• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

evet hava çok güzel terletmiyor hiç

çok büyük canım yaaa bi tarafı temizlerken öteki taraf kirleniyor bileee 186 m2 eşime söyledim ama iyi bir müşterisi çıkarsa satıp daha bize göre bir eve çıkalım diyorum bakalım kısmet

Zor valla bacım Allah kolaylık versin a.s.

Aysuncum kağanla ben iyiyiz cnm,receple siz nasılsınız, bende süt sağıyorum şimdi ve sağıp atıcam maalesef ve garip bi şekildede suçlu hissediyorum kendimi ama mecburum...:gitme::gitme:

Canım hiç suçlu hissetme kendini a.s.

saol pınarcım bıze bunu şifanın dru vermıstı kendi hast.dekı drumuzda kullan dedi bende vitamınler var dıye rahattım yarın saglık ocagındakı drumuzada sorarım

Banada Şifa'nın doktoru vermişti canım. Ama yeni doktorumuz içindeki d vit. yeterli değil dedi. Şu sıralar kemikleri ve dişleri için en çok d vit. ihtiyaçları varmış. Üzerini okuduysan d vit. ile birlikte kullnılmaz yazıyor a.s.

Aysuncum kağanla ben iyiyiz cnm,receple siz nasılsınız, bende süt sağıyorum şimdi ve sağıp atıcam maalesef ve garip bi şekildede suçlu hissediyorum kendimi ama mecburum...:gitme::gitme:

canım yaaa niye suçlu hıssedesın sonucta bu hastalık inş kısa surede gececek oğlusunda emmeye devam edecek bizde receple ıyıyız işte emdı uyudu
benım oğlan sabah 5te kalkıyo yıkıyo ortalığı daha 2 saat oluyo emdıgı bende ac degıl diye dusunup sallıyorum kıyameti koparıyo bende biraz kızıyorum sonra sabah oluncada vıcdan azabı cekıyorum offf :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bişeey sorcam bebkte kalça cıkııgı oldugunu bebkte nasıl anlarız yanı bebk huysuzmu olur yada ne bıleyım altını degıstırırken aglklaramı nasıl belırtı verır.haftaya doktora gıtcez ama ben duramıyom.hanı bebekte kalca cıkkgı olsa aglarmı

Selamlar a.s.

Esen geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer ve huzurunuz bozulmaz.

Sibelcim 2.ay aşılarını hastanede yaptırdıysan fiyat olarak ne kadar tuttu acaba.Bi bilgi verebilir misin?

Canım normalde rota virüs 142 diğer verem 12 ve karma 18 ama ben aşılara özel sağlık sigortam oluğu için 38 lira verdim.

image.php
[/URL][/IMG]

ömüşümm

image.php
[/URL][/IMG]

buda alişimm

pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm

esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek

Maşallah oğluşlarıma :nazar: kim derki bunlar vaktinden önce doğdu.

p1010864z.jpg

p1010868e.jpg

sabah kahvaltısında sahildeyizz

Oy oy analı kızlı pek havalı çıkmışsınız zemuszemus:nazar:

Teyzelerimiz bizde bugün kırklandık, suyumuza tuzumuzu şekerimizi altınımızı gümüşümüzü ve paramızı koyduk, sonrada biraz uyuyup yemeğe gittik,çok uzağa gidemedik malum ben hastayım, size banyo sonrası bi foto kağanımdan

Canım nice kırklara ömrü uzun hayırlı evlat olsun rabbim bahtını açık etsin çok tatlı maşallah :nazar:a.s.

Gittik hep birlikte eczaneden Babuline aldık. Bizim zilli arabaya binince gaz sancısını falan unuttu, uyumaya daldı. Eve geldik, arabadak indik açtı gözlerini yine ağlamaya başladı. Neyse verdik Babuline'i, yıkadıkta. Şimdi uyudu çok şükür hihoyyyt

Canım işe yaramasına sevindim.:lepi:zemuszemus

Deviti banada doktor 4 damla demişti.CADIARZU

Bende evleri topladım bi yatak odası kaldı kızlar oğlan ayağımda,bir uyusa onuda halledip keyif yapıcam.Dün akşamda arkadaşıma gittik daha kızı 15 günlük, bir görseniz 3700 doğdu ama bana o kadar küçük geliyorki tutmaya korktum.Benim tosun paşamdan sonra pek bir minik geldi gözüme.Akşamda ağdacım gekiyor bakıma giricem tatil hazırlığı eee şunun şurasında 3 gün kaldı zemuszemuszemuszemus

teşekkür ederiz sibelcim bende şimdi kızımı uyutuyordum namaz kılıcam
benim okuldai öğrenciler için çocuk şarkıları albümü vardıorada çok güzel ninni buldum onu açtım dinliyor çok sevdi yavrumm
isteyene gönderebilirim msn den benim bile uykumu getirdi heeeee.))))

benim okuldai öğrenciler için çocuk şarkıları albümü vardıorada çok güzel ninni buldum onu açtım dinliyor çok sevdi yavrumm

Canım bana yollayabilirmisin çok merak ettim birde ben deneyeyim bakayım hihoyyyt

Kızlaaaaaaaar öğlendeki iğnemide oldum.. maalesefff.. ama ağrısı biraz azaldı ilaçtanmı sağmaktanmı bilmem

kızlar bişeey sorcam bebkte kalça cıkııgı oldugunu bebkte nasıl anlarız yanı bebk huysuzmu olur yada ne bıleyım altını degıstırırken aglklaramı nasıl belırtı verır.haftaya doktora gıtcez ama ben duramıyom.hanı bebekte kalca cıkkgı olsa aglarmı

Cnm bacaklarını uzatıp et boğumları birbirine denk geliyormu ona bakıcaksın, karşılıklı aynı yerde değilse kalça çıkığı var demek, ama en güvenli usg

Canım normalde rota virüs 142 diğer verem 12 ve karma 18 ama ben aşılara özel sağlık sigortam oluğu için 38 lira verdim.

Canım nice kırklara ömrü uzun hayırlı evlat olsun rabbim bahtını açık etsin çok tatlı maşallah :nazar:a.s.

Bende evleri topladım bi yatak odası kaldı kızlar oğlan ayağımda,bir uyusa onuda halledip keyif yapıcam.Dün akşamda arkadaşıma gittik daha kızı 15 günlük, bir görseniz 3700 doğdu ama bana o kadar küçük geliyorki tutmaya korktum.Benim tosun paşamdan sonra pek bir minik geldi gözüme.Akşamda ağdacım gekiyor bakıma giricem tatil hazırlığı eee şunun şurasında 3 gün kaldı zemuszemuszemuszemus

:)) sağol tetesiiii , hadiiiiiii az kaldı tatile, bol bol eğlenin cnm :)))

ışte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito

61235206.jpg
[/URL][/IMG]

Maşallahhh sıkıştırmak lazım şişko yerlerinden :))

kızlar ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum
akşama düğün var artık yarın görüşürüzzz
sizi ve bebişleri öpüyorum yanaktanopuyorumnanaktan

cnm hastalık bu..iyileş hele bı gecsın göğüsteki iltahap kağan cuk cuk emer gene içer sütünü annesiiiii:ecrin_bebek:

cnm en garentısı ultrason....

oyy pek seker olmuşş yağız paşa..sıkmalık olmuşş annesiiii...yumur yumur maşalllahhhh

ayyy benım msn bozuk duzelsın bende istiomm o nınnıyı gecelri işe yarar belkii denemek lazımmmCADIARZU

İşte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito

61235206.jpg
[/URL][/IMG]

yirim ben bunuuuuu..yamuk yamuk guluwermişş bideeee oyyyy maşallahhhh oglumun adasınaopuyorumnanaktan

kızlar ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum
akşama düğün var artık yarın görüşürüzzz
sizi ve bebişleri öpüyorum yanaktanopuyorumnanaktan

oh gıt bacım gıtt benım içinde eğlen....
haftayada kaynanamlarda war dugun eltımın abısı ewlenıo bı mecbur gıtcez artıkk...CADIARZU2yıl sonra ılk kez gıtcem kaynanamlara pöffff bızımkı dugun deilde işkence gıbı falan geccek suratımda maske gulucuk dagıtcamm artıkk sınır yaaa:olmaz:emmek ıstedıınde napınouz kızlar ya dugun yerınde nasıl olcak bakalım..bızde uyuduk uyandık oglusla 5 te kalktı benım kuzu babamız geldı tekrar işe gıttı gene basbayız oglusumla..gerı uyudu sımdı...ne yalan soylıım su sınır harbınde yalnıuz olmadııma sewındım falla..gecelerı soylenıom sınır oluom sonrası vıcdan azabı bended..alıp kucama sewıom konusuom sonra..oysa ne anlıcak bebiş uyu demekten demi ama:gitme:
BURCU PINAR alışcaz artık zamanla ,sınırlenceım zaman oıglumu sabırsızlıkla bekledıım senelerı getırıom aklıma..sonrada kızdıma kendıme kızıorum ...kuzucuklar dahada bı sabırlı olmayı ogretecek bıze.....annelık bu olsa gerekkkkopuyorumnanaktan

kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr

kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr

cnm arada bizdede oluyo netten dra sordum fazla beslendıgınde oluyomus zemuszemus

men geldim kızlarrrrr 23 haziran evlilik yıldönümümüz bugünden kutladı kocişş yemeğe gittik birde tunik almış bana resmimizi koyaacm şimdi gitmeden annem resmimizi çektide

cnm hastalık bu..iyileş hele bı gecsın göğüsteki iltahap kağan cuk cuk emer gene içer sütünü annesiiiii:ecrin_bebek:

haftayada kaynanamlarda war dugun eltımın abısı ewlenıo bı mecbur gıtcez artıkk...CADIARZU2yıl sonra ılk kez gıtcem kaynanamlara pöffff bızımkı dugun deilde işkence gıbı falan geccek suratımda maske gulucuk dagıtcamm artıkk sınır yaaa:olmaz:emmek ıstedıınde napınouz kızlar ya dugun yerınde nasıl olcak bakalım..bızde uyuduk uyandık oglusla 5 te kalktı benım kuzu babamız geldı tekrar işe gıttı gene basbayız oglusumla..gerı uyudu sımdı...ne yalan soylıım su sınır harbınde yalnıuz olmadııma sewındım falla..gecelerı soylenıom sınır oluom sonrası vıcdan azabı bended..alıp kucama sewıom konusuom sonra..oysa ne anlıcak bebiş uyu demekten demi ama:gitme:
BURCU PINAR alışcaz artık zamanla ,sınırlenceım zaman oıglumu sabırsızlıkla bekledıım senelerı getırıom aklıma..sonrada kızdıma kendıme kızıorum ...kuzucuklar dahada bı sabırlı olmayı ogretecek bıze.....annelık bu olsa gerekkkkopuyorumnanaktan

Cnm Allah sabır versin valla, zor durum cidden, arabanın içinde yüz beziyle kapatarak yada gelin odasında kimse yokken emzirebilirsin

Cnm yediğimiz şeylerde kakanın rengini değiştiriyor demişti benim dr

image.php
[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:

kız ben resmi göremiyom ya

Back
X