cnm ya geçmiş olsunkızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız
öyle çok ağlayınca saç kurutma makinesini açıyorum sesine sakinliyor,bazen birazda belden aşağıya üerine tutuyorum hafif ılık olarak,çok iyi geliyor
dene cnma.s
evet cnmŞenizne güzel cnm sevindim bebeğinin bişeyi yokmuş,benim adımda ferda özlemcim,nick lerden isimleri unutuyoruz galiba...
ferdacım ben molfix kullanıyorum cnm,başta yenidoğan kullandım,şimdi 2 numarasını kullanıyorum,beden olarak çok fark yok zatenkızlar bu arada hangi bezi kullanıyosunuz ben ultra prima kullanıyorum,ama huggies tester verdiler e- bebekten ve bizim eczaneden onu da denedim çok güzel belinden çıkmıyor hiç ultra primadan çıkıyor bazen anakucağında.Kullanıp memnun olan varmı huggıes i . Bide kaç numara kullanıyosunuz ben 2 numara kullanıyorum ama sanırım yakında 3 e geçicez?
kızlar sizin bebelerde genleşiyomu benimki çok genleşiyoo... :)
huggies gerçekten güzel,bendede 2 tane numune vardı denedim beğendim
primayı beğenmedim
baby starda denedim 2 numune ama onun nasıl olduğunu hatırlamıyorum cnm
ama molfix hem maddi yönden hemde bebişim için iyi geldi bizea.s
kızlar merhaba sanırım herkesin bebişi aynıymış benimki genelde uslu bir bebek ama dün çok fenyadı ağlamaktan sesi kısıldı onunla birlikte bende mahvoldum ne yaptıysak susmadı.sonra zorlada olsa sallarken bir şekilde uykuya daldı rahatladım bende.bizim cts mevlüdümüz var biraz geç kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırım.
saç kurutma makinasını yada elektirik süpürgesini dene cnm
sakinleşir belkia.s