aleyküm selam sende selam söyleseydin canımasiboşunnn selamı var denizden gelmişşş
ne güzel deniz heee bende girecem yarınn
ben kadıkoyden nezih kitapevinden almiştim canim..
saol tatlım bende bakem bikaç kitabevine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam sende selam söyleseydin canımasiboşunnn selamı var denizden gelmişşş
ben kadıkoyden nezih kitapevinden almiştim canim..
esen hülya nurten kızlarrrrrrrrrrrr buluşalımmııııııı yaaaaaaaaaaaaa
[k] {n} [k];7722553 .!.:kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil
kızı görünce başladı aglamaya ama ne aglama :))
bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...
yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..
duygusuz erkeklerden nefret ediyoruuuuummmm
diyoki şimdiden kutlayayım belki unuturnmuş yarın![]()
[k] {n} [k];7722697 .!.:inş. oyun bozanlık yok ama hülyanın yapmasına imkan yok çünki karı evde durmuyo heryere gidiyo burayada gelmezse dicemki hülya bizi sevmiyoooooooooooo
evet buluşalım yakınız nasılsa sıkıldım ben evde bu hafta buluşalım
[k] {n} [k];7722553 .!.:kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil
kızı görünce başladı aglamaya ama ne aglama :))
bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...
yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..
duygusuz erkeklerden nefret ediyoruuuuummmm
diyoki şimdiden kutlayayım belki unuturnmuş yarın![]()
benimki evlendiğimizin ikinci yılında yıldönümümüzü unutmutu bu da bi şe mikötükedihüso
[k] {n} [k];7722601 .!.:ya buluşalım ama bnm koca yok nasıl gelecem??
bu hafta içi olurmu bilmiyom ya siz kararlaştırın bakem uyarım ben ya
bişe olmaz canım yaaa bu yakada buluşucaz yaa yakın yani otobüsle gelirsin
bende gelicem bu defa inşallah
[k] {n} [k];7722697 .!.:inş. oyun bozanlık yok ama hülyanın yapmasına imkan yok çünki karı evde durmuyo heryere gidiyo burayada gelmezse dicemki hülya bizi sevmiyoooooooooooo
hülya buralarda değil ama gelir büyük ihtimalle birlikte geliriz
aslında bana da gelebilirsinizz
hem ev rahat olur