• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

oy maşallah kızlar ne güzel fotalar koymuşsunuz büyümüş bebişler... çok okuyamadım geçmişi malum bizim oğlan... öpüyorum hepiizi

selam kızlar
cuma-cumartesi evde yoktuk dün akşam geldik,eşim nöbetteydi,bende annemde kaldım,şimdidi zeynebi görmeye misafir geliyor anca evi toparladım
özledim sizleri 2 günde
herşey yolundadır umarım
pınar maşallah defneye kadarda güzel gülüyor:nazar:

birsencim yedi senenin acısı çıkıyor galiba olmadın olmadın tam oluyosun!!

agrı kesici alıyosun dimi?? dayanılmaz o agrılara bide insanın canı hiçbişi yapmak istemiyo hastayken çocuklarda var zor valla tatlım dinlenmeye bak..

pınarcım maş. kızına resimdekiler komple koca tarafı dimi??

görümcense çok gençmiş evlimi??

benm hiç görümcem yokzemuszemus 6 erkek bizimkiler bol bol amca var yani..

ben görümceyim ama olsunda istemezdim çok şanslıyımkaydirigubbakcemile3

Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

Ohhhh Karaköy keyfi yapıyorum valla zemuszemus

Akşam güneşi güzele vururmuş derler kaydirigubbakcemile3

Aile saadetimiz hihoyyyt

Biz artık babişkomla böyle karşılıklı gülüşüyoruz a.s

Buda teyzoşlarıma benden sabah gülücüğü a.s.

merhaba bebek bakım odası arabalı vapurda mı var yoksa feribot mu

günaydıııınnn herkeseeee
pınarcım maşallah kuzucuğuna :) kocaman olmuş

ayyy pınarcığımmmm çok tatlıııı ohhhh gezmişsinizz ne güselll

selam kızlar
cuma-cumartesi evde yoktuk dün akşam geldik,eşim nöbetteydi,bende annemde kaldım,şimdidi zeynebi görmeye misafir geliyor anca evi toparladım
özledim sizleri 2 günde
herşey yolundadır umarım
pınar maşallah defneye kadarda güzel gülüyor:nazar:

[k] {n} [k];7702266 .!.:
birsencim yedi senenin acısı çıkıyor galiba olmadın olmadın tam oluyosun!!

agrı kesici alıyosun dimi?? dayanılmaz o agrılara bide insanın canı hiçbişi yapmak istemiyo hastayken çocuklarda var zor valla tatlım dinlenmeye bak..

pınarcım maş. kızına resimdekiler komple koca tarafı dimi??

görümcense çok gençmiş evlimi??

benm hiç görümcem yokzemuszemus 6 erkek bizimkiler bol bol amca var yani..

ben görümceyim ama olsunda istemezdim çok şanslıyımkaydirigubbakcemile3

Sağolasınız teyzoşlar a.s. Büyüyorlar valla ya. Bugün tam 2 aylık olduk hihoyyyt Ama huysuzluğu var bugün kuzumun ya :çok üzgünüm: Gazdan da değil anlamadım valla :uhm:

Evet Nurten'cim. Görümcem, kayınvalidem ve kayınbiraderim a.s Görümcemle aynı yaştayız. 83'lü oda. Henüz bekar. Ama çok severim onu iyidir. Kardeş gibiyiz a.s

slm kizlar a.s.

cok sukur kizimin bi daha atesi cikmadi..gerci 6 saatte 1 surup veriyorum..36 saatimiz doldu..aşidan sonra yemek yedirmeme olayini kimse söylemedi bana..ilkkez sizden duydum..gerçi emzirmedim de 1 saat kadar..aşilar elbet tazedir..ama ithal aşi olsa niye benim kizda ateş yapsinki? bilemiyorum valla..bi daha gittiğimde sorcam zaten..

regliyi soran olmus..ben oldum 23 gün sonra..tam 40.gün bitmişti lohusalik..herkese göre değişir bu..ama sakin süt korur diye düşünmeyin..evet prolaktin hormonu degerlerinin yüksekligi gebe kalmayi engelliyor ama herkeste böyle olcak diye bi kural yok :) saglik ocagindaki doktorda dün söyledi..sakin süt veriyorum hamile kalmam deyip korunmayi kesme dedi..dedim ben hapa bile güvenmem sütemi güvencem :) zaten hapta kullanilmiyormus süt verirken..

siribroncum muhtemelen iltihap kapmiş dikişlerin..biran önce doktora git genede ;) geçmiş olsun..

aglayan bebişleri ayakta sallamayi felan denedinizmi? benimkide bazn sebepsiz yere agliyor..gerci sebepsiz yere aglamiyorlar..illaki bi sıkıntılari oluyor..evvelki gün agladi agladi..bi türlü anlamadim..ay cocugum emdikten sonra gaz cikardigi halde bi gaz cikardiki alttan üstten gitti valla :D

denedım cnm ayakta kucakta heryerde salladım ama yok olmadı uyumadıı gene benımkııı..mızmız oglan vesselamm

ya canim panik yapma hemen..iltihap olsada caresi var cok sukur..geçer gider..ama sen ihmal etme git ;)

relaxx hatunn bayılıom sana...hakılısın cnm tesekkurler moral içinnn

ya kızlar sordum ama arada kaynadı lohusa serbetini nasıl yaptınız? ben bugün aktardan hohusa serbeti yağıcam diye boya aldım ama sanırım yanlış bişey aldım benim aldığım toz boya gibi adam 10 gr verdi çaykaşığıyla bile koysan yeter dedi ya ben derdimi anlatamadım şimdi netten bakıyorumda benim almam gerekn şekermiydi acep? öyle bişey varmı siz nasıl yaptınız?

tozda oluo sekerı kendın eklıosun cnm bız ole yaptıkk

semracım ben şerbet yapmadım :))

ayy bu arada çogumuzun veletlerinin huyu suyu değişmeye başlamış benimkide artık gündüzleri sebepsiz yere ağlıyor uyumuyor ...

aynen fıstıkk huylarını cozmek için proff olcaz yakında heheee

Hoşgeldin canım
DIRIMCIM nasılsın hamarat hatunum galiba kabızlık bitti hadi gözün aydın.Regl işini de yoluna yıllar sonra soktun bebişler seni sağlığına kavuşturdu bak.
CİVCİV iyisin galiba
Kıvılcım ben geçenlerde ıspanak yemiştim kızda yedi kakasından anladım ama üşütmede olabilir seninki dikkat et.
Pınar kız geziyonmu kızıda buna uydu valla
Siribron,Bigudi,Ojeli,Mutahara,Ayşeeren,..........................herkes iyi dimi
Ben bugün gezicem kıza babası bakcek bakalım saat 2 ye kadar vaktim var

ıyıyız teyzesı sen naılsın nasıl kuzucukkk

günaydııınn bacılar
yaa 3 saat uyuduktan sonra kızımı emzirdim sonra kalkayımda bi sağayım ne kadar çıkacak ddim
ama çok az çıktı 75 cc kadar mafoldumben
acaba kızımda doymuyormudur ama doymasa ağlar di mi çok üzüldüm yaaa
salı günü dr kontrolümüz var sorucam bakalım CADIARZU

doymasa aglar cnm yaaa

herkse günaydın
dünden beri göğsüm geçmedi sağıyorum süt birikmiştir dediler ama ne çare biraz geçer gibi oluyor sonra tekrar ağrıyor şişiyor damarlarım patlıyacak sanki yaa
çok acı çekiyorum kızlar yaaa:gitme:

dr a gır cnm ya ıhmal etme..

Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

Ohhhh Karaköy keyfi yapıyorum valla zemuszemus

Akşam güneşi güzele vururmuş derler kaydirigubbakcemile3

Aile saadetimiz hihoyyyt

Biz artık babişkomla böyle karşılıklı gülüşüyoruz a.s

Buda teyzoşlarıma benden sabah gülücüğü a.s.

pınarcım masallah hepınız cok tatlısınız:nazar::nazar::nazar:

kızlarrr alişle konuşuyoruz tepki veriyor bizeee agucuk gugucuk şeyler diyorr

cnm ya insan inanamıyor dimi önce herseye agladılar sonra ilk gulucuklerı simdide agularıalkisalkisalkisalkisalkisalkis insan inanamıyo bızımkıde 2,3 gundur agu agu dıyor ilgilenınce o aguladıkca ben agladım caktırmadan hayatımda duydugum en tatlı sesti anne olmak o kadar guzel bıseymıskı allahım herkese tattırsın

slm kızlarrrr bız geldıkkkk..
gecmişi okudum okudum yazdımmmm sayfa gıttııı benım oglanda uyandııııı :(

Selam canım. NAsıl oldu dikiş yerin, gösterdin mi doktora :uhm:

kızlarrr alişle konuşuyoruz tepki veriyor bizeee agucuk gugucuk şeyler diyorr

cnm ya insan inanamıyor dimi önce herseye agladılar sonra ilk gulucuklerı simdide agularıalkisalkisalkisalkisalkisalkis insan inanamıyo bızımkıde 2,3 gundur agu agu dıyor ilgilenınce o aguladıkca ben agladım caktırmadan hayatımda duydugum en tatlı sesti anne olmak o kadar guzel bıseymıskı allahım herkese tattırsın

Ayen kızlar ya. Bizimki de önce dinliyor sonra resmen cevap veriyor bayılıyorum o hallerine hihoyyyt Bide salıncağının içinde hayvan resimleri var. Onları parmağıyla tek tek gezip ayyyyy diye çığlık atıyor zilli kaydirigubbakcemile3 Bunlara bu kadar seviniyosak demek ki anne dediklerinde çıldırıcaz laelaelaelaelae

pınarcım masallah hepınız cok tatlısınız:nazar::nazar::nazar:

Sağolasın bitanem a.s.

Benim kızın derdi belli oldu bacılar. 4 gündür kakasını yapmıyordu. Biraz önce salıncağında yatarken çığlığı bastı. Kucağıma bi aldım ki resmen paçasından .ok akıyor kaydirigubbakcemile3 Hem de işemiş. Sırtına kadar çıkmış. Artık nasıl becerdiyse cadı kaydirigubbakcemile3 Hemen yıkadık, emzirdim, uykuya daldı. Bende o arada evi sildim, toz aldım, balkonu yıkadım, çamaşırları astım :bbo: Bizimde eşimle karnımız acıktı. Fırına börek attım kolay olsun diye. Akşama da karnıyarık, pilav ve cacık yapıcam inşallah hihoyyyt

selam kızlar artık bugün 42.günümüz:nazar: çok şükürki bir haftadır evimize geldik geldikte oğluşum 2 gündür acayip şekilde huysuz ağlıyor sürekli ve isal dün doktora götürdük çok ıkınıyordu mehmedim gaz dedi doktor idrar ve gaita tahlilleri temiz çıktı bize nurse harveys diye bi şurup verdi gaz giderici kullanan varmı ilkkez bugün öğlen verdim bakalım nolacak yavrum ıkınmaktan hep ya kusuyor yada kaka yapıyor zorluyor sürekli ah o mercimek çorbasını içmez olaydım kendim acayip şekilde kabızım :çok üzgünüm:doğumdan sonra genelde olurmuş ne iyi gelir acaba artık denemediğim bişey kalmadı kaşık kaşık yağ içiyorum valla anne olmak çok güzel ama işte her güzelin bi kusuru var diymi amaopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?Özledim hepinizide,Dağhan'dan fırsat yok internete filan oğlum sağolsun baya gazlı hepimizinki gibi..Sabsımplex kullandık olmadı şimdi dünden beri babulın diye bi şurup veriyorum iyimi geldi ne sanki!!İki gündür daha iyi.Çok sorun yaşadık saat başı emmek istiyodu dolayısıyla çok gaz oluyordu,doktor iki saatte hatta üç saatte bir emzirebilirsin dedi,bende bekletiyorum vermiyorumbelki onunda etkisi var dicem ama dün amcamın kızına gitmiştim,olmaz öyle saaatli ağladıkça emzireceksin dedi ve verdirdi?Çıldırıcam valla ne yapacağımı şaşırdım artık?siz nasıl veriyosunuz kaç saatte bir mesela?

bende nezaman ısterse werıom cnm...
benımkı yaklasık 2saate bır emıo kendılıınden ole bı duzen oustu bızde...bıtek o duzenlı zatenkaydirigubbakcemile3tabı uykusuz gecelerdekı meme ıstegımızı saymazsakk..ozamanda emmekten benımkıler cekılıookaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
Uzun bi süre yoktum özlemişim sizi sizde döktürmüşsünüz valla oku oku bitmedi.Önce ist kayınvalidem geldi 5 gün bendeydi büyük bi savaş vardı evde.Ben borayı giydiriyorum bi bakıyorum cocuk bi tek bezle kalmış.Ağlamaya başlıyor dokunma ağlasın kendini ifade ediyor diyor.90cc mama veriyorym versem 120 bile yer obez olucakmış 60 ver diyor.Ben 5. kattayım ve balkonum hep cok eser cocugu balkona götürüp cevreyi tanıtıyor.Almanca eğitim cd leri getirmiş bütün gün son ses onu dinletiyor anlıyor ya benim oğlum 1.5 aylık daha.ve birsürü devamı geilr ben de delirirrrrrrrr.

Neyse o gitti ben de 3 gün anneme gittim dünya varmış demiş.Şimdi oğlumla evdeyiz ve ne yapıcağımı şaşırdım durmuyor benımki.

alah sabır wersın cnmm..senınkıde tam takıkmışş hee..tam kaynan ne o oleee:oklava:

slm kızlar.. yarın kırkımız cıkıyor şükür.
bugunde cok yakın bi arkadasımın nikahına gittik geldik..kızımıda alıp..
yarında eşimin halasının kızının nikahı var.
ya ben buraya resim koyamıyorum dün denedim dev gibi oldu:) bi daha deneyeyim bakayımmm

4519.jpg

maşallah kıs pek ekerrr maşallahhh kırkbırkere:nazar:

biz geldikk kızlarr ..ama canım çok sıkın yaa ...

pikniğe gitmiştik eve geldik az önce kızım öyle bir kustuki ilk defa öyle bişey gördüm resmen tazdikli suyu açmışsın gibi bütün miğdesini boşalttı çok korktumm bütün üstü başı koltuk yastığı alt açması her taraf battı onlar önemli değil tabide korkusu yetti bir anda panik yaptım bu durmayacak mı diye elim ayağım hala titriyor yaasenağlamasenağlamasenağlama ben azalır diye beklerken git gide artıyor sanki yaaa senağlama okadar dr a götürdüm hepsi normal dedi napcam böyle çok üzülüyorum kuzucuma yaa yediği hiç miğdesinde kalmıyorr senağlamasenağlama

bu kusma hepımızde war benımkıde son bıkacgundur eskıye oranla daha cok kusuo yaa..acaba mıdelerımı genışlıooo:uhm:

kızım şimdi bir kustu donuma kadar ıslandım yaa valla anlamıyorum çok kumaya basladı 1 haftadır midesi büyüdü ondan mı arttı kusma miktarı acaba? bu haftaiçi bi gün gideyim bari doktora

aynen cnmm benımkıde ole oldu busabah burnundfan geldı yafsss arttı falla kusma mıktarı yartın dr amı gıtsek dıorum ama sıze hep normal demış drrr:uhm:

bizzz nasıl görünüyozz :)) hemende kıskandıkk he resim görünceee :))

masallahhhh fıstıkk gıbımsınızzzzŞeniz

burcu cnm bu annelr neden boleeeebenımde sutum ınmedıınde annem banada ole yaptı aynen senıkı gıbıç.....hemen mamaaaa:umursamaz:ben dınlemedım tabiiii ama hep siniroldum en sonundavsoyledım ...sıkma canını sern emzırrrr cok aglrsa wer ozaman mamayı....

kızlar ya benım kuzu uyuyamadı gene ya...ay her banyodan sonra bole yapıo bu coıcukk yıkamaya tovbe dedırtcek falla..ıkı gun hiç uyumadı bugun uyku akıo hebıyerınden ama bıturlu derın uykuya dalamadı..kucaımsda dızımde uyuyuooo yatırıom 5dk uyanıoo hemen anlamadım yaffsss:1no2:
bu arad benım dıkıs yerındekı kıl donmesıymişşş:lepi:ayy cok sewındım saolun kızlar hepınıze yazan herkese moral için tesekkurrrrrŞeniz
dun kaynanamlara gıttık muglaya..dugun wardı ya...atlattrık sukurrrrhihoyyytben gerım gerım tabeee ay goren herkez taktı kıkılolarıma benımde yaa...sınır oldumm kötükedihüso
manyakmı ne mıllet cocuk dogurduk heralde alalalalala:olmaz:

selam kızlar artık bugün 42.günümüz:nazar: çok şükürki bir haftadır evimize geldik geldikte oğluşum 2 gündür acayip şekilde huysuz ağlıyor sürekli ve isal dün doktora götürdük çok ıkınıyordu mehmedim gaz dedi doktor idrar ve gaita tahlilleri temiz çıktı bize nurse harveys diye bi şurup verdi gaz giderici kullanan varmı ilkkez bugün öğlen verdim bakalım nolacak yavrum ıkınmaktan hep ya kusuyor yada kaka yapıyor zorluyor sürekli ah o mercimek çorbasını içmez olaydım kendim acayip şekilde kabızım :çok üzgünüm:doğumdan sonra genelde olurmuş ne iyi gelir acaba artık denemediğim bişey kalmadı kaşık kaşık yağ içiyorum valla anne olmak çok güzel ama işte her güzelin bi kusuru var diymi amaopuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin kuzucuğuna geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Ben gaz için önce Zinco kullanıyodum. Bi halta yaramadı. Sonra kızların tavsiyesiyle Babuline'e geçtim. O iyi geldi. Ama şunu anladım ki ben ne yaparsam yapayım, ne kadar dikkat edersem edeyim benim kız gazlı bi bebek. Gerçi hem gazlı hemde çıkarıyor. Anlamadım bu bebekleri valla :uhm:

benımkı sıze yazarken dızımde uyudu kaldı bı horluokı sormayınnnnkaydirigubbakcemile3
sankı 2 gundur calıştıda yorgunluktan horluooookaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin kuzucuğuna geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Ben gaz için önce Zinco kullanıyodum. Bi halta yaramadı. Sonra kızların tavsiyesiyle Babuline'e geçtim. O iyi geldi. Ama şunu anladım ki ben ne yaparsam yapayım, ne kadar dikkat edersem edeyim benim kız gazlı bi bebek. Gerçi hem gazlı hemde çıkarıyor. Anlamadım bu bebekleri valla :uhm:

Valla Pınarcım aynen dediğin gibi hastaneden çıkarken zınco verdi asıl doktorumuz ona gerek yok bırakın dedi bıraktık,gaz sorunu çok artınca sab sımplex verdi doktor gerçi ben onu tam olarak düzenli kullanmadım,o da işe yaramadı valla gaz krizi bi başlayınca kimse duduramaz Dağhan'ı o derece,eşim alttan zorla gazları çıkartıncaya kadar devam ediyor sonra rahatlıyor.Ama bu babulin denen ilaç bizede çok iyi geldi,seyrekleşti krizler,bende daha rahatladım doğrusu.Peki senin kızın kabızlığı devam ediyormu?Bu arada bizim bebekler daha küçüktü siz buluştuğunuzda gelemedik,herkes tatile gitmeden bidaha buluşalımmı?Ne dersiniz?Gerçi ben dün capitolde bebek bakım odasından çıkamadım ama olsun gezmekten ödün vermiyorum hiç:):lepi:

Back
X