Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol burcu teyzesı opuyorumnanaktanya burası soğuk dıyebızımkı gunesı zor goruyo demek hergun gormelıymıs bı izne ayrılalım drmuzkendı gıydıgınızden bı kalın gıydırın dedı simdi izne gıtmeden bol bol tısort ve sort alıcam tabıkıde bıde sapka :teytey::teytey:
cnm ben muglayı gormeyı cok istiyorum zatende baklım ama ben ask. hast.de calıstıgım için inş.bıgun karsılasırız(ama hasta olarak degıl haa) bızde kağan beyı opuyoruz annesıopuyorumnanaktan
ne guzel bı tablobaba veoğlu allah ailenızın mutlulugunu huzurun hic bozmasın burcum![]()
:))) amin cnm , cülemizinkini inş., cnm ben kağana hep alttan çıtçıtlı kolsuz zıbın giydiriyorum, nadirende kısakollu şortlu zıbın, onlardan alırsın , gece uyurkende yüzbezini üstüne örtüyorum o kadar, akşam dışarda rüzgar varsa ya penye yeleğini giydiriyorum yada penye battaniyesini örtüyorum , antalyada burası gibidir hatta daha sıcaktır sende böyle yaparsın
civcivvvvvvvvvv bu ne yaw
ne kadar şeker olmuş
ay ısırılır kız bu
maşallah maşallah
![]()
saol burcu 3-6 ay arası alttan cıtcıtlı alıcam alta bısey gıydırmıyosun herhalde
bizim 2 tane fblı kolsuz cıtcıtlımız var sabırsızlanıyorum onları gıydırebılmek için az kaldı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ayyyyy bu sucaklar beni fena sinirli yaptı heraldeklava:
Kayınvalidem az önce gitti. Ama o burdayken çıldırdım resmen...........
..........
........
Ay gitsede size içimi döksem diye delirdim valla. Ya ben mi kötü düşünüyorum Allah rızası için çıldırdım artık ya laelaelaelaelae
sibiko melin yeni anne maşallahhhhhh oğluşlara hepsi soyunmuş dökülmüş azcukta kızlarıı görelimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeni anne maşallah cnm ne kadarda güzel çıkmışlar,ne de olsa ilk babalar günü,eşinin mutluluğu gözlerinden okunuyor doğrusu
Pınar Allah kolaylık versin cnmdelikafadulden
kızlar kaç gündür giremiyordum,artık gezmelere başladık umarım herkes iyidir, biz 1caylık olduk bugün aşımızıda olduk dr gittik herşey Allah şükür çok iyi dr çok iyi bakmışsın dedialkisalkisalkis çok sevindim
kızlar kaç gündür giremiyordum,artık gezmelere başladık umarım herkes iyidir, biz 1caylık olduk bugün aşımızıda olduk dr gittik herşey Allah şükür çok iyi dr çok iyi bakmışsın dedialkisalkisalkis çok sevindim
kızlarrrrr kırklanınca doğumdan sonraki kanamanızda bitti mi ?
anneme soruyorum biter diyor,yarın kırkımız çıkacak bizimde
zaten çok gelmiyor ama bitmeyecek sanırım,sarımsı bişey geliyorCADIARZU