• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

valla canım ben istedikçe veriyorum ama gazlıyken emmeleri farklı oluyor zaten anlıyorum eğer öyleyse vermiyorum oyalamaya çalışıyorum çünkü gazlandıkça emmek istiyor emdikçe daha beter gazlanıyoo yalancı meme verip sallıyorum iyi geliyor
bu arada diğer kızlardan babulineyi duydum baya işe yarıyormuş

böcekcim ben ağladıkça veriyorum.benim oğlanda çok gazlı ne zaman istediği belli olmuyor bazen 1 saat geçmeden istiyor bazen 3 saati buluyor.dr da bana istedikçe ver demişti.bol bol emsin daha iyi.bendede yalacı emzik işe yaradı onu emince gazını unutuyor :)

Selam kızlar
Uzun bi süre yoktum özlemişim sizi sizde döktürmüşsünüz valla oku oku bitmedi.Önce ist kayınvalidem geldi 5 gün bendeydi büyük bi savaş vardı evde.Ben borayı giydiriyorum bi bakıyorum cocuk bi tek bezle kalmış.Ağlamaya başlıyor dokunma ağlasın kendini ifade ediyor diyor.90cc mama veriyorym versem 120 bile yer obez olucakmış 60 ver diyor.Ben 5. kattayım ve balkonum hep cok eser cocugu balkona götürüp cevreyi tanıtıyor.Almanca eğitim cd leri getirmiş bütün gün son ses onu dinletiyor anlıyor ya benim oğlum 1.5 aylık daha.ve birsürü devamı geilr ben de delirirrrrrrrr.

Neyse o gitti ben de 3 gün anneme gittim dünya varmış demiş.Şimdi oğlumla evdeyiz ve ne yapıcağımı şaşırdım durmuyor benımki.

merhaba arkadaşlar ağızda oluşan pamukçuktan bahsetmişsiniz benim bebeğimdede oldu ve dr umuz bize aktardan kara dut şurubu almamızı ve emziğini şuruba batırıp günde 2 sefer sabah ve akşam verdik ve 1 haftada pamukçuk kayboldu.bi deneyin isterseniza.s.

of ya yarında görümcem kendi kayınvalidelerıyle geliyor istanbuldan akşam dönücekler ama yemek hazırlıyorum tabi bir sürü iş bebek olmasa kolayda ne yapıcam bakalım allahtan evde bi abla varda yardım ediyor.

selam kızlar şöle bakayım dedim yetişemedim yine sayfalara

kıvılcım canım dikktimi çekti doğum kontrol hapı kullanma emzirirken yasak canım bebeğe zararlı

vallabende kızlar ne giyidreceğimi şaşırdım anakara gündüzleri çok sıcak gecede bunaltcı ama ben çorabı pijamayı çıkarmıyorum ne olur ne olmaz diye geceleri gündüzde hep çorap la valla ama terletmemeye çalışıyorum

benim kız uyuyor şimdi annanem geldi kızımı görmeye yarında dayımlar gelecekmiş çok göreceğimiz var geldiğimi duyan akrabalar hep gelcekler valla yandık inş kuzumun düzeni bozulmaz

öpüyorum kızlar kızım uyansın banyo yaptırcaz

benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...

bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba

Cnm ben doğduğundan beri kullanıyorum anakucağını
benımkı uyandı bıleeeee:ecrin_bebek:
aglayana kadar bısı sorcam kızlar ya,
benım dıkıs yerımın en sonunda beyaz ıp gıbı bişey wardı..ucu vardı yanı..dun farkettım o ıpın ucunun olduu yer kızarmış bıraz sısmıişşş..kıl donmesı heralde dedım hatta olmazsa pzrt dr gıtcem gosterırım dedım ama şimdi wc deydım o yer hafıf kanamışş şole hafıften sıktım ırın cıktı içindennn:1shok:kanadııı batıkon bastım oraya pamuk koydumm ay ıltahapmı kaptı yaaamafoldumbensızce ne kı şimdik buuu pööfff ya bı bu eksıktıııımafoldumbensenağlam
a

Cnm benim dikişler gülerken fln çok acıyodu başta, dra gittim dikişlerin düğüm yerlerini(ipleri) kesti, ordaki iltihabı sıktı,terledikçe ve hergün pansumanını yenile dedi, geçiyo hemen merak etme

bı kusuokı sorma cnm yaaa olukk gıbı cıkıo agzındannn....,
bılmıorumkı sebebını dr kusar dedı kussada ver meme dıoo.gelışımı ii allahtann..bı sorun yokk benımkı obur sanırım bıraz ondanmı anlamdım cnm yaaa.agzı hıc bos kalmıcak memeden ayrılıncada elını kolunu emıoookaydirigubbakcemile3gulsemmı aglasammı anlamdım kızlar yaaa..
aglaması hıc duramamasıda cabası basladı sızlanmaya benımkı kızlarrr gene bı emme seansı daha baslıo bakalım sonu nolcakkkkkaydirigubbakcemile3

Cnm benimki hiçç emmezdi elini fln ama 3 gün meme veremeyince başladı elini kolunu emmeye, emzik veriyorum tutmuyo, varsa yoksa gögsüm bide eli kolu,alışkanlık kaldı çocukta

Kizlar iyi Aksamlar,

Bebegim iki gündür aksam üzeri cok sancili. Aglayip duruyor ve zor teskin ediyoruz. Tam düzene soktum, hersey cok güzel gidiyor derken, iki günde moralim sifirlandi. Bir uyudumuda uyanamiyor. Beslenemiyor diye korkuyorum. Eskisi gibi istahli emmiyor sanki. Bende kisa araliklarla, israrla emziriyorum. Bu seferde kusup duruyor:( Karni bu sabah cok guruldadi, sonra da günboyu kustu. Öglen yaptigi kakanin rengi epeyce yesildi. Hic o kadar yesil kaka yapmamisti. Neden olabilir ki acaba? Bir bilgisi olan var mi? Üsüyor mu, emdigimi yetmiyor anlamadim. Yarinda böyle olursa, doktora götürecegim.
Birde bugün basimiza bir felaket geliyordu resmen kizlar:( Gece 04:00'den sonra cok az uyudugum icin, öglen12.00'lerde oglumu uyutmayi basardim ve uykusuzluktan bende sizmisim. Doruk'u besigine koymus, üstüne ince bir pike cekmistim. Esim bir gelmis ki, pike tüm yüzünü kaplamis. Cocuk boguldu sanip korkudan hemen üstünü hizla acmis. Ama nasil korkmus. Uyandigimda, yüzünün rengi kirec gibiydi...Bizim beyefendi tekmeliyor, yumrukluyor pikeyi artik. Demek ki, yüzüne gelecegini hesap edememis:) Yüzü acildiginda saskin saskin bakiyormus babasina sipa:) Artik dönmeye calisiyor, bir yerde birakamiyorum. Bugün altini alinca resmen döndü, yaninda olmasam düsecekti.

Bu arada benim kanamamda bitti ve dogum kontrol hapi kullaniyorum iki gündür. Aman kizlar dikkat, sütüm korur diye aldanmayin, yok öyle birsey. Arkadasim dogumdan sonra girdigi ilk iliskide hamile kaldi cünkü. Kabus yasadi resmen.

Siribron, benim bebegimde baslarda öyle 10 dk uyuyordu, su son iki günü saymazsak uykusu cok düzene girdi. Yediklerini bir tetkik et, belki yedigin birsey dokunuyor, asiri gazdan uyuyamiyordur. Mesela erik receli, ceviz, bezelye yeme. Ben bunlari bilmeden yedim, oglum mahfoldu yedigim günlerde. Dikis yeri demissin. Benimde dikislerim tamamen kapandi ama sag tarafimda bir nokta var, sanki isten sislik var, birsey toplanmis gibi. Arada sancida oluyor. Persembe kontrolüm var, umarim birsey cikmaz...

Cnm görümez kaza valla Allah korusun, bence dr a bi götür cnm ya, tedbirli olmakta fayda var

aa saglik ocagindaki kadin hap kullanamassin dedi :olmaz: gerçi hap kullanmicam zaten de genede bileyim kullaniliyormu kullanilmiyormu? doktoruna sordunmu canim?

buarada gecmiş olsun canim..Allah muhafaza valla..böyle böyle akillaniyoruz..bende gecen gün çöpü kapiya erken koydum..sonra kapici almadan cocugun bezinide atayim içine dedim..o arada bi cereyan yapti..az kaldi kapinin dişinda kaliyordum..korkusu yetti valla..öyle bişi olsa insan cildirir herhalde..eşimin gelmesinede 2-3 saat vardi..bebişte içeride..ay Allah korusunnnnnnnn

Ayy kabuuuuss, kız başka yere bi anahtar koy dursun orda nolur nolmaz

bugün dinlendim misafir yoktu kızımı sağlık ocağına götürdüm topuk kanı aldırdım içim rahat etmedi daha önce aldırmamıştım.Hemşireler deli etti beni kızımın ismi için Türkistanla yada türki cumhuriyetlerle bi bağlantınız varmı dedi yuh diycektim biz Türk değiliz bu ülkede Amerikalıyız özendim koydum diycektim dedim bu Türkün izi türk evladı demek dedim Türk çocuğu yani dedim anladımda falan deyip kıvırıyor eeeee o kadar Arap ismi koydukki Türk isimlerini unuttuk diyemedim kızımı da çok ağlattı zaten deli oldum deli herkes yine uyuyor dimi ben yine uykusuzum Allah tan kızım da bana çekmiş gece uyumuyor gündüz sabah karşı uyuyor tabi işe başlayınca bu duruma sevinirmiyim bilmem.sanırım Claries de benim gibi gececi

Cnm evet baya abartmışlar onlarda, ama Türkizde çok değişik bi isim şimdi yani, orjinal bişi,adıyla büyüsün inş.
hehehe burcu sende mi nöbetçisin benim gibi
nöbetçilere selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaa 3 saat uyuduktan sonra kızımı emzirdim sonra kalkayımda bi sağayım ne kadar çıkacak ddim
ama çok az çıktı 75 cc kadar mafoldumben
acaba kızımda doymuyormudur ama doymasa ağlar di mi çok üzüldüm yaaa
salı günü dr kontrolümüz var sorucam bakalım CADIARZU

Cnm bi geçmişi okuyayım fırsat varken demiştim, son sayfaya kadar gelemedim, bende nöbetçiydim dün gece, kağanı uyandırıp emziricem diye uğraşıp durdum, aç olsa yırtar ortalğı cnm merak etme yetiyor demekki sütün

herkse günaydın
dünden beri göğsüm geçmedi sağıyorum süt birikmiştir dediler ama ne çare biraz geçer gibi oluyor sonra tekrar ağrıyor şişiyor damarlarım patlıyacak sanki yaa
çok acı çekiyorum kızlar yaaa:gitme:

mastit cnm, git dr a bana olan şey işte, böyle damarların çekiiyo gibi dimi

Günaydın kızlar!!!!
iki gündür okuyup okuyup oğlum sayesinde bi türlü cevaplayamadığım yazılara dalayım bari. artık kaç sayfa sürer bilememkaydirigubbakcemile3

ucuz mamayı nerden buldun birsencim ben de burada benzer yerlere bakayım bari
bir de saçlarını görmek istiyoruz yaf

regl olduğuna inanan arkadaşlar hepinize soruyorum: sadece emziriyor musunuz mama takviyesi de yapıyor musunuz? yani sadece emzirdiği halde regl olan var mı ??

ben kaynatıyorum biberonları
kıyafet konusunda drumuz şöyle dedi:
bir termometre edin sıcaklık
21-24 arasındaysa iki kat giydir.
27 dereceyse sadece kısa kollu çıtçıtlı badi
32 derece civarı daha ince kolsuz şeyler
37 derecede çırılçıplak olabilir dedi kaydirigubbakcemile3
bizim ev genelde 32 derece civarı oluyor ben de ya yarım kollu ya da kolsuz badi giydiriyorum. dr çorap giydirme sen evde çorap giyiyo musun bu havada dedi ama ben yine de çok sıcak olmadıkça giydiriyorum gaz olmasın die

1-saçına nivea vücuduna johnson ın şu uyku terapi şampuanından kullanıyorum bi sıkıntımız olmadı çok şükür
2- musluk suyuyla
3- hamileyken de yiyordum ama iyice pişirerek tabii

dr um 40 gün yasak sonra serbest dedi. nerdeyse 2 ay olacak ama biz malesef muradımıza eremedik. hayır aslında ben de istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaw. adam da sesini çıkarmıyo artık ben de bozuluyorum bu adam kendini neyle avutuyo acaba diye :kedi:kaydirigubbakcemile3

canım paniğe kapılma hemen senin sütün boldu hatırladığım kadarıyla. memeni sağıp bir baksana ne kadar süt geliyo verdiğin mamadan daha mı az ki. bu arada sakın unutma bebek emdiği zaman sağdığından çok daha fazlasını çıkarıyor. süt miktarını belirlemek için sağmaya güvenmemek gerekiyormuş. ama sen yine de bi bk canım ya

kalan mamayı hiç vermiyorum canım ya bizim burası çok sıcak

canım geçmiş olsun kuzuna..

ya sen bakma onlara bunlar hep psikolojik tuzaklar. bunlara düşersen kendine edersin. ben şimdi sakin kafayla geriye dönüp baktığımda keşke kimseyi takmasaymışım sütüm bu kadar azalmazdı diyorum. öyle bir hale gelmiştim ki herkes mama mama diyor ben memede direniyorum sanki çok bencilim. sanki çocuğum için mama en iyisi de ben bencillik yapıp memede direniyorum. sanki meme vermek sadece benim çıkarıma gibi. e o stresle olan oldu. şimdi mama takviyesi şart oldu. ama inanıyorum ben rahatladıkça daha da artacak sütüm. sen kimseyi dinleme eşin de doğru söylüyo aslında. artacak tabi yaw yeter ki sen iste..

ben anakucağının çukur yerine bir havlu koydum. üzerine de alt açma minderini ikiye katlayıp koydum ve düze yakın hafif meyilli bir yer elde ettim. rahat rahat kullanıyorum tavsiye ederim.

benim de ikinci ayım 29 haziranda doluyo aşıya 8 temmuzda çağırdılar sağlık ocağından özel dr umuz da 29 haziranda rotavirüs için çağırdı. ona 8 temmuzda çağırdıklarını söyledim ama iyi kötü bi yorum yapmadı demekki sorun olmayacak die düşünüyorum.

depil ne yaw yanlış mı yazdın ben mi bilmiyorum. ilk aşı hepatit doğumda, sonra tam bir ay sonra ikinci hepatit sonra ikinci ay sonunda verem karma falan da senin 1.5 ayda yaptırdığın o ara aşı ne ki?

benim de oldu canım dr mühim değil dedi serozil diye bi antibiyotik verdi ama ben internette antibiyotik sütü azaltır die görmüştüm korkudan kullanmadım antibiyotiği. yarama kantaron sürdüm kapandı. ama benim akıntı fazla değildi.iltihap değilde kahverengi bi su gelmişti biraz. sonra çocuk dr una söyledim kızdı bana. antibiyotik sütü azaltmaz inanma öyle şeylere dedi. özellikle serozil çok iyidir gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. yaram şimdilik biraz daha iyi ama tekrar açılır akarsa kesin kullanıcam ilacı. üzülme dr ciddiye bile almadı,olur öyle şeyler dedi..

canım çok gecikmeden dr a gitsene. bak yeni anne burcu 3 günde atlattı. boşuna geciktirme.. geçmiş olsun canım

ohhhhh nihayet btirdim laf yetiştirmeyi. e okurken size kolay gelsin gari.
laf benden çıktızemuszemus

Cnm mamadan kağanın midesi büyüdü sanırım yaa, bugün extra olarak sadece gece o uyurken sağdığım sütü verdim henüz mama vermedim, inş. avaz avaz bağırmaz, koca gün memede tutuyorum çeksinde artsın diye, dr da artar emzir sürekli mama verme dedi, ona güveniyorum, ama yinede su vericem biraz, şimdilik iyiyiz maşallah kucağımda uyuyo şimdi, ya esas anneme moralim bozuluyo , bugünde bana aç bırakma tek mamayla büyüten sen değilsinki açsa vericeksin açmı kalsın çocuk dedi, ama ben bunu takmıyorum

günaydınlarrrrr bugün berbat basladı her annemden geldiğimde böyle oluyor yaa
çocukların bütün eşyalarını oraya götürdüm şimdi kimi pis kimi ütülenecek

daha yerleşemedim evim toplu ama tozlu kahvaltı yapamadım
aksam ali kıyameti kopardı ya kızlarr çok yaygaracı oldu yaa
ağzı pamuçak olmuş acaba o mu acıyorr
zaten nasıl oldu anladım yaa o kadar bakıyorum ömerde bişey yok alide oldu baya kaplamış
annemdeyken sağlıkocağına gittik mikostatin diye bişey vermişler günde 4 kere
yapıyorum ama geçmiyormu ne 10 gün kullanın ilacı ancak geçer demiş..

gece yıkadım felan öle uyudu sabah 7 de kalktı 90cc yedi 9 da kalktı 30 cc yedi
daha kahvaltı yapamadımmm misafir gelebilir

ankakuşu cnm mamayı tesadüf buldum sende dolaş mamalar çok farklı fiyatlarda satılıyorr

ama ben bebelaca baslayacam aptamile güç yetmiyorr

Cnm pamukçuk bizde ilk haftada oldu, mikostatin kullandık ama günde sadece 1 verdim ben, 10 günde fln geçti, kız merak ediyom kısa saçını eklesene artık :)))

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?Özledim hepinizide,Dağhan'dan fırsat yok internete filan oğlum sağolsun baya gazlı hepimizinki gibi..Sabsımplex kullandık olmadı şimdi dünden beri babulın diye bi şurup veriyorum iyimi geldi ne sanki!!ıki gündür daha iyi.Çok sorun yaşadık saat başı emmek istiyodu dolayısıyla çok gaz oluyordu,doktor iki saatte hatta üç saatte bir emzirebilirsin dedi,bende bekletiyorum vermiyorumbelki onunda etkisi var dicem ama dün amcamın kızına gitmiştim,olmaz öyle saaatli ağladıkça emzireceksin dedi ve verdirdi?Çıldırıcam valla ne yapacağımı şaşırdım artık?siz nasıl veriyosunuz kaç saatte bir mesela?

Hoşgeldin cnm, benimde emzirme saatleri ile ilgili kafam çok karışmıştı artık istedikçe emziriyorum ama elimden geldiğince 3 saati geçirmiyorum kusmasın diye 15 dk kucağında dik tut cnm gazı çıkarsa çok kusmaz

Selam kızlar
Uzun bi süre yoktum özlemişim sizi sizde döktürmüşsünüz valla oku oku bitmedi.Önce ist kayınvalidem geldi 5 gün bendeydi büyük bi savaş vardı evde.Ben borayı giydiriyorum bi bakıyorum cocuk bi tek bezle kalmış.Ağlamaya başlıyor dokunma ağlasın kendini ifade ediyor diyor.90cc mama veriyorym versem 120 bile yer obez olucakmış 60 ver diyor.Ben 5. kattayım ve balkonum hep cok eser cocugu balkona götürüp cevreyi tanıtıyor.Almanca eğitim cd leri getirmiş bütün gün son ses onu dinletiyor anlıyor ya benim oğlum 1.5 aylık daha.ve birsürü devamı geilr ben de delirirrrrrrrr.

Neyse o gitti ben de 3 gün anneme gittim dünya varmış demiş.Şimdi oğlumla evdeyiz ve ne yapıcağımı şaşırdım durmuyor benımki.

Ya büyükler niye bu kadar müdahaleci anlamıyorum ya, bu çocuğun bi annesi var sonuçta ve onun üşüdüğünü yada sıcakladığnı anlar, benim annemde aksine giydiriyo sürekli, ay ben soyuyorum o giydiriyo ya, bide kızınca bana çok ayıp burcu insan annesine böyle demez diyo, bende çıldırıyorum o zaman, bilmediğimi hep ondan öğrendim ya artık bildiklerimede güvenmiyo heralde, susuz kalır terleyip,daha kolay hastalanır diyorum hiç bişi olmaz ben duymadım öyle şey diyo, sanki kendisi anabrittanica ansiklopedisi ya...
of ya yarında görümcem kendi kayınvalidelerıyle geliyor istanbuldan akşam dönücekler ama yemek hazırlıyorum tabi bir sürü iş bebek olmasa kolayda ne yapıcam bakalım allahtan evde bi abla varda yardım ediyor.

Zor cnm zor, ama unutma mükemmel olmak zorunda değilsin, toplu olsun yeter çok uğraşma kolay bişiler hazırla fırın tavuk pilav çorba gibi

Son düzenleme:
selam kızlar şöle bakayım dedim yetişemedim yine sayfalara

kıvılcım canım dikktimi çekti doğum kontrol hapı kullanma emzirirken yasak canım bebeğe zararlı

vallabende kızlar ne giyidreceğimi şaşırdım anakara gündüzleri çok sıcak gecede bunaltcı ama ben çorabı pijamayı çıkarmıyorum ne olur ne olmaz diye geceleri gündüzde hep çorap la valla ama terletmemeye çalışıyorum

benim kız uyuyor şimdi annanem geldi kızımı görmeye yarında dayımlar gelecekmiş çok göreceğimiz var geldiğimi duyan akrabalar hep gelcekler valla yandık inş kuzumun düzeni bozulmaz

öpüyorum kızlar kızım uyansın banyo yaptırcaz

Cnm sıcaksa soy bebişi, bak sıcağa alışır çabuk hasta olur demedi deme,kağan şimdi alıştı ince zıbına fln paçalı bişeyler giydirmeye çalışayım başlıyo ağlamaya, ben nasıl giyiniyosam ona yakın giydiriyorum, banyodan sonra fazladan çorap giydiriyorum o kadar,ayakları soğuksa mesela çorap giydiriyorum, yüzü boynu fln sıcaksa rengi kırmızı gibi olursa soyuyorum rahatlıyo, iyi bıcı bıcılar cnm bizde yıkıcaz ama annem markete kadar gitti bi eve gelsin hele

Son düzenleme:
kızlar inanmıycaksınız ama yazın ortasında grip olduk ailecek yaaa.çok fenayım başım ağrıyo gözlerim acıyo genzim sızlıyo.bebekte tatlı tatlı öksürüyo ya napcam ben hadi ben neyse bebeğiminki ilerlemez inş.sabah bikaçdefa öksürdü üstünü felan sardım iyice şimdi iyi..yok yok kızlar ben tek bakmayı beceremiycem galiba annem ne güzel giydiriyodu kzıyodum çok giyidiriyosun diye birden soydum çocuğu üşüttüm heralde senağlama işin garibi kış boyu hastalık yüzü görmedim çok şükür yazın ortasında olcak işmi yawwkafamçokkarıştı

kızlar inanmıycaksınız ama yazın ortasında grip olduk ailecek yaaa.çok fenayım başım ağrıyo gözlerim acıyo genzim sızlıyo.bebekte tatlı tatlı öksürüyo ya napcam ben hadi ben neyse bebeğiminki ilerlemez inş.sabah bikaçdefa öksürdü üstünü felan sardım iyice şimdi iyi..yok yok kızlar ben tek bakmayı beceremiycem galiba annem ne güzel giydiriyodu kzıyodum çok giyidiriyosun diye birden soydum çocuğu üşüttüm heralde senağlama işin garibi kış boyu hastalık yüzü görmedim çok şükür yazın ortasında olcak işmi yawwkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun cnm,inş. kısa zamanda geçer, eşimde her yaz hasta olur bi sefer , saman nezlesi onunki

sağol burcucum hepsi bir alem insan annesine söylüyor ama kayınvalıdeye ses cıkmıyor ki.Sana da geçmiş olsun tatlım ama cok üzme kendini.Haline şükret canım ben napayım 20 cc sütüm ancak var onun damlasını bile ziyan etmiyorum borada hep mama yiyiyor.napaım

slm herkese özlemişim valla.. .:))

kızlar adap. gittim salı gecesi geldim çok sıcak oaralar sünnet vardı yigenimin hiç bişi anlamadım

inanaın hep yukarıda çocukla ilgilendim gerçi biliyodum böyle olacgını..

aman herkes takmış kiloma çok kilo almışımda veremezmişimde çok sinirlendim eee beni hep 47 kiloda

gördüler şimdi tombalak gibi geziyom okadar takmıyodum kaç gündür kiloya takar oldum... çocukla

alakalı herşeyime karıştılar :kızgın: yok yedirme yok sallama yok elleme poooffffff ya delirdim...

neyse sagsalim geldik çarş. işim ve misafirim vardı perş. dr gittik kızım aşılarını oldu hatta ogün birsen

aradı cnm merak etmiş kızda huysuzdu oara aglıyordu ama ateşlenmedi hiç sadece aşı yerleri çok acıdı

bacagını tutunca çok agladı akşam korktum fitil vermişti dr onu attım bişicik olmadı çok şükür..

kızım 4700gr olmuş 55 cm boyumuz maş. iyi dedi drmuz..

eşim dün çalışmak için akçaya gitti epey bi sürede gelmicek sanırım:gitme: iş durumuna baglı

diyorgelişim.. bi yandan aman iş olsunda çalışsşn diyorum yaz başladıgından beri çalışmıyor bi yandan

gitmesin istiyorum.. çok üzüldüm gitmesine ist. bana bomboş geliyor o yokken gerçi işler güzel giderse

sizide alırım dedi hepberaber kalırız diyor.. şimdidedn özledim aşkımımafoldumben

annmlerde kalıyorum kızda sanki anladı babası yok biraz huysuz çokta sıcak..

yrn misafirimiz gelicek avusturyadan dayım eşi ve küçük oglu bakamyın dayı diyorum benden bir yaş

büyük ve 4 tane oglu var çokta yakışıklı!!!

onada çok üzülüyorum oglu 3 yaşında ve otistik teşhisi koymuşlar:((( orada her testi ve tedavisi oluyor

fakat anne yüregi illaki bide buradaki dr görsün istemiş 1 hafta kalacaklar bu sürede çapada proflra

götürecegiz otistikte çok iyi bir prof. buldum nahit mutavalli mukaddes adı ve bayan:1shok:

ama 30 temuza randevu veriyo özeli çok doluymuş.. sekreteri bizi araya sıkıştırmaya çalışacak ama

bilemiyorum dedi sizinde varsa bildiginiz bi çocuk nörologu falan adını verirseniz iyi olur... inş. iyi

sonuçlarla dönerler...

annemde 1 hafta yogun geçicek dayı burda diye herkeslerler gelir şimdi..

çocugu yeni düzene sokmuştum yine bozulucaz kızım beşigini çok arıyor ya adap. çok zor uyudu ama

eve geldim beşigine bi ttım onu kendi kendine hep uyudu burdada zor uyutuyorum ve çok ses var her

sese kalkıyo... biraz sabredicez artık dimi hayırlısı bakalım..

eeee benden böyle...

sizlerden naber??

geçmişe az bi göz attım anam ne yazmışınız vazgeçtim:umursamaz:

bu sıcakda regli hiç çekilmiyot:delphin:
helede benim gibi sancılı iseee berbat geçiyor:delphin:
başğarısı kasık ağrısı cabası:delphin:
üstelik çocuklar ektrasıdelikafadulden

babamız pazarda o gelene kadaar yatacam çamaşırımı asacam ama önce yatak odasında ali bebek odasında ömer uyuyor

kızlar annemle dışarı çıkıcaz defneyide alaım diyoruz kangurunun siftahını

yapmadık daha yapalım bakalım ama çok sıcakmış ne yapsam bilemedim

slm kızlar.. yarın kırkımız cıkıyor şükür.
bugunde cok yakın bi arkadasımın nikahına gittik geldik..kızımıda alıp..
yarında eşimin halasının kızının nikahı var.
ya ben buraya resim koyamıyorum dün denedim dev gibi oldu:) bi daha deneyeyim bakayımmm

4519.jpg

Back
X