Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çayımı içtim aman ne güsel beee 4 fincan çay içtim peynir ekmek yedimm bide recelle ekmek yedimm
ömüşüm acıkmış yemek yedirdim aman karnım ağrıdı tuvalete gideyimm
gittim kanrım ağrıyoo alii nasıl ağlıyorrr inanın nasıl çıktım bilemedim
gittim aldım tuvalete gittim bukadarıda oldu işte o kucağımdaydı tuvalette
bu arada dün hiç leke vs. gelmedi bugünde gelmedi tam bitti yıkanayım dedi gene geldi yaa
bugün 7 gün ayyy sıcakda çekilmiyor yaa
kızlar ben 40 gün sonra korse aldım su slimfit ten aldık gayet güsek 10 gün çıkarmadan taktım ok. ama sıcak bastırınca fenalık geldi hayatımda dar şeylerden hep nefret ettim koca bir ayva göbeğim var
ne yapam hep vardıııı takmıyorum artık....biliyorumki bir diyet biraz yürüyüş oldu bitti
ama benim tuvalete gitmeye vaktim yok böle gidecek..kendi giderse ne ala gitmezse
bebişlerim büyüyene kadar fıçı kalacam..........bi yere giderken korse takarım toplar hehehee
evet teyzesi bi tanede oğlum var ağustosta 5i dolcakyerimsenibenaşysegül cnm senin bir oğluşunmu varrr abooo ben neden yeni duyuyotrum nekadar saftiriğim beeee
çayımı içtim aman ne güsel beee 4 fincan çay içtim peynir ekmek yedimm bide recelle ekmek yedimm
ömüşüm acıkmış yemek yedirdim aman karnım ağrıdı tuvalete gideyimm
gittim kanrım ağrıyoo alii nasıl ağlıyorrr inanın nasıl çıktım bilemedim
gittim aldım tuvalete gittim bukadarıda oldu işte o kucağımdaydı tuvalette
bu arada dün hiç leke vs. gelmedi bugünde gelmedi tam bitti yıkanayım dedi gene geldi yaa
bugün 7 gün ayyy sıcakda çekilmiyor yaa
kızlar ben 40 gün sonra korse aldım su slimfit ten aldık gayet güsek 10 gün çıkarmadan taktım ok. ama sıcak bastırınca fenalık geldi hayatımda dar şeylerden hep nefret ettim koca bir ayva göbeğim var
ne yapam hep vardıııı takmıyorum artık....biliyorumki bir diyet biraz yürüyüş oldu bitti
ama benim tuvalete gitmeye vaktim yok böle gidecek..kendi giderse ne ala gitmezse
bebişlerim büyüyene kadar fıçı kalacam..........bi yere giderken korse takarım toplar hehehee
tesekkur edrız pınar teyzesıı:1hug:
cnm masallah inş butun uykusunu almaz gece de uyur bızmkı bazen gunduz uyuyup gece uyumuyorr
evet teyzesi bi tanede oğlum var ağustosta 5i dolcakyerimseniben
aysun maşallah cnm çok tatlıııı
kızlar facesi olmayanlar bebişlerimin resimlerini albümüme ekledim
cnm benıde acıktırdıncokacimcoookcokacimcoook
benmde 9.gun daha leke geldı bakalım aksama abdest alıcam inş gelmz
cnm sen bu tempoyla incecık olursun bence ama tabı zamanla ...hem adette oluyosun zayıflarsın inş
evet teyzesi bi tanede oğlum var ağustosta 5i dolcakyerimseniben
Afiyet olsun canım a.s.
Amannn salla gitsin be. Bebeğimden önemli değil hiçbirşey. Eee erkeklerde bebişler büyüyene kadar azcık sabredicekler napalım yerimseniben
Yok canım çok şükür bizimki akşam 10'a kadar da uyusa , uyanır azcık oyalanır 11'de yada en geç 12'de gece uykusuna geçer maşallah![]()
![]()
Allah uzun ömürler versin canım maşallah a.s.
amin cnm cümlemizinkineAfiyet olsun canım a.s.
Amannn salla gitsin be. Bebeğimden önemli değil hiçbirşey. Eee erkeklerde bebişler büyüyene kadar azcık sabredicekler napalım yerimseniben
Yok canım çok şükür bizimki akşam 10'a kadar da uyusa , uyanır azcık oyalanır 11'de yada en geç 12'de gece uykusuna geçer maşallah![]()
![]()
Allah uzun ömürler versin canım maşallah a.s.
cnm benim zayıflarmıyım bilemem ama almam heralde buda benim ,için iyi zaten su gibi oluyorum kızlar yaa leş gibi kokuyorum günde ikii kez duş alıyorum ama yok öle böle ter değil yaaa bazen ikisi ağlayınca anakucağına atıyorum veletleri ayaklarımıla sallıyorum sanki bisiklete biniyorum gibi bide artık sinir yapmsıım ayağım boşda olsa sallıyorum
valla leke öle kahve rengide değildi kıppppkırmızı idi bakalım ne olacak arkası varmı
maşallahhhhhhh cnm yaaaa geliyormusun buluşmayaa
cnm benim koca allah razı olsun hiç şikayet etmedi kilomdan
hatta ben ilk zayıfladığımda 17 kilo verdim adam delüü oldu yeter bu kadar daha zayıflama
bekar sanacaklar didi ....ben evliyken yeni evliyiz bide ben evledniğimde kızlar kapalıydım
yani evlendim 3 ayımda kapandım neyseee türbanlıyım vs. kaynanamla oturuyoruz o dönem yaz işten geldim metrodan indim minübüse bindim inerken yaslı bir teyse bkırköyemi gidiyor dedi evet dedim indim minüsde karşımda dikilen çocukda inmişş siteye girdim kapıya geldim camdan o çocuğu gördüm dedim heralde öğrenci apartmadan öğrenciler oturuyordu ...
bide günahı aldım bak çocuğun dedim demek beni tanıyormuş ondan bakıyormuş didim
öle içimden konuşurken çocuk bi sn.bakarmısınız didi
buyrun dedim bir haftadır sizi takip ediyorum niyetim çok ciddi ailemle sizinle tanışmak istiyorum dedi bana bana kal geldiii.....hayır olmaz dedim ama çok ciddiyim dedi olmaz ben evliyim dedim alyansımı gösterdim çocuğun yüzünü unutamıyorum
kaynanama didimmmm oda oğluna demiş bizimki annesine talimat verdi o götürdü beni metroya kadar :roflol:
ayşegül faceye nasıl kayıtlısınnn ekleyem ben sölee
aysun cnm kadın minübün yönünü sordu kızzz
kapalı olmamla alakalı bişey değüldüüüü
ayşegül ekledim cnm