2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlar bacılar a.s. Bu sabah sayfayı açmak bana düştü demek hihoyyyt

Bizde dün akşam eşim gelince yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık. Sahile gittik. Bayağı dolandı. Ama bizim kızın uyku saati geçti tabi. Eve geldik anam uyutana kadar canımız çıktı. Bide gazı vardı heralde. 2 kere uyandı hadi eşim kalktı tekrar uyuttu. Benden iyi uyutuyor valla CADIARZU Tam olarak daldığında saat 1'di :1shok: Gece 4'te emmek için kalktı. Emdi yerine yatırdım. Yine ağlamaya başladı. Neyse salladım falan daldı tekrar uykuya. Sabah 7'de kalktı tekrar. Emzirdim yerine yatırdım. Ben o arada uyumuşum. Saat 8'di uyandığımda. Baktım o hiç uyumamış. Aldım yine emzirdim. Salıncağına yatırdım. Hep bi mızırdanma halinde. Yanından kalkınca ağlıyor. Baktım gazı var. Babuline verdim. İyi geldi heralde şimdi uyuklamaya başladı. Arada sancı giriyor heralde ağlayarak uyanıyor. Bide dudaklarını büzmesi var ki :çok üzgünüm:

Bende sabah sabah havadisler böyle bacılar a.s. Kahvaltı etmek istiyorum ama canım da hiçbişey istemiyo ya kafamçokkarıştı

Herkese günaydınlar bacılar a.s. Bu sabah sayfayı açmak bana düştü demek hihoyyyt

Bizde dün akşam eşim gelince yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık. Sahile gittik. Bayağı dolandı. Ama bizim kızın uyku saati geçti tabi. Eve geldik anam uyutana kadar canımız çıktı. Bide gazı vardı heralde. 2 kere uyandı hadi eşim kalktı tekrar uyuttu. Benden iyi uyutuyor valla CADIARZU Tam olarak daldığında saat 1'di :1shok: Gece 4'te emmek için kalktı. Emdi yerine yatırdım. Yine ağlamaya başladı. Neyse salladım falan daldı tekrar uykuya. Sabah 7'de kalktı tekrar. Emzirdim yerine yatırdım. Ben o arada uyumuşum. Saat 8'di uyandığımda. Baktım o hiç uyumamış. Aldım yine emzirdim. Salıncağına yatırdım. Hep bi mızırdanma halinde. Yanından kalkınca ağlıyor. Baktım gazı var. Babuline verdim. İyi geldi heralde şimdi uyuklamaya başladı. Arada sancı giriyor heralde ağlayarak uyanıyor. Bide dudaklarını büzmesi var ki :çok üzgünüm:

Bende sabah sabah havadisler böyle bacılar a.s. Kahvaltı etmek istiyorum ama canım da hiçbişey istemiyo ya kafamçokkarıştı

günaydın bacım ohh walla ne güzel gece gündüz gezebiliyosun :nazar: benimkininde bazen gazı oluyo çok ağlıyo dudak büzmesi bizdede başladı çok hoşuma gidiyo ama 1buçuk aylık ama benimki agulara başladı çok cilveli olucak anası gibi kaydirigubbakcemile3

günaydınn
ben dün direk anneme geçtim o yüzden giremedim akşam girip geçmişi okudum ama yazamadım kız ağladı
resimler muhteşem çıkmış çok beğendimzemuszemus
urten göbeğin nasıl çıkmış yavs o kadar değildiCADIARZU
dü çok güzel geçti en azından benim için diğerlerini bilmem :))
herkesi çok sevdim ama ev ortamı kesinlikle daha rahat olur
ben bugünde anneme gideceğim giremeyebiliimm
hülyaaa resimleri msn den de yolla bacımm

günaydın bacım ohh walla ne güzel gece gündüz gezebiliyosun :nazar: benimkininde bazen gazı oluyo çok ağlıyo dudak büzmesi bizdede başladı çok hoşuma gidiyo ama 1buçuk aylık ama benimki agulara başladı çok cilveli olucak anası gibi kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım valla sağolasın napim sıkılıyorum evde. Fırsat buldukça geziyorum zemuszemus

Evet ya o agular gülücükler bitiriyo beni hihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın? Bu arada Dastini ile sürekli görüşüyorum. Toptancıdan bekliyolarmış salıncağı. Bu hafta gelicekmiş mutlaka. Takipteyim bilgin olsun yerimseniben

günaydınn
ben dün direk anneme geçtim o yüzden giremedim akşam girip geçmişi okudum ama yazamadım kız ağladı

Güanydın canım hoşgeldin. Valla çok güzel çıkmışsınız resimlerde a.s.

aytege, beyaz16, dırımkızı+, incihan+, melek2040, tlyonl2009

günaydın kızlar kahvaltı ediyorum bugün misafirim var milföyden börek yapıcam salata yapıcam ama tatlı bulamadım şu buzlu pastadanmı yapsam?? özlemcim sen yapmıştın nasıl oldu tatlım???
dondumu hemen??

[k] {n} [k];7846781 .!.:
aytege, beyaz16, dırımkızı+, incihan+, melek2040, tlyonl2009

günaydın kızlar kahvaltı ediyorum bugün misafirim var milföyden börek yapıcam salata yapıcam ama tatlı bulamadım şu buzlu pastadanmı yapsam?? özlemcim sen yapmıştın nasıl oldu tatlım???
dondumu hemen??

Günaydın canım hoşgeldin. Afiyet olsun a.s. Bende Defnoş uyanmadan kahvaltı edecektim sözüm ona ama canım hiçbişey yemek istemiyo yaaaa delikafadulden

Ooo misafir var bugün desene hihoyyyt İstersen buzludan yap istersen benim bisküvi pastasından yap. İkisi de hem hafif, hem kolay, hemde çok güzel oluyor hihoyyyt

herkese günaydınnn hatunlar? nasılsınız bakim benim kız sabahtan beri uyanık kakasını yapamadı yine ıkınıyor kuzucuğum ayy yine ağlıyor:gitme: bir kızıma bakayım gene gelirim

Evet canım ÜSküdar'da. Ben alışmışım doğduğumdan beri her sabah gözümü açıp denizi görmeye. O yüzden bu Küçükbakkalköy çok kuru geliyo bana :çok üzgünüm:

Güle güle kullan bacımmmm a.s.

Bence git başka mağazadan al bacım. 165 çok fazla :uhm:

Maşallah Mehmet'ime kocaman olmuş annesi a.s.

Valla resimler harika çıkmış bacılar. Çok eğlendiğiniz belli hihoyyyt Burger kesin Birsen2in fikridir. Hamburgerci deli seni kaydirigubbakcemile3

Hele kuzucuklara bayıldım. Hepsine maşallah ya ALlah nazarlardan saklasın :Saruboceq:

Otur bacım valla dinlen biraz a.s.

Hadi canım inşallah gelirsiniz bu hafta a.s.

Valla canım ben hamileykende tutmadım. Sanırım bu senede süt vereceğim için tutmayacağım. Çünkü benim kan şekeri sorunum var. Yemeyince hemen düşüyor ve bayılıyorum. Normal zamanda idare edip tutuyorum ama şimdi bide süt verirken iyice halsiz düşerim heralde. Allah affetsin. Artık borcu neyse verip başka zaman tamamlayacağım :Saruboceq:

Ay canım çok sevindim ya. Hatta dün Sibel'e bile söyledim Gülşah böyle böyle çantasını kaybetti diye. Oda çok üzüldü. Bak geri getirmişler Allah razı olsun ya :Saruboceq:

Valla canım o mide ve göbek sorunu hepimizde var heralde. Tuba'nın acil çözüm planını okudum. Uygulamaya başlayalım hemen a.s.
ya ben o planı okumadım hemen bi bakayım kendi kafama göre bişiler yapıcam ama nasıl olacak bakalım çok kararlıyım çoookkkkk:olmaz:

cnm geçmiş olsun bayagı ugraştırmış sizi defne kızım he?? cnm bnm kıyamam ya pınarcım sen babulineyi düzenli olarakta versen bukadar acı çekmez kuzucuk ya agrısı oldugunca verince hemen etki etmiyo!! o hem vitamin takviyesi ve çok dogal korkmadan verebilirsin cnm hem kaka sorunuda çekmezssin bnm kızı babulin düzene soktu hergün veriyorum cnm aksatma bence sende ver sende rahat et kızında...zemuszemus
kızlar analara çekiyo cilveli cilveli bende bitiyom vallaopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın cnm.. iştesin galiba dimi??kolay gelsin çabucak mesain biitsinde bebeişine kavuş inş.
günaydınn

offf ya dimi kız esen fena gözüküyo ya mafoldumben

günaydınlar ayyyy yorulmusum ben dün ya tabi 6 kat o arabayı indir bin dir o tek yeterdi dün içeri girdin annem çocukları soyarken ben bezelyeyi pişirdim taksi çağırdık annem gitti

sonra ütü yaptım aliş dün huysuzdu aksamada devam etti.....
ben gene koca ile kapışma noktasına geldim yaa çok dağıtıyor bide çocuk bakarken herşyi istiyor
dedim ben ikisine bakıyom yemeğimi yapıyom ..çamaşırıyımı yıkıyoprum ütülüyorum evi topluyorum tek temizliğimi yapamıyorum dedi.......bana nedese beğenirsiniz oda snein yeteneğinnn
günde 4 tTLI KASIĞI BABULin veriliyorya ben dün verdim aksam bana kalkmış neden hepsini verdin şimdi lazım oldu .....sabır sabırrr........neyse tartışmadan bitirdik...konuşmayı saat 12 de yattım ömer uyumuyor sonra eşimi kaldırdım salondan biz geçtik. klimayı açtım velet o zaman uyumuş eşim bizi yatak odasına geçirdii....işte sabah 5.30 mama yedik....sonra ocişe sandeviç hazırladım onu yolladım...
tekrar yattım saat 9.30 kalktık lişe demir ilacı verdim .....sonra bulaşık makinasını boşalttım pisleri koydum ......ömer kalktı mama yedirdim o yerken alide istedi onada yaptım yedi.....alt temizleme faslıı sonra baktım sesleri yok hemen yemek için patlıcan soydum tuzlu suya koydum ...sarımsala soğanda hazır....şimdi bu veletler kayıyor yawaş yawaşşş gidip kızartayım patlıcanları uyurken onlar pişsin aksana rahat edem ...............

ayyy pınar geçen dedinya çamaşır işini allah inandırsın geçen cumadan beri yıkıyourm yaa bi posta yıkadım kurudu ütüüledim sonra c.tesi astıklarımı almıştım dün ütüledim ipte bir posta beyaz aslı şimdi renkli yıkanacak....bugün yavaş yavaş çocukalrın valizni hazırlayımm bişey unutmadan yola çıkayım...

offf benim tarzanlarrr uyanıyor yaaa tilki uykusuu bunlarr........

Günaydın canım hoşgeldin. Afiyet olsun a.s. Bende Defnoş uyanmadan kahvaltı edecektim sözüm ona ama canım hiçbişey yemek istemiyo yaaaa delikafadulden

Ooo misafir var bugün desene hihoyyyt İstersen buzludan yap istersen benim bisküvi pastasından yap. İkisi de hem hafif, hem kolay, hemde çok güzel oluyor hihoyyyt
sogaol tatlım benmde istemiyo ama yemem lazım sontraya bırakınca çok acıkıyorum çok yiyorum hemen yersem azz yiyorum..
valla cnm bi tabak domates salatalık biber ve bi kase maydonoz yiyorum kepekle...

senn tatlıyı yaparım olmazzsa güzel oluyo hem kolay..

ya şu meşhur buzlu pastanın tarifini banada verirmsiniz merak ettim walla
cnm bende geçmişten bakıcam şimdi bilmiyorum tarifi??

ülen nurtennn sen beni gizlemişsn en şişmanları mendim kızlarrrrr mennnnnnnn

ama diyet felan yapamam benim diyetim 6 öğün 6 öğün yemek yemeğe vakitmi var bikere o yemekleri yapmaya vaktim yok bi saattir ayağımda sallıyorum ben aksam yemeiğini ...çamaşırımı ütümü evin dağnıklığını hallettimmi kar sayıyorum 6 öğün nerede yiyecemmm 2 öğüne zor yetişiyorummm

yok be yavrum bnm göbegi görmedinmi??zım sen kaldırıyon kiloyu benm boyda kısa hüsmen gibi duruyom onun için vermem lazım..

bnmki diet degil zaten fazla yemiyorum hiç kilo almadım dogumdan sonra ama vermedimde!!

az yiyip spor yapıcam şu mekik aletinden aldıracam kutlaya o helleder göbegi 2-3 ayda inş.

bende deli danalar gibi koşturuyom evde ya ama gram vermiyom anlamadım!!!

bnm kız uyanmadan mutfagı toparlayım kızım uyanınca mamasını veririm beraber markete gidicez sonrda hazırlıklarım var çok öp...

aynı nurtenciğim hergün sucuk gibi oluyorum bazen ayağın altından yer kayıyor gibi oluyorum dengem bozuluyor ama yok gitmiyor

dün doktorda dedi bana herkesle aynı yersin herkesden daha çok şişersin çünki sen pkosun dedi...

vallamı dedim içimden......cnm ilk 6 ay mekik yasakkk iç dikişler yüzünden haberin olsun ben ağır iş yapayım ağır kaldırayım dikiş yerlerim ağrıyorr

Back
X