kızlar biri beni durdursun
şuan sinirden ölmek üzereyim patlıycam çığlıkçığlığa bağırmak ağlamak istiyorum
görümcem tam karşımda oğlumu pışpışlıyo beni deli ediyo eşim dün şehirdışına gittiği için illa sizde kalcam dedi

( geldi dün dünden beri bana inek muamelesi yapıyo resmen ben sanki ineğim sadece emzirmek için varım başka bi görevim yok
çocuğu emziriyorum ya hemen alıyo kucağımdan sen ver bana sen bal başka işlerine diye
dünden beri hasret kaldım yavruma... emmese biile emiyo diyorum daha fazla kucağımda kalsın diye... ağlayacağım yaa sor tutuyorum kendimi... ben aslında ağzına s...bilirimde eşimde yok tatsızlık çıkmasın şimdi son kez sabrediyorum... birdaha asla ama... az öncede arabasında uyudu çocuk yanımıza getirdim sen karşı koltukta otur diyo bana ben burdan bakarım...
allah aşkına siz olsanız naparsınız... ben bugün katil olmazsam birdaha olmama... ha bide saat başı bez değiştiriyo kendi kendine... ben bukadar sık değiştirmiyprum dedim zoruna gitti... dorukla konuşuyo kendi kendine bidaha kaka yapma annen kızıyo bak bezler bitiyo diye diyor yaaa...nolur biri beni sakinleştirsin... napayım ben yaa... eşim daha yola çıkamamış akşam 10 dan önce gelemez nasıl sabredeceğim ben yaaa...