• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar benm oğlum daha 3,4 gun öncesıne kadar hep ayakta sallanarak uyurdu saatlerce ayagımda sallardım sonra anakucagında sallayarak uyumaya basladı ayaklarım rahatladı ama kaldırınca uyandıgı için anakucagında uyuyo saatlerce sadece gece besıkte uyuyor acaba zararı olabılırmı agzında emzık anakucagında sallanarak uyumaya fena alıstı bu cocuk sızde uyutuyomusunuz ana ucagında

yok aysuncum yaa normalde vermiyorum zaten kocişlede çıkınca emziriyorum ama dedğim gibi yanlız çıkınca emdircek yerde bulamazsam çok zor oluyor o bakımdan :))

cnm ben genelde oturma odamda koltukta uyutuyorum gündüzleri
eger rahat ediyorsa senin oğluş bide çok eğilimli değilse ana kucağı bence çok sorun olmaz

benimkide arabasına alıştı arabasında yatıyo gündüzleri gece de beşiğine alıyoruz... çocuk sanki rahatsız yerleri daha çok seviyo gibi...

anakucağı sorun olmaz bizimkiler gece bile uyuyor doktor daha iyi dedi düz yatamıyolarya

canm sıkılıyor kızlarrr evim mok gibi silinmesi süpürülmesi lazım toz içinde

bense hala deli gibi adet oluyorum kasıklarımda sancı var ....şakır şakır geliyor

doğum yaptıran doktorum 150 tl muaynesi şuan ona gidemem evime yakın bir jinekolog bulmam lazım

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllldddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok aysuncum yaa normalde vermiyorum zaten kocişlede çıkınca emziriyorum ama dedğim gibi yanlız çıkınca emdircek yerde bulamazsam çok zor oluyor o bakımdan :))

cnm ben genelde oturma odamda koltukta uyutuyorum gündüzleri
eger rahat ediyorsa senin oğluş bide çok eğilimli değilse ana kucağı bence çok sorun olmaz

anladım cnm bende aynı sıkıntıyı cekıyorum
ya bende kanepeye yatırıyodum gunduzleri ama artık sadece anakucagında uyuyor
önceden altına uyku setını yastıgını koyuyorduk artık esım onuda koydurtmuyor sadece kalın battanıyesını serıyoruz inş zararı olmaz

anakucağı sorun olmaz bizimkiler gece bile uyuyor doktor daha iyi dedi düz yatamıyolarya

bense hala deli gibi adet oluyorum kasıklarımda sancı var ....şakır şakır geliyor

doğum yaptıran doktorum 150 tl muaynesi şuan ona gidemem evime yakın bir jinekolog bulmam lazım

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllldddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oylemı cnm o zaman yatsın benım için okadar iyikı ama ona zararı olur dıye korkuyodum
cnm bende adet olmustum normalde agrısız rahat bı adet gecırırdım 3 gunde bıterdı simdi maşallah 5.gunum hala cok gelıo bence en yakn devlet hstanesıne gıdebılırsın ozele gıdıp okadar para vermene gerek yok yada anlasmalı bı özel hastaneye gıdebılırsın cnm

pınarcım maşallah kızına cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim manken olcak bu kız galiba :))

Sağolasın canım a.s.

ya cnm bazen dışarı yanlız çıkmak zorunda kalıyorum benimkinin meme krizi ne zaman tutacağı hiç belli olmuyor karnı tok olsada arada cıyaklıyor meme için bu sefer hemen emzirecek yere falan bulmaya çalışıyorum yani böyle durumlar için iyi olur diye düşündüm ve gecen kocişe milupa aptamil 1 aldırdım ama malesef beğenmedi :bbo::bbo::bbo:

sibele bizdende selamlar söle cnm tekrar görüşürsen a.s.

Aleyküm selam canım a.s.

Bende istiyorum aslında hep arabada emziriyorum ama bi yandan da hiç vermeyeyim diyorum :uhm:

kızlar benm oğlum daha 3,4 gun öncesıne kadar hep ayakta sallanarak uyurdu saatlerce ayagımda sallardım sonra anakucagında sallayarak uyumaya basladı ayaklarım rahatladı ama kaldırınca uyandıgı için anakucagında uyuyo saatlerce sadece gece besıkte uyuyor acaba zararı olabılırmı agzında emzık anakucagında sallanarak uyumaya fena alıstı bu cocuk sızde uyutuyomusunuz ana ucagında

Onlar rahatsız olsa yaygarayı basarlar bacım merak etme a.s.

Bizimki bıraksan hep omzumuzda yaşayacak kaydirigubbakcemile3

Canım ya bi devlet hastanesine yada anlaşmalı özel hastaneye git mutlaka :çok üzgünüm:

oylemı cnm o zaman yatsın benım için okadar iyikı ama ona zararı olur dıye korkuyodum
cnm bende adet olmustum normalde agrısız rahat bı adet gecırırdım 3 gunde bıterdı simdi maşallah 5.gunum hala cok gelıo bence en yakn devlet hstanesıne gıdebılırsın ozele gıdıp okadar para vermene gerek yok yada anlasmalı bı özel hastaneye gıdebılırsın cnm

cnm burada en yakın bakırköy devlet hastanesi var yada yenimahalle
ikisinede gidemem hiç. iyi davranılmadığını duydum

özel anlaşmalı bir yere gidecem ama h.içi olmaz bebeklere bakacak kimse yok

normalde benim ağrılı ve uzun olurdu ama ağrım ilk iki gün olurdu ve ilk iki gün çok yoğun olurdu ben cuma günü söküldüm bugün p.tesi üstelik d.kontrol kullanıyorum ona rağmen çok oluyorum bakalım olmadı h.sonu bir hastaneye giderim

üf püf hüff canim hiç bişi yapmak istemiyor yaa..yemek yapmam lazim..hatta yememde lazim..sabahtan beri sosyete pastasi adinda (ben daha yeni ögrendim yapmasini :D ) buzlu bi pasta var onu yiyorum..temizlik yapmam lazim..camasirda yikamam lazim..püf yapiştim kaldim resmen..bitek çarsaflarimi değiştirdim..

kizlar bu arada hani bi defter almiştik.."bebegimin ilk yillari" diye..kimler almişti hatirlamiyorum..dolduran varmi :) ben yavas yavas dolduruyorum..resim koymadim henuz ama yazi kisimlarini gerektikce dolduruyorum :) güzel bi hatira olcak :)

Hani burdaydınız kaçmışınız hemen :mymeka: bende gidip uyuyim bari hepinize iyi geceleerr.:1closedeyes:
bekledik bekledik gelmedin aaaaa buralarad yatalım oglunu görecez dielülülülülülü
tünaydiin kizlar a.s.

herkescikler iyi cok sukur :) bizde iyiyiz..dün evde olmamiza ragmen bi türlü yazamadim bişey yahu..dün aşidan sonraki 3.günümüzdü..sabah 11de bitti 3 gün..hemen ikindide banyo yaptim kizçemi..baska bişey hatirlmiyorum düne dair nedense..he bide yagmur yagdi :D

şimdide böyle bi tuhafim..uykum yok ama halimde yok..su kizceyi nasil uyutcagimi düşünüyorum..faltaşi gibi gözleri :D uyuyor tam sepetine koyuyorum,uzaklaşiyorum uyaniyor cadi..son bi kere daha deneyeyim :D

gelirim gene a.s. öptüm sizide boncuklarinizida a.s.
cnm slmlar çok öpüyorum bndede o dedigin mahmurluktan var tatlım ama annmdeim ve bi dolu misafir varrrrr
Bacılar selam a.s.

Bizde doktordan geldik. Kızım bu ay 1042 gr almış ve 4982 gr olmuş hihoyyyt Boyuda 4 cm uzamış ve 58 cm olmuş hihoyyyt Doktor size zayıf gelebilir çünkü boyu uzun , sütün yaramasa az gelse bu kadar kilo almaz dedi çok sevindim hihoyyyt Aşılarımızı olduk. Çok ağladı tabi canım benim :çok üzgünüm: Rota virüsü aşısı için ben tavsiye ederim ama size kalmış. 3.aya kadar düşünün. Kontrole geldiğinizde yaparız isterseniz dedi a.s Kakası için düzensiz olabilir her çocuk aynı yapmaz, gazı için Babuline vermek iyi dedi. Zinco diye ısrar etmedi neyseki kötükedihüso Gaz sorunu 4.ayda düzelir. Daha çok gaz değilde sizinki kolik gibi gözüküyor dedi. Çünkü sürekli gazını çıkarıyor bizimki. Senin yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum dedi. Hıçkırık tuttuğunda limon verebilirsin, arkasından iki çay kaşığı su ver, başka suya gerek yok dedi. Refleksleri çok kuvvetli. Kafasını falan çok iyi tutuyor maşallah dedi. Kıyafet için tek kat badi yeterli. Eğer illa pijama giydirmek isterseniz çok ince yazlık pijama olabilir ama 27-30 derece arası evler için tek çıtçıtlı badi yeterli dedi. Bende eve geldik çoraplarını bile çıkardım kuzumun. Pişmiş ayakları resmen. Dedi de dedi işte kaydirigubbakcemile3

Benim kontrolümde iyi geçti. Rahim düzelmiş. Smear testi için örnek aldı. 3 günde çıkıyormuş sonucu. İlişkiye girebilirsiniz artık dedi kafamçokkarıştı Bu akşam kaçış yok yani :a015:

Karnımız acıktı. Bi yemek hazırlayayım. Eğer kızıma aşılar ateş yapmaz, huysuzluk etmezse akşam serinliğinde benim için alışverişe gideceğiz. Gelirim yine öptüm sizi a.s.
cnm maş. dfneye smear testi için çok erken degilmi ya bide dogum yaptın üstelik??
zaten yeni evlilerden ve fazla ilşkiye girmeyenlere gerek görmüyorlarmış..
bide çok can yakıyo o yaaa nasıl dayandın??
ya kizlar bu kız tv ye bakiyor..bide bi bakişi varki ölürsünüz gülmekten..dur bi resmini cekeyim su halinin :D
çekte bizde bakalımopuyorumnanaktan
Bu da oglumun son hali teyzeleri...

(Off bir türlü ögrenemedim bu isi, yanlis yeri kopyaliyorum sürekli:)

Imageshack - doruk8haftasinakadar026
oyyyy yesin teyzesi tam erkek tam...:emir_bebek:
kızlar biri beni durdursun

şuan sinirden ölmek üzereyim patlıycam çığlıkçığlığa bağırmak ağlamak istiyorum

görümcem tam karşımda oğlumu pışpışlıyo beni deli ediyo eşim dün şehirdışına gittiği için illa sizde kalcam dedi:(( geldi dün dünden beri bana inek muamelesi yapıyo resmen ben sanki ineğim sadece emzirmek için varım başka bi görevim yok
çocuğu emziriyorum ya hemen alıyo kucağımdan sen ver bana sen bal başka işlerine diye
dünden beri hasret kaldım yavruma... emmese biile emiyo diyorum daha fazla kucağımda kalsın diye... ağlayacağım yaa sor tutuyorum kendimi... ben aslında ağzına s...bilirimde eşimde yok tatsızlık çıkmasın şimdi son kez sabrediyorum... birdaha asla ama... az öncede arabasında uyudu çocuk yanımıza getirdim sen karşı koltukta otur diyo bana ben burdan bakarım...

allah aşkına siz olsanız naparsınız... ben bugün katil olmazsam birdaha olmama... ha bide saat başı bez değiştiriyo kendi kendine... ben bukadar sık değiştirmiyprum dedim zoruna gitti... dorukla konuşuyo kendi kendine bidaha kaka yapma annen kızıyo bak bezler bitiyo diye diyor yaaa...nolur biri beni sakinleştirsin... napayım ben yaa... eşim daha yola çıkamamış akşam 10 dan önce gelemez nasıl sabredeceğim ben yaaa...
ayyyy çok sinirlisin tatlım önce sakin ol ve rahat davran ya o sinirlensin sen niye kendini yiyon?? al elinden bi bakem ogluşuma de al koynuna yat verme az oynayım oglumla de
ozamanda alırsa elinden ona bi iş söyle kalkıp yapsın yokmu ütün falan yapıversin yigeninin ütülerini çok seviyo yaaa aaaaa.. sen delirt onu beaa ah bana gelecekti o nasıl haklardım onu kız accık çıksın cnm huzursuzluk ne olcak çıkarsa çocuk yüzünden çıkar sanada kimse bahane veremz....
ay bişi daha var onuda yazmadan geçemiyeceğim

yavrumu oğlum diye seviyo hatta bazen annem diyor yaaa ... şaka gibi yaaaa....

buda benm oglumun son halı
kız bu sıcakta çok giydirmişsin ogalanı ama çoooook güzelnmiş...
merhaba kızlarrr ŞenizŞeniz

ya ben kızıma biberonla mama vermeye çalışıyorum almıyor bu ağzında oynayıp duruyor arada bir veriyim alışsın diyorum ama nafile memeden başka bişi ağzına sokmuyor bu cadı yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benmkide mememi almıyooooo.. delirecem..
ayyy benkide fena alıştı ayakta sallanmaya hatta şuan aygımda salladımd uyudu..

şu ana kucaklarını biri bana göstertsin bea

cnm bizim burda hast. var medilaf çapada k.hastalıkları bölümünden fark almıyolar ve güzel ilgileniyolaar gel cnm buraya..

üf püf hüff canim hiç bişi yapmak istemiyor yaa..yemek yapmam lazim..hatta yememde lazim..sabahtan beri sosyete pastasi adinda (ben daha yeni ögrendim yapmasini :D ) buzlu bi pasta var onu yiyorum..temizlik yapmam lazim..camasirda yikamam lazim..püf yapiştim kaldim resmen..bitek çarsaflarimi değiştirdim..

kizlar bu arada hani bi defter almiştik.."bebegimin ilk yillari" diye..kimler almişti hatirlamiyorum..dolduran varmi :) ben yavas yavas dolduruyorum..resim koymadim henuz ama yazi kisimlarini gerektikce dolduruyorum :) güzel bi hatira olcak :)

Valla aynen bacım ya. Bende sadece nevresim takımlarımı değiştirdim. Ütü yapmam lazım, evi temizlemem lazım, akşam için yemek yapmam lazım laelaelaelaelae

Annem ben çarşamba sabahtan gelir evi temizlerim dedi. Öğleden sonra misafir gelicek. ütüyü yarın yaparım. Bugün eşim evde. Hadi alışverişe gidelim dedi. Yemeğide dışarıda yersem bugünü atlattım demektir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben aldım o kitaptan bacım ama doğduğundan beri doldurmadım hiç ya kafamçokkarıştı Doğumdan önceki duygularımızı yazmıştım. BEnde yarın sakin kafa doldurayım bari a.s

Hadi ben kaçtım. Hazırlanayım dışarıya çıkıyoruz. Kızıma da aşı bişey yapamayacak heralde. Keyfi yerinde çok şükür :Saruboceq: Öptüm sizi a.s.

uyku muyku hakgetire uyuyamadım... yine bizimki karşımda bi eli bebek arabasında ayaklarını da uzatmış uyuyor... allah korusun uyuduğunda belki alırım oğlumu... bişi falan yaparım mazallah dimi ama...

canim ya..al ipleri eline Allah aşkina..ne bu boyle senin evinde senin cocuguna elmi koyuyor..kirilirsa kirilsin..tartişirsa tartişsin..senin moralin cok daha önemli..süt veriyorsun neticede..hem öyle o deyince degil kendin dediginde emzir..banada bun cok yaptilar..cocugun tok oldugunu bildigim halde sirf kirilmasinlar diye yedirdim..cocugum ilkkez ogun kustu..bi daha kimsenin lafini dinlemem..en iyisini herzaman anne bilir boşver sen..sıkıştıgın yerde de doktor böyle dedi dersin ;)

ya ben kızıma biberonla mama vermeye çalışıyorum almıyor bu ağzında oynayıp duruyor arada bir veriyim alışsın diyorum ama nafile memeden başka bişi ağzına sokmuyor bu cadı yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:D canim acikinca ver..alir ozaman merak etme ;) sicakliğina dikkat et..ozamanda agizlarinda tutuyorlar cünkü..cok büyük rahatlik oluyor dişaridayken..

Sağolasın canım benim a.s. Senin oğluşuna da maşallah paşa olmuş valla a.s.

Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3

Niye alıştırmaya çalışıyosun tatlım :uhm: Benimkine de kızlarla buluştuğumuz gün verdim mama. Eve geldi hepsini kustu. Mideleri kabul etmiyor demek ki :uhm:

Bu arada kızlar bugün Sibel'le konuştum. Çok selamı var. Tatili iyi gidiyormuş. Kafa dinliyorum dedi. Karşı komşularının cenazesi varmış. İnterneti de onlardan alıcaktı. O yüzden bira zuzamış net işi a.s

a. slm canim..oh ne güzel..bizim yerimizede keyif yapsin valla :)

canim muhakkak git bi doktora ya..kizlarin dedigi gibi anlaşmali özel hastanelere gidebilirsin..bana yakin olsan hemen yönlendirirdim seni benim doktora ama cok uzagiz :S

Valla aynen bacım ya. Bende sadece nevresim takımlarımı değiştirdim. Ütü yapmam lazım, evi temizlemem lazım, akşam için yemek yapmam lazım laelaelaelaelae

Annem ben çarşamba sabahtan gelir evi temizlerim dedi. Öğleden sonra misafir gelicek. ütüyü yarın yaparım. Bugün eşim evde. Hadi alışverişe gidelim dedi. Yemeğide dışarıda yersem bugünü atlattım demektir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben aldım o kitaptan bacım ama doğduğundan beri doldurmadım hiç ya kafamçokkarıştı Doğumdan önceki duygularımızı yazmıştım. BEnde yarın sakin kafa doldurayım bari a.s

Hadi ben kaçtım. Hazırlanayım dışarıya çıkıyoruz. Kızıma da aşı bişey yapamayacak heralde. Keyfi yerinde çok şükür :Saruboceq: Öptüm sizi a.s.

oh hadi yirttin :D canim ateşölçeri al yanina muhakkak..inşaAllah cikmaz atesi ama sen genede al..

bende dogumdan önce yazmayi unuttum ya :D o kisimlar boş kaldi :D

iyi gezmeler canim :)

kızlar h.içi bebişlere bakacak kimse yokki nasıl bırakyım kime bırakayım kaynana yakın o gelse

çocuklara bakamaz mama bile yapamaz ........aman zaten gelmesinde

h.sonunu bekeleycem medıcalparkada bir doktor buldum bayan faceden baktım iyibirine benziyor hastaları felan ekli hepsi ile ilgili bi gideyim beğenmezsem gitmem birdaha ama h.sonu olur ancak
böle şakır şakır gelirkende gitmek istemiyorum hava sıcak ne kadar temiz olursan ol kokacak vs.off

tubişciğim çok sağol......

benim evde pis toz alıncak ev silinip süpürülcek banyo temizlenecek ütü olacak bense hiçbişey ypmak istemiyorum bezelye yemeği var allatan dün yapmıştım salata yapacam aksama ....eşim gelincede ütü yaparım maşşallah alişim bugün iyi uyudu kuzu gibi ama gece nöbet olurmu bilmem ömüşdede sıkıntı var oda bi uyuyor bi uyanıyor

kızlar bu arada benim bebeklerim bebelacı çok sevdi 3 kutu yedik bile sma sevmediler açılmamış 3 kutu daha var isteyen varmı yollayım kızlar 400 gr onlar yemiyor benim veledim ...

bu arada bebelacla aptamil 1 karşılaştırdım arasında hiç fark yok hatta bebelacda iki vitamin fzladan var

siboş demişti zati

benimki de biberon almıyor yaa mama vermek için değide dışarı çıkarken sütümü sağıp biberonla vereyim diyorum da sütümü de heba ediyor zillli:umursamaz:

buda benm oglumun son halı

maşallah çok tatlı olmuş bebeğin canım:nazar:
bende anakucağında yatırıyorum gündüzleri genelde bir sorun olmaz canım
oh hadi yirttin :D canim ateşölçeri al yanina muhakkak..inşaAllah cikmaz atesi ama sen genede al..

bende dogumdan önce yazmayi unuttum ya :D o kisimlar boş kaldi :D

iyi gezmeler canim :)

ya o kitaptan nerden aldınız ben alacaktım ama istediğim gibi bulamadım resim yerleri yok sadece ajanda gibi boş sayfalı var ondan da istemedim

Back
X