Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar herkez iyi şükürler olsun..
40 çıkaran anneler hepinize hayırlı olsunn....
pınarcım yine çok güzel görünüyosunuz kızınla :)))
tubacım aman dikkat et kızına kedi maması yedirme hee kaydirigubbakcemile3
tutkuncum ojeli marlyn h.g kızlar görünmüsunuz uzun zamandırr iyisiniz inş Şeniz
ben hıçkırınca 5 dk daha emdiriyorum geçiyor şimdiye kadar hiç limon vermedim gazı iyi çıkmayınca hıçkırık tutuyormuşyerimseniben
benim kızada sanırım nazar değdi yaw önceden emdirip yerine koyardım öyle dururdu şimdi sürekli kucak istiyor 3 aydan sonra alışkanlıklar başlar deniliyor demekki bizimki 2.5 ayda alışkanlıklara başlayacak CADIARZUCADIARZU
selam güzeller netim kapanmıştı eşim yatırmış şimdi geldi
eee ne var ne yok
kız birso merak ettim saçını koy bakem resminii
bugün akşam yemege teyzemler gelecekler teyzem yorulmma çay içeriz dedi ama evlendim evleneli sadece bir kez yemeğe aldım ayıp olur şimdi o yüzden yemeğe gelin dedim
ama çok yoruldum yaaaa
ben bi geçmişi okuyam kız ağlamazsa tabii
pınarcım bende önceden limon veriyordum hıçkırınca doktorumuz eskiden onu önerirdik artık öyle yapmıyoruz dedi.hıçkırık tutunca 1 2 dk emzir cek gecirir dedi.o sekilde yapıorum tatlım..
banu seninle benim kırkımız pazar cıkıo dimiiii
pınarcım yine çok güzel görünüyosunuz kızınla :)))
ben hıçkırınca 5 dk daha emdiriyorum geçiyor şimdiye kadar hiç limon vermedim gazı iyi çıkmayınca hıçkırık tutuyormuşyerimseniben
benim kızada sanırım nazar değdi yaw önceden emdirip yerine koyardım öyle dururdu şimdi sürekli kucak istiyor 3 aydan sonra alışkanlıklar başlar deniliyor demekki bizimki 2.5 ayda alışkanlıklara başlayacak CADIARZUCADIARZU
eee ne var ne yok
bugün akşam yemege teyzemler gelecekler teyzem yorulmma çay içeriz dedi ama evlendim evleneli sadece bir kez yemeğe aldım ayıp olur şimdi o yüzden yemeğe gelin dedim
ama çok yoruldum yaaaa
Gir bacım ben rekora koşuyorum bu aralar tam 6 dk çıkıyorum banyodan bazen telsizi alıyorum yanıma bazende pusetine koyup banyoya alıyorum yapıyorum duşumu yoksa kokacaz bacım biz bu bebelerle kaydirigubbakcemile3
bu arada msn açık şarkıyı isteyen varsa titretsi aha da böyleedelikafadulden
Kızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus
Size 3 sorum olacak...
1-Biz vücüt şampuanı olarak chicco kullanıyoduk bitmek üzere yarın yola çıkacağımız için alma şansımda yok orda büyük marketlerden dalin yada nivea alırım dedim kullanan memnun olan varmı?
2-Bebeği yıkadığınız su kaynamış sumu yoksa banyodan aldığınız suylamı yıkıyosunuz?
3-Şarküteri tüketmeye başladınızmı sucuk salam sosis gibi hala yemememiz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
evet tatlım pazar günü çıkıyor benimde annemle babaannem geldi yeni gittiler annem canınız çekmesin kısır yaptı çay falan derken bu saat oldu durumada birlikte banyo yaptırdık
sizler nasılsınız kızlarr
Haaa birde şu akika kesilirken bebeğin saçından bir tutam kesip ağırlığı kadar altın verilmesi gerekiyormuş yapanınız varmı?
Amma çok soru sordum haaaa :kedi:
1. ben sebamed kullanıyorum ama ablam dalinden memnunduKızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus
Size 3 sorum olacak...
1-Biz vücüt şampuanı olarak chicco kullanıyoduk bitmek üzere yarın yola çıkacağımız için alma şansımda yok orda büyük marketlerden dalin yada nivea alırım dedim kullanan memnun olan varmı?
2-Bebeği yıkadığınız su kaynamış sumu yoksa banyodan aldığınız suylamı yıkıyosunuz?
3-Şarküteri tüketmeye başladınızmı sucuk salam sosis gibi hala yemememiz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
ben saçını kesmek istemedim sadece sadakasını verdim akikasını keserkenHaaa birde şu akika kesilirken bebeğin saçından bir tutam kesip ağırlığı kadar altın verilmesi gerekiyormuş yapanınız varmı?
Amma çok soru sordum haaaa :kedi:
Dönence kullanan bacılar hangi ürünü kullanıyosunuz :uhm: Bende bu ay almayı düşünüyorum tiny love marka iyi diyolar ama karar veremedim :uhm:
uyumadim tizlarütüye basladim..2 gömlek 2 pantolon ütüledim daha ter içinde kaldim
aklima şu kizin tirnaklari geldi..onlarida hazir uyurken halledeyim sonra ütüye devam ederim :)
cerencim hoşgeldin canim :) inşaAllah en kisa zamanda net alirsinizda sıksık gelirsin :)
Eşim 9 gibi ancak gelecekmiş offfff :çok üzgünüm:
Bende Defnoşun salıncağına çarpım. Ay nasıl korkuyla uyandı, ağladı kuzum ya içim acıdı valla mafoldumben Daldı yine uykuya :çok üzgünüm:
Defne uyurken girsem mi bi cesaret duşa acaba :uhm:
Hülyacım hoşgeldin benimkide öyle güya 3 aya kadar olmazmış bal gibide oluyor alıştı çocuklar kucağa işte
Canım bitirmişsin şükür bebekle yemekli misafir ağırlamakta çok zor allah yardımcın olsun
eee ne var ne yok
ama çok yoruldum yaaaa
Kızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus
Size 3 sorum olacak...
evet tatlım pazar günü çıkıyor benimde annemle babaannem geldi yeni gittiler annem canınız çekmesin kısır yaptı çay falan derken bu saat oldu durumada birlikte banyo yaptırdık
sizler nasılsınız kızlarr
Defnoş uyurken bişeyler yiyeyim. Karpuzla duruyorum acıktım valla a.s.
öfff kizlar yaaaa((( kizimin tirnaklarini keseyim dedim ya..uyuyordu..serce parmagini kestim..yüzük parmagina gelince bi sicradi etini kestim
((((( ay bi agladi kuzum..tabi bende basladim aglamaya..kanadi biraz..ay hala her yerim titriyor yaa
(((( gece derin uykuda kes işte dimi..sanki gündüz tilki uykusunda oldugunu bilmiyorum..kendime kocaman bi osmanli tokadi vurasim var valla..öf ya..
öfff kizlar yaaaa((( kizimin tirnaklarini keseyim dedim ya..uyuyordu..serce parmagini kestim..yüzük parmagina gelince bi sicradi etini kestim
((((( ay bi agladi kuzum..tabi bende basladim aglamaya..kanadi biraz..ay hala her yerim titriyor yaa
(((( gece derin uykuda kes işte dimi..sanki gündüz tilki uykusunda oldugunu bilmiyorum..kendime kocaman bi osmanli tokadi vurasim var valla..öf ya..
sanada afiyet olsunnnnn ..
ayy benimki uyumuyorr artık gündüzleri yaaaa :a015::a015:sürekli emmek istiyorrr offff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
1. ben sebamed kullanıyorum ama ablam dalinden memnundu
2.banyodan aldığım suyla yıkıyorum uğraşamam kaynatmakla alışsın
3.sucuk yiyiyorum salamı ve sosisi zaten sevmem
ben saçını kesmek istemedim sadece sadakasını verdim akikasını keserken
Defnoş uyurken bişeyler yiyeyim. Karpuzla duruyorum acıktım valla a.s.