Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya Allah kolaylık versin,en azından eşin seni anlıyor ne mutlu sana,ya o da annemin dediği gibi yap öyle oması gerekir deseydi ne oldu cnm ya,gerisini takma salla gitsinBurcucum,aysuncum hülyacım çok tatlı bebişler maşallah bu mayıs bebekleri çok tatlı canım.Şeniz
Pınarcım ne desemki farklı şeyler yaşamıyoruz kadın yağız olmadan bir melekti inan kanatları eksikti sadece sonra oğlan olduktan sonra bi tuhaf oldu bundan öncesinde yardım eden nerdeyse ben yoruluyorum işten geldiğimde dinleneyim diye tüm evimin işini yapardı yemek yapar getirirdi biz rahatsız olmayalım diye gelmezdi telefon etmeden yukarı çıkmazdı yağızdan sonra herşeye karışır oldu sürekli bebek onun yanında olsun istemeye başladı geliyor kızım ben tutayım işlerini yap demeye başladı bende ona ihtiyaç duymadan işlerimi yapınca gelmez oldu.Önceden her zaman en azından yemek getirir sen yapamamışsındır aç kalma derdi sabah ekmeğimi bile alır getirirdi.Sonra gelip dedesi yağızı özlemiş alıp ineyim demeye başladı benim sinirime dokundu tabi.Alıp gidiyor çocuğu uyutmaya çalışıyordu ayağada o alıştırdı.Sonra arayıp anne getir istersen altını değiştirip emzireyim diyince uyuyor elleme dedi.Bende dellendim tabi.Sen getir yerinde yatsın ayakta alışmasın ayrıca aç o anne mamasını vericem diyodum yok.Aldığında artık uyuyunca getir demeye başladım oda yok illa kadın ne dersem tersini yaptı.Şimdide görümce bide gelince sinir katsayım X2 arttı.Geliyor misafirler gelmiş yağızı görmek istiyormuş aşağıya in olduuuuuuuuuuuu dedim görmek isteyen yukarı gelsin zaten zor uyuttum yeni uyudu bende onla yatıcam çok uykusuzum dedim iyi ben öyle söylerim misafirlere diyor yaaaaaaa çatlatılar beni artık kocişede söyledim sen kimseyi takma diyo ama takmamak mümkünmü bende bugün çok doldum offfffffff şu perşembe gelsin biranönce yoksa çıldırıcamkötükedihüso
tmm cnm sağolyok cnm sürekli almıyolar acıkınca veriyorum susuyolar mama olana kadar yani bide arada uykuya dalacakları vakitt baska para versek almıyolarr
aa kızlar gülben ergen erken doğum yapmış 30.haftasıymışş ama bebeklerin sağlık durumu iyiymiş şükür :))
herkese iyi akşamlar kızlar.bebeğinizin burnu tıkanınca ne yapıyorsunuz ya benimkinin tek burnu tıkandı zor nefes alıyor sinirleniyo emmiyo baya ağladı.ne yapıcağımı şaşırdım şimdi uyudu uyanınca yine ağlarsa ne yapıcam yaa.
kızlar bişeey sorcam bebkte kalça cıkııgı oldugunu bebkte nasıl anlarız yanı bebk huysuzmu olur yada ne bıleyım altını degıstırırken aglklaramı nasıl belırtı verır.haftaya doktora gıtcez ama ben duramıyom.hanı bebekte kalca cıkkgı olsa aglarmı
[
işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
kızlarrrrr kırklanınca doğumdan sonraki kanamanızda bitti mi ?
anneme soruyorum biter diyor,yarın kırkımız çıkacak bizimde
zaten çok gelmiyor ama bitmeyecek sanırım,sarımsı bişey geliyorCADIARZU
bizde dün gezmelere gittik teyzoşlar bugün evdeyizz..Alışveriş yaptık bol bol gezdik kocişle bebişimle...İşte Erenimin dünkü hali teyzoşlar..Maaşallah demeyi unutmayın emi
:ecrin_bebek:
[/COLOR]
cnm iyi gelmesine sevindim,bugün naısl defne ,gaz şikayeti var mı?bende eşime söyledim bugün babulineyi alacak,inş işe yararyerimseniben
maşallah defneye ne kadar güzel çıkmış![]()
anam ne güzel şeyleri anlatmışlar doktorlar bu sitede
deminden beri izliyorum daha önce neden aklıma gelmedi kialkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlar biz aşimizi olup geldık saglık ocagından hihoyyytogum 4800gr olmus buay 800gr almıs gecen ay b kılo almıstı dr 800 gr cok ii dedı boyumuz 57cm olmus bız kalca usg cektırmemıstık dr cektırın dedi haftasonu cektireceğiz
deviti sordum bıngıldagı erken kapattırıyomus dye dr bebegın 2 aylık kac kere kontrole geldın oyle bısey olsa bıle bız armutmu toplayacagız dedi kullan dedi ben multıtabs kullnıyorum dedim onuda kullanabılısın monovıtıde sadece aynı zamanda kulllanma dedi bıay multıtabs kullan dıger ay monovıt
emdıkten sonra kusmasını sordum emzıdıkten sonra en az 15 dk omzunda beklet sora uyut dedi
rota asısınıda sordum gerek yok onunda 2 yasında kızı var bende yaptırmadım hemde pahalı bıası bıde dedi
15 gun sonra konyaya gıtcez dedk belkı ordanda antalyaya gecebılırız sıcakta ne yapmalıyız dedik oda olaıldıgınce serinlikte tutun su verin muhakkak şapka takın dedi ısarı cıkartırken.bıde en az 50faktorlu gunes kremı kllan dedi
2.ay asısını yaptıranlar sizede 2 bacak bı kolmu yaptılar koldakı veremdı bı bacak 5lı karma dıger back neydı heycandn sormayı unutmusum
bıde bızımoğlan hep bıtarfa yatıyodu bısey dedi tam anlamadım cocuk druda vardı saglık ocagında onu cağırdı gosterdı olablır dedi uyurken o tarafa destek koy dıger tarafada donsun dedı ordakı kaslar sertlesmıs olabılır dedi aman sızde dikkat edin hepbıtarafamı donuyo bebıslerınız asamaları var sızınkı baslangız ileridonmde tedavı amelıyatla dedi
neyse uzun oldu emdık 15 dknın dolmasını beklıyoruz simdi inş oglum asıdan dolayı huzursuz olmaz atesı yukselmez
Kızlar babalar gününde oğluşla babası erkek erkeğe :)))
işte buda benimm çilekkkkk reçelimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3![]()
yeni anne maşallah cnm ne kadarda güzel çıkmışlar,ne de olsa ilk babalar günü,eşinin mutluluğu gözlerinden okunuyor doğrusu
Pınar Allah kolaylık versin cnmdelikafadulden
pınarcımm valla bende bekliyordumm bu kız ne zaman patlayacak diye kaydirigubbakcemile3 bi sen bu kadar kaynanla içli dışlısınn ben 6 aydır kaynanama bile gitmiyorum yüz versem hemen benimkide başlar zırt pırt gelmeye herşeye karışmaya kötükedihüso o yüzden amannn uzak olsun tatlı olsun kaydirigubbakcemile3
Pınarcım Allah kolaylık versin sana canım senin kayınvalide biraz uçmuş sanırım valla zor böyle ya bence nazikçe onları bu konuda uyarmalısın yoksa daha çok stres olacaksın süt müt kalmıyacak sende canım
Pınarcım Allah sabır versin canım kayınvalideleri anlamak zor
OYyyy kız buda sonradan cadılaşan kaynanalardan he, cicianne kaynanatöre dönüştü demek, Allah sabır versin ne diyim duymazlıktan gel boşver
pınarım haklısın devamlı oradasın valla abartmış bide eskilerde ben daha iyi bilirim işte şukadar çocuk yetiştiridm havası var ......bırakta bizde kendi bildiğimizi yapalım dimi bizimde limizin altında bilim var doktor yazıları vs.vs.şeyler var ne yapacaksak kendimiz yaplım ama yokk büyük ya onlar boşverrr diyecem ama olmuyor işteee
kızlar kaç gündür giremiyordum,artık gezmelere başladık umarım herkes iyidir, biz 1caylık olduk bugün aşımızıda olduk dr gittik herşey Allah şükür çok iyi dr çok iyi bakmışsın dedialkisalkisalkis çok sevindim
kızlarrrrr kırklanınca doğumdan sonraki kanamanızda bitti mi ?
anneme soruyorum biter diyor,yarın kırkımız çıkacak bizimde
zaten çok gelmiyor ama bitmeyecek sanırım,sarımsı bişey geliyorCADIARZU
Pınarcım bide unutmadan, terlemesi çok kötü bişey dedi dr, üşüsün daha iyi dedi, 2 nedenden, birincisi bebeklerde su kaybı çok tehlikeli. ikincisi üşürse en çok grip olur ama terlerse bronşit bile olabilir dedi, bizim evin içi 28- 29 derece ben tek zıbın giydiriyorum cnm, senin kız pişer öyle soy biraz onu bence
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/286375-akilli-mesaj.html
kızlar bir deneyin acayip stres attım valla ya:lepi:
Pınarcım ne desemki farklı şeyler yaşamıyoruz kadın yağız olmadan bir melekti inan kanatları eksikti sadece sonra oğlan olduktan sonra bi tuhaf oldu bundan öncesinde yardım eden nerdeyse ben yoruluyorum işten geldiğimde dinleneyim diye tüm evimin işini yapardı yemek yapar getirirdi biz rahatsız olmayalım diye gelmezdi telefon etmeden yukarı çıkmazdı yağızdan sonra herşeye karışır oldu sürekli bebek onun yanında olsun istemeye başladı geliyor kızım ben tutayım işlerini yap demeye başladı bende ona ihtiyaç duymadan işlerimi yapınca gelmez oldu.Önceden her zaman en azından yemek getirir sen yapamamışsındır aç kalma derdi sabah ekmeğimi bile alır getirirdi.Sonra gelip dedesi yağızı özlemiş alıp ineyim demeye başladı benim sinirime dokundu tabi.Alıp gidiyor çocuğu uyutmaya çalışıyordu ayağada o alıştırdı.Sonra arayıp anne getir istersen altını değiştirip emzireyim diyince uyuyor elleme dedi.Bende dellendim tabi.Sen getir yerinde yatsın ayakta alışmasın ayrıca aç o anne mamasını vericem diyodum yok.Aldığında artık uyuyunca getir demeye başladım oda yok illa kadın ne dersem tersini yaptı.Şimdide görümce bide gelince sinir katsayım X2 arttı.Geliyor misafirler gelmiş yağızı görmek istiyormuş aşağıya in olduuuuuuuuuuuu dedim görmek isteyen yukarı gelsin zaten zor uyuttum yeni uyudu bende onla yatıcam çok uykusuzum dedim iyi ben öyle söylerim misafirlere diyor yaaaaaaa çatlatılar beni artık kocişede söyledim sen kimseyi takma diyo ama takmamak mümkünmü bende bugün çok doldum offfffffff şu perşembe gelsin biranönce yoksa çıldırıcamkötükedihüso
aa kızlar gülben ergen erken doğum yapmış 30.haftasıymışş ama bebeklerin sağlık durumu iyiymiş şükür :))
hülyaaa kızzz KALP KALBE karşıymış
sibelciğim sen kaynanatörle aynı yerdesin insan gıcık oluyor şekil aaaa bendeniz
hiççç aramıyom sormyom vallaa geçen o aadı cebimi içine oturmuştur cebimi aramak
kızlarrrrrrrrr babulineyi kullananlarrrrrr
eşim şimdi getirecek ilacı
hep zamanında vereyim mi yoksa ıkınmaya başlayınca mı vereyim kuzuma
bir de direk mi vereyim kaşıkla
pınar sütüme mi karıştırdım demiştin
inş işe yarar ya
herkese iyi akşamlar kızlar.bebeğinizin burnu tıkanınca ne yapıyorsunuz ya benimkinin tek burnu tıkandı zor nefes alıyor sinirleniyo emmiyo baya ağladı.ne yapıcağımı şaşırdım şimdi uyudu uyanınca yine ağlarsa ne yapıcam yaa.
PINARcım kayınvalideni savunmam asla (hiçbir kayınvalideyi savunmam valla) ama gariptir benim annemle babam da öyleler. bizimkiler biraz geç buldular torunu. ben 35 yaşında doğurunca tam görmemişin oğlu olmuş gibi oldu. senin kayınvaldeden farksızlar. delirttiler beni. hatta sütümün az olmasının bir sebebi de onlar bence. seninkilerin de başlarına vurmuştur belki.. diyeceğim o ki, bu saçmalığı yapan annen baban da olabilirdi. kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama bezdiriyor insanı..
SİBEL seninki aynı durum değil galiba. seninkinde biraz rekabet kokusu alıyorum sankiCADIARZUklava:
aman da benim gelinime bakın siz!!! kız yerim ben o çilek reçelinicokacimcoook Allah bağışlasın canım çok tatlı!
sağolasın canım. amin. bütün mayıs bebeleri çok tatlı yaa!! yemeye doyulmazkaydirigubbakcemile5cerencim bebişin çok tatlı Maşallah canım Allah bağışlasın çok yakışıklı olacak belli oluyo senin oğluş <:))
dünürüm bende oğluşumu uyutmaya çalışıyorum. o uyusun bende uyuyacam.
hepinize iyi geceler.a.s.
kız buarada bu gazel gelinimin gözleri renkli mi?
cevabı yarın okurum artık gözlerim çift görmeye başladıkafamçokkarıştı