• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.

gecmıs olsun canım zor gunler olsa gerek ama gende atlatmmsın ya ona sukur. sısıtıt ıcın bol su tek care bu canım bende gecırdım gunde 3 lıtre su ıcececksın bak ozman hemen gecer.

İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a

çok güzel resimler gerçekten kartpostal gibi.Ben hiç hamileyken resim çekilemedim yaa bugun yarın çekilirim derken doğdu çocuk,çok özledm hamileliğimi beeenn ,bu güzel resimleride görünce iyice içlendim reim çekilmediğime senağlama senağlama

ayyyyyyyyy merak ettim yaaa resimleri benim yüce google kelek atıyor o siteyi açmıyor yaa

böcek banada msnden yollarmısın

çok güzel resimler gerçekten kartpostal gibi.Ben hiç hamileyken resim çekilemedim yaa bugun yarın çekilirim derken doğdu çocuk,çok özledm hamileliğimi beeenn ,bu güzel resimleride görünce iyice içlendim reim çekilmediğime senağlama senağlama

bende çok düşündüm taşındım ama iyikide yaptırmışım diğer pozlarda çok güzel..hepsini göstermek isterim ama imkansız ama buluşmaya gelirken albümümü getiririm olmadı size...

herkese merhaba kızlar iki gündür giremedim amma yazışmışsınız tamamını okuyamadım Böcek resimlerin çok güzel hamileyken sadece karnın şişmiş kalça falan yok negüzel doğumdan sonrada vermişsindir kiloları ahhh ahh ben her yerimdenaldım:gitme:

pazar günü mevlütümüz vardı kızlar Allahtan oda aradan çıktı ,çok güzel oldu ben daha önce hiç bebek mevlütüne gitmemiştim çok duygulandım hoca okurken çok ağladım ,sonunda bu günleride gördük Allah torunlarımızın mevlütlerini görmeyide nasip etsin hepimize inşallah :nazar:elden ele dolaştı kızım küçük bir prenses gibiydi elbisesi çok yakıştı eşim görmeden burayaresmini ekleyeceğim:)) buluşma olucak galiba bende gelmeyi çok istiyorumdelikafadulden nerde ve nezaman buluşacaksınız kızlar hafta içimi hafta sonumu

İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a

canm süper görünüyorsunuzzz ...heleki ilk resme bayıldım valla Allah nazarlardan saklasın sizi Şeniz

iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.

çokk geçmişş olsun cnm allahtan hemen ameliyata karar vermemişsiniz nese ki ucuz atlatmışsın Şeniz

herkese iyi geceler kızlar,oğlum uyuyrken bende dinleniyim biraz..öpüldünüz!

iyi geceler ...

grnt122.jpg

kızlar biz geldik kırkımız çıktı ama mevlüt yapamadık herkesin işi varmış annem geldi sadece akrabalar falan yazlıktlarmış sinirlendim arkadaşlarım gelirdi ama annem biraz bekle gelsinler öyle yaparız dedi
grnt109y.jpg

cimcimem kıyafetini giydi ama sadece annem vardı sonra gezmeye götürdük kızımı

sizler nasılsınız teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için:1hug::nazar:

grnt110e.jpg

grnt117.jpg

Son düzenleme:
yaa bu ömüşü ayağımda sallıyorum uyuor yerine koyuyorum uyanıyor sonra ıhh ıhhh uyumuyoır eee çekyatta sallıyorum şimdi çekyata koysam düşer korkuyorumofff beee

semracım sizinde kırkınız hayırlı olsun cnm nice 40 seneler görün inş...

birsencim koy kıs çocuğu düşmez çok dönmüyordur herhalde şimdi dimi???

canım ya maşallah kızına,ne kadar şeker çıkmış kuzu:emir_bebek:

ohhhh ütümü yaptım,çamaşırları katladım,makina yeni durdu ,ondaki çamaşırları da astım,he bu arada bir deksıır yaptım yedik annemle bu saate:kedi:canım çok istedi ,kendim, hamile gibi hissettim yapıverdimkaydirigubbakcemile3çok alışmışız hamileliğe özelikle de bu can istemelerine:lepi:şimdide sütünün aklına gelir diyor annem,yemezsem sütüm kesilirmişhihoyyythihoyyythihoyyytbu da iyi oldu aşermelerine denk geldisırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X