2009 Mayıs Anneleri

ayy birsen yaa sana bi yardımcı lazım canın çıkıo.. kıyamaaaaaamm
birde ayaklandılar mıııı:):)

evet fulya lazım ama bu sartlarda çok zor cnm hatta imkansız ne yapacam iyice laf dinleyene kadar kimselere gitmek yok gelene lahmacun ısmarlarız bizde idre etsinler dimi amaa

ben geldümmm
anam sabah aşı oldu kuzum hiç ağlamadı yavru kuş
ordan dr a gittik herşeyi çok iyi dedi 5600gr 56.5 cm olmuş kafası da 39 hehe biraz büyük mü ne:))
zihinsel gelişimi çok iyi dedi 1 ay önden gidiyormuş
birsen kız gelinin zeki mi olacak ne inşallah genetik mühendisi olur
sütümü sağınca az geliyor doyuyormudur dedim bazı göğüsler sağmakla süt vermeyebilirmiş emince daha iyi gelirmiş kilo alımına göre doyuyor aynen devam dedi
aşı ateş yaparsa fitil ver dedi şükür şimdilik bişe yok arada bakıyorum
bende dr a gittim gayet iyiymişimbanada bir ilaç verdi ama neden olduğunu söylememm :umursamaz:
oradan da arkadaşa gittik hepsi bir yere toplanmıştı ilk kez bebekle yalnız araba kullandım uyuduğu için rahattı uyumasa zor olurdu
sizden ne var ne yok geçmişi şimdi okuyamam yemek yiyecem acım
buluşmada bir değişiklik yoktur inşallah

ben geldümmm
ordan dr a gittik herşeyi çok iyi dedi 5600gr 56.5 cm olmuş kafası da 39 hehe biraz büyük mü ne:))
sütümü sağınca az geliyor doyuyormudur dedim bazı göğüsler sağmakla süt vermeyebilirmiş emince daha iyi gelirmiş kilo alımına göre doyuyor aynen devam dedi
bende dr a gittim gayet iyiymişimbanada bir ilaç verdi ama neden olduğunu söylememm :umursamaz:
oradan da arkadaşa gittik hepsi bir yere toplanmıştı ilk kez bebekle yalnız araba kullandım uyuduğu için rahattı uyumasa zor olurdu

ülen gezenti karııııı aşıdan bişey olur diye bizle buluşmadın baskaları ile buluşmusunn

tohtor ne ilacı vrdi bee delü söylesene söylemeyecen mademmm niden yazıyonn:olmaz:

gelinim akullu tabi genetik şeysi olursa hepimizin geni ile oynamasın leynnnn

ülen gezenti karııııı aşıdan bişey olur diye bizle buluşmadın baskaları ile buluşmusunn

tohtor ne ilacı vrdi bee delü söylesene söylemeyecen mademmm niden yazıyonn:olmaz:

söylemem bacım ayıptır burda söylenmezkaydirigubbakcemile3

kız yakın yere gittim uzak olsa gidemezdim e sizinlede buluşacaz yaa

gelininin genetiği ile oynandı yaa o yüzdenn şey ettirdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üleyn d.kontrol diyecem sen emziriyonda ayyy çatlarım leynnn söleeee maaaneee ne ayıp şeyler konuşikkk bunu söylemeyecen leynn

ikiside kucağımda uyuyor yaa ne ayak ne anakucağı bana deyecek tenleri öle uyuyacaklar

yanlız ömer uyanık spor bırakınca hemen uyanıyorrr..........
offf bütün günüm yere battaniyeleri serr laptopu koyy bi ömeri al bi aliyi kucağa geçsin zaman babamızda geldüüüüüüüüüüü

ben kaçar babasına sattım oğluşu
şimdi fırına bakacam sonra duşa girecem kilmayı açacam yatacamm yaa

ahh bıde ben dınlenebılsem gıt bacım dınlen annenın kıymetını bıl yalnız olmak zor bızde haftaya izne gıtcez kaynanamgıle sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedımm valla
evet canım ya çok yardımcı oluyorlar
benim eşim nöbetçi bugün o yüzden akşam da kalacak annem,bugün yaşadımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayşegül bıyıklı kaykan
ekledim cnm kabul et
kızlar ishal tehlikeli mi ?birde ateş37,5 olunca ikisi bir arada

ikisi tehlikeli olabilir cnm dikkatli ol
istersen dr.unla görüş

kızlar bebeklerin göbeklerini naaptınız benimki hala duruyo odasında çekmecede gül dibine göm diyolar

ben 3.kattayım asansörde yok.arabayla nasıl çıkarım tek bilemiyorum.. kucağıma alıp çıkıyorum zor oluyor oda tabi.

cnm anakucağına koyupta çıkabilirsin Şeniz

yaaa hülyacığım bende yattım ama çıkmam çok zor

kanguru almadık arabayıda indirem yani ben tek basma bi mok yapam heheee

fulya azcuk büyüsün sen kanguruya koy çık bee

anacım bendede iki tane olsaydı bende mok çıkardım kapı dışarı birtaneyle bile tedirgin çıkıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geldümmm

amannn maşAllah ahsen kızmıza büyümüşş anası ...

ulen madem ne için ilaç verdiğini söylemicektin neden burda yazdın :mymeka::mymeka: bende şimdi merak ettim yahuuu:oklava::oklava:çatlarım pzt gününe kadar :dilcikar::dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy hiç gülceğim yoktu deli karuuu :roflol:

kız uyandı ağlıyoo ateşide yükseliyo sanki 37.3 çok di miii
fitil verdim şimdi

cnm bence normal ama sen yinede iyi etmişsin fitil vermekte inş yükselmez allahın izniyle ŞenizŞeniz

pöfffffffff yaa benim kızında az önce ağlama krizi tuttu zor sakinleştirdim anlamadım yaw gazlandımı nee??

claries cnm bizimde göbek hala duruyorr gerçi göbekten eser kalmamış azcuk bişi sanırım bize sadece mandalı kalacak :)))))))))

kızlar fitil etkisini henüz göstermedi yarım saatte gösteriyor galiba 37.8 oldu

paranox s veriyorum canım günde 3 defa yarısı verilebiliyoo

inşallah ya başıma ağrı yapıştı uyudu şimdi birazdan yine bakıcam geçmezse soğuk kompres yaparım o da olmadı dr a inşallah düşer yaaa

Back
X