• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil:D

kızı görünce başladı aglamaya ama ne aglama :))

bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...

yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..

duygusuz erkeklerden nefret ediyoruuuuummmm:kızgın:
diyoki şimdiden kutlayayım belki unuturnmuş yarın:kızgın::kızgın:

[k] {n} [k];7722553 .!.:
kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil:D

bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...

yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..

benimki evlendiğimizin ikinci yılında yıldönümümüzü unutmutu bu da bi şe mikötükedihüso

ya buluşalım ama bnm koca yok nasıl gelecem??

bu hafta içi olurmu bilmiyom ya siz kararlaştırın bakem uyarım ben ya

birsencim ben hatırlatmasam oda unuturdu merak etme??

bide benimki arka arkaya unutması imkansız ama bizimki unutur die ben hatırlatmıştım gitmeden..

odun gibiler odunnnnnnnnn

inş. oyun bozanlık yok ama hülyanın yapmasına imkan yok çünki karı evde durmuyo heryere gidiyo burayada gelmezse dicemki hülya bizi sevmiyoooooooooooo

[k] {n} [k];7722697 .!.:
inş. oyun bozanlık yok ama hülyanın yapmasına imkan yok çünki karı evde durmuyo heryere gidiyo burayada gelmezse dicemki hülya bizi sevmiyoooooooooooo

yok bacım bu defa gelecem inşallahh
güle güle

evet buluşalım yakınız nasılsa sıkıldım ben evde bu hafta buluşalım

bu hafta için bişey diyemem çünki ben annemle geliyorum önce onun gönlü olacak

[k] {n} [k];7722553 .!.:

bende kızıyorum böle adamlaraa offf haklısınnnn biz 8 sene olacak asla es geçemedi aman allah bozmasın

benimki evlendiğimizin ikinci yılında yıldönümümüzü unutmutu bu da bi şe mikötükedihüso

vur kafasınaaaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];7722601 .!.:
ya buluşalım ama bnm koca yok nasıl gelecem??

bu hafta içi olurmu bilmiyom ya siz kararlaştırın bakem uyarım ben ya

ben diyorumki metroport yada kadir hasda buluşalım metrobüsede metroyada yakınnn

sende tranvaya bin in zeytinburnunda metroya bin çok yol yürümemiş olursun cnmm

bişe olmaz canım yaaa bu yakada buluşucaz yaa yakın yani otobüsle gelirsin
bende gelicem bu defa inşallah

katılıyorumm

[k] {n} [k];7722697 .!.:

hülyadan ses yokk

hülya buralarda değil ama gelir büyük ihtimalle birlikte geliriz
aslında bana da gelebilirsinizz
hem ev rahat olur

hülya buralarda değil ama gelir büyük ihtimalle birlikte geliriz
aslında bana da gelebilirsinizz
hem ev rahat olur

nurtenle beni almaya gelirsen gelürzzz hehehehkaydirigubbakcemile3

bacım sana gelemek için taksi ile olur oda şimdi bana maliyetli olur geçen kıs 50 tl verdim geliş gidişe oda korsan taksi idi cnm yaa

hahhaha çekiştirmeyin len beni kulaklarım çınladııı :)))))))))))))

kızlar karşıya gidilmicekse gelirim Allahın izniyle artık tek çıkmayada alıştıkk :))

Back
X