• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

oyyy cok sıcak yaaa bızım kızda soluksuz uyuyoo kızlar nasıl gıydırıyosunuz dısarı cıkarken kılotlu corap gıydırıyomusunuz ben sasırdım ne gıydırecegımı aksamları tısortle yatıyorum ama üşürmü acaba dısarı cıkarkende tısort altına kılotlu corap gıydırıyorum ama sankı pişiyo kafam karıstı yaa

pınarcım maşallah bebişine çok tatlı kıyamam:nazar:

kızlar bu arada biberonları falan nasıl steril ediyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz steril aleti

bigudicim cnm ben gündüzleri evde sadece çıtçıtlı kısa kol badi ve çorap giydiriyorum dışarı çıkarken boydan kısa tulum ve çorap akşamlarıda ince pijama giydiriyorum doktorum sizden en fazla bir kıyafet fazla olabilir sakın abartma demişti

ooo pınar senın kaynanaya nazar deydırdık kadın garıpleştı bosver sen bıldıgınden şaşma bacım:sinifsinif:

Valla bacım artık he diyip geçiyorum zaten zemuszemus

oyyy cok sıcak yaaa bızım kızda soluksuz uyuyoo kızlar nasıl gıydırıyosunuz dısarı cıkarken kılotlu corap gıydırıyomusunuz ben sasırdım ne gıydırecegımı aksamları tısortle yatıyorum ama üşürmü acaba dısarı cıkarkende tısort altına kılotlu corap gıydırıyorum ama sankı pişiyo kafam karıstı yaa

Valla canım ben dışarı çıkarken ya şort şeklindeki tulumlardan giydiriyorum yada üstüne badi altına kot pantolon giydiriyorum. Eğer hani böyle ağaçlık falan serin bi yere gidiceksem ve elbise giydiriceksem altına külotlu çorap giydiriyorum a.s.

pınarcım maşallah bebişine çok tatlı kıyamam:nazar:

kızlar bu arada biberonları falan nasıl steril ediyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz steril aleti

bigudicim cnm ben gündüzleri evde sadece çıtçıtlı kısa kol badi ve çorap giydiriyorum dışarı çıkarken boydan kısa tulum ve çorap akşamlarıda ince pijama giydiriyorum doktorum sizden en fazla bir kıyafet fazla olabilir sakın abartma demişti

Sağolasın canım a.s.

Ben Arçelik'in strerilizatörünü aldım canım a.s.

ay kizlar koptum gülmekten azönce :D kizimin altini değiştiriyordum..o sirada da reklamlarda "onun sevdigi mamayi biliyorum,ihtiyaci olan herşey içinde var" gibi bi cümle gecti :D mama diyince dikkatimi cekti..ay dur bakayim hangi markaymiş dedim :D kedi mamasi çikti :))))) algida secicilik olayini biraz abarttim anlaşilan :D

pınarcım bende önceden limon veriyordum hıçkırınca doktorumuz eskiden onu önerirdik artık öyle yapmıyoruz dedi.hıçkırık tutunca 1 2 dk emzir cek gecirir dedi.o sekilde yapıorum tatlım..

banu seninle benim kırkımız pazar cıkıo dimiiii

ay kizlar koptum gülmekten azönce :D kizimin altini değiştiriyordum..o sirada da reklamlarda "onun sevdigi mamayi biliyorum,ihtiyaci olan herşey içinde var" gibi bi cümle gecti :D mama diyince dikkatimi cekti..ay dur bakayim hangi markaymiş dedim :D kedi mamasi çikti :))))) algida secicilik olayini biraz abarttim anlaşilan :D

:roflol: :roflol: :roflol:

pınarcım bende önceden limon veriyordum hıçkırınca doktorumuz eskiden onu önerirdik artık öyle yapmıyoruz dedi.hıçkırık tutunca 1 2 dk emzir cek gecirir dedi.o sekilde yapıorum tatlım..

Valla ne zararı var anlamadım bacım mis gibi c vitamini işte kaydirigubbakcemile3

bu arada baby sling kullanan varmı kızlar aranızda

Sibel kullanıyo canım. Bende denedim onunkini çok rahat ya a.s

Sağolasın canım a.s. Üç aylarımız mübarek olsun inşallah :Saruboceq:

Bende kızımı yıkadım şimdi ferahladı kuzum. Emiyo şimdi, uyuyacak inşallah sırnaşık şey

merhaba kızlar artık pek giremiyorum nasılsınız bakalım ben misafirden kafamı kaldıramıyorum annem gitti misafirler kapıya dizildi bu akşam bi grup var yarın daha kalabalık bi grup arayana da sonra gelin denmiyor evimi toplayım çocuğa mı bakayım gelene bişeyler mi yapayım anlamadım.çok yoruldum çooook hele yarınkiler uzaktan mecbur yemekte yapmam lazım

selam kızlar ben geldim
evi topladım makine tuttum o arada kızım uyandı emzirdim kardeşimle kız arkadaşı geldi defneyi görmeye yemek falan yedik defne uyudu yine ama sabahtan beri mıçmadı ya uyansın bakalım yapmışmı

bu arada bide tavuk pilav hallettim geldim

merhaba kızlar artık pek giremiyorum nasılsınız bakalım ben misafirden kafamı kaldıramıyorum annem gitti misafirler kapıya dizildi bu akşam bi grup var yarın daha kalabalık bi grup arayana da sonra gelin denmiyor evimi toplayım çocuğa mı bakayım gelene bişeyler mi yapayım anlamadım.çok yoruldum çooook hele yarınkiler uzaktan mecbur yemekte yapmam lazım

kolay gelsin canım zor bu işler valla işe başlayınca nasıl olacak bilmem

:roflol: :roflol: :roflol:

Valla ne zararı var anlamadım bacım mis gibi c vitamini işte kaydirigubbakcemile3

Sibel kullanıyo canım. Bende denedim onunkini çok rahat ya a.s

Sağolasın canım a.s. Üç aylarımız mübarek olsun inşallah :Saruboceq:

Bende kızımı yıkadım şimdi ferahladı kuzum. Emiyo şimdi, uyuyacak inşallah sırnaşık şey

hadi bakalım kuzucuk uyusun da büyüsün inş benim kızımda uyuyor teyzesi uykucu defneler

valal artık kafayı yedik ailece babam bile çocuk bakım porgramlarını izliyor kızım şunu şöle yap çocuğu böyle tut bu torun çok farklı bir şey ya herkesi değiştiriyor babamı tanıyamıyorum çok seviyor defneyi

ay bende emzireyim bari ya tıkanır diye emzirmiyordum yavrum öle hıçkırıyordu bunund a bir zararı varmıki hıçkırmanın ben anlamadım kafamçokkarıştı

benim kız yine uyandı sıcaktan çocukta uyuyamıyor işler kaldı.
sibelcim iyiyim koşturuyorum sen nasılsın
esracım takma kafana sabır canım
pınar çok tatlı maşallah nasılda büyüyolar dimi
Mutaharacım seninde hayırlı olsun 3 ayların
ilgin kaynana gittimi kızınıda al git desene

ay kizlar bana bi uyku çöktüki anlatamam..koltuk "gelll gellll" diye cagiriyor sanki :)))

kizçemi bici bici yaptim emzirdim sizdi yavrucak..öyle güzel uyuyorki benimde uyuyasim geldi..ama bi yandan içimdeki dogru ses "ütü yap tuba" diyor :))))) hangi sese kulak versem acaba :D

ay kizlar bana bi uyku çöktüki anlatamam..koltuk "gelll gellll" diye cagiriyor sanki :)))

kizçemi bici bici yaptim emzirdim sizdi yavrucak..öyle güzel uyuyorki benimde uyuyasim geldi..ama bi yandan içimdeki dogru ses "ütü yap tuba" diyor :))))) hangi sese kulak versem acaba :D
ben uyu derim fırsat bu fırsat
benim kız mesela şu an kucağımda uyuyor

pinarcim sihhatler olsun defneyede :)

goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))

tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli ;)

ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??

bana geçen ay "2.aşiya gelmeden calpol verin" demişlerdi..

bilmiyorum pınarcım ama bencede limon verilir nolcak kii yani..

Bencede bacım. Ben vermeye devam edeyim kaydirigubbakcemile3

Canım ya stres yapma. Sen artık bebeklisin. Kimse kusura bakmasın :dilcikar:

selam kızlar ben geldim
evi topladım makine tuttum o arada kızım uyandı emzirdim kardeşimle kız arkadaşı geldi defneyi görmeye yemek falan yedik defne uyudu yine ama sabahtan beri mıçmadı ya uyansın bakalım yapmışmı

bu arada bide tavuk pilav hallettim geldim

Hoşgeldin canım a.s.

hadi bakalım kuzucuk uyusun da büyüsün inş benim kızımda uyuyor teyzesi uykucu defneler

ay bende emzireyim bari ya tıkanır diye emzirmiyordum yavrum öle hıçkırıyordu bunund a bir zararı varmıki hıçkırmanın ben anlamadım kafamçokkarıştı

Benimki 2 kere uyandı bacım o arada kaydirigubbakcemile3

Yok kız tıkanmaz. Benimkide bazen öyle hızlı hıçkırıyo ki kaydirigubbakcemile3 Emdikten sonra midesi genişlediği için orda hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Mide ona deyince hıçkırıyomuş doktor söyledi bana a.s.

benim kız yine uyandı sıcaktan çocukta uyuyamıyor işler kaldı.
sibelcim iyiyim koşturuyorum sen nasılsın
esracım takma kafana sabır canım
pınar çok tatlı maşallah nasılda büyüyolar dimi
Mutaharacım seninde hayırlı olsun 3 ayların
ilgin kaynana gittimi kızınıda al git desene

Sağolasın canım valla ya hergün biraz daha büyüyolar hihoyyyt

Bence ütü yap bacım a.s Bende yaptım şimdi kaydirigubbakcemile3

pinarcim sihhatler olsun defneyede :)

goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))

tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli ;)

Sağolasın canım senin güzel kuzuna da sıhhatler olsun a.s.

Valla bizimkilerde aynen öyle. Annem herkese resimlerini gösteriyomuş telefondan. Bilgisayar ekranından seviyomuş. Görümcemlerde de geçen gün badisi kalmıştı. Bütün gece onunla uyumuş garibim kaydirigubbakcemile3

ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??

bana geçen ay "2.aşiya gelmeden calpol verin" demişlerdi..

Bizde pazartesi olacağız canım. Ama bana calpol ver falan demedi. Gitmeden versem mi :uhm:

Benim cadıda 2 kere uyandı. Salladım salıncağında uyudu. Ben o arada ütülerimi hallettim. Şimdi uyandı tekrar emzirdim yatırdım yerine. Ütülediklerimi yerine kaldırıcam. Yemeğim var zaten hihoyyyt Bi tek makarna yaparım eşim gelince. Bide semizotu yıkayıp salatasını yaptım mı tamamdır bugünki işlerim hihoyyyt Duş almak istiyorum ama bu kızdan korkuyorum ya. Uyusada uyanık olsada giremiyorum duşa :uhm:

Back
X