Kizlar iyi Aksamlar,
Bebegim iki gündür aksam üzeri cok sancili. Aglayip duruyor ve zor teskin ediyoruz. Tam düzene soktum, hersey cok güzel gidiyor derken, iki günde moralim sifirlandi. Bir uyudumuda uyanamiyor. Beslenemiyor diye korkuyorum. Eskisi gibi istahli emmiyor sanki. Bende kisa araliklarla, israrla emziriyorum. Bu seferde kusup duruyor

Karni bu sabah cok guruldadi, sonra da günboyu kustu. Öglen yaptigi kakanin rengi epeyce yesildi. Hic o kadar yesil kaka yapmamisti. Neden olabilir ki acaba? Bir bilgisi olan var mi? Üsüyor mu, emdigimi yetmiyor anlamadim. Yarinda böyle olursa, doktora götürecegim.
Birde bugün basimiza bir felaket geliyordu resmen kizlar

Gece 04:00'den sonra cok az uyudugum icin, öglen12.00'lerde oglumu uyutmayi basardim ve uykusuzluktan bende sizmisim. Doruk'u besigine koymus, üstüne ince bir pike cekmistim. Esim bir gelmis ki, pike tüm yüzünü kaplamis. Cocuk boguldu sanip korkudan hemen üstünü hizla acmis. Ama nasil korkmus. Uyandigimda, yüzünün rengi kirec gibiydi...Bizim beyefendi tekmeliyor, yumrukluyor pikeyi artik. Demek ki, yüzüne gelecegini hesap edememis:) Yüzü acildiginda saskin saskin bakiyormus babasina sipa:) Artik dönmeye calisiyor, bir yerde birakamiyorum. Bugün altini alinca resmen döndü, yaninda olmasam düsecekti.
Bu arada benim kanamamda bitti ve dogum kontrol hapi kullaniyorum iki gündür. Aman kizlar dikkat, sütüm korur diye aldanmayin, yok öyle birsey. Arkadasim dogumdan sonra girdigi ilk iliskide hamile kaldi cünkü. Kabus yasadi resmen.
Siribron, benim bebegimde baslarda öyle 10 dk uyuyordu, su son iki günü saymazsak uykusu cok düzene girdi. Yediklerini bir tetkik et, belki yedigin birsey dokunuyor, asiri gazdan uyuyamiyordur. Mesela erik receli, ceviz, bezelye yeme. Ben bunlari bilmeden yedim, oglum mahfoldu yedigim günlerde. Dikis yeri demissin. Benimde dikislerim tamamen kapandi ama sag tarafimda bir nokta var, sanki isten sislik var, birsey toplanmis gibi. Arada sancida oluyor. Persembe kontrolüm var, umarim birsey cikmaz...