- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
cnm benim koca allah razı olsun hiç şikayet etmedi kilomdan
hatta ben ilk zayıfladığımda 17 kilo verdim adam delüü oldu yeter bu kadar daha zayıflama
bekar sanacaklar didi ....ben evliyken yeni evliyiz bide ben evledniğimde kızlar kapalıydım
yani evlendim 3 ayımda kapandım neyseee türbanlıyım vs. kaynanamla oturuyoruz o dönem yaz işten geldim metrodan indim minübüse bindim inerken yaslı bir teyse bkırköyemi gidiyor dedi evet dedim indim minüsde karşımda dikilen çocukda inmişş siteye girdim kapıya geldim camdan o çocuğu gördüm dedim heralde öğrenci apartmadan öğrenciler oturuyordu ...
bide günahı aldım bak çocuğun dedim demek beni tanıyormuş ondan bakıyormuş didim
öle içimden konuşurken çocuk bi sn.bakarmısınız didi
buyrun dedim bir haftadır sizi takip ediyorum niyetim çok ciddi ailemle sizinle tanışmak istiyorum dedi bana bana kal geldiii.....hayır olmaz dedim ama çok ciddiyim dedi olmaz ben evliyim dedim alyansımı gösterdim çocuğun yüzünü unutamıyorum
kaynanama didimmmm oda oğluna demiş bizimki annesine talimat verdi o götürdü beni metroya kadar :roflol:
Alemsin Birsoş ya öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3
fırına tavuk atacammmmm sıcak olsunnn diye yediye gelirken atarım
Afiyet şeker olsun a.s.
ayşegül bıyıklı kaykan
Bende ekliyorum canım a.s.
yaa kızlar burcudan haberı olan varmı kac gundur gırmedı merak ettım nosu olan varsa bana özlden gonderebılırmı
Canım Burcu kampta olduğu için her zaman giremiyo. Ben özelden yollarım şimdi no'sunu sana a.s.
Eşim geldi , yemeğimizi yedik. Ben bi duş aldım. Kayınvalidem aradı. Büyük dayıları gelmiş köyden. İlla Defnoşu göreceklermiş. Buyursunlar dedim. Yok bi kayınvalideme gidecekmişiz kötükedihüso Mecbur o saatten sonrada dönmez kalırız orda. Kadın yine ne yaptı etti oraya getittiriyor valla bizi helal olsun kötükedihüso Ben hazırlanayım kızlar. Öptüm sizi görüşürüz a.s.