sımdı yıkıyor ortalıgı:sm_cool:
Pınar çok geçmiş olsun canım.Nedir bu bebelerin gazlardan çektiği.
İnşallah geçer bizde çekiyoruz walla işimiz gaz çıkarttırmak oldu.Aman onlar sağlıklı olsunda bizde uykusuz kalalım.Kuzucukların hepsi bu gazları atlatır inşallah.:ecrin_bebek:
cnm ya nıe bozuldukı duzenı defnenın..ah bu gazlar..bız colınex kullandık ıı geldı cnm ya bı dene ıstesen...[/B][/B][/COLOR]
ömüşümm
buda alişimm
pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm
sabah kahvaltısında sahildeyizz
PINARIM SENDE DEFNENİN AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ CNM İNŞ İYİ OLUR KUZUCUK YAA Şeniz
kaynanamlarında şilede otelleri var 2 günde orda kafa dinledik iyi geldi son günlerdede kardeşim bendeydi aşımızdı falan filan sonunda geldik işte tatlım ...
bu arada kızlar tubişi de merak etmişsiniz ama oda en son karamürsele gideceğini söylemişti sanırım hala dönmedi ...
Sağol cnm,emzirmelerimiz çok sancılı geçiyodu, geçecek inş.
Hoşbulduk cnm , annem geldi rahat ettim vallahi, hemen 4 el sarıldı işlere, bende kağanla ilgilenip dinleniyorum bol bol,ben yetişemeyince annem yetişiyor hemen :)) ben öğlenki iğneden sonra ayaklandım ama mastitin olduğu taraf kızardı hep yinede nispeten iyi sayılır, suya batırılmışsargı bezi koydum o duruyo sürekli biraz ağrısı geçiyo böylece, sen nasılsın paşamız nasıl :))
Amin canım. Valla içim sızlıyo ağlarken bişey yapamıyorum diye :çok üzgünüm:
Sağolasın canım valla bu çocukların düzeni sıcaktan bozuldu herhalde ya :uhm:
Sanada geçmiş olsun tatlım a.s.
Oy maşallah paşalarıma çok yakışıklı olmuşlar a.s.
Aldım canım babuline a.s.
Oh maşallah keyifler yerinde a.s.
Sağolasın canım a.s.
Şile'de hangi otel kız :uhm: Bizimde ev var orda. Babanemde, ananemde ordalar. Bende 21 senedir giderim Şile'ye a.s.
Evet canım Sibel'in aklına geldi Karamürsel olayı a.s.
Ah bu anneler hızır gibiler valla hihoyyyt Sanada çok geçmiş olsun canım a.s.
Yenİ anne,esen,bİrsen maŞallah kuzularınıza
hepsİ bİrbİrİnden gÜzel valla
allah uzun ÖmÜr versİn hayırlı evlat olsunlar İnŞ.
Oy maşallah kuzuma a.s. Büyümüşte kırklanmış a.s. Allah nazarlardan saklasın bacım a.s.
gecer cnm allahın izniylee mrk etme Şeniz
Sağol cnm,emzirmelerimiz çok sancılı geçiyodu, geçecek inş.
Amin canım. Valla içim sızlıyo ağlarken bişey yapamıyorum diye :çok üzgünüm:
Sağolasın canım valla bu çocukların düzeni sıcaktan bozuldu herhalde ya :uhm:
Sanada geçmiş olsun tatlım a.s.
Oy maşallah paşalarıma çok yakışıklı olmuşlar a.s.
Aldım canım babuline a.s.
Oh maşallah keyifler yerinde a.s.
Sağolasın canım a.s.
Şile'de hangi otel kız :uhm: Bizimde ev var orda. Babanemde, ananemde ordalar. Bende 21 senedir giderim Şile'ye a.s.
Evet canım Sibel'in aklına geldi Karamürsel olayı a.s.
Ah bu anneler hızır gibiler valla hihoyyyt Sanada çok geçmiş olsun canım a.s.
gecer cnm allahın izniylee mrk etme Şeniz
oyyy kuzucum maşallah hayırlı olsun 40 ınız nice 40 senelere inş Şeniz
Altınkum tesislerinde İMREn motel cnm nettede sitesi var siz yakınmısınz??