2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız

gülşahcım çantanın bulunmasına çok sevindim

birsencim sana helal olsun iki bebekle herişini yapıyorsun maşallah becerikli hatunsun

bende sabahtan balkonları yıkadım çamaşorları topladım mutfağı temizledim duru hanım mızırdandı durdu süpürge açacağım ama odalar geniş olunca uyanır sesini duymasaam diye korkuyorum eşim gelecek birazdan oduruyla ilgilenirken bende temizliğe devam ederim yağmurla dün tartıştık kızlar bebişii elini kolunu sıkıyor uyandırıyor vurmaya çalışıyor beni çok sinirlendirdi bende ağlattım laf dinlemediği için kendimde ağladım biranda sinirlerim alt üst oldu anneannesinde kaldı dün kurtuluş kapısı orası

sibelcim pınarcım tülaycım cerencim ayşecim knk beyaz 16 kızlar sizler bebişleri nasıl uyutuyorsunuz

birde bebek yapacaklara duyurulur en fazla iki yaş mantıklı yoksa çok kıskançlık oluıyoır kızlar yada bir 10 sene falan sanırım yağmurla duruyu yanlız bırakamıyorum birşey yapacak diye:uhm:

ayyy minnoşları yıkasam rahatlarlar yaa belkim uyurlar bileee bende mutfağı toplarım eşimin seyhat valizini boşaltıcam numune seksü donlar var ......valiz değişecek onu biz kullanırız dedi çocukların eşyalarını koysam çamasır yıkasammm offfffff yaaaaaaaa

Pınarcım gündüzde yarım saat kuş uykuları var hala düzene girmedi 40 tan sonra dediler yalan oldu şimdi umudum 3.ay böyle büyüycek bu sıpa heralde
Birsencim ben cok istiyorum ek gıdaya geçmek ne bileyim sanki vicdanım rahat edicek doymuyor gibi hissediyorum mamayla
Nurten kız alp te bıktı benden valla hem emzirmeye odaklamıştım kendimi ne bileyim mama işine obez yapmayayım cocuğu bide.120 cc veriyorum bitince ağlıyor bu cocuk.

ilgin cnm sağoll kuşum yaa seninde işin zor yaaa kız ben temizliğimi hiç yapamıyorum bi görsen yemek çamaşır ev dağınıklığı birde çocuklar gecen hafta süpürdüm evi düşün offffffffff

evet cnm çocuklar kıskanç oluyor ikinci bebek yapacaklar iyi düşünsün bencedeee yawww yoksa yük daha fazla olurr

leynnnnnn siz haftaya salı diyetemi başlıyorsunuzzz ben tatildeyim amaaaa

neyse gelincede men kendim baslarımmm

kızlar benim kızımda nerdeyse 3-4 gündür felaket ağlıyor ağlamaktan sesi kısılıyor özellikle uykusu geldiği zaman doktorada gittik birşeyide yok anlamadım gitti:(:(

Allah Allah uykusu gelince memede mi uyuyor bacım :uhm: Bizimkisinin de uykusu gelince ağlamamsı bi başka çünkü. Resmen beni memene al uyucam diyo sanki anlıyorum. Emzirmeye başlıyorum 5 dk sonra uyuyor kaydirigubbakcemile3

zorla karnıyarığı yaptım yaaa ...uyudular dedim tam ilk posta patlıcanı attım ömer cırlıyo bırak alşide uyandıracak ...hemen aldım yatak odasına orda biraz bağırındı ben patlıcanları kızarttım sonra mama yaptım....onu yedirdim işi bitti tam ikinci patlıcanı atıyordum aliş ağladı onuda aldım yatak odasına attım...patlıcanı kızarttım .....içini kızartma olurken hazırlıyordum hazırladım.....doldurdum ...alişe mama yaptım altlarını aldım ocağa atamadım kazrnıyarığıı ..alişi besliyorum ömer vızıldıyorr......

ocağım battı onu temizlemem lazım yaaa...birde içten arttı onu ne yapacam az bişey patates oturtma yapsam bezelyede var offf buzluğa atam en iyisii

Ayyyy valla yarım saatte halledeceğimiz yemeği bile kaç şekilde yapıyoruz heee kafamçokkarıştı

birsencim sana helal olsun iki bebekle herişini yapıyorsun maşallah becerikli hatunsun

bende sabahtan balkonları yıkadım çamaşorları topladım mutfağı temizledim duru hanım mızırdandı durdu süpürge açacağım ama odalar geniş olunca uyanır sesini duymasaam diye korkuyorum eşim gelecek birazdan oduruyla ilgilenirken bende temizliğe devam ederim yağmurla dün tartıştık kızlar bebişii elini kolunu sıkıyor uyandırıyor vurmaya çalışıyor beni çok sinirlendirdi bende ağlattım laf dinlemediği için kendimde ağladım biranda sinirlerim alt üst oldu anneannesinde kaldı dün kurtuluş kapısı orası

sibelcim pınarcım tülaycım cerencim ayşecim knk beyaz 16 kızlar sizler bebişleri nasıl uyutuyorsunuz

birde bebek yapacaklara duyurulur en fazla iki yaş mantıklı yoksa çok kıskançlık oluıyoır kızlar yada bir 10 sene falan sanırım yağmurla duruyu yanlız bırakamıyorum birşey yapacak diye:uhm:

Hoş geldin canım a.s. Valla işin zor ya. Yağmur'da küçük neticede bacım. Oda kıskanıyordur. Bi süre sonra alışır inşallah :Saruboceq:

Valla bizimki ya memede uyuyor canım emerken yada salıncağı var ona yatırıyorum. Sallanırken uyuyor a.s

ayyy minnoşları yıkasam rahatlarlar yaa belkim uyurlar bileee bende mutfağı toplarım eşimin seyhat valizini boşaltıcam numune seksü donlar var ......valiz değişecek onu biz kullanırız dedi çocukların eşyalarını koysam çamasır yıkasammm offfffff yaaaaaaaa

Ay bi çıksan da tatile rahatlasan valla ya hihoyyyt

Pınarcım gündüzde yarım saat kuş uykuları var hala düzene girmedi 40 tan sonra dediler yalan oldu şimdi umudum 3.ay böyle büyüycek bu sıpa heralde
Birsencim ben cok istiyorum ek gıdaya geçmek ne bileyim sanki vicdanım rahat edicek doymuyor gibi hissediyorum mamayla
Nurten kız alp te bıktı benden valla hem emzirmeye odaklamıştım kendimi ne bileyim mama işine obez yapmayayım cocuğu bide.120 cc veriyorum bitince ağlıyor bu cocuk.

Canım akşamları banyo yaptırıp, arkasından masaj yapıp, sessiz ve loş ışıklı bi odada emzirsen :uhm: Belki Gece uykusuna dalmasına yardımcı olursun :uhm:

ilgin cnm sağoll kuşum yaa seninde işin zor yaaa kız ben temizliğimi hiç yapamıyorum bi görsen yemek çamaşır ev dağınıklığı birde çocuklar gecen hafta süpürdüm evi düşün offffffffff

evet cnm çocuklar kıskanç oluyor ikinci bebek yapacaklar iyi düşünsün bencedeee yawww yoksa yük daha fazla olurr

leynnnnnn siz haftaya salı diyetemi başlıyorsunuzzz ben tatildeyim amaaaa

neyse gelincede men kendim baslarımmm

Evet Tubiş hepimizi örgütledi hihoyyyt

Bende Defnoşun poposunu yıkayacaktım. Dayanamadım rahatlasın diye tamamen yıkadım lavaboda. Emzirip salıncağına yatırdım. Gözleri yarı kapalı. Uyuyacak galiba. Uyumasa bile bi süre duru böyle. Hemen yemeğimi yapayım bari. Gelirim hemen öptümmm a.s.

kızlar yaa kıyma harcım çok az kaldı 3 patatesle oturma yapayım azcukda bezelye var bezelyeyi şimdi ben yiyeyimm.....aksama eltim kızı ile uğrayacakmışş dedim kaynı yarık yaptım kızı sever yersiniz diye

kızlar ben borayı kalça ultrasonuna götürüyorum ve yanlız inşallah ağlamaz

Yok bacım ya. Bacaklarını sıkı sıkı tutuyosun sadece. Doktorda ultrason aletiyle bakıyor. Zaten kısa süreli bişey. Ağlamaz merak etme a.s.

kızlar yaa kıyma harcım çok az kaldı 3 patatesle oturma yapayım azcukda bezelye var bezelyeyi şimdi ben yiyeyimm.....aksama eltim kızı ile uğrayacakmışş dedim kaynı yarık yaptım kızı sever yersiniz diye

Üşenirsen buzluğa koy bacım. Ben öyle dolma içi yada karnıyarık içi falan artınca buzluğa koyuyorum. Bişeycik olmuyor yerimseniben

inci bişey olmaz çok basit bişey kalca şeysii

bu arada aliş elini keşfettiya kızlar koparsınız yaa ikide bir bakıyorrr yumruk yapmışş kaldırp kaldırıpı nakıyor çok tatlılar yaww

Allah Allah uykusu gelince memede mi uyuyor bacım :uhm: Bizimkisinin de uykusu gelince ağlamamsı bi başka çünkü. Resmen beni memene al uyucam diyo sanki anlıyorum. Emzirmeye başlıyorum 5 dk sonra uyuyor kaydirigubbakcemile3

Ayyyy valla yarım saatte halledeceğimiz yemeği bile kaç şekilde yapıyoruz heee kafamçokkarıştı

Hoş geldin canım a.s. Valla işin zor ya. Yağmur'da küçük neticede bacım. Oda kıskanıyordur. Bi süre sonra alışır inşallah :Saruboceq:

Valla bizimki ya memede uyuyor canım emerken yada salıncağı var ona yatırıyorum. Sallanırken uyuyor a.s

Ay bi çıksan da tatile rahatlasan valla ya hihoyyyt

Canım akşamları banyo yaptırıp, arkasından masaj yapıp, sessiz ve loş ışıklı bi odada emzirsen :uhm: Belki Gece uykusuna dalmasına yardımcı olursun :uhm:

Evet Tubiş hepimizi örgütledi hihoyyyt

Bende Defnoşun poposunu yıkayacaktım. Dayanamadım rahatlasın diye tamamen yıkadım lavaboda. Emzirip salıncağına yatırdım. Gözleri yarı kapalı. Uyuyacak galiba. Uyumasa bile bi süre duru böyle. Hemen yemeğimi yapayım bari. Gelirim hemen öptümmm a.s.

pınarcım kardeşini ne kadar sevsede yinede kıskançlık oluyor bitanem

tatlım sen hangi markanın salıncağını kullanıyordun bende salıncak almayı düşünüyorum tatlım

gunde kac saat uyutuyosunuz bebişlerı

canım bizimki 10 dakikada bir uyanıyor maşallah gündüzleri toplam 4-5 saat ancak uyuyor sabah 6 da uyanıyor saat 11 e kadar zor uyuyor öğleden sonra daha iyi uyuyor

birsencim yumruğunu yerim bebişin maşallah büyüdükçe hem çevresini hemde kendilerini keşfediyorlar maşallah bebişlere

tülaycım selinde duru gibi bitanem sesi kısıldı durunun ağlamaktan gazdan dolayı dedi bizim doktor ilaç verdi gaziçin maşallah şimdi daha rahat bitanem

[QUOTE='[k] {n} [k];7849594']bende sakladıydım çıkardım hatta eşimin eline kadar verdim ama istemedi ben hallederim dedikaydirigubbakcemile3
nasıl olacak ben sanada güvenmiyorum dedim spral taktırayım falan dedim onuda istemedi sen kafana takma bana güven dedi.. benm durumumda böyle allaha emanet!!
olmaz bişi heralde ama mide bulantısı falan diyince ben kıllandım söyleyim...
hala dvm ediyosa bulantın bi test yap diyorum:)))
[/QUOTE]
öyle devamlı bir bulantı değil cnm ya,sabahları oluyor genelde,geneb hamileliğimde de hiç bulantım olmadı desem yeri var
13.gün olacak bugün ilk kez olduğundan beri:kedi:çıkar mı ki
bir ara dışarı çıkınca alayım dur
içime kurt düştü şimdidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay canım ya çocuklar 2 olunca haklsıısn zor valla,kız ben kardeşim doğunca kıskançlığımdan altımı ıslatmaya başlamışımkaydirigubbakcemile3annemler dr.a bile götürmüşler:roflol:dr.bişiyi yok psiklolojik demiş ama ben,im zararaım kendime olmuş kardeşime dokunmamaışım hiç,
2-3 yaş ideal bencede bakalım kısmet artık
cnm genelde benimki memede uyuyor,nadirende anakucağına biraz hızlı sallıyorum uyksuus varsa uyuyor
tabi bu uyumaya uyumak denirse dk.ile uyuyor çocuk
gündüz uykusu nerdeyse hiç yok gibi bişey
1-2 saat uyursa ne mutlualkisalkisalkis

çok uyumuyor cnm benim zeynep
1-2 saat belki
hee başında durur hep mıkırdandıkça sallarsam tabi 2 saat:çok üzgünüm:

kıslar Ahsen emerken bir mıçmış sırtına kadar ıslaklık hissettim benim üstüm başım heryerim
önce onu yıkadım giydirdim sonra kendim
şimdi uyuyooo

inci bişey olmaz çok basit bişey kalca şeysii

bu arada aliş elini keşfettiya kızlar koparsınız yaa ikide bir bakıyorrr yumruk yapmışş kaldırp kaldırıpı nakıyor çok tatlılar yaww

Ay yerim onun o yumruklarını ben a.s.

Valla canım bzen sürekli emip uyuyor bazende hiç uyumuyor. Hiç belli olmuyor ki :uhm: Ama kesintisiz kaç saat uyuyor dersen eğer tam dalarsa 2-3 saat uyuyor a.s.

pınarcım kardeşini ne kadar sevsede yinede kıskançlık oluyor bitanem

tatlım sen hangi markanın salıncağını kullanıyordun bende salıncak almayı düşünüyorum tatlım

Olur canım ya teyzemden biliyorum bende a.s

Ben Dastini'den aldım canım. Bi markası yok. Bak resmi bu a.s.

03haziran20092.jpg

[öyle devamlı bir bulantı değil cnm ya,sabahları oluyor genelde,geneb hamileliğimde de hiç bulantım olmadı desem yeri var
13.gün olacak bugün ilk kez olduğundan beri:kedi:çıkar mı ki
bir ara dışarı çıkınca alayım dur
içime kurt düştü şimdidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay canım ya çocuklar 2 olunca haklsıısn zor valla,kız ben kardeşim doğunca kıskançlığımdan altımı ıslatmaya başlamışımkaydirigubbakcemile3annemler dr.a bile götürmüşler:roflol:dr.bişiyi yok psiklolojik demiş ama ben,im zararaım kendime olmuş kardeşime dokunmamaışım hiç,
2-3 yaş ideal bencede bakalım kısmet artık
cnm genelde benimki memede uyuyor,nadirende anakucağına biraz hızlı sallıyorum uyksuus varsa uyuyor
tabi bu uyumaya uyumak denirse dk.ile uyuyor çocuk
gündüz uykusu nerdeyse hiç yok gibi bişey
1-2 saat uyursa ne mutlualkisalkisalkis

çok uyumuyor cnm benim zeynep
1-2 saat belki
hee başında durur hep mıkırdandıkça sallarsam tabi 2 saat:çok üzgünüm:

Sen bi test yap bacım ne olur ne olmaz :uhm:
kıslar Ahsen emerken bir mıçmış sırtına kadar ıslaklık hissettim benim üstüm başım heryerim
önce onu yıkadım giydirdim sonra kendim
şimdi uyuyooo

banucum doktor gazla ilgisi yok dedi ama normal anlarda yok sadcee uykusu geldiği anda başlıyan bişey.

Defnoşum uyurken yemeği koydum ocağa. Akşama kadar vakti var kısık kısık pişsin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X